, ale jo, poblíž jedný práce jsem měl takový fajn bistro a ... všechno bylo fajn, dokud tam nebyla rukola. Paradoxně, tejden zpět jsem zašel do jednoho kebabu, kde jsem nebyl asi rok, předělali to tam, teď koukám na nabídku a nostalgicky poručim kebabovou pizzu. Pán to pak doslova zalil pálivym dresinkem (dřív takhle nedivočili), já si pomyslel, jakej jsem dobytek a ... stejně i tohle žaludek ustál líp, než prosciutto s rukolou. Ale kdoví, už jsem jí fakt dlouho neměl, nicméně jí mám na tom seznamu „Břišní diskotéky“ jako houby a pár dalších věcí.
reaguje na:
(=LIFTY=)
Tématicky dejme tomu, že rukola nezpůsobí bouři názorů jako hypermarkety
, ale jo, poblíž jedný práce jsem měl takový fajn bistro a ... všechno bylo fajn, dokud tam nebyla rukola. Paradoxně, tejden zpět jsem zašel do jednoho kebabu, kde jsem nebyl asi rok, předělali to tam, teď koukám na nabídku a nostalgicky poručim kebabovou pizzu. Pán to pak doslova zalil pálivym dresinkem (dřív takhle nedivočili), já si pomyslel, jakej jsem dobytek a ... stejně i tohle žaludek ustál líp, než prosciutto s rukolou. Ale kdoví, už jsem jí fakt dlouho neměl, nicméně jí mám na tom seznamu „Břišní diskotéky“ jako houby a pár dalších věcí.
, ale jo, poblíž jedný práce jsem měl takový fajn bistro a ... všechno bylo fajn, dokud tam nebyla rukola. Paradoxně, tejden zpět jsem zašel do jednoho kebabu, kde jsem nebyl asi rok, předělali to tam, teď koukám na nabídku a nostalgicky poručim kebabovou pizzu. Pán to pak doslova zalil pálivym dresinkem (dřív takhle nedivočili), já si pomyslel, jakej jsem dobytek a ... stejně i tohle žaludek ustál líp, než prosciutto s rukolou. Ale kdoví, už jsem jí fakt dlouho neměl, nicméně jí mám na tom seznamu „Břišní diskotéky“ jako houby a pár dalších věcí.|
reagovat
|