|
reagují:
speta.jr
|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 8101 - 8120
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 405
- 406
- 407
- .
- 7148
- 7149
reaguje na:
Ash_Black
ono je to čisto publicity stunt. Tie miesta sa kupujú, zaplatíš a ak si trochu známejší, tak ti to tam plácnou a ty si môžeš k tomu zvolať tlačovku a la slávnostná ceremónia. Gadot má jednu slávnu rolu a je asi 12ou najdôležitejšou postavou v multimiliardovej sérii, a popritom tona sračiek, prepadákov a hovien. Mne by bolo trápne brať od nej peniaze a povoliť jej tú hviezdu, ale chápem, že money doesn´t stink. Vyčítať to nikomu nejde.
Druhá vec, tie protesty tam

. Presne takéto niečo vidíš v satirách ako South Park a pod. Realita už dávno prekročila aj tú najnepravdepodobnejšiu fikciu. Parker a Stone majú pred sebou najväčšiu výzvu ich kreatívneho života: spracovať a satirizovať realitu, ktorá satiru dávno prekročila 
Druhá vec, tie protesty tam

. Presne takéto niečo vidíš v satirách ako South Park a pod. Realita už dávno prekročila aj tú najnepravdepodobnejšiu fikciu. Parker a Stone majú pred sebou najväčšiu výzvu ich kreatívneho života: spracovať a satirizovať realitu, ktorá satiru dávno prekročila 
|
reagovat
|
link
moja prvá myšlienke: že im nie je kokotno dať tam hviezdu pre túto "hviezdu". To už tam môže rovno ísť Hulk Hogan alebo Tommy Wiseau.
moja prvá myšlienke: že im nie je kokotno dať tam hviezdu pre túto "hviezdu". To už tam môže rovno ísť Hulk Hogan alebo Tommy Wiseau.
|
reagovat
|
Chápu správně, že všem Gonziho link vyjíždí váš vlastní profil a jenom mně se ukazuje skutečnost?
|
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
nie je to klasicky smiešne, nechcel som tým zľahčovať domáce násilie - na to by som v praxi reagoval rovnako ako ty. Len mi proste príde vtipné to načasovanie: vyteralo to, že Majors je z najhoršieho vonku a znova rozbieha kariéru a tvrdilo sa, že hoci ho odsúdili, tak nie je vinný, že to bolo inak, že to neurobil bla bla...a teraz takéto jasné priznianie.... smejem sa z karmickej škodoradosti voči Majorsovi, evidentne si ten blacklist a prehratý súd zaslúžil a nech ide do péčka
|
reagovat
|
reaguje na:
Gonzi
Hele už jednou jsem ti psal, že ne. Fakt s tebou nechci nikam jít. Tohle má bejt jako nějaká msta?
A ješte se toho pak chytne prcálista z Grandhotelu Budapešť. To je den dneska.
A ješte se toho pak chytne prcálista z Grandhotelu Budapešť. To je den dneska.
|
reagovat
|
Dekuji, doslo mi to přesně o 30s později, než mělo. Kdyby ta dve hovada nezareagovala, už sem to vsechno smazal :D
|
reagovat
|
TOP Diskuze
22Street Fighter: Trailer 19Jamie Dornan si zahraje Aragorna v novém Pánovi prstenů 19Víkendový výplach #867 o Mortal Kombat a Keanu Reevesovi 18Godzilla Minus Zero: Teaser 15Vzhlížet ke hvězdám: Trailer 12Star Wars: Mandalorian a Grogu: Final Trailer 12Hunger Games: Úsvit sklizně: Trailer 11As Deep As The Grave: Teaser 8Všichni fotři jsou lotři: Trailer 8Mario a Spasitel se dostali za půl miliardy, romance s kuchařkou navařila málo