Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 71221 - 71240 Napsat příspěvek
577973
[link="http://www.youtube.com/watch?v=aSq1cez_flQ"]500 days of Summer pokračuje[/link] *:D*
0 0
reagovat

THE HOBBIT TRAILER REMIX / Misty Mountains

577968
http://www.youtube.com/watch?v=i12hzlp26y8&feature=player_embedded#!
THE HOBBIT TRAILER REMIX / Misty Mountains
0 0
reagovat
Nevyšel, mluvím o těch ukázkách a jejich systému, kdy si něvědí rady s Mothership, protože je to hero unit, tak ji vyhodí, ale dají zase Thora jako hero unit Terranům. Odstranění Carrierů je taky na facku. A ty nové jednotky jsou celkově nic moc nebo je dostala špatná rasa.
577961
Nevyšel, mluvím o těch ukázkách a jejich systému, kdy si něvědí rady s Mothership, protože je to hero unit, tak ji vyhodí, ale dají zase Thora jako hero unit Terranům. Odstranění Carrierů je taky na facku. A ty nové jednotky jsou celkově nic moc nebo je dostala špatná rasa.
0 0
reagovat
On už HotS vyšel? Jsem asi něco zaspal...:))
577957
On už HotS vyšel? Jsem asi něco zaspal...*:))*
0 0
reagovat

The Joker:

Aha, zajímavá strategie :) díky...
Cival: to mě taky :D
577955
Aha, zajímavá strategie :) díky... Cival: to mě taky :D
The Joker:
0 0
reagovat
Spis me mrzi posunuti Jenicka a Marenky :)
577952
Spis me mrzi posunuti Jenicka a Marenky :)
0 0
reagovat
Toren: Sony odsunulo a na FB spustilo hlasování, co by lidi v traileru chtěli... Tažke bude patrně s Underworldem nebo Ghost Riderem. ;)
577951
Toren: Sony odsunulo a na FB spustilo hlasování, co by lidi v traileru chtěli... Tažke bude patrně s Underworldem nebo Ghost Riderem. ;)
0 0
reagovat
No vyšlo, jak se to vezme. Západ to jako nástupce SC:BW vzal, protože už v tom nemohli konkurovat a Korea je absolutně válcovala.

Jinak čísla hráčů padají s každou sezónou docela rychle dolů a z Heart of Swarm zas tak všichni nadšení nebyli.

Co se týče Lineage, tak první díl už taky takhle vypadal, pak se ve dvojce vydali jiným směrem a teď jsou zase zpátky. Diablo vyšlo sice o rok dřív, ale to je trochu moc málo času na to, aby stihli takhle velký kus zkopírovat, takže ten styl je jejich vlastní.

Balancovat Blizz uměl, teď s vyhazováním jednotek s kterými si neví rady už si tím nejsem tak jistý.
577949
No vyšlo, jak se to vezme. Západ to jako nástupce SC:BW vzal, protože už v tom nemohli konkurovat a Korea je absolutně válcovala. Jinak čísla hráčů padají s každou sezónou docela rychle dolů a z Heart of Swarm zas tak všichni nadšení nebyli. Co se týče Lineage, tak první díl už taky takhle vypadal, pak se ve dvojce vydali jiným směrem a teď jsou zase zpátky. Diablo vyšlo sice o rok dřív, ale to je trochu moc málo času na to, aby stihli takhle velký kus zkopírovat, takže ten styl je jejich vlastní. Balancovat Blizz uměl, teď s vyhazováním jednotek s kterými si neví rady už si tím nejsem tak jistý.
0 0
reagovat
Otázka na trailerové guru... neměl teď někdy být i nový trailer na Spider-mana?
577948
Otázka na trailerové guru... neměl teď někdy být i nový trailer na Spider-mana?
0 0
reagovat
u SC 2 jim to vyslo vyborne, takze proc ne u D3. Ja osobne nic moc jinyho ani nechci. D2 je dokonala, i ted nema konkurenci. Lineage vyjde tak rok po D3 a nejdulezitejsi je balance a gameplay, coz kluci z Blizz umi.
577947
u SC 2 jim to vyslo vyborne, takze proc ne u D3. Ja osobne nic moc jinyho ani nechci. D2 je dokonala, i ted nema konkurenci. Lineage vyjde tak rok po D3 a nejdulezitejsi je balance a gameplay, coz kluci z Blizz umi.
0 0
reagovat

@krajec

1.) Je mi jasny, ze cilovka se moc nekryje, Diablo 3 jsem primarne zminil abych ziskal pozornost. BTW ikdyz Diablo 3 neni MMORPG, urcite se da oznacit za MORPG, protoze pro hrani je potreba byt zalogovany v Battle.net a pripojeny na Blizzardi server.. a tak ikdyz "hrajes sam" hrajes v podstate onlinovku. Diablo 3 ma Auction House (kde lze nakupovat a prodavat itemy mimo jine i za realne dolary, jakykoli cheat ci hack by tedy zruinoval system, ve kterem jsou realne penize) i PVP. Vse proste jde pres server.
2.) Styl a gameplay samotny jednoznacne pripominaji Diablo. Co se tedy hry samotne tyce, nerekl bych ze ji neni mozno s Diablem 3 srovnavat.
3.) To co jsem zatim videl z Diabla 3 me nijak nenadchlo... narozdil od tohoto gameplay videa z Lineage (o jehoz existenci jsem pred shlednutim videa ani nevedel). Diablo 3 proste a jednoduse vypada jako dvojka s novou grafikou a pusobi to na me hodne jako "safe bet" ze strany Blizzardu.
577946
1.) Je mi jasny, ze cilovka se moc nekryje, Diablo 3 jsem primarne zminil abych ziskal pozornost. BTW ikdyz Diablo 3 neni MMORPG, urcite se da oznacit za MORPG, protoze pro hrani je potreba byt zalogovany v Battle.net a pripojeny na Blizzardi server.. a tak ikdyz "hrajes sam" hrajes v podstate onlinovku. Diablo 3 ma Auction House (kde lze nakupovat a prodavat itemy mimo jine i za realne dolary, jakykoli cheat ci hack by tedy zruinoval system, ve kterem jsou realne penize) i PVP. Vse proste jde pres server. 2.) Styl a gameplay samotny jednoznacne pripominaji Diablo. Co se tedy hry samotne tyce, nerekl bych ze ji neni mozno s Diablem 3 srovnavat. 3.) To co jsem zatim videl z Diabla 3 me nijak nenadchlo... narozdil od tohoto gameplay videa z Lineage (o jehoz existenci jsem pred shlednutim videa ani nevedel). Diablo 3 proste a jednoduse vypada jako dvojka s novou grafikou a pusobi to na me hodne jako "safe bet" ze strany Blizzardu.
@krajec
0 0
reagovat
porad je tu velka sance, ze tam vsechny ty spravny atributy budou, ale stejne to na diablo nebude mit ani ve snu... viz Titan Quest a Sacred. Do ty doby nez oboji vyjde, tezko soudit,
577944
porad je tu velka sance, ze tam vsechny ty spravny atributy budou, ale stejne to na diablo nebude mit ani ve snu... viz Titan Quest a Sacred. Do ty doby nez oboji vyjde, tezko soudit,
0 0
reagovat

Vardant

To je jedno. Ale hanit něco tak dokonalého jako Diablo. Jak kdybys chtěl hanit half-life. To je prostě neomluvitelné :D
577943
To je jedno. Ale hanit něco tak dokonalého jako Diablo. Jak kdybys chtěl hanit half-life. To je prostě neomluvitelné *:D*
Vardant
0 0
reagovat

krajec

To je fakt, Lineage vypadá daleko líp než Diablo;)
577939
To je fakt, Lineage vypadá daleko líp než Diablo*;)*
krajec
0 0
reagovat
nudaaaaaaaaa... jako by to uteklo z extras. Bleh.
577938
nudaaaaaaaaa... jako by to uteklo z extras. Bleh.
0 0
reagovat
Proč že je Zach Galifianakis tak úspěšnej? :D:+
577936
Proč že je Zach Galifianakis tak [link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M4T__lCzZgk"]úspěšnej[/link]? *:D**:+*
0 0
reagovat

Marvel Secret Wars

Tak jsem si na Vánoce udělal radost a koupil si ten omnibus. Ze začátku docela nuda ale tak od třetího čísla neskutečnej náser.
Tohle by chtělo film! :D8)
577934
Tak jsem si na Vánoce udělal radost a koupil si ten omnibus. Ze začátku docela nuda ale tak od třetího čísla neskutečnej náser. Tohle by chtělo film! *:D**8)*
Marvel Secret Wars
0 0
reagovat

crimson_moon

Za "Diablo 3?? Pche..." bys měl jít viset. A srovnávat se to navíc nedá.
577933
Za "Diablo 3?? Pche..." bys měl jít viset. A srovnávat se to navíc nedá.
crimson_moon
0 0
reagovat
Jo Lineage 2 byvalo fajn. Pamatuju ty casy na ilegalnich free serverech s chronicle 1, 2 a 3, kdy vsechny brneni C a vys meli jednu oranzovou texturu:). Pak uz se v dalsich updatech zacaly pridavat nove uzemi na severu a nejake dalsi pomucky jako NPC bufferi apod., ktere tu hru v mych ocich pohrbily. Ale to bylo tak pred 5-6 lety, od te doby se te hre radeji vyhybam, nechtel bych do toho sklouznout jako tehdy na stredni - tak uz tu hru tady nepripominejte:D
577932
Jo Lineage 2 byvalo fajn. Pamatuju ty casy na ilegalnich free serverech s chronicle 1, 2 a 3, kdy vsechny brneni C a vys meli jednu oranzovou texturu*:)*. Pak uz se v dalsich updatech zacaly pridavat nove uzemi na severu a nejake dalsi pomucky jako NPC bufferi apod., ktere tu hru v mych ocich pohrbily. Ale to bylo tak pred 5-6 lety, od te doby se te hre radeji vyhybam, nechtel bych do toho sklouznout jako tehdy na stredni - tak uz tu hru tady nepripominejte*:D*
0 0
reagovat
napísal som trošku hovadinu :D, jediné čo si nemôžete za herné prachy (nie reálne) kúpiť sú skiny, ktoré nikomu žiadnu výhodu nedávajú
577931
napísal som trošku hovadinu :D, jediné čo si nemôžete za [b]herné[/b] prachy (nie reálne) kúpiť sú skiny, ktoré nikomu žiadnu výhodu nedávajú
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se