Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 70961 - 70980 Napsat příspěvek
misery bear je tezce bozi
579102
misery bear je tezce bozi
0 0
reagovat
Misery bear je awesome. Většího chudáka s brutálním sklonem k alkoholismu těžko pohledat:D
579101
Misery bear je awesome. Většího chudáka s brutálním sklonem k alkoholismu těžko pohledat*:D*
0 0
reagovat

Disk

Už tu to tuším kdysi bylo, ale netušil sem, že Misery Bear má i další díly :D:+
579098
Už tu to tuším kdysi bylo, ale netušil sem, že Misery Bear má i další díly *:D**:+*
Disk
0 0
reagovat

Dawn of the Ted

Tak to je good 8)
579097
Tak to je good *8)*
Dawn of the Ted
0 0
reagovat
Tomuhle říkám parádní zombie horor. 8)
579095
Tomuhle říkám [link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=61RJGQcG_sM"]parádní zombie horor[/link]. *8)*
0 0
reagovat
579084
[link="http://www.youtube.com/watch?v=wjvuCOlkO4E"]link[/link] *8)*
0 0
reagovat
Star Wars, simple posters... jako by furt dokola, ale tyhle jsou fakt dobrý :D link
579079
Star Wars, simple posters... jako by furt dokola, ale tyhle jsou fakt dobrý *:D* http://www.graphic-design-blog.com/2012/01/great-star-wars-poster-for-each-movie.html
0 0
reagovat

krajec

Ona je to hlavně satira, není to vůbec vážně míněno, na což přijdeš u odkazu v bodě 7. Ale bacha, ten link je dost nebezpečný. 8):D
579078
Ona je to hlavně satira, není to vůbec vážně míněno, na což přijdeš u odkazu v bodě 7. Ale bacha, ten link je dost nebezpečný. *8)**:D*
krajec
0 0
reagovat
Všechno to jsou důvody, proč je ten seriál tak boží 8)
579076
Všechno to jsou důvody, proč je ten seriál tak boží *8)*
0 0
reagovat
579075
[link="http://christwire.org/2012/01/12-reasons-to-boycott-game-of-thrones-in-2012-2/"]12 důvodů, proč bojkotovat seriál Hra o trůny[/link] *:))*
0 0
reagovat
Máme to ale dneska v Praze super počasí, že?
579062
Máme to ale dneska v Praze super počasí, že?
0 0
reagovat
-------------------------------------------------------------------------------------
579048
-------------------------------------------------------------------------------------
0 0
reagovat

Gonzi

Musím přiznat, že máš v podstatě docela pravdu.
Kdybych se uměl vyjádřit tak jak to je popsané v tom článku bylo by to lepší, ale podobné věci mě vždycky naštvou a tak si neodpustím podobné označení.
579046
Musím přiznat, že máš v podstatě docela pravdu. Kdybych se uměl vyjádřit tak jak to je popsané v tom článku bylo by to lepší, ale podobné věci mě vždycky naštvou a tak si neodpustím podobné označení.
Gonzi
0 0
reagovat

cival

kdyz nepocitam disketu, tak takovyho blba tu ze sebe uz nikdo dlouho neudelal, takze prave moznost psat dalsi podobny blitky je pro nej ten nejvetsi trest 8)
579045
kdyz nepocitam disketu, tak takovyho blba tu ze sebe uz nikdo dlouho neudelal, takze prave moznost psat dalsi podobny blitky je pro nej ten nejvetsi trest *8)*
cival
0 0
reagovat

jhr

Tvůj názor je sice hezký, ale neobešel se bez označování celé USA jako fašistické... Kdybys tvé názory psal bez konstantního označování režimů, politických názorů atd., tak by se to možná i dalo číst. :-:-:-
Každopádně ten článeček co linkuješ podepisuji a doporučuji dál - v podstatě komentuje přesně to samé, co na celém procesu vadí i mně.
579042
Tvůj názor je sice hezký, ale neobešel se bez označování celé USA jako fašistické... Kdybys tvé názory psal bez konstantního označování režimů, politických názorů atd., tak by se to možná i dalo číst. *:-**:-**:-* Každopádně ten článeček co linkuješ [link="http://www.cnews.cz/megaupload-zasah-americkych-uradu-je-principialne-neakceptovatelny"]podepisuji a doporučuji dál[/link] - v podstatě komentuje přesně to samé, co na celém procesu vadí i mně.
jhr
0 0
reagovat

3D traier

muzete doporucit nejaky 3d trailer, kterym bych otestoval 3dcko na TV (prehrat na flashku a tramtadádadá), nebo to takhe jednoduse nefunguje?
579041
muzete doporucit nejaky 3d trailer, kterym bych otestoval 3dcko na TV (prehrat na flashku a tramtadádadá), nebo to takhe jednoduse nefunguje?
3D traier
0 0
reagovat

Cival

Jen jsem napsal svůj názor k tématu co se tady řešilo to je celé, neboj už v tom nebudu pokračovat.

link

kyller: To je mi jasné, zas tak vážně jsem to nemyslel.
579040
Jen jsem napsal svůj názor k tématu co se tady řešilo to je celé, neboj už v tom nebudu pokračovat. [link="http://www.cnews.cz/megaupload-zasah-americkych-uradu-je-principialne-neakceptovatelny"]link[/link] kyller: To je mi jasné, zas tak vážně jsem to nemyslel.
Cival
0 0
reagovat
Nevim, ja je nepocital. Ale tohle je fakt posledni posledni. Clovek, ktery nedokaze rok pochopit, ze na filmovym webu nejsou na jeho politicky nazory lidi zvedavy, musi jit do undergroundu :)
579039
Nevim, ja je nepocital. Ale tohle je fakt posledni posledni. Clovek, ktery nedokaze rok pochopit, ze na filmovym webu nejsou na jeho politicky nazory lidi zvedavy, musi jit do undergroundu :)
0 0
reagovat

Cival

Nic proti, ale nedostal už těch "posledních" varování nějak moc?
579038
Nic proti, ale nedostal už těch "posledních" varování nějak moc?
Cival
0 0
reagovat
jhr: Tahni rozdmychavat politicky sracky nekam jinam! Posledni varovani.
579037
jhr: Tahni rozdmychavat politicky sracky nekam jinam! Posledni varovani.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se