Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 70481 - 70500 Napsat příspěvek
Zapomněl jsem dodat, že tu pohádku vypráví Benedict Cumberbatch. :)
580400
Zapomněl jsem dodat, že tu pohádku vypráví Benedict Cumberbatch. *:)*
0 0
reagovat

Alan Wake

Seká se mi na nejnižší detaily i rozlišení. A takový Skyrim mi jede na High naprosto v cajku... :D Máte někdo tipy na nějaké vlastní nastavení u Waka?
580399
Seká se mi na nejnižší detaily i rozlišení. A takový Skyrim mi jede na High naprosto v cajku... *:D* Máte někdo tipy na nějaké vlastní nastavení u Waka?
Alan Wake
0 0
reagovat
LDK:HD4850? S čím od Nvidie se to dá srovnat? Moc se v radeonech nevyznám.

Terminator007: Já mám C2D na 3,0ghz, GTX460 a Cysis 2 mi na tom slape na high detaily. Skyrim nemám, ale v podstatě si na téhle sestavě zahraju vse na medium nebo high. Snad jen krom Battlefieldu 3(medium - high), kterej mi v mutliplayeru s vice jak s 48 hraci uz nejede uplně dobře, ale myslím, že to už brzdí procesor.
580398
LDK:HD4850? S čím od Nvidie se to dá srovnat? Moc se v radeonech nevyznám. Terminator007: Já mám C2D na 3,0ghz, GTX460 a Cysis 2 mi na tom slape na high detaily. Skyrim nemám, ale v podstatě si na téhle sestavě zahraju vse na medium nebo high. Snad jen krom Battlefieldu 3(medium - high), kterej mi v mutliplayeru s vice jak s 48 hraci uz nejede uplně dobře, ale myslím, že to už brzdí procesor.
0 0
reagovat
580391
[link="http://www.youtube.com/watch?v=hmNt31Gwf4c&feature=share"]Pohádka na dobrou noc.[/link] *:)**:+*
0 0
reagovat

terminator007

špatně šlape (starší C2D@3,2Ghz, HD4850). konzolové porty normálně hrávám na fullhd a AW na 12x80 na low jede jen tak tak. je tam totiž nucený FSAA 2x, takže s lowend a nižší mainstream se nechytá.
580388
špatně šlape (starší C2D@3,2Ghz, HD4850). konzolové porty normálně hrávám na fullhd a AW na 12x80 na low jede jen tak tak. je tam totiž nucený FSAA 2x, takže s lowend a nižší mainstream se nechytá.
terminator007
0 0
reagovat
Kdyz uz jste tady nakousli toho Alana, jak vam slape? Predpokladam, ze v pohode aa neni treba super stroj, co jsem cetl, jen se ujistuji ;) Chci si dat nejake zakladni PC nyni do kupy s timto procesorem a cetl jsem, ze se na tom dalo na slusne detaily rozbehnout i Crysis 2 se Skyrimem link Diky
580387
Kdyz uz jste tady nakousli toho Alana, jak vam slape? Predpokladam, ze v pohode aa neni treba super stroj, co jsem cetl, jen se ujistuji *;)* Chci si dat nejake zakladni PC nyni do kupy s timto procesorem a cetl jsem, ze se na tom dalo na slusne detaily rozbehnout i Crysis 2 se Skyrimem http://www.abi.cz/?cls=stoitem&stiid=27792&stiplname=amd-apu-quad-core-a8-3870k-3-0ghz-4mb-l2-gpu-hd6550d-socket-fm1-100w-32nm-box Diky
0 0
reagovat
Znova k ME: Dvojka má problém, že samotnej příběh zabírá asi 10 procent hry, ale finále a hlavně úvod... no paráda. Trojce věřim bezmezně, ale celej začátek na Zemi je prostě pravej opak toho, co je v tom traileru. A jen kvůli omezení technologií. Člověk z toho fakt nepochytí, že to jde s celou planetou do hajzlu. To se musí podívat na PR. Doufám, že spinoffy pojedou na nějakej supermegacoolervoucí engine a až dojde na další zachraňování galaxie, bude to i dostatečně z hraní cejtit. Můj názor :)
580386
Znova k ME: Dvojka má problém, že samotnej příběh zabírá asi 10 procent hry, ale finále a hlavně úvod... no paráda. Trojce věřim bezmezně, ale celej začátek na Zemi je prostě pravej opak toho, co je v tom traileru. A jen kvůli omezení technologií. Člověk z toho fakt nepochytí, že to jde s celou planetou do hajzlu. To se musí podívat na PR. Doufám, že spinoffy pojedou na nějakej supermegacoolervoucí engine a až dojde na další zachraňování galaxie, bude to i dostatečně z hraní cejtit. Můj názor *:)*
0 0
reagovat

MAJkLSON

Jednička je epickosť sama o sebe, skvelý príbeh a finále.

Dvojka ale ubrala na RPG prvkoch, síce zvýšila tempo ale už to bola len akcia s príbehom. A nápad s human-reaperom bol, proste zlý.

Trojka - demo som nehral a ani nechcem. Predobjednal som to už dávno a čakám že to prekoná obe hry...
580385
Jednička je epickosť sama o sebe, skvelý príbeh a finále. Dvojka ale ubrala na RPG prvkoch, síce zvýšila tempo ale už to bola len akcia s príbehom. A nápad s human-reaperom bol, proste zlý. Trojka - demo som nehral a ani nechcem. Predobjednal som to už dávno a čakám že to prekoná obe hry...
MAJkLSON
0 0
reagovat

xxendxx

to mě štvalo taky, ale zvykl jsem si docela rychle (chodí kam svítí baterka a když si zvykneš soustředit se na to, tak je to ok) problém byl, když někde v půlce hry jen tak "for fun" hodil baterku do druhé ruky a chodil zešikma na druhou stranu :-D to byla teprve dezorientace :-D Jo a doporučuji max fov - dost to ten efekt mírní a celkově se to hraje podstatně líp. Zapíná se - naprosto logicky - v nastavení ovládání :-DDD
580384
to mě štvalo taky, ale zvykl jsem si docela rychle (chodí kam svítí baterka a když si zvykneš soustředit se na to, tak je to ok) problém byl, když někde v půlce hry jen tak "for fun" hodil baterku do druhé ruky a chodil zešikma na druhou stranu :-D to byla teprve dezorientace :-D Jo a doporučuji max fov - dost to ten efekt mírní a celkově se to hraje podstatně líp. Zapíná se - naprosto logicky - v nastavení ovládání :-DDD
xxendxx
0 0
reagovat

Dawko_SVK

Ja myslim, ze xxendxx a departed mluvi o Alanu Wakeovi a ne o ME.

Taky se vyjadrim k ME:

Jednicka je naprosto skvela, predzaverecna jizda v aute do portalu a po ceste vysvetleni (od nejakeho ducha), ze ta lod je vlastne alien a ze bude hubit a ze citadela je megarelay, je proste nezapomenutelna cast hry.

Dvojka - taky skvela, opet zase vyborny konec hry.

Trojka demo hrana uz na ps3 (predchozi na pc) a teda docela zklamani. Textury hnus, jede to cele na snad mene nez 30fps. Zachranuje to ta druha cast dema, ktera mi uz pripomnela predchozi dily. Njn multiplatformovky nikdy nebudou tak optimalizovane jako Uncharted:( Ale furt tomu verim a az to bude za ctyri stovky, tak si to i koupim:)
580383
Ja myslim, ze xxendxx a departed mluvi o Alanu Wakeovi a ne o ME. Taky se vyjadrim k ME: Jednicka je naprosto skvela, predzaverecna jizda v aute do portalu a po ceste vysvetleni (od nejakeho ducha), ze ta lod je vlastne alien a ze bude hubit a ze citadela je megarelay, je proste nezapomenutelna cast hry. Dvojka - taky skvela, opet zase vyborny konec hry. Trojka demo hrana uz na ps3 (predchozi na pc) a teda docela zklamani. Textury hnus, jede to cele na snad mene nez 30fps. Zachranuje to ta druha cast dema, ktera mi uz pripomnela predchozi dily. Njn multiplatformovky nikdy nebudou tak optimalizovane jako Uncharted:( Ale furt tomu verim a az to bude za ctyri stovky, tak si to i koupim:)
Dawko_SVK
0 0
reagovat
No ak by si to chcel hrať, mal by si začať jedničkou...a technologicky je to krásne už len z toho dôvodu že Bioware toľko vytrieskal z Unreal3 enginu...takže nikto nemusí kupovať mašinu za 50k aby si to zahral (crysis...).

A tá kamera je ešte skvelá, na to že ide o konzolovku...je stovka hier ktoré majú horšiu kameru ;)
580382
No ak by si to chcel hrať, mal by si začať jedničkou...a technologicky je to krásne už len z toho dôvodu že Bioware toľko vytrieskal z Unreal3 enginu...takže nikto nemusí kupovať mašinu za 50k aby si to zahral (crysis...). A tá kamera je ešte skvelá, na to že ide o konzolovku...je stovka hier ktoré majú horšiu kameru *;)*
0 0
reagovat
Si zvykneš. Taky to u mě ze začátku byla reakce "wtf, co to je?", ale dá se to (ale pravda, že to zas tak daleko od ramene dávat nemuseli). A Dead Space měl náhodou kameru v poho, imo. Asi tak stejnej případ s Wakem, tedy o tom zvyku.
580379
Si zvykneš. Taky to u mě ze začátku byla reakce "wtf, co to je?", ale dá se to (ale pravda, že to zas tak daleko od ramene dávat nemuseli). A Dead Space měl náhodou kameru v poho, imo. Asi tak stejnej případ s Wakem, tedy o tom zvyku.
0 0
reagovat

Gonzi

je to super, ale strasne me s**e to ovladani... da se nejak nastavit, abych nemusel porad bezet "sikno", kdyz chci jit rovne? A ja myslel ze Dead Space 2 ma idiotskou kameru...
580375
je to super, ale strasne me s**e to ovladani... da se nejak nastavit, abych nemusel porad bezet "sikno", kdyz chci jit rovne? A ja myslel ze Dead Space 2 ma idiotskou kameru...
Gonzi
0 0
reagovat

popik

star wars fight link :D (prostě, kdo se na to nechce podívat, ať to jednoduše ignoruje)
580373
star wars fight http://www.youtube.com/watch?v=7hW37avVmkc *:D* (prostě, kdo se na to nechce podívat, ať to jednoduše ignoruje)
popik
0 0
reagovat
link Nazdár, je to stejný. Jen kvalita videa je jiná 8)
580372
http://leteckaposta.cz/842457183 Nazdár, je to stejný. Jen kvalita videa je jiná *8)*
0 0
reagovat
vZeč:Tak třeba se inspirovali Bayem a tu scénu si vypůčili:D
Jinak po několikátém zhlédnutí je to pořád skvělý, ale pravdou je, že u ME 2 byl o něco lepší. Uvidí se zítra?)
580370
vZeč:Tak třeba se inspirovali Bayem a tu scénu si vypůčili*:D* Jinak po několikátém zhlédnutí je to pořád skvělý, ale pravdou je, že u ME 2 byl o něco lepší. Uvidí se zítra*?)*
0 0
reagovat
Nj, technicky je to bída. Proto je ten trailer úsměvnej. ?)
580369
Nj, technicky je to bída. Proto je ten trailer úsměvnej. *?)*
0 0
reagovat
Ja vam nevim, ME jsem jeste nehral, ale pote co jsem zkousel demo dvojky a nyni trojky, pripadalo mi to takove divne, hlavne pohyby a namluveni postav... Jako nerikam, ze to bude mit spatny pribeh a ze hra je hrozna, ale proste me to nijak extra neoslovilo.
580368
Ja vam nevim, ME jsem jeste nehral, ale pote co jsem zkousel demo dvojky a nyni trojky, pripadalo mi to takove divne, hlavne pohyby a namluveni postav... Jako nerikam, ze to bude mit spatny pribeh a ze hra je hrozna, ale proste me to nijak extra neoslovilo.
0 0
reagovat
Však už mám přes rok objednáno ;) a to, že dorazil strejda Clint, tak to už je jen bonbónek... jinak ve chvíli, kdy se na kameru bortí mrakodrap a všude lítá sklo, tak už to prostě vypadá jako ten záběr z Battleship a trikově je to na tý půlvteřině nerozpoznatelný :o
580366
Však už mám přes rok objednáno *;)* a to, že dorazil strejda Clint, tak to už je jen bonbónek... jinak ve chvíli, kdy se na kameru bortí mrakodrap a všude lítá sklo, tak už to prostě vypadá jako ten záběr z Battleship a trikově je to na tý půlvteřině nerozpoznatelný *:o*
0 0
reagovat

vZeč

Trilógia ME si hype zaslúži, nakoniec každá jedna hra mala epické momenty a tentokrát na pomoc prišiel aj Clint Mansell :D
580364
Trilógia ME si hype zaslúži, nakoniec každá jedna hra mala epické momenty a tentokrát na pomoc prišiel aj Clint Mansell *:D*
vZeč
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se