Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 62081 - 62100 Napsat příspěvek

TonyClifton

To sice platí, jenže ten počáteční uživatel prostě nerozliší, jestli je lepší vlc, kmp, bs player apod. a pokud mu to na otvírání jeho avi souborů stačí, tak to ani nikdy řešit nebude.
604283
To sice platí, jenže ten počáteční uživatel prostě nerozliší, jestli je lepší vlc, kmp, bs player apod. a pokud mu to na otvírání jeho avi souborů stačí, tak to ani nikdy řešit nebude.
TonyClifton
0 0
reagovat
Mě se právě na KM líbí/líbilo, že k tomu lame uživatel přijde, pustí a neni žádnej problém, dával jsem to na PC i své mámě a některým kamarádkám, které jsou rádi, že se umí přihlásit na Seznam do mailu a spustit Word. Umí si spustit film i s titulky apod. Ale náročnější uživatel si s tím postupem času může pohrát jak chce a nastavit si mraky parametrů podle sebe, to je prostě supr. :)
604282
Mě se právě na KM líbí/líbilo, že k tomu lame uživatel přijde, pustí a neni žádnej problém, dával jsem to na PC i své mámě a některým kamarádkám, které jsou rádi, že se umí přihlásit na Seznam do mailu a spustit Word. Umí si spustit film i s titulky apod. Ale náročnější uživatel si s tím postupem času může pohrát jak chce a nastavit si mraky parametrů podle sebe, to je prostě supr. *:)*
0 0
reagovat

KARLOS

"Pokud mám rozjeto audio od videa, ručně si ho posunu v některém pgm, co dává dohromady kontejner... A stalo se mi to zatím asi - nikdy" - drtivá většina flv videjí, kdejakých reportáží a kdesi čeho tenhle problém má, chápu ale že u filmů na to snad ani nejde narazit.

Jinak teda podepisuju naigota. Ten přehrávač prostě neuvěřitelným způsobem vládne, ale ne každý uživatel všechna ta nastavení a kláveskové zkratky ocení/využije.
604280
"Pokud mám rozjeto audio od videa, ručně si ho posunu v některém pgm, co dává dohromady kontejner... A stalo se mi to zatím asi - nikdy" - drtivá většina flv videjí, kdejakých reportáží a kdesi čeho tenhle problém má, chápu ale že u filmů na to snad ani nejde narazit. Jinak teda podepisuju naigota. Ten přehrávač prostě neuvěřitelným způsobem vládne, ale ne každý uživatel všechna ta nastavení a kláveskové zkratky ocení/využije.
KARLOS
0 0
reagovat
že nie je v HD :D
604279
že nie je v HD *:D*
0 0
reagovat

naigoto

Um, co je špatného na HD videu v BSPlayeru?
604278
Um, co je špatného na HD videu v BSPlayeru?
naigoto
0 0
reagovat
iOS 7 is out :)
604277
iOS 7 is out :)
0 0
reagovat

BenS

Celkem jednoduše: Preferences > General > Playback > (L/R) 1st

Ono když je člověk ochoten se hrabat ve všech těch nabídkách v nastavení, tak kvalita audia, videa a uživatelské efektivnosti je naprosto maximální, ale chápu, že ne každý má na tohle náladu a proto používají naprosto jednoduché věci typu vlc.

BSPlayer nebyl špatný, měl jsem ho rád, ale při nástupu hd videa před sedmi lety se prostě musel pakovat.
604276
Celkem jednoduše: Preferences > General > Playback > (L/R) 1st Ono když je člověk ochoten se hrabat ve všech těch nabídkách v nastavení, tak kvalita audia, videa a uživatelské efektivnosti je naprosto maximální, ale chápu, že ne každý má na tohle náladu a proto používají naprosto jednoduché věci typu vlc. BSPlayer nebyl špatný, měl jsem ho rád, ale při nástupu hd videa před sedmi lety se prostě musel pakovat.
BenS
0 0
reagovat
Tony: Myslím do origo BD disku bez složitého předělávání... To, co jednoduchým způsobem NEUMÍ žádný soft ?)...
604275
Tony: Myslím do origo BD disku bez složitého předělávání... To, co jednoduchým způsobem NEUMÍ žádný soft *?)*...
0 0
reagovat

kubqo

Zrovna tohle je parádní. Já ani nevím jak, ale měl jsem v KM nastaveno, že se titulky vykreslí při úzkém formátu do černé plochy a při plném zobrazení normálně do obrazu. A celkově je tam práce s titulkama parádní, jen moc nechápu na co naráží KARLOS s načítáním titulků, že je složité...
604274
Zrovna tohle je parádní. Já ani nevím jak, ale měl jsem v KM nastaveno, že se titulky vykreslí při úzkém formátu do černé plochy a při plném zobrazení normálně do obrazu. A celkově je tam práce s titulkama parádní, jen moc nechápu na co naráží KARLOS s načítáním titulků, že je složité...
kubqo
0 0
reagovat
btw s tým updateom na kmp som vybabral tak,že pri inštalácií som zadal iný install directory než mám na terajšom kmp a po inštalácii som ho proste odstránil
604273
btw s tým updateom na kmp som vybabral tak,že pri inštalácií som zadal iný install directory než mám na terajšom kmp a po inštalácii som ho proste odstránil
0 0
reagovat

BenS

Já v BSPlayeru jednu starší verzi, s těmi novými tuším byl nějaký problém.

Hankey
Přesně, naprosto geniální věc, už jen kvůli ní bych nikdy neměnil (celkově práce s titulky je tam bezkonkurenční, posun v čase, zrychlení, na obrazovce je mám tam kde si je nastavím,...)
604272
Já v BSPlayeru jednu starší verzi, s těmi novými tuším byl nějaký problém. [b]Hankey[/b] Přesně, naprosto geniální věc, už jen kvůli ní bych nikdy neměnil (celkově práce s titulky je tam bezkonkurenční, posun v čase, zrychlení, na obrazovce je mám tam kde si je nastavím,...)
BenS
0 0
reagovat
Okrem spomenutých výhod KMP Playeru má pre mňa jednu nedoceniteľnú výhodu oproti VLC, titulky sú na spodku obrazovky, nie na spodku filmu. Čiže pre mňa s divným rozlíšením (180x1024) to znamená, že sú titulky v čiernej časti obazovky, nie priamo vo filme.
604270
Okrem spomenutých výhod KMP Playeru má pre mňa jednu nedoceniteľnú výhodu oproti VLC, titulky sú na spodku obrazovky, nie na spodku filmu. Čiže pre mňa s divným rozlíšením (180x1024) to znamená, že sú titulky v čiernej časti obazovky, nie priamo vo filme.
0 0
reagovat

BS

vratil jsem se k BS. vyhovuje mi, ze si prehravac sam najde titulky, ktery sedi na danou verzi filmu. clovek je nemusi honit odjinud
604267
vratil jsem se k BS. vyhovuje mi, ze si prehravac sam najde titulky, ktery sedi na danou verzi filmu. clovek je nemusi honit odjinud
BS
0 0
reagovat

KMP - rychloposuv

bohužel jsem dosud nepřišel na to, jak změnit těch 5 vteřin posuvu při zmáčknutí šipky. V BS Playeru to byla jedna vteřina, což mi vyhovovalo mnohem víc, když se v nějakém seriálu apod. chci mrknout na nějakou hlášku ještě jednou :)
604266
bohužel jsem dosud nepřišel na to, jak změnit těch 5 vteřin posuvu při zmáčknutí šipky. V BS Playeru to byla jedna vteřina, což mi vyhovovalo mnohem víc, když se v nějakém seriálu apod. chci mrknout na nějakou hlášku ještě jednou :)
KMP - rychloposuv
0 0
reagovat

BS

Před lety mi BS přestal úplně fungovat, od té doby jsem na KMP, ale aktualizace odmítám...
604265
Před lety mi BS přestal úplně fungovat, od té doby jsem na KMP, ale aktualizace odmítám...
BS
0 0
reagovat
A BSPlayer nic? I po tolika letech na něm pořád maximální spokojenost.
604264
A BSPlayer nic? I po tolika letech na něm pořád maximální spokojenost.
0 0
reagovat

popik

link Gratulace Marku ;)
604263
http://www.super.cz/207194-gratulujeme-mark-wahlberg-ma-ve-42-letech-konecne-maturitu.html Gratulace Marku *;)*
popik
0 0
reagovat
VLC hlavně umí načíst i BD... To asi KMP taky, ale já rád minimalismus... Pokud mám rozjeto audio od videa, ručně si ho posunu v některém pgm, co dává dohromady kontejner... A stalo se mi to zatím asi - nikdy. A kdyby už, není problém při vší lenosti si sehnat jinou verzi.
Titule snad ještě markatněji, jak u audia, navíc s nimi to jde imho ještě rychlejc (a ano, to už dělám pravidelně)...
Různé rychloposuvy, zkratky a tak jsou sice fajn, ale ve výsledku jejich funkcí použiju jen vyjimečně.
Používám PowerDVD, VLC, WMC... A pokud by uměl KMP dohodit externí titule do DB a to jednoduše a nikoli složitě, sáhl by sem po něm taky, ale ostatních bych se nezbavoval.
604262
VLC hlavně umí načíst i BD... To asi KMP taky, ale já rád minimalismus... Pokud mám rozjeto audio od videa, ručně si ho posunu v některém pgm, co dává dohromady kontejner... A stalo se mi to zatím asi - nikdy. A kdyby už, není problém při vší lenosti si sehnat jinou verzi. Titule snad ještě markatněji, jak u audia, navíc s nimi to jde imho ještě rychlejc (a ano, to už dělám pravidelně)... Různé rychloposuvy, zkratky a tak jsou sice fajn, ale ve výsledku jejich funkcí použiju jen vyjimečně. Používám PowerDVD, VLC, WMC... A pokud by uměl KMP dohodit externí titule do DB a to jednoduše a nikoli složitě, sáhl by sem po něm taky, ale ostatních bych se nezbavoval.
0 0
reagovat

popik

ano Tony, všichni už jsme si všimli, že umíš vytvářet skutečně pěkné memy :D
604261
ano Tony, všichni už jsme si všimli, že umíš vytvářet skutečně pěkné memy *:D*
popik
0 0
reagovat
604260
http://cdn.meme.li/i/onyvv.jpg
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se