Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 61921 - 61940 Napsat příspěvek

Kickstarter

Panove a damy, kdo mate nejaky vztah k metalove muzice a radi podporite to nejlepsi z ceskeho exportu, tak tady mate moznost, nejsem nijak sprazen s kapelou, jen by mi bylo lito kdyby to nakonec o par procent nevyslo:

Sebastien
604786
Panove a damy, kdo mate nejaky vztah k metalove muzice a radi podporite to nejlepsi z ceskeho exportu, tak tady mate moznost, nejsem nijak sprazen s kapelou, jen by mi bylo lito kdyby to nakonec o par procent nevyslo: [link="http://www.musiccluster.cz/cs/projects/detail/54-sebastien/"]Sebastien[/link]
Kickstarter
0 0
reagovat

Axis

No tak to je iná!

Ad clo, mám taký pocit, že je to klasifikované ako výhra a nie pôžička, preto hrozí daň z výhry.
604755
No tak to je iná! Ad clo, mám taký pocit, že je to klasifikované ako výhra a nie pôžička, preto hrozí daň z výhry.
Axis
0 0
reagovat

kubqo

Nemám čas hrát "online" hry, ve smyslu ponořit se do té hry tak aby to hraní za něco stálo. Z doby WoW vím že je to občas opravdu náročné. Mám čas hrát tak abych si to užil bez zbytečného stresu, že neumím správnou taktiku, nemám správný gear atd. prostě casual hraní.
Co se týče bety na HW od steamu. Jsem hw/sw nadšenec a prostě mě baví se v něčem nimrat, rozebírat to a pak skládat do kupy. Jako strojaře/vývojáře mě to prostě baví a pokud je taková možnost tak proč po ní nesáhnout a nezkusit to.
Ad terms and conditions u nás se platí jen shipping a ten mě neva jsem s ním smířen. Daň a clo se u zápůjčky neplatí, nebo je to tak že jí částečně na celním úřadě zaplatíš a pak si zažádáš o její vrácení. Sice to není easy ale už jsem s tím měl zkušenost.
604754
Nemám čas hrát "online" hry, ve smyslu ponořit se do té hry tak aby to hraní za něco stálo. Z doby WoW vím že je to občas opravdu náročné. Mám čas hrát tak abych si to užil bez zbytečného stresu, že neumím správnou taktiku, nemám správný gear atd. prostě casual hraní. Co se týče bety na HW od steamu. Jsem hw/sw nadšenec a prostě mě baví se v něčem nimrat, rozebírat to a pak skládat do kupy. Jako strojaře/vývojáře mě to prostě baví a pokud je taková možnost tak proč po ní nesáhnout a nezkusit to. Ad terms and conditions u nás se platí jen shipping a ten mě neva jsem s ním smířen. Daň a clo se u zápůjčky neplatí, nebo je to tak že jí částečně na celním úřadě zaplatíš a pak si zažádáš o její vrácení. Sice to není easy ale už jsem s tím měl zkušenost.
kubqo
0 0
reagovat
Poštovné ne, ale clo a DPH je normální. A pokud to někdo nerozbije úmyslně, tak bych se fakt nebál toho, že to budou chtít zaplatit.
604753
Poštovné ne, ale clo a DPH je normální. A pokud to někdo nerozbije úmyslně, tak bych se fakt nebál toho, že to budou chtít zaplatit.
0 0
reagovat

Axis

Tak nemáš čas hraťz a ešte chceš dalšiu hernú platformu na beta testovanie. "Len aby som si vyskúšal ovládač", keď je tam kopa ľudí čo si chcú tú mašinu aj nahackovať a otestovať možnosti.

A btw prešli ste aspoň letmo terms and conditions? Lebo ak ťa vyberú, treba aj zaplatiť shipping, prípadne daň (ak si to tá ktorá krajina vyžaduje). Uhradiť bude potrebné aj prípadné poškodenie mašiny.
604752
Tak nemáš čas hraťz a ešte chceš dalšiu hernú platformu na beta testovanie. "Len aby som si vyskúšal ovládač", keď je tam kopa ľudí čo si chcú tú mašinu aj nahackovať a otestovať možnosti. A btw prešli ste aspoň letmo terms and conditions? Lebo ak ťa vyberú, treba aj zaplatiť shipping, prípadne daň (ak si to tá ktorá krajina vyžaduje). Uhradiť bude potrebné aj prípadné poškodenie mašiny.
Axis
0 0
reagovat

kubqo

Chci zkusit jejich hw řešení (pokud by to klaplo). MP hry teď prostě nehraju, mimo MP3.
604751
Chci zkusit jejich hw řešení (pokud by to klaplo). MP hry teď prostě nehraju, mimo MP3.
kubqo
0 0
reagovat

Axis

Tak to už dupľom nerozumiem.
604750
Tak to už dupľom nerozumiem.
Axis
0 0
reagovat

RainMakeR

Prečo by v galaktickej republike nemala byť riešená politika? Odkedy je SW univerzum "špinavé"? Ewokovia a RD-D2 nie sú "cute"?

Fail.
604749
Prečo by v galaktickej republike nemala byť riešená politika? Odkedy je SW univerzum "špinavé"? Ewokovia a RD-D2 nie sú "cute"? Fail.
RainMakeR
0 0
reagovat

Ted

OMG a to som si myslel, že to v South Parku s jeho persónou preháňajú. :D
604748
OMG a to som si myslel, že to v South Parku s jeho persónou preháňajú. *:D*
Ted
0 0
reagovat

popicek

Opět nechápu tvůj "humor".
604746
Opět nechápu tvůj "humor".
popicek
0 0
reagovat

popik

roztřel :D link
604745
roztřel *:D* http://www.rouming.cz/roumingGIF.php
popik
0 0
reagovat

kubqo

Přesně jak píše Verdant. Jinak online jsem kdysi na vejšce hodně hrál CSko a WoW v top guildě TTH. Ale ty doby už jsou pryč a hlavně času už není tolik.
604744
Přesně jak píše Verdant. Jinak online jsem kdysi na vejšce hodně hrál CSko a WoW v top guildě TTH. Ale ty doby už jsou pryč a hlavně času už není tolik.
kubqo
0 0
reagovat
:D

Either way, he's a gay fish...
604742
*:D* Either way, he's a gay fish...
0 0
reagovat
Už sem tu řekl, že z řady amerických talk show hostů mi přijde Kimmel nejmíň vtipnej. Ale tohle se vyplatí vidět. Před pár dnama měl Kanye West nějaký interview kde říkal, ehm, "hloupé věci". Kimmel následně udělal tohle link
Reakce Kanye(ho?) na sebe nenechala dlouho čekat link

Kdyby to byl kdokoliv jinej, tak bych si myslel že je to další Kimmelův viral. Ale tohle je tak debilní (a jde o Kanye Westa, který má pověst chodícího pšouku), že to asi fakt bude pravda :D
604741
Už sem tu řekl, že z řady amerických talk show hostů mi přijde Kimmel nejmíň vtipnej. Ale tohle se vyplatí vidět. Před pár dnama měl Kanye West nějaký interview kde říkal, ehm, "hloupé věci". Kimmel následně udělal tohle http://www.youtube.com/watch?v=7_O6QrdsP38 Reakce Kanye(ho?) na sebe nenechala dlouho čekat http://www.youtube.com/watch?v=It05EvqFD6s Kdyby to byl kdokoliv jinej, tak bych si myslel že je to další Kimmelův viral. Ale tohle je tak debilní (a jde o Kanye Westa, který má pověst chodícího pšouku), že to asi fakt bude pravda *:D*
0 0
reagovat
No mně by úplně stačilo, kdybych se díky té betě např. dostal k tomu gamepadu. A i když mám na Steamu plno MP her, tak taky hraju většinou SP.
604740
No mně by úplně stačilo, kdybych se díky té betě např. dostal k tomu gamepadu. A i když mám na Steamu plno MP her, tak taky hraju většinou SP.
0 0
reagovat

Axis

nejak mi uniká dôvod prečo by si potom tú betu chcel...
604739
nejak mi uniká dôvod prečo by si potom tú betu chcel...
Axis
0 0
reagovat
Pokud se připojíš do MZ grupy link tak když pošleš komukoliv pozvánku, tak jí určitě přijme.
604737
Pokud se připojíš do MZ grupy http://steamcommunity.com/groups/MovieZoneCZ tak když pošleš komukoliv pozvánku, tak jí určitě přijme.
0 0
reagovat

Steam

Potřeboval bych pár kamarádů na Steam kvůli možnosti zapsání do Bety (jasně šance je jedna ku milionu ale proč ne že jo) Steam Hardware Enthusiast. Nikdy jsem moc na Steamu nehrál online takže jsem tam kámoše necpal.
604736
Potřeboval bych pár kamarádů na Steam kvůli možnosti zapsání do Bety (jasně šance je jedna ku milionu ale proč ne že jo) Steam Hardware Enthusiast. Nikdy jsem moc na Steamu nehrál online takže jsem tam kámoše necpal.
Steam
0 0
reagovat

4 rady pro J.J. jak nepodělat episodu 7 :-)

link
a jsou pravdivý !
604717
http://www.youtube.com/watch?v=_joDNOpeWWo#t=122 a jsou pravdivý !
4 rady pro J.J. jak nepodělat episodu 7 :-)
0 0
reagovat
Ahoj, pro ty z vás, kdo mají PS3 a chtěli by si zahrát Bioshock 1 zadarmo, tak mám jeden volný kód ke stažení z PS Store. Zájemci nechť píší do vzkazníku.
604716
Ahoj, pro ty z vás, kdo mají PS3 a chtěli by si zahrát Bioshock 1 zadarmo, tak mám jeden volný kód ke stažení z PS Store. Zájemci nechť píší do vzkazníku.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se