Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 61861 - 61880 Napsat příspěvek

Snipsley

Povedal niekto organizatorom tej sutaze, ze ich system bodovania cez lajky je zakazany?
607598
Povedal niekto organizatorom tej sutaze, ze ich system bodovania cez lajky je zakazany?
Snipsley
0 0
reagovat

popik

MarvinP: ještě jednou si přečti HALův i můj příspěvek a znovu se nad tím pořádně zamysli 8) myslím, že na vlastňáky seš expert ?)
607595
MarvinP: ještě jednou si přečti HALův i můj příspěvek a znovu se nad tím pořádně zamysli *8)* myslím, že na vlastňáky seš expert *?)*
popik
0 0
reagovat

OT

Lajkněte tuhle slečnu. Důvody: chodí na MovieZone, nemá ráda Landu a když to vyhraje, uvidíme ji nahou. A to mi pomůže vyhrát jednu starou sázku :)) díky borci
607584
[link="http://on.fb.me/1aeHbyE"]Lajkněte tuhle slečnu.[/link] Důvody: chodí na MovieZone, nemá ráda Landu a když to vyhraje, uvidíme ji nahou. A to mi pomůže vyhrát jednu starou sázku *:))* díky borci
OT
0 0
reagovat

LOL

"popik
to HAL: Jak to řikal Forrest?...Pro hlupáka každý hloupý. Oh, wait... "
Popíček si dal vlastňák!!!

Landa byl ještě nedavno nebezpečný manipulátor, ale naštěstí se z něj postupně stává už jen nesnesitelný exot.
607583
"popik to HAL: Jak to řikal Forrest?...Pro hlupáka každý hloupý. Oh, wait... " Popíček si dal vlastňák!!! Landa byl ještě nedavno nebezpečný manipulátor, ale naštěstí se z něj postupně stává už jen nesnesitelný exot.
LOL
0 0
reagovat

popicek

Landa je rok od roku nesnesitelnější exot. 8)
607582
Landa je rok od roku nesnesitelnější exot. *8)*
popicek
0 0
reagovat

popicek

Velmi dobře rozumím, proč je Forrest tvůj velký vzor. 8)
607577
Velmi dobře rozumím, proč je Forrest tvůj velký vzor. *8)*
popicek
0 0
reagovat

popik

to HAL: Jak to řikal Forrest?...Pro hlupáka každý hloupý. Oh, wait... 8)
607576
to HAL: Jak to řikal Forrest?...Pro hlupáka každý hloupý. Oh, wait... *8)*
popik
0 0
reagovat

popicek

Tak já ti nevím, jak to chceš říct jinak? Že Landu v posledních deseti letech může mít rád jen idiot? Oh, wait... ;)
607575
Tak já ti nevím, jak to chceš říct jinak? Že Landu v posledních deseti letech může mít rád jen idiot? Oh, wait... *;)*
popicek
0 0
reagovat
Jak Landu normálně nesnášim, tak musim uznat, že ten cover je fakt hroznej...
607573
Jak Landu normálně nesnášim, tak musim uznat, že ten cover je fakt hroznej...
0 0
reagovat

popik

to HAL: Pokud nemáš co říct, tak prostě nic neříkej/nepiš ;)
607572
to HAL: Pokud nemáš co říct, tak prostě nic neříkej/nepiš *;)*
popik
0 0
reagovat
Landu měli utratit už před deseti lety.
607571
Landu měli utratit už před deseti lety.
0 0
reagovat

popicek

Jakékoli sahání Daniela Landy na Karla Kryla je zločin proti lidskosti.
607570
Jakékoli sahání Daniela Landy na Karla Kryla je zločin proti lidskosti.
popicek
0 0
reagovat

popik

Jak mám Dana rád a třebas jeho Karavanu mraků, nebo Morituri te salutant hodnotím jako velice povedené, tak musím uznat, že tohle se moc nepovedlo 8)
607569
Jak mám Dana rád a třebas jeho Karavanu mraků, nebo Morituri te salutant hodnotím jako velice povedené, tak musím uznat, že tohle se moc nepovedlo *8)*
popik
0 0
reagovat
Zrovna nedávno jsem šel kolem Břevnovského hřbitova a to jak se tam Karel Kryl obrací v hrobě dost děsí lidi.
607567
Zrovna nedávno jsem šel kolem Břevnovského hřbitova a to jak se tam Karel Kryl obrací v hrobě dost děsí lidi.
0 0
reagovat

Popicek

Je to hrozné
607566
Je to hrozné
Popicek
0 0
reagovat

popik

Co vy na nový počin Žita/Dana Landy a jeho cover Král a klaun?
link
607565
Co vy na nový počin Žita/Dana Landy a jeho cover Král a klaun? http://www.youtube.com/watch?v=Kb7U8Iq6HI0
popik
0 0
reagovat
opravdu tu chcete srovnávat cenu online systémku na vystavení sms po přijetí sms vs cenu za provoz x automatů, jejich pravidelné revize, jejich spotřebu (proud a papír), případně jejich vandalismus = výjezdy aut s techniky atd. atp? Nevím co to máte za matroš, ale chci číslo na dealera :D
607560
opravdu tu chcete srovnávat cenu online systémku na vystavení sms po přijetí sms vs cenu za provoz x automatů, jejich pravidelné revize, jejich spotřebu (proud a papír), případně jejich vandalismus = výjezdy aut s techniky atd. atp? Nevím co to máte za matroš, ale chci číslo na dealera *:D*
0 0
reagovat
Ten share se dá krásně vyjednat na málo, když je to rozsáhlý prrojekt. A papírový lístky maj příšerný náklady, už si jenom vemte co stojí udržet v provozu mincovní automaty a že jich po Praze je. Ty náklady jsou prostě neporovnatelný, ale na to se přijde vždycky až tím odtečene pořádný potok peněz.
607555
Ten share se dá krásně vyjednat na málo, když je to rozsáhlý prrojekt. A papírový lístky maj příšerný náklady, už si jenom vemte co stojí udržet v provozu mincovní automaty a že jich po Praze je. Ty náklady jsou prostě neporovnatelný, ale na to se přijde vždycky až tím odtečene pořádný potok peněz.
0 0
reagovat
*telefónny
607554
*telefónny
0 0
reagovat
no neberie si share televízny operátor
607553
no neberie si share televízny operátor
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se