Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 61081 - 61100 Napsat příspěvek

JohnyD

Zrušilo se, bohužel mi do toho něco přišlo ?)
606846
Zrušilo se, bohužel mi do toho něco přišlo *?)*
JohnyD
0 0
reagovat

Dotaz

Inak bude dnes MZ Live - videl som doobeda odkaz, ale teraz tu vôbec nie je.
606845
Inak bude dnes MZ Live - videl som doobeda odkaz, ale teraz tu vôbec nie je.
Dotaz
0 0
reagovat

SteKi

Hele já to chápu, jenže teď to je o polovinu větší projekt, což prostě není něco, co uděláš jen tak - založení např. dalšího studia, rozšíření gamedesign dokumentů o polovinu atd. atp. jsou věci, které mají značnou režii... jakože neříkám že bych si stěžoval, jen bych ten strop prostě ocenil.
606842
Hele já to chápu, jenže teď to je o polovinu větší projekt, což prostě není něco, co uděláš jen tak - založení např. dalšího studia, rozšíření gamedesign dokumentů o polovinu atd. atp. jsou věci, které mají značnou režii... jakože neříkám že bych si stěžoval, jen bych ten strop prostě ocenil.
SteKi
0 0
reagovat

Gonzi

Lenze to vobec neni nahoda, ze vzdy vedia co za tie peniaze pridaju. Pretoze nic nepridavaju, len ukazuju co by v tej hre nakoniec tak ci tak bolo, len asi nie v takej kvalite popripade neskor. A vyvojari to priznavaju a nieje to vobec tajomstvo. Samozrejme ani tak sa vo vyslednej hre nedockame hned vsetkeho naraz. Aj tak budu tie veci postupne pridavat.
606841
Lenze to vobec neni nahoda, ze vzdy vedia co za tie peniaze pridaju. Pretoze nic nepridavaju, len ukazuju co by v tej hre nakoniec tak ci tak bolo, len asi nie v takej kvalite popripade neskor. A vyvojari to priznavaju a nieje to vobec tajomstvo. Samozrejme ani tak sa vo vyslednej hre nedockame hned vsetkeho naraz. Aj tak budu tie veci postupne pridavat.
Gonzi
0 0
reagovat
když ještě posílali přes hong-kong, tak objednávku automaticky rozdělovali a co aktuálně neměli, tak posílali později. v první zásilce byl lístek se seznamem věcí, co dodají pozdějc. od té doby, co přešli na čínskou poštu a zásilky jim trvají 2x tak dlouho, už odtud skoro neobjednávám
606832
když ještě posílali přes hong-kong, tak objednávku automaticky rozdělovali a co aktuálně neměli, tak posílali později. v první zásilce byl lístek se seznamem věcí, co dodají pozdějc. od té doby, co přešli na čínskou poštu a zásilky jim trvají 2x tak dlouho, už odtud skoro neobjednávám
0 0
reagovat

xxendxx

No mne v tom mejlu jen podekovali za trpelivost, pokud pockam na dostupnost vseho zbozi, nebo abych kliknul pro zmenu objednavky. A tam jde zmenit vsechno mozne, jen ne, aby mi poslali zbozi, ktere je jiz skladem:)
606831
No mne v tom mejlu jen podekovali za trpelivost, pokud pockam na dostupnost vseho zbozi, nebo abych kliknul pro zmenu objednavky. A tam jde zmenit vsechno mozne, jen ne, aby mi poslali zbozi, ktere je jiz skladem*:)*
xxendxx
0 0
reagovat

Richard Fish

tohle jsem taky jednou resil a jen jsem odpovidal na nejakej email, ze mi to nevadi zvlast. posilal sem to klasicky postou za tech 0,01 dolaru.
606827
tohle jsem taky jednou resil a jen jsem odpovidal na nejakej email, ze mi to nevadi zvlast. posilal sem to klasicky postou za tech 0,01 dolaru.
Richard Fish
0 0
reagovat

Kostěj

já měl svou dobou auroru a pak jsem povýšil na horneta, protože takhle awesome stíhačku jsem už dlouho nikde neviděl :+
606823
já měl svou dobou auroru a pak jsem povýšil na horneta, protože takhle awesome stíhačku jsem už dlouho nikde neviděl *:+*
Kostěj
0 0
reagovat

dealextreme

Nevite nahodou nekdo, jak na DX zmenit poslani vsech objednanych kusu najednou na postupne? Prisla mi zprava, ze nektery kus je nedostupny (bohuzel nelze zjistit jaky, nevim, proc to nemohou uvest, abych ho treba uplne zrusil), tak bych to chtel zmenit, jenze v editaci zrovna tohle nemuzu objevit?) Dik
606822
Nevite nahodou nekdo, jak na DX zmenit poslani vsech objednanych kusu najednou na postupne? Prisla mi zprava, ze nektery kus je nedostupny (bohuzel nelze zjistit jaky, nevim, proc to nemohou uvest, abych ho treba uplne zrusil), tak bych to chtel zmenit, jenze v editaci zrovna tohle nemuzu objevit*?)* Dik
dealextreme
0 0
reagovat

SteKi

Holy shit, oni snad zrychlujou!
Já jsem teda doposud nepřispěl a ani mě to výraznějš nezajímalo, ale pak jsem si nedávno pustil nějaký to "hangárový" video a následně si musel dojít pro hadr abych utřel tu loužičku, co jsem si naslintal. Vypadá to neskutečně detailně a vůbec, dobře :+
606819
Holy shit, oni snad zrychlujou! Já jsem teda doposud nepřispěl a ani mě to výraznějš nezajímalo, ale pak jsem si nedávno pustil nějaký to "hangárový" video a následně si musel dojít pro hadr abych utřel tu loužičku, co jsem si naslintal. Vypadá to neskutečně detailně a vůbec, dobře *:+*
SteKi
0 0
reagovat

SteKi

Mno upřímně mi až trochu vadí, že pořád "ví" co s dalšími penězi... taky bych se té hry rád dočkal. Prostě ač jim (neuvěřitelně moc) fandím, tak bych byl rád, kdyby měli nějaký strop a cokoli nad něj by šlo do např "datadisku" - prostě by to bylo označeno jako featura, která se bude dělat až po vydání hry...
Prostě mi přijde zvláštní říct si za produkt částku A (18M) a pak vybrat (zatím) o polovinu víc a pořád vymýšlet další a další věci... (byť oni jsou opravdu poslední, komu bych nevěřil že to nedotáhnou).
606818
Mno upřímně mi až trochu vadí, že pořád "ví" co s dalšími penězi... taky bych se té hry rád dočkal. Prostě ač jim (neuvěřitelně moc) fandím, tak bych byl rád, kdyby měli nějaký strop a cokoli nad něj by šlo do např "datadisku" - prostě by to bylo označeno jako featura, která se bude dělat až po vydání hry... Prostě mi přijde zvláštní říct si za produkt částku A (18M) a pak vybrat (zatím) o polovinu víc a pořád vymýšlet další a další věci... (byť oni jsou opravdu poslední, komu bych nevěřil že to nedotáhnou).
SteKi
0 0
reagovat

KarelR

U mě ještě The Exorcist. :D
606813
U mě ještě The Exorcist. *:D*
KarelR
0 0
reagovat

JohnyD

Shining! Psycho! Aaaaand that's it. Takže to samý co všichni? :D
606812
Shining! Psycho! Aaaaand that's it. Takže to samý co všichni? *:D*
JohnyD
0 0
reagovat
link
kde sa toto zastavi? :D
606810
http://www.star-citizen.cz/27-milionu/ kde sa toto zastavi? :D
0 0
reagovat
Profesionálové z Vltavy rozesílají zajímavej nabídkovej mail...

"Hudební tipy pro podzimní dny: Katie Perry, Celine Dion, Paul McCarthny i Korn"
606809
Profesionálové z Vltavy rozesílají zajímavej nabídkovej mail... "Hudební tipy pro podzimní dny: [b]Katie[/b] Perry, Celine Dion, Paul McCarthny i Korn"
0 0
reagovat
Marty vydal svoj ďalší zoznam, tentokrát hororový, koľko z toho ste videli? Karle :D link
606808
Marty vydal svoj ďalší zoznam, tentokrát hororový, koľko z toho ste videli? Karle *:D* http://www.theguardian.com/film/2013/nov/12/martin-scorsese-scariest-films-the-haunting-shining?CMP=fb_gu
0 0
reagovat
No co, nad tabulí bude žákům viset myšák :D Lepší než to, co je tam teďka...
606806
No co, nad tabulí bude žákům viset myšák :D Lepší než to, co je tam teďka...
0 0
reagovat
Prdlajz, v roku 2050 bude všetko vlastniť Disney. Čiže to bude ešte o niečo horšie.
606805
Prdlajz, v roku 2050 bude všetko vlastniť Disney. Čiže to bude ešte o niečo horšie.
0 0
reagovat

JohnyD

V roce 2050 to bude vypadat jako v Children of Men. Apple bude mít Ajfouny ovládaný mozkem, kolem budou lítat vlaky... A lidi budou válčit kvůli vodě, přistěhovalcům a budou žít jinak v chudobě. Není o co stát. Dokonce je k zamyšlení jestli do tý budoucnosti přivést na svět potomka. Jinak určitě se toho nedožiješ. Umřeš brzo, tipuju nehoda nebo játra.
606804
V roce 2050 to bude vypadat jako v Children of Men. Apple bude mít Ajfouny ovládaný mozkem, kolem budou lítat vlaky... A lidi budou válčit kvůli vodě, přistěhovalcům a budou žít jinak v chudobě. Není o co stát. Dokonce je k zamyšlení jestli do tý budoucnosti přivést na svět potomka. Jinak určitě se toho nedožiješ. Umřeš brzo, tipuju nehoda nebo játra.
JohnyD
0 0
reagovat

Cestovanie budúcnosti?

link

Škoda, že sa toho už nedožijem :D
606800
http://www.dobrenoviny.sk/c/20128/v-roku-2050-budeme-cestovat-lietajucimi-vlakmi Škoda, že sa toho už nedožijem *:D*
Cestovanie budúcnosti?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se