|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 61021 - 61040
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3051
- 3052
- 3053
- .
- 7246
- 7247
Netreba to hrať ani tak dlho. Stačí tej hre len trochu rozumieť, mať zopár "zážitkov" a dá sa na tom slušne zabaviť. 

|
reagovat
|
kyller
prvá séria bola iba priemerná, ale druhá, to keď človek hrá dotu x rokov, tak proste také neskutočné jeby sú tam že až :)
|
reagovat
|
Dota 2 Reporter
Na toto som narazil až dnes a hneď som to musel dať celé. Veľmi výstižné
link
link|
reagovat
|
KARLOS
kocourovi uz jsem to do vzkazniku psal asi 2x a evidentne se na zpravy neodepisuje, takze ani nevim jestli mu to doslo neb to cetl. kazdopadne znova mu to posilat nebudu. evidentne nejsem sam kdo by to chtel, tak uho muzeme spamovat ve vzkazniku vsichni klidne kazdej den, treba alespon nejaka reakce prijde
|
reagovat
|
KarelR
Naučíš se tam přece hackovat a nebudeš už muset objednávat DdOS útoky na moviezone za 10 000... 

|
reagovat
|
|
reagovat
|
Watch Dogs
Koukal jsem chvíli na stream a přijde mi to jako nepovedený klon GTA...
Nějaký hacking atd, který byl tahákem jsem za celou dobu neviděl... Jediné, čeho jsem si všimnul byla možnost ovlivnit semafory (při projiždění)... Nicméně hráč nevyžil ani jednou...
Nevím no, čekal jsem víc... Každpádně ale tuhle značku bych nezatracoval, protože z AC jsem nebyl taky bůh ví jak odvařenej, ale druhej díl byla jízda...
Nějaký hacking atd, který byl tahákem jsem za celou dobu neviděl... Jediné, čeho jsem si všimnul byla možnost ovlivnit semafory (při projiždění)... Nicméně hráč nevyžil ani jednou...
Nevím no, čekal jsem víc... Každpádně ale tuhle značku bych nezatracoval, protože z AC jsem nebyl taky bůh ví jak odvařenej, ale druhej díl byla jízda...
|
reagovat
|
xxendxx: Karlova reakce (27.05.2014 20:02:50) na Gonziho... Ale ne, že by sem se za ni nepřimlouval...
|
reagovat
|
a co takhle DISKUZE v mobilni verzi? kvuli jeji absenci je to naprosto nepouzitelny. to ze funguje neco (nejen) v sekci ktera nefunguje je smutny
|
reagovat
|
Wolfenstein The New Order
Ludia fakt si to zahrajte. Budete prekvani ako strasne je to dobre
Ja som do toho isiel s chladnou hlavou, nakolko ma v poslednej dobe nic nebavi uz hrat a tolko vychvalenych hier ma nakoniec sklamalo, ale toto sa mi naozaj pacilo. KONECNE dobra hra po strasne dlhej dobe.
Ja som do toho isiel s chladnou hlavou, nakolko ma v poslednej dobe nic nebavi uz hrat a tolko vychvalenych hier ma nakoniec sklamalo, ale toto sa mi naozaj pacilo. KONECNE dobra hra po strasne dlhej dobe.|
reagovat
|
TonyClifton
Samozřejmě předpokládaná kvalitka, ale těch 126 minut se už ke konci trochu vleče, no.
|
reagovat
|
karelr, pepo
karelr, mali ste novinarsku TFIOS? Kedy budú dojmy? 
pepo: slovenské kanály nepozerám :(

pepo: slovenské kanály nepozerám :(
|
reagovat
|
studo
posledné 4 roky na markíze/doma/dajto a občas ešte vytiahnu nejakú moju starú vec v stv 

|
reagovat
|
TOP Diskuze
40TOP 15 nezapomenutelných filmů z roku 2006 38Harry Potter a Kámen mudrců: V.I.M. 38Téma: Co čeká X-Meny v Marvel Cinematic Universe? 33Bude Spider-Man jedničkou všech dob? Je to blízko! Odyssea letí přes miliardu a půl, Insidious vydělá 25Druhá Barbie má problémy, hvězdy chtějí moc peněz 24Posedlost je nejúspěšnějším originálním filmem a hororem dekády, na záda jí dýchá bizarní čínský animák 23VIDEO: Epický spot na Dunu 3 s novými záběry vábí do kina! 20Návrat Pirátů z Karibiku je možná konečně na spadnutí 16Danny DeVito se vydává ve stopách Francise Forda Coppoly 12Citizen Vigilante: Recenze