|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 42621 - 42640
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2131
- 2132
- 2133
- .
- 7107
- 7108
Samozřejmně, že každá sranda něco stojí, ona ta večeře, kytka a imo doufám i kino (na testing, jestli je kompatibilní s MZ vkusem i duchovně, nejenom fyzicky), možná vyjde víc, jak ta Predatorova varianta, žejo.
Je to jen o preferencích...
Je to jen o preferencích...
|
reagovat
|
Jsem Roman Tyčka, a doufám že zubní laborantka bude jen "zlobivá holka" 

|
reagovat
|
Axis
Až se před svatbou bude ptát, kdo o ní věděl jako první, řekneš, že uživatelé MovieZone, dobrý 

|
reagovat
|
Axis
Good story bro! To se hned tak nestane a kdyz zacne chlap, tak je povetsinou za c...ka 

|
reagovat
|
II.Predator.II
Kdybych byl robot k čemu by mě asi tak vyráběli? I když já vlastně Kari moc nemusím 
14 dnů...no dobrá uvidíme za 14 dnů.

14 dnů...no dobrá uvidíme za 14 dnů.
|
reagovat
|
verbstovo hudební okénko - Mat Kearney
Už asi dva roky na něj narážím v různých playlistech a shufflech a tak jsem naznal, že nastal čas si poslechnou aspoň jedno, to poslední, album. Za mě docela překvápko, protože je to ještě lepší, než jsem čekal. Mat Kearney - JUST KIDS
Nabizím, nevnucuji.
Nabizím, nevnucuji.
|
reagovat
|
II.Predator.II
Znám, ale nezakotvily ve mně natolik, abych je dokázal citovat 

|
reagovat
|
TOP Diskuze
21Kraven a Madam Web se možná vrátí 18Víkendový výplach #860 o Jayovi, Tichém Bobovi a Tomu Cruisovi 14Lee Cronin: Mumie: Trailer 10Mortal Kombat 2: Trailer 2 9Gangy z Birminghamu: Nesmrtelný muž: Trailer 9Charlieho andílci to znovu zkusí v kinech 9Over Your Dead Body: Trailer 9Do Prahy míří herecká smetánka! Začalo natáčení Scorseseho thrilleru 9Christy: Recenze 8Stopaři: V.I.M.