Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 42561 - 42580 Napsat příspěvek

pepo

Ten počátek, to odklepávání, to budování atmosféry, taková klasická gradace, za kterou prostě člověk slyší chorály/100nástrojové skladby dřív než tam jsou a ona tam místo toho dechovka :D :D :D :D :D
654445
Ten počátek, to odklepávání, to budování atmosféry, taková klasická gradace, za kterou prostě člověk slyší chorály/100nástrojové skladby dřív než tam jsou a ona tam místo toho dechovka *:D* *:D* *:D* *:D* *:D*
pepo
0 0
reagovat

pepo

Trailerová práce hezká...ale tématem naprosto mimózní. Každej se nějak musí živit...no.
654444
Trailerová práce hezká...ale tématem naprosto mimózní. Každej se nějak musí živit...no.
pepo
0 0
reagovat
Trailer na môj celovečerný strihačský debut. Snáď návštevnosťou dáme dole Sídliskový sen :D8)

link
654441
Trailer na môj celovečerný strihačský debut. Snáď návštevnosťou dáme dole Sídliskový sen *:D**8)* http://www.youtube.com/watch?v=TyCBPLMKijY
0 0
reagovat
no, já se zasmál, ale to Tě asi moc neuklidní ;)
654436
no, já se zasmál, ale to Tě asi moc neuklidní *;)*
0 0
reagovat
Ok, dlouho sem si myslel, ze lidi kolem me proste jenom nemaji smysl pro humor, ale je treba si nalit cisteho vina. Ja ten humor proste delat neumim.
654433
Ok, dlouho sem si myslel, ze lidi kolem me proste jenom nemaji smysl pro humor, ale je treba si nalit cisteho vina. Ja ten humor proste delat neumim.
0 0
reagovat
wtf?
654429
wtf?
0 0
reagovat
Tak sem zacal cist Siveho ctveraka a je to dobre. Anekdoty z roku 1898 a dal, historky dedecka, magicke triky atd... link

Treba tady jeden peknej:
Odpoledne přišel Karlíček k dědečkovi do zahrádky.
„Tak Karlíčku — povídal dědeček — co jste dnes měli ve škole?“
„Počty, dědečku.“
„A zdali sis z nich zapamatoval něco, Karlíčku?“
„Ó, ano, dědečku.“
„A co pak?“
„Dědečku, když dnes psal pan učitel první příklad na tabuli, šťouchl mě Franta Hroudů loktem a povídal: Karle, dnes nás sedělo při obědě pět. Tatínek, maminka a já.“
„Kolik že jich sedělo u Hroudů?“ — pozastavuje se zeptal dědeček.
„Pět, dědečku.“
„Ale, ale jak je to jen možno, Karlíčku?“
„Inu, víte dědečku, Franta Hroudů — lhal.“
654427
Tak sem zacal cist Siveho ctveraka a je to dobre. Anekdoty z roku 1898 a dal, historky dedecka, magicke triky atd... http://sc.fud.cz/ Treba tady jeden peknej: Odpoledne přišel Karlíček k dědečkovi do zahrádky. „Tak Karlíčku — povídal dědeček — co jste dnes měli ve škole?“ „Počty, dědečku.“ „A zdali sis z nich zapamatoval něco, Karlíčku?“ „Ó, ano, dědečku.“ „A co pak?“ „Dědečku, když dnes psal pan učitel první příklad na tabuli, šťouchl mě Franta Hroudů loktem a povídal: Karle, dnes nás sedělo při obědě pět. Tatínek, maminka a já.“ „Kolik že jich sedělo u Hroudů?“ — pozastavuje se zeptal dědeček. „Pět, dědečku.“ „Ale, ale jak je to jen možno, Karlíčku?“ „Inu, víte dědečku, Franta Hroudů — lhal.“
0 0
reagovat
Já nemám 4k TV a PS4 Pro stejně plánuju, protože podpora vyššího rozlišení rozhodně není jedinou výhodou. Pokud místo toho dostanu hry ve FHD a 60fps nebo s vyššími detaily, tak budu spokojený.
654414
Já nemám 4k TV a PS4 Pro stejně plánuju, protože podpora vyššího rozlišení rozhodně není jedinou výhodou. Pokud místo toho dostanu hry ve FHD a 60fps nebo s vyššími detaily, tak budu spokojený.
0 0
reagovat
ta ak nemáš 4k telku a neplánuješ ju kúpiť tieto Vianoce tak PRO je podľa mňa duplovane zbytočná
654413
ta ak nemáš 4k telku a neplánuješ ju kúpiť tieto Vianoce tak PRO je podľa mňa duplovane zbytočná
0 0
reagovat
Diky vsem za nazory na PS4 PRO. Jsem docela nalomeny, ale klasiku dnes koupim pod osm tisic a ty tri tisice navic jeste zvazim... Pockam na prvni recenze a srovnavacky a pak se rozhodnu... Telka mi stejne 4K nepodporuje. Mozna pujdu do dlouhodobe investice, protoze se obavam, ze by ty narocnejsi hry v budoucnu nemuselo klasicke PSko zvladnout na 100%
654412
Diky vsem za nazory na PS4 PRO. Jsem docela nalomeny, ale klasiku dnes koupim pod osm tisic a ty tri tisice navic jeste zvazim... Pockam na prvni recenze a srovnavacky a pak se rozhodnu... Telka mi stejne 4K nepodporuje. Mozna pujdu do dlouhodobe investice, protoze se obavam, ze by ty narocnejsi hry v budoucnu nemuselo klasicke PSko zvladnout na 100%
0 0
reagovat

SteKi

WOW:+
654400
WOW*:+*
SteKi
0 0
reagovat

Dishonored

654398
http://www.youtube.com/watch?v=vKyT19o-Nl8 *:o**:+*
Dishonored
0 0
reagovat

Ted

nejlepsi na cely ty storry je pohled Anny Kedrick :D
654394
nejlepsi na cely ty storry je pohled Anny Kedrick :D
Ted
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Oceníš. To jaké jsou ve verzích rozdíli ti tu už hodně lidí vypsalo. Teď je to na tobě. ;)
654393
Oceníš. To jaké jsou ve verzích rozdíli ti tu už hodně lidí vypsalo. Teď je to na tobě. *;)*
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
Jsem tzv casual (hasto, kde jsi, chybíš nám...) takže nevím, jestli to ocením tak moc...
654391
Jsem tzv casual (hasto, kde jsi, chybíš nám...) takže nevím, jestli to ocením tak moc...
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Uvidime, porizovat budu az v listopadu. Nevim ale, jestli PRO ocenim... 4K televize stejne nepodporuje
654390
Uvidime, porizovat budu az v listopadu. Nevim ale, jestli PRO ocenim... 4K televize stejne nepodporuje
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

TedGeorge

Neskutečný :D
654389
Neskutečný *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
Vylozene fantasticka historka Robbie Williamse link
654388
Vylozene fantasticka historka Robbie Williamse http://www.youtube.com/watch?v=NHdTUuQilPo&t=32m26s
0 0
reagovat
Slim si nekupuj. Fakt si pockaj na pro a zas o moc drahsia neni
654387
Slim si nekupuj. Fakt si pockaj na pro a zas o moc drahsia neni
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Update platí pro všechny. Ale jestli pořizuješ, tak proč nepočkat měsíc na Pro?
654385
Update platí pro všechny. Ale jestli pořizuješ, tak proč nepočkat měsíc na Pro?
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se