Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41381 - 41400 Napsat příspěvek
popik being popink
658737
popik being popink
0 0
reagovat
Otazka je, jestli se da fotbal jeste povazovat za sport, kdyz nektere zapasy rozhoduji nefotbalove veci..
658735
Otazka je, jestli se da fotbal jeste povazovat za sport, kdyz nektere zapasy rozhoduji nefotbalove veci..
0 0
reagovat

popik

Tak to se ti včerejší zápas Lyonu s Římem asi hrubě nelíbil. A přitom v něm padlo 6 nádherných gólů a oba týmy vystřeli skoro 30 střel na bránu.

Godlike
O tom že jsou PSG autobusáři není pochyb. Ve chvíli kdy se bude chování Suareze trestat stopkou na 3 zápasy zpětně, si fakt ti kluci opálení rozmyslí zda svému týmu zrovna takhle "pomoct" ale zároveň ho i oslabit.
658732
Tak to se ti včerejší zápas Lyonu s Římem asi hrubě nelíbil. A přitom v něm padlo 6 nádherných gólů a oba týmy vystřeli skoro 30 střel na bránu. [b]Godlike[/b] O tom že jsou PSG autobusáři není pochyb. Ve chvíli kdy se bude chování Suareze trestat stopkou na 3 zápasy zpětně, si fakt ti kluci opálení rozmyslí zda svému týmu zrovna takhle "pomoct" ale zároveň ho i oslabit.
popik
0 0
reagovat

popik

Simulace, nepotrestaný fauly, křivdy...atp., to prostě k fotbalu patří, proto je to ten nejkrásnější a nejoblíbenější sport na světě, kdyby se zavedla kamera a trestalo se ze záznamu stala by se z toho stejná nuda jako v hokeji. O povedeným hokejovým zápase se lidi baví max. 1-2 dny o nahrané Suarezově penaltě se budou bavit 3 týdny. 8)
658731
Simulace, nepotrestaný fauly, křivdy...atp., to prostě k fotbalu patří, proto je to ten nejkrásnější a nejoblíbenější sport na světě, kdyby se zavedla kamera a trestalo se ze záznamu stala by se z toho stejná nuda jako v hokeji. O povedeným hokejovým zápase se lidi baví max. 1-2 dny o nahrané Suarezově penaltě se budou bavit 3 týdny. *8)*
popik
0 0
reagovat
Vyhrálo mu to zápas? Vyhrálo. Dokud tam nebude video, bude to takhle pořád. Těch rozhodčích je tam pět, jestli mi chcete říct, že tohle brankovej neviděl, tak budiž. Ale musel. To stejný ta penalta před tím, Neymar zakopl o hlavu ležícího hráče, kterej prostě a jednoduše upad. Je to v kriplu, ale až budeš celej zápas bojovat o postup v Lize mistrů, uděláš to taky. A když ne, tak tvůj tým nepostoupí. A může ti bejt úplně fuk, že se ti někdo směje nebo tě ostatní fanoušci nesnáší. Chytil rukou gól na MS, zařídil postup, atd. By prodal vlastní mámu, aby tým postoupil. Na jednu stranu je to neskutečnej zápas, na druhou stranu prvotřídní zmrdství. Ale to mu může bejt jedno, dokud mu to rozhodčí takhle pustí. Moralizovat můžem, jak chcem. Oni postoupili, Suarez je spoko, pořád je to jedna z nejlepších ne-li nejlepší 9ka na světě a čau. A kdybychom chtěli jít úplně PSG si to prohrálo na začátku, že pane Emere, ne touhle penaltou.
658729
Vyhrálo mu to zápas? Vyhrálo. Dokud tam nebude video, bude to takhle pořád. Těch rozhodčích je tam pět, jestli mi chcete říct, že tohle brankovej neviděl, tak budiž. Ale musel. To stejný ta penalta před tím, Neymar zakopl o hlavu ležícího hráče, kterej prostě a jednoduše upad. Je to v kriplu, ale až budeš celej zápas bojovat o postup v Lize mistrů, uděláš to taky. A když ne, tak tvůj tým nepostoupí. A může ti bejt úplně fuk, že se ti někdo směje nebo tě ostatní fanoušci nesnáší. Chytil rukou gól na MS, zařídil postup, atd. By prodal vlastní mámu, aby tým postoupil. Na jednu stranu je to neskutečnej zápas, na druhou stranu prvotřídní zmrdství. Ale to mu může bejt jedno, dokud mu to rozhodčí takhle pustí. Moralizovat můžem, jak chcem. Oni postoupili, Suarez je spoko, pořád je to jedna z nejlepších ne-li nejlepší 9ka na světě a čau. A kdybychom chtěli jít úplně PSG si to prohrálo na začátku, že pane Emere, ne touhle penaltou.
0 0
reagovat

Axis

:+

Celej systém je v háji, když pak vidím, co za myslitele tady vychovává mládež a jaký má vzory.

No nic, chill.
658722
*:+* Celej systém je v háji, když pak vidím, co za myslitele tady vychovává mládež a jaký má vzory. No nic, [link="https://www.youtube.com/watch?v=K7ToZFJy3A0"]chill[/link].
Axis
0 0
reagovat
Video a pořádný tresty pro simulanty po zápase. Jinak je z toho podobné představení jako v Barce. A nejlepší je, když pak v komentáři od komentátorů a jejich spolupracovníků bývalých fotbalistů zazní, že si proto to Suarez celý zápas šel až mu to nakonec vyšlo. Místo toho aby se i oni vůči podobnému chování vymezili. Jak se ukazuje v Rugby a Hokeji (i když v hokeji se spíš trestaly neviděné zákroky) tak to jde a zápasy to neprodlužuje nad neúměrnou mez. Oboum sportům to pomohlo.
658721
Video a pořádný tresty pro simulanty po zápase. Jinak je z toho podobné představení jako v Barce. A nejlepší je, když pak v komentáři od komentátorů a jejich spolupracovníků bývalých fotbalistů zazní, že si proto to Suarez celý zápas šel až mu to nakonec vyšlo. Místo toho aby se i oni vůči podobnému chování vymezili. Jak se ukazuje v Rugby a Hokeji (i když v hokeji se spíš trestaly neviděné zákroky) tak to jde a zápasy to neprodlužuje nad neúměrnou mez. Oboum sportům to pomohlo.
0 0
reagovat
Proto jsem úplně přestal fotbal sledovat. Upřímně nechápu, že s tím ještě nesekli všichni. Kdyby to byly výjimečný případy, ale takovejch je během každýho zápasu nejmíň dvacet.

Buď nepískat nic a udělat z toho konečně hru pro chlapy, anebo zpětně podle videa tvrdě trestat.

Btw, co je to za pitomce, není to Suarez?
658714
Proto jsem úplně přestal fotbal sledovat. Upřímně nechápu, že s tím ještě nesekli všichni. Kdyby to byly výjimečný případy, ale takovejch je během každýho zápasu nejmíň dvacet. Buď nepískat nic a udělat z toho konečně hru pro chlapy, anebo zpětně podle videa tvrdě trestat. Btw, co je to za pitomce, není to Suarez?
0 0
reagovat

kubqo

ja myslel to piskani obecne, takhle okate tlacit barcu k postupu.. no vic ovlivnenej zapas jsem nevidel..proto jsem si rikal, ze se o tom bude muset psat a ono prd..
658713
ja myslel to piskani obecne, takhle okate tlacit barcu k postupu.. no vic ovlivnenej zapas jsem nevidel..proto jsem si rikal, ze se o tom bude muset psat a ono prd..
kubqo
0 0
reagovat
And The Oscar goes to
Barcelona
658712
[b]And The Oscar goes to[/b] [link="https://gfycat.com/KindlyAggressiveEyra"]Barcelona[/link]
0 0
reagovat

dreamy

zaslúžený postup ;)
658711
zaslúžený postup *;)*
dreamy
0 0
reagovat
Dvojitý fuck za to rychlovkovou novinku: Carnahan kašle na Mizery kvůli naprosto zbytečnému remaku...
658709
Dvojitý fuck za to rychlovkovou novinku: Carnahan kašle na Mizery kvůli naprosto zbytečnému remaku...
0 0
reagovat

dreamy

tie penalty sú tá posledná vec, ktorá sa dá kritizovať včera
658704
tie penalty sú tá posledná vec, ktorá sa dá kritizovať včera
dreamy
0 0
reagovat

Sigi

Tady jsou další podrobnosti včetně plánovaného rozpočtu (166 mil. Kč :o) a fotografie hlavního představitele.
658702
[link="http://alenaprokopova.blogspot.cz/2017/03/vaclav-marhoul-zacina-tocit-nabarvene.html"]Tady[/link] jsou další podrobnosti včetně plánovaného rozpočtu (166 mil. Kč *:o*) a fotografie hlavního představitele.
Sigi
0 0
reagovat

uefalona

tak nejak sem trosku cekal nejake halo kolem toho co se tam piskalo a nepiskalo.. tohle mi prislo uz fakt za hranou..ale jako vsude na me krici titulky jako hrdinove, zazrak atd..no to jako vazne:D??
658700
tak nejak sem trosku cekal nejake halo kolem toho co se tam piskalo a nepiskalo.. tohle mi prislo uz fakt za hranou..ale jako vsude na me krici titulky jako hrdinove, zazrak atd..no to jako vazne:D??
uefalona
0 0
reagovat

Disk

No slyším o tom poprvé a hned mě to začalo zajímat. Marhoul jede teda jinou ligu :) Díky za info
658699
No slyším o tom poprvé a hned mě to začalo zajímat. Marhoul jede teda jinou ligu *:)* Díky za info
Disk
0 0
reagovat

Nabarvené ptáče

Novinky o castingu. link Koukám, že Václav Marhoul ambicemi opravdu nešetří. Tak snad se mu všechno podaří. :+
658698
Novinky o castingu. http://kultura.zpravy.idnes.cz/marhoul-a-jeho-herci-udo-kier-skarsgaard-keitel-flg-/filmvideo.aspx?c=A170308_170224_filmvideo_spm Koukám, že Václav Marhoul ambicemi opravdu nešetří. Tak snad se mu všechno podaří. *:+*
Nabarvené ptáče
0 0
reagovat
658674
[link="http://zpravy.idnes.cz/majitel-videopujcovny-peter-lazarov-lide-ceska-f51-/lide-ceska.aspx?c=A170306_160654_domaci_zt"]Rozhovor s chlapíkem z minulého století.[/link] Doporučuju.
0 0
reagovat

Axis

díky za info...

Telefonoval jsem s jedním pánem z Comisc Centrum a ten mi sdělil, že u nich není problém, ale že AMÍCI dělají problémy... :(

Už cca rok a půl se s něma handrkují a nejsou schopni se domluvit...

V nejbližší době další želvy nevyjdou...

658667
[b]díky za info...[/b] Telefonoval jsem s jedním pánem z Comisc Centrum a ten mi sdělil, že u nich není problém, ale že AMÍCI dělají problémy... :( Už cca rok a půl se s něma handrkují a nejsou schopni se domluvit... V nejbližší době další želvy nevyjdou...
Axis
0 0
reagovat

Sony

Vydávalo je Comics Centrum tak je zkus pootravovat.
658666
Vydávalo je Comics Centrum tak je zkus pootravovat.
Sony
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se