|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 41281 - 41300
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2064
- 2065
- 2066
- .
- 7038
- 7039
Co je špatný na svatbě v prvním Kmotrovi? Podle mě to funguje jako představovačka postav úplně skvěle 

|
reagovat
|
já to mám takto
Apocalypsu jsem v kině prospal
Tenkrát na západě - vždycky vidim v tv jenom kus
Kmotr a Lovec jelenů - přežijete 20minutovou svatbu, přežijete všechno
Tanec s vlky - v pohodě, hodně diváckej, i když dlouhej
já se nemůžu takhle dokopat k Leoneho doalrový trilogii :
se divím, že tu nikdo nezmínil Tenkrát v Americe - vyžaduje trochu víc pozornosti, ale imo se dá.. stačí si vyhradit jedno celý odpoledne :)
Tenkrát na západě - vždycky vidim v tv jenom kus
Kmotr a Lovec jelenů - přežijete 20minutovou svatbu, přežijete všechno
Tanec s vlky - v pohodě, hodně diváckej, i když dlouhej
já se nemůžu takhle dokopat k Leoneho doalrový trilogii :
se divím, že tu nikdo nezmínil Tenkrát v Americe - vyžaduje trochu víc pozornosti, ale imo se dá.. stačí si vyhradit jedno celý odpoledne :)
|
reagovat
|
A zrovna toho Indyho bych jedinyho pochopil. Skáče tam panák. .ale Kmotr a Apokalypsa. Inu každej máme svoje resty - zdravim Tanec s vlky a Lovce jelenů
|
reagovat
|
Ty vole, chápu hodně věcí, sám mám těch restů ještě dost, ale Indiana Jonese? To jako ku*va vážně? A ty budeš provokovat kdo kolik viděl seriálů?
Aspoň se potvrdilo, nakolik se tvoje občasné remcy dají brát vážně 
Aspoň se potvrdilo, nakolik se tvoje občasné remcy dají brát vážně 
|
reagovat
|
Hlavně Indy je zábavná dobrodružná jízda co snad ani nemá přes 2 hodiny takže bych ho rozhodně neházel do pytle se skvělýma, ale třihodinovýma klasikama.
Jinak Tenkrát na západě je samozřejmě super 
Jinak Tenkrát na západě je samozřejmě super 
|
reagovat
|
xxendxx
Tys ještě neviděl Kmotry a Indyho? Veliká chyba! Ale čtyřku Indyho můžeš v klidu ignorovat. 

|
reagovat
|
xxendxx
Tiez som sa tej stopaze bal, ale vo vacsine scen funguje (az na scenu prichodu Claudie na ranc:), takze smelo do toho.
A toho Indyho myslis vazne?
A toho Indyho myslis vazne?

|
reagovat
|
mam to na hrozně dlouhym seznamu toho, co bych měl vidět, nejspíš je to fakt dobrý, ale fakt se mi do toho nechce, protože většina má stopáž k nepřežití... hned vedle Indyho, Apokalypse Now, Kmotrů, všeho starýho od Scorsesiho, většiny Kubrika a tak.
|
reagovat
|
Gorecki
Jenže byla to právě Věra Špinarová, která v Československu proslavila hudbu Ennia Morriconeho a film Tenkrát na Západě. Díky ní ten film viděl opravdu každý. Takže si troufám tvrdit, že se to filmové branže částečně dotýká.
|
reagovat
|
Carlito
Ked sem postoval ludi aspon z filmovej brandze, este som to chapal. Ale teraz mam podozrenie, ze ide o nejaku uchylku:)
|
reagovat
|
TOP Diskuze
65Supergirl: Teaser 49Odyssea: KINORIP Prolog 33Den odhalení: Teaser 28Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 27Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 21Kdy dorazí trailery na Odyseu, Avengers a další? 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 19Prachová příšera: Recenze 15První dojmy: třetí Avatar 13Filmy v síti o Na nože, živák o historických filmech a novinky na Herohero