Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41281 - 41300 Napsat příspěvek
659180
[link="http://www.vogue.com/article/alicia-vikander-tomb-raider-lara-croft-first-look-movie-style?mbid=social_twitter"]Fotky novej Lary Croft[/link]
0 0
reagovat
Co je špatný na svatbě v prvním Kmotrovi? Podle mě to funguje jako představovačka postav úplně skvěle ?)
659179
Co je špatný na svatbě v prvním Kmotrovi? Podle mě to funguje jako představovačka postav úplně skvěle *?)*
0 0
reagovat
...
659177
...
0 0
reagovat
dúfam, že si túto debatu neprečíta Cival, lebo vás všetkých zabanuje:D:D:D
659176
dúfam, že si túto debatu neprečíta Cival, lebo vás všetkých zabanuje*:D**:D**:D*
0 0
reagovat

do_Od

Každej má takovýhle restym ty určitě taky. ;)
659175
Každej má takovýhle restym ty určitě taky. *;)*
do_Od
0 0
reagovat

já to mám takto

Apocalypsu jsem v kině prospal
Tenkrát na západě - vždycky vidim v tv jenom kus

Kmotr a Lovec jelenů - přežijete 20minutovou svatbu, přežijete všechno
Tanec s vlky - v pohodě, hodně diváckej, i když dlouhej

já se nemůžu takhle dokopat k Leoneho doalrový trilogii :

se divím, že tu nikdo nezmínil Tenkrát v Americe - vyžaduje trochu víc pozornosti, ale imo se dá.. stačí si vyhradit jedno celý odpoledne :)

659173
Apocalypsu jsem v kině prospal Tenkrát na západě - vždycky vidim v tv jenom kus Kmotr a Lovec jelenů - přežijete 20minutovou svatbu, přežijete všechno Tanec s vlky - v pohodě, hodně diváckej, i když dlouhej já se nemůžu takhle dokopat k Leoneho doalrový trilogii : se divím, že tu nikdo nezmínil Tenkrát v Americe - vyžaduje trochu víc pozornosti, ale imo se dá.. stačí si vyhradit jedno celý odpoledne :)
já to mám takto
0 0
reagovat

dood

kvuli serialum nestiham filmovy resty ;)
659170
kvuli serialum nestiham filmovy resty *;)*
dood
0 0
reagovat
A zrovna toho Indyho bych jedinyho pochopil. Skáče tam panák. .ale Kmotr a Apokalypsa. Inu každej máme svoje resty - zdravim Tanec s vlky a Lovce jelenů
659169
A zrovna toho Indyho bych jedinyho pochopil. Skáče tam panák. .ale Kmotr a Apokalypsa. Inu každej máme svoje resty - zdravim Tanec s vlky a Lovce jelenů
0 0
reagovat
No co, já zase neznám všechny tři Návraty do budoucnosti. :D
659168
No co, já zase neznám všechny tři Návraty do budoucnosti. *:D*
0 0
reagovat
Ty vole, chápu hodně věcí, sám mám těch restů ještě dost, ale Indiana Jonese? To jako ku*va vážně? A ty budeš provokovat kdo kolik viděl seriálů? :D Aspoň se potvrdilo, nakolik se tvoje občasné remcy dají brát vážně ;)
659166
Ty vole, chápu hodně věcí, sám mám těch restů ještě dost, ale Indiana Jonese? To jako ku*va vážně? A ty budeš provokovat kdo kolik viděl seriálů? *:D* Aspoň se potvrdilo, nakolik se tvoje občasné remcy dají brát vážně *;)*
0 0
reagovat
Hlavně Indy je zábavná dobrodružná jízda co snad ani nemá přes 2 hodiny takže bych ho rozhodně neházel do pytle se skvělýma, ale třihodinovýma klasikama. ;) Jinak Tenkrát na západě je samozřejmě super :+
659165
Hlavně Indy je zábavná dobrodružná jízda co snad ani nemá přes 2 hodiny takže bych ho rozhodně neházel do pytle se skvělýma, ale třihodinovýma klasikama. *;)* Jinak Tenkrát na západě je samozřejmě super *:+*
0 0
reagovat

DarkSith

tu jedinou jsem viděl na půlnočce :D
659164
tu jedinou jsem viděl na půlnočce :D
DarkSith
0 0
reagovat

xxendxx

Tys ještě neviděl Kmotry a Indyho? Veliká chyba! Ale čtyřku Indyho můžeš v klidu ignorovat. ;)
659163
Tys ještě neviděl Kmotry a Indyho? Veliká chyba! Ale čtyřku Indyho můžeš v klidu ignorovat. *;)*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

Tiez som sa tej stopaze bal, ale vo vacsine scen funguje (az na scenu prichodu Claudie na ranc:), takze smelo do toho.

A toho Indyho myslis vazne?:o
659161
Tiez som sa tej stopaze bal, ale vo vacsine scen funguje (az na scenu prichodu Claudie na ranc:), takze smelo do toho. A toho Indyho myslis vazne?*:o*
xxendxx
0 0
reagovat
mam to na hrozně dlouhym seznamu toho, co bych měl vidět, nejspíš je to fakt dobrý, ale fakt se mi do toho nechce, protože většina má stopáž k nepřežití... hned vedle Indyho, Apokalypse Now, Kmotrů, všeho starýho od Scorsesiho, většiny Kubrika a tak.
659160
mam to na hrozně dlouhym seznamu toho, co bych měl vidět, nejspíš je to fakt dobrý, ale fakt se mi do toho nechce, protože většina má stopáž k nepřežití... hned vedle Indyho, Apokalypse Now, Kmotrů, všeho starýho od Scorsesiho, většiny Kubrika a tak.
0 0
reagovat
to sa máš čím chváliť;)
659159
to sa máš čím chváliť*;)*
0 0
reagovat

Disketa

já no neviděl ?) lžeš
659158
já no neviděl *?)* lžeš
Disketa
0 0
reagovat
Aha:)
659156
Aha:)
0 0
reagovat

Gorecki

Jenže byla to právě Věra Špinarová, která v Československu proslavila hudbu Ennia Morriconeho a film Tenkrát na Západě. Díky ní ten film viděl opravdu každý. Takže si troufám tvrdit, že se to filmové branže částečně dotýká.
659155
Jenže byla to právě Věra Špinarová, která v Československu proslavila hudbu Ennia Morriconeho a film Tenkrát na Západě. Díky ní ten film viděl opravdu každý. Takže si troufám tvrdit, že se to filmové branže částečně dotýká.
Gorecki
0 0
reagovat

Carlito

Ked sem postoval ludi aspon z filmovej brandze, este som to chapal. Ale teraz mam podozrenie, ze ide o nejaku uchylku:)
659154
Ked sem postoval ludi aspon z filmovej brandze, este som to chapal. Ale teraz mam podozrenie, ze ide o nejaku uchylku:)
Carlito
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se