Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 4001 - 4020 Napsat příspěvek
reaguje na: Demonic8
Je teď ve Zlíně vůbec nějaká jednosálovka, aspoň nějaké klubové kino? GAC bylo fajn, ale já tam chodil hlavně do Velkého kina, kina v Malenovicích a na Malou scénu. Nemluvě o projekcích co jsme si pořádali sami v Golemu nebo v čajovně u kostela. To všechno myslím už umřelo. 
886706
Je teď ve Zlíně vůbec nějaká jednosálovka, aspoň nějaké klubové kino? GAC bylo fajn, ale já tam chodil hlavně do Velkého kina, kina v Malenovicích a na Malou scénu. Nemluvě o projekcích co jsme si pořádali sami v Golemu nebo v čajovně u kostela. To všechno myslím už umřelo. 
886700
0 0
reagují: (=LIFTY=), Demonic8
reagovat
reaguje na: Clavius
GAC jede popkorn a bohužel se ztrátou Velkého kina utlumili ty festivalové, či alternativní věci.
Programově jedou dost ostrou politiku, v primetimu raději nechají sál volný, než aby tam šoupli starší věc pro deset lidí. Jednička je Marvel/cz komedy sál.
Co se finanční politiky týče, prakticky jediné, co mě nas*alo, bylo, že si nechávali připlácet za HFR. Což nechtěl nikdo jiný v republice a ve světě se technologie vnímala jako "nebonusová". Jinak jedou celkem fér finanční hru, snaží se držet krok s technologickými trendy a projekce mají většinou slušnou technickou prezentaci. Nejsou to svatoušci, ale do sv*ní mají taky daleko.
886703
GAC jede popkorn a bohužel se ztrátou Velkého kina utlumili ty festivalové, či alternativní věci. Programově jedou dost ostrou politiku, v primetimu raději nechají sál volný, než aby tam šoupli starší věc pro deset lidí. Jednička je Marvel/cz komedy sál. Co se finanční politiky týče, prakticky jediné, co mě nas*alo, bylo, že si nechávali připlácet za HFR. Což nechtěl nikdo jiný v republice a ve světě se technologie vnímala jako "nebonusová". Jinak jedou celkem fér finanční hru, snaží se držet krok s technologickými trendy a projekce mají většinou slušnou technickou prezentaci. Nejsou to svatoušci, ale do sv*ní mají taky daleko.
886692
2 0
reagovat
reaguje na: Clavius
Pokud se nemýlím, tak dávají první týden až dva titulky i dabing a potom už jen titulky.

Já chodím hlavně na titulky a nemám problém.

Spíš mě štve, že někdy ignorují některé nezavisle nebo ne tak slavné filmy, na které musím do Hradiště.
Naštěstí ti zachraňují festivalem pro děcka a mladez, kde bývá spousty super filmu, které jinde neuvidím.
886700
Pokud se nemýlím, tak dávají první týden až dva titulky i dabing a potom už jen titulky. Já chodím hlavně na titulky a nemám problém. Spíš mě štve, že někdy ignorují některé nezavisle nebo ne tak slavné filmy, na které musím do Hradiště. Naštěstí ti zachraňují festivalem pro děcka a mladez, kde bývá spousty super filmu, které jinde neuvidím.
886692
1 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Demonic8
Jako rodilý ze Zlína mě GAC štvalo, že mnohdy ignorovali existenci původních znění a hráli hlavně cz dabing.
Zlepšilo se to? Když jsem ještě nebyl trvale v Praze, tak jsem si raději vždy dělal výlet do Olomouce do PC.

Jinak za sebe v Praze preferuji CS a do CC chodím jen když je nadějný kousek v IMAXu.
886692
Jako rodilý ze Zlína mě GAC štvalo, že mnohdy ignorovali existenci původních znění a hráli hlavně cz dabing. Zlepšilo se to? Když jsem ještě nebyl trvale v Praze, tak jsem si raději vždy dělal výlet do Olomouce do PC. Jinak za sebe v Praze preferuji CS a do CC chodím jen když je nadějný kousek v IMAXu.
886687
2 0
reagují: KARLOS, Demonic8
reagovat
GAC Zlín
199Kc
239Kc  (atmos)
139Kc v úterý
90Kc každou středu vybraný film FKS

Ale s kartou je to vše levnější, za mě ceny ok.
886687
GAC Zlín 199Kc 239Kc  (atmos) 139Kc v úterý 90Kc každou středu vybraný film FKS Ale s kartou je to vše levnější, za mě ceny ok.
5 -1
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: qualkalim
Tvl. Cinema City never more.
886678
Tvl. Cinema City never more.
886667
3 0
reagovat
reaguje na: qualkalim
A IMAX 339 Kč  + 24 Kč , což je stejně jako IMAX v Londýně. No krása.
886672
A IMAX 339 Kč  + 24 Kč , což je stejně jako IMAX v Londýně. No krása.
886667
7 0
reagovat
Ad Cinema City - od 6. 11. byly zdrazeny listky a treba v Praze uz na krasnych 275 Kc za film pro dospeleho, tj. za 2D film listek pres online si zaplatis:

u CC 299 Kc (275 + 24)
u CS 235 Kc
u PC 215 Kc

VSE SOUVISI SE VSIM!!!! 
886667
Ad Cinema City - od 6. 11. byly zdrazeny listky a treba v Praze uz na krasnych 275 Kc za film pro dospeleho, tj. za 2D film listek pres online si zaplatis: u CC 299 Kc (275 + 24) u CS 235 Kc u PC 215 Kc VSE SOUVISI SE VSIM!!!! 
11 0
reagují: Memphis, HAL
reagovat
Všechno se zdražuje. Tak proč ne lístky do kina?

Nikdo vás nenutí žrat ten jejich předraženej popcorn a chlastat colu kde je půlku kelímku led.
Kup si Milku nebo Snickers do kapsy a hotovo8)

To že zrušili rezervace je jedině dobře. Prostě si lístek koupíš předem a jdeš vklidu nebo se budeš rozhodovat na poslední chvíli u pokladny... Jednoduchý jak facka.

To že v kině není na co chodit  a že ty filmy co tam jsou stojí za hovno není chyba kinařů.

Osobně jsem zacal více používat CS na Andělu s jejich Dolby Atmos sálem.
CC na Andělu mě moc nevyhovuje protože jsem tlustej a mají malý sedačky a málo místa na nohy

Ale v kině jsem byl naposledy někdy v květnu? 
Ani nevím na čem... Snad na těch Strážcích Galaxie 3.
886621
Všechno se zdražuje. Tak proč ne lístky do kina? Nikdo vás nenutí žrat ten jejich předraženej popcorn a chlastat colu kde je půlku kelímku led. Kup si Milku nebo Snickers do kapsy a hotovo*8)* To že zrušili rezervace je jedině dobře. Prostě si lístek koupíš předem a jdeš vklidu nebo se budeš rozhodovat na poslední chvíli u pokladny... Jednoduchý jak facka. To že v kině není na co chodit  a že ty filmy co tam jsou stojí za hovno není chyba kinařů. Osobně jsem zacal více používat CS na Andělu s jejich Dolby Atmos sálem. CC na Andělu mě moc nevyhovuje protože jsem tlustej a mají malý sedačky a málo místa na nohy Ale v kině jsem byl naposledy někdy v květnu?  Ani nevím na čem... Snad na těch Strážcích Galaxie 3.
4 -16
reagovat
Byť bych to formuloval asi trochu jinak, tak se musím přiznat, ze s Rainmakerem jeho city trochu sdílím. Cinema City si za tohle hejt samozřejmě zaslouží, ale když máte v některých městech alternativu špatný multiplex nebo žádný multiplex, lepší je podle mě pořád špatný. A ne jednosalovky by na tom nijak extrémně neprofitovaly a plno jich taky stojí za hovno.
886611
Byť bych to formuloval asi trochu jinak, tak se musím přiznat, ze s Rainmakerem jeho city trochu sdílím. Cinema City si za tohle hejt samozřejmě zaslouží, ale když máte v některých městech alternativu špatný multiplex nebo žádný multiplex, lepší je podle mě pořád špatný. A ne jednosalovky by na tom nijak extrémně neprofitovaly a plno jich taky stojí za hovno.
11 -4
reagují: r0st4
reagovat
Tvl vy jste hrozný šulíni :-
Haňba vám.
886609
Tvl vy jste hrozný šulíni *:-* Haňba vám.
1 -11
reagovat
Jo jen ať CC zavřou. Je mi to fuk. Já bych je za ten poplatek zakázala už dávno. :D Od covidu navštěvuju především svoje maloměstské kino, které je levnější a nabízí srovnatelné podmínky (výjimkou byl Avatar ve 3D radši v Brně v Olympii i kvůli HFR) a do Brna už nejezdím. Tudíž tímto krokem defacto podpoří malá kina před multiplexy. No problemo:D:+
886606
Jo jen ať CC zavřou. Je mi to fuk. Já bych je za ten poplatek zakázala už dávno. *:D* Od covidu navštěvuju především svoje maloměstské kino, které je levnější a nabízí srovnatelné podmínky (výjimkou byl Avatar ve 3D radši v Brně v Olympii i kvůli HFR) a do Brna už nejezdím. Tudíž tímto krokem defacto podpoří malá kina před multiplexy. [i]No problemo[/i]. *:D**:+*
6 -2
reagovat
Ten kombo model rezervace/výlučné představení nákup only třeba v GAC mají roky a... nakonec je praktičtější přímo ten nákup, s možností refundu do začátku představení, což myslím teď takto i přímo funguje. Rezervace se nakonec přesunuly pod věrnostní kartu, což považuju za nejlepší řešení.
Rezervace byly víceméně jen na věci, co už rezervace nepotřebovaly a naopak věci, co si slušný člověk většinou rezervoval a v případě nemožnosti rezervačku rušil, k nabídce nebyly. Bez věrnostní karty tak byl nákup den, ale klidně i týden předem proveditelný, když refund funguje bez poplatku...
A tím nechci říkat, že GAC je nějakým vzorem dokonalosti. Dlouhá léta nebrali karty, protože nechtěli platit sami poplatky. Když je k nim lidi vysloveně uškemrali, ty poplatky si nechávali platit taky. Defakto až kovid je dostal v tomhle ohledu do kouta, ze kterého už nebylo úniku. Na druhou stranu nikdy nechtěli rezervační poplatky...
A pokud vezmu do úvahu nutnost zaplatit rezervaci předem, to měla zase Vsetínská Vatra, jen tam bylo na h*vno, že to měli 24 hodin, což taky úplně použitelné nebylo. Teď to mají tuším čtyři hodiny předem, což je proveditelnější. Jenže to postrádá to, že člověk nemusí vědět, jestli se v práci sekne, nebo mu vyplivne auto, nebo děcka přijdou domů s angínou. Člověk dopředu nikdy neví nic, ale od toho by měly být ty rezervace. To bych si ale nestěžoval na provozovatele, když svým způsobem on i poctivý divák doplácel na vtipálky, nebo na lidi, co jim leží něco v žaludku. Nevím. Primárním problémem jsou ale oni...
886592
Ten kombo model rezervace/výlučné představení nákup only třeba v GAC mají roky a... nakonec je praktičtější přímo ten nákup, s možností refundu do začátku představení, což myslím teď takto i přímo funguje. Rezervace se nakonec přesunuly pod věrnostní kartu, což považuju za nejlepší řešení. Rezervace byly víceméně jen na věci, co už rezervace nepotřebovaly a naopak věci, co si slušný člověk většinou rezervoval a v případě nemožnosti rezervačku rušil, k nabídce nebyly. Bez věrnostní karty tak byl nákup den, ale klidně i týden předem proveditelný, když refund funguje bez poplatku... A tím nechci říkat, že GAC je nějakým vzorem dokonalosti. Dlouhá léta nebrali karty, protože nechtěli platit sami poplatky. Když je k nim lidi vysloveně uškemrali, ty poplatky si nechávali platit taky. Defakto až kovid je dostal v tomhle ohledu do kouta, ze kterého už nebylo úniku. Na druhou stranu nikdy nechtěli rezervační poplatky... A pokud vezmu do úvahu nutnost zaplatit rezervaci předem, to měla zase Vsetínská Vatra, jen tam bylo na h*vno, že to měli 24 hodin, což taky úplně použitelné nebylo. Teď to mají tuším čtyři hodiny předem, což je proveditelnější. Jenže to postrádá to, že člověk nemusí vědět, jestli se v práci sekne, nebo mu vyplivne auto, nebo děcka přijdou domů s angínou. Člověk dopředu nikdy neví nic, ale od toho by měly být ty rezervace. To bych si ale nestěžoval na provozovatele, když svým způsobem on i poctivý divák doplácel na vtipálky, nebo na lidi, co jim leží něco v žaludku. Nevím. Primárním problémem jsou ale oni...
0 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Pražák? :)
886589
Pražák? :)
886566
1 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
pak je snad koupi nekdo s klientskym smyslenim a smyslem pro poradani eventu...
886580
pak je snad koupi nekdo s klientskym smyslenim a smyslem pro poradani eventu...
886566
7 0
reagovat
Už tak tam chodí stále méně lidí, a s těmi jejich hloupými kroky tam nakonec nebude chodit nikdo. Doufám, že příští rok neustojí, a nadobro to zavřou.
886566
Už tak tam chodí stále méně lidí, a s těmi jejich hloupými kroky tam nakonec nebude chodit nikdo. Doufám, že příští rok neustojí, a nadobro to zavřou.
5 -1
reagují: TedGeorge, speta.jr
reagovat
at to zavřou rovnou..jak kdyby ten manipulak za online nákup byl i pitomá koruna, tak pujdu radeji jinam z principu 

Akiru sem v tom jejich malém sále s uličkou uprostřed radši ozelel 
886562
at to zavřou rovnou..jak kdyby ten manipulak za online nákup byl i pitomá koruna, tak pujdu radeji jinam z principu  Akiru sem v tom jejich malém sále s uličkou uprostřed radši ozelel 
13 -3
reagovat
reaguje na: Gonzi
Přesně tak. Je to řešitelné, jen tam musí být snaha z jejich strany. Já si to klidně místo rezervace koupím, ale:
- nehodlám za to připlácet, ať ten nesmyslný poplatek zruší
- nehodlám si nakupovat lístek třeba týden předem, abych pak zjistil, že nemůžu. Takže ať je tam třeba povinné zakoupení předchozí rezervace den předem. Jenomže oni ten online nákup předchozí rezervace ani neumožňují.

Jako fakt mě přijde, že next step je velký billboard "My k vám taky nelezem" někde u pokladen.
886560
Přesně tak. Je to řešitelné, jen tam musí být snaha z jejich strany. Já si to klidně místo rezervace koupím, ale: - nehodlám za to připlácet, ať ten nesmyslný poplatek zruší - nehodlám si nakupovat lístek třeba týden předem, abych pak zjistil, že nemůžu. Takže ať je tam třeba povinné zakoupení předchozí rezervace den předem. Jenomže oni ten online nákup předchozí rezervace ani neumožňují. Jako fakt mě přijde, že next step je velký billboard "My k vám taky nelezem" někde u pokladen.
886556
10 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
já chápu oba pohledy, ale
  • Můžeš mít rezervační poplatek, klidně blbých 10 korun, co ti tohle výrazně omezí
  • Můžeš dát povinný nákup třeba 4hodiny předem
  • Můžeš to řešit podle prémiovosti míst v sále (střed sálu jen prodej), či návalu představení (Avatar jen prodej)
Existují i další cesty.

Reálně je to omezující krok, potažmo ze strany kin, které už tak ztrácí diváky.
886556
já chápu oba pohledy, ale [list][*]Můžeš mít rezervační poplatek, klidně blbých 10 korun, co ti tohle výrazně omezí [/*][*]Můžeš dát povinný nákup třeba 4hodiny předem[/*][*]Můžeš to řešit podle prémiovosti míst v sále (střed sálu jen prodej), či návalu představení (Avatar jen prodej)[/*][/list]Existují i další cesty. Reálně je to omezující krok, potažmo ze strany kin, které už tak ztrácí diváky.
886554
7 -2
reagují: Haggar
reagovat
reaguje na: Haggar
U nas je to už nějakou dobu taky zrušené, bohužel to chápu a respektuju, protože toho hodně lidí zneužívalo. 

Dost často se stávalo, že zadané místa v sále byly rezervované a pak  na nich nikdo neseděl.
Ano, pokud si rezervovaný lístek, dotyčný do 30 minut před začátkem nevyzvedl, tak šel lístek do prodeje. Ale to mohlo dost lidí prostě odradit.
886554
U nas je to už nějakou dobu taky zrušené, bohužel to chápu a respektuju, protože toho hodně lidí zneužívalo.  Dost často se stávalo, že zadané místa v sále byly rezervované a pak  na nich nikdo neseděl. Ano, pokud si rezervovaný lístek, dotyčný do 30 minut před začátkem nevyzvedl, tak šel lístek do prodeje. Ale to mohlo dost lidí prostě odradit.
886551
3 -1
reagují: Gonzi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se