Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 2681 - 2700 Napsat příspěvek
njn... preorders :D:D:D
879379
njn... preorders *:D**:D**:D*
6 0
reagují: Godlike, SteKi
reagovat
reaguje na: SteKi
V tomhle je ten Steam zlatej, refundace bez keců :+
879377
V tomhle je ten Steam zlatej, refundace bez keců *:+*
879375
4 0
reagovat
reaguje na: esmo
Aspoň už do budúcna už naozaj nikdy nič nepredobjednám a určite nie za 100eur :D Nevadí. Ja im to s čistým svedomím teraz refundnem a potom si to kúpim znova za normálnu cenu :))
879375
Aspoň už do budúcna už naozaj nikdy nič nepredobjednám a určite nie za 100eur *:D* Nevadí. Ja im to s čistým svedomím teraz refundnem a potom si to kúpim znova za normálnu cenu *:))*
879374
5 -1
reagují: esmo
reagovat
Takové zjištění je bolestivé no ... a teď si říkám, že to se svou 3060ti asi prostě nerozjedu :D
879374
Takové zjištění je bolestivé no ... a teď si říkám, že to se svou 3060ti asi prostě nerozjedu *:D*
879373
1 0
reagují: SteKi
reagovat
no ale bez srandy, toto je pre mňa nehratelné. ono to padá aj k 40 fps a to som sa hral s nastaveniami a doslova sa s tým nedá nič spraviť...takto to odmietam hrať a budem dúfať, že 6. nvidia vydá ovládač k tomu :(
879373
no ale bez srandy, toto je pre mňa nehratelné. ono to padá aj k 40 fps a to som sa hral s nastaveniami a doslova sa s tým nedá nič spraviť...takto to odmietam hrať a budem dúfať, že 6. nvidia vydá ovládač k tomu *:(*
1 -1
reagovat
reaguje na: Vardant
Je free na Nexusmods, ne?
879372
Je free na Nexusmods, ne?
879370
1 0
reagovat
Kup si ten DLSS mód :D
879370
Kup si ten DLSS mód *:D*
879365
1 0
reagovat
Mnohem horší optimalizace pro Nvidia karty - díval jsem se na testy a mají obecně zhruba stejné výsledky jako o třídu horší Radeony. 
879369
Mnohem horší optimalizace pro Nvidia karty - díval jsem se na testy a mají obecně zhruba stejné výsledky jako o třídu horší Radeony. 
879365
1 0
reagovat
Podle recenzí to je normální. Ale ano, čekal bych lepší fps :D
879367
Podle recenzí to je normální. Ale ano, čekal bych lepší fps *:D*
879365
1 0
reagovat

Starfield

Mám i7 11700, rtx3070 a pri 2k rozlíšení na stredných detajloch medzi 50 a 60 fps? To nemôže byť normálne, to musia veľmi skoro opraviť updatom, že áno? :D
879365
Mám i7 11700, rtx3070 a pri 2k rozlíšení na stredných detajloch medzi 50 a 60 fps? To nemôže byť normálne, to musia veľmi skoro opraviť updatom, že áno? *:D*
Starfield
1 0
reagují: Vardant, HAL, esmo
reagovat
reaguje na: Godlike

Starfield

Svoje dojmy jsem sepsal o pár postů (a pár normostran gamedev flame textu :)) níž.

A instancované landing sites mě nezklamaly, čekal jsem to a faktem je že to ve hře skoro ani nepůjde poznat - tady holka ukazuje že jde pustinou celých 14 minut než dojde na konec lokace. To se reálně stávat prostě nebude... minimálně do doby než tam modeři přidají rychlá vozidla (a hodně to vysvětluje proč se je tam v Bethesdě báli přidat rovnou sami :D)

Ale co mě teď zklamává velmi že létání ve vesmíru nakonec zřejmě není ničím víc než střílecí minihrou, protože jinak létat (asi) prakticky nejde - žádný volný pohyb s lodí po slunečních soustavách, žádné ruční dokování u stanic, žádné EVA,...
Starfield tak nakonec zřejmě není ničím víc než open world Mass Effectem, kde loď působí v podstatě jen jako teleportující se základna.
879344
Svoje dojmy jsem [url=https://www.moviezone.cz/komentar/879297]sepsal [/url]o pár postů (a pár normostran gamedev flame textu *:)*) níž. A instancované landing sites mě nezklamaly, čekal jsem to a faktem je že to ve hře skoro ani nepůjde poznat - [url=https://www.youtube.com/watch?v=gdLVVeQL9pA&t=522s&ab_channel=Charalanahzard]tady [/url]holka ukazuje že jde pustinou celých 14 minut než dojde na konec lokace. To se reálně stávat prostě nebude... minimálně do doby než tam modeři přidají rychlá vozidla (a hodně to vysvětluje proč se je tam v Bethesdě báli přidat rovnou sami *:D*) Ale co mě teď zklamává velmi že létání ve vesmíru nakonec zřejmě není ničím víc než střílecí minihrou, protože jinak létat (asi) prakticky nejde - žádný volný pohyb s lodí po slunečních soustavách, žádné ruční dokování u stanic, žádné EVA,... Starfield tak nakonec zřejmě není ničím víc než open world Mass Effectem, kde loď působí v podstatě jen jako teleportující se základna.
Starfield
879331
3 0
reagovat
reaguje na: do_Od
To video bylo super a celek ok. Osobně mě jen zklamaly ty "landing sites", že to jsou vlastně 2x2km levely. Těším se, až se k tomu někdy dostanu.
879336
To video bylo super a celek ok. Osobně mě jen zklamaly ty "landing sites", že to jsou vlastně 2x2km levely. Těším se, až se k tomu někdy dostanu.
879332
1 0
reagovat
reaguje na: Godlike
link

Tohle video mě vrátilo nohama na zem, nicméně furt se docela těším, ačkoliv už vím, že mě nečeká žádný terno, zejména z hlediska příběhu.
879332
https://www.youtube.com/watch?v=3uuI-6fwwtY  Tohle video mě vrátilo nohama na zem, nicméně furt se docela těším, ačkoliv už vím, že mě nečeká žádný terno, zejména z hlediska příběhu.
879331
3 0
reagují: Gonzi
reagovat

Starfield

Tak co na to říkáte? Zatím mám dojmy jen díky streamům, ale upřímně, já čekal asi větší průser, líbí se mi to. Mohla by to být super oddychovka. Je to as Bethesda as Bethesda can possibly get, ale vypadá to pěkně. Připadá mi to jako novější Fallouty, ale vlastně lepší? T

ěším se, až si to za týden zkusím sám. Kdybych neměl ten klíč, tak si to snad koupím, abych mohl už dneska haha.

EDIT: A moddeři na tom budou mít totální field day!
879331
Tak co na to říkáte? Zatím mám dojmy jen díky streamům, ale upřímně, já čekal asi větší průser, líbí se mi to. Mohla by to být super oddychovka. Je to as Bethesda as Bethesda can possibly get, ale vypadá to pěkně. Připadá mi to jako novější Fallouty, ale vlastně lepší? T ěším se, až si to za týden zkusím sám. Kdybych neměl ten klíč, tak si to snad koupím, abych mohl už dneska haha. EDIT: A moddeři na tom budou mít totální field day!
Starfield
1 0
reagují: HAL, do_Od
reagovat
reaguje na: KARLOS
koment vytvořen 23:25:25, editován 0:11:02 (máme historii, i pro mazání, samozřejmě, právě jsem si to vymyslel...). Jediná změna je upřesnění který odstavec myslím: link

"z pozice admina umazal"...

Co jsem umazal? Napsals na co reaguješ a naopak jsi moji druhou větu vynechal. Když už, tak bych ji tam přidal. Jako ta zákeřná svině, co evidentně jsem, protože tady (mj celou dobu velmi konzistentně) opakuju jeden názor, který se ti nehodí do krámu. Víš co mi můžeš s podobným osočováním, že?

kyller
Vím, ale taky nezačali na W3 dělat až po W2, ty týmy nabíhají atd. Je to extrémně "od pasu" čistě pro referenci a strašně rád bych měl lepší data. Stejně tak má x her uvedený budget, ale nenašel jsem separátně budget pro DLC, což by byl ideální údaj :(.
879330
koment vytvořen 23:25:25, editován 0:11:02 (máme historii, i pro mazání, samozřejmě, právě jsem si to vymyslel...). Jediná změna je upřesnění který odstavec myslím: https://imgur.com/a/8ayKRP6 [i]"z pozice admina umazal".[/i].. Co jsem umazal? Napsals na co reaguješ a naopak jsi moji druhou větu vynechal. [b]Když už, tak bych ji tam přidal.[/b] Jako ta zákeřná svině, co evidentně jsem, protože tady (mj celou dobu velmi konzistentně) opakuju jeden názor, který se ti nehodí do krámu. Víš co mi můžeš s podobným osočováním, že? [b]kyller[/b] Vím, ale taky nezačali na W3 dělat až po W2, ty týmy nabíhají atd. Je to extrémně "od pasu" čistě pro referenci a strašně rád bych měl lepší data. Stejně tak má x her uvedený budget, ale nenašel jsem separátně budget pro DLC, což by byl ideální údaj *:(*.
879324
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ano a proto sis z pozice admina umazal právě tu problematickou část komentáře. Chápu, pravděpodobně i to, proč k tomu došlo.
Díky, takovou "diskuzi" vést už nechci.
879324
Ano a proto sis z pozice admina umazal právě tu problematickou část komentáře. Chápu, pravděpodobně i to, proč k tomu došlo. Díky, takovou "diskuzi" vést už nechci.
879310
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Vo veľa veciach máš pravdu, ale musím si trochu rýpnuť. Tie DLCčka napr. pre Witchera... to, že boli vydané pol roka po hlavnej hre neznamená, že sa na nich robilo pol roka. Samozrejme sa na nich robilo oveľa dlhšie, aj keď v menšom tíme. Potom toho pol roka na tom už robil skoro celý CDPR.
879321
Vo veľa veciach máš pravdu, ale musím si trochu rýpnuť. Tie DLCčka napr. pre Witchera... to, že boli vydané pol roka po hlavnej hre neznamená, že sa na nich robilo pol roka. Samozrejme sa na nich robilo oveľa dlhšie, aj keď v menšom tíme. Potom toho pol roka na tom už robil skoro celý CDPR.
879267
1 0
reagovat
reaguje na: Cross
Taky jsem se na to těšil, po recenzích jsem byl zklamán. Počkám jestli to bude někdy na PS+ :D
879319
Taky jsem se na to těšil, po recenzích jsem byl zklamán. Počkám jestli to bude někdy na PS+ *:D*
879318
2 0
reagovat

Fort Solis

Nedavno jsem si poridil PS5 a chtel jsem si na tom neco hezkeho noveho zahrat. Moderni 3DB adventura z vesmirne zakladny s Roger Clarkem (Arthur Morgan) a Troyem Bakerem (Joel). Hra vypada krasne, bohuzel pribeh je predvidatelny (jdete prosettrit sos z jedne zakladny), zfouknete to za 3hodiny (a to prosim hl. postava nemuze behat!!!) a veskera hratelnost se toci okolo hledani denicku (hledani je silne slovo) a quick time eventu. V akci za 2kila doporucuji misto beckoveho horroru, za 600 davam 5/10.
879318
Nedavno jsem si poridil PS5 a chtel jsem si na tom neco hezkeho noveho zahrat. Moderni 3DB adventura z vesmirne zakladny s Roger Clarkem (Arthur Morgan) a Troyem Bakerem (Joel). Hra vypada krasne, bohuzel pribeh je predvidatelny (jdete prosettrit sos z jedne zakladny), zfouknete to za 3hodiny (a to prosim hl. postava nemuze behat!!!) a veskera hratelnost se toci okolo hledani denicku (hledani je silne slovo) a quick time eventu. V akci za 2kila doporucuji misto beckoveho horroru, za 600 davam 5/10.
Fort Solis
3 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
"GTA DLCčka vs GTA 6 - krom Rockstaru jako takového to neilustruje nic. Tedy, jen jak snadné je přidávat obsah do existujícího enginu, narozdíl od tvorby něčeho nového."

Bez prdele, proč tady reaguješ jen na první větu, bez té druhé? Protože ta druhá věta nese pointu co tu CELOU. DOBU. TVRDÍM.

Přidávat obsah do GTAV je podstatně snažší, než vyvíjet GTAVI.
                    vvvvvvvvvv
Přidávat obsah do RDR2 je podstatně snažší, než dělat novou hru.

O to víc, když je ten obsah dokonale zdokumentovaný (existencí hry), portovatelný a nemalá část samotných assetů už má port dávno za sebou.
879310
[i]"GTA DLCčka vs GTA 6 - krom Rockstaru jako takového to neilustruje nic. Tedy, jen jak snadné je přidávat obsah do existujícího enginu, narozdíl od tvorby něčeho nového."[/i] Bez prdele, proč tady reaguješ jen na první větu, bez té druhé? Protože ta druhá věta nese pointu co tu CELOU. DOBU. TVRDÍM. Přidávat obsah do GTAV je podstatně snažší, než vyvíjet GTAVI.                     vvvvvvvvvv Přidávat obsah do RDR2 je podstatně snažší, než dělat novou hru. O to víc, když je ten obsah dokonale zdokumentovaný (existencí hry), portovatelný a nemalá část samotných assetů už má port dávno za sebou.
879306
2 0
reagují: KARLOS
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se