Dal jsem si to teďka na HBO GO komplet prodloužený (nepoznal bych to ale) a vlastně poprvé od kina (snad kromě jedničky) a asi jsem to vzal celkově konečně na milost.
Jako jo, hudba je slabší. Ale furt skvělá. Songy jsem měl rád od začátku, ale stojím si za tím, že trojka měla mít jinej a ten Billyho by se hodil jako nějaká retrospektiva celý Středozemě.
Jednička je hodně super celá. Asi nejkomplexnější ze všech.
Dvojka má pořád debilní vodu a sudy, skřety jak z té staré RotK hry, hrozný zlato a celkově CGI nebo prostě "triky." A docela nudný Lake Town. Ale něco tam na mě tenokrát zabralo. A ten cliffhanger byl vlastně docela fajn.
Trojka opět šílenýho Legolase (proč vypadá tak strašně divně OMG), pokračování nejzbytečnější love story ever (Kate fakt není dobrá herečka), WTF Dragon Sickness Thorina (i to "vyléčení se"), ale taky Bílou radu a celkově i nějaký emoce konečně.
Asi tím, jak jsem to dal na jednou, tak mi spousta z těch chyb sice vadí, ale tak nějak jsem se přes ně dokázal přenést.
Při Bitvě konečně husina, nástup Ironfoota geniální a epičnost z toho cákala jak skoro u LOTRa (i když teda zase to CGI...) a ten neuvěřitelně civilní konec, kdy Bilbo sedí s Gandalfem, beze slova... Achjo, škoda, že tam toho nebylo víc takto.
Celkově bych teda byl někde na šest sedm z deseti, s tím že jednička-trojka-dvojka.
A po letech jdu zase na Extended Pána prstenů.
There and Back Again
|
reagují:
duro
|
reagovat
|