Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 10461 - 10480 Napsat příspěvek

Filmová výzva - Království nebeské - tříhodinovka

Tak i v mé hlavě se perou dva tábory. Na jedné straně je epický film, ve kterém jsou brutální bitvy, vynikající scény, za ty tři hodiny jsem se vlastně nenudil a užíval si každého herce ve vedlejší roli, který se dřív nebo později proslavil jinde - Thewlis si každou scénu krade pro sebe. Na druhé straně je Orlando Bloom... Jako herec mi nikdy v žádném filmu nevadil (Tróji jsem se úspěšně vyhnul) ale tady mi dost kazil zážitek. Fandil jsem vlastně všem (krom Guye) jen ne jemu a to je u filmu, který v poslední části stojí hlavně na něm, docela problém. Každá jeho motivační řeč mi zněla nepřesvědčivě, stejně jako jeho rychlý vývoj z kováře na war beast. Nedovedu si představit, jak to pak muselo vypadat v té původní verzi, která je na motivy mnohem více osekaná. Po shlédnutí jsem se díval, co v původní verzi nebylo a teda rozhodnutí vynechat za mě nejemotivnější část filmu (mladý král) je velké ochuzení diváka.
Každopádně chci poděkovat uživateli verbst za doporučení právě tohoto filmu. . I když to v mých očích není tak skvělý film, jako je to v očích většiny uživatelů a redaktorů MZ, tak jsem rád, že jsem ho konečně viděl. S mojí povahou nevěřím, že bych se do těch tří hodin někdy dokopal a chyběl by mi tak velký filmový rest - a o tomto přesně tahle výzva je. 
BTW nevíte, proč nikdy nikoho nenapadlo natočit Johanku z Arku s Evou Green v hlavní roli8)
887091
Tak i v mé hlavě se perou dva tábory. Na jedné straně je epický film, ve kterém jsou brutální bitvy, vynikající scény, za ty tři hodiny jsem se vlastně nenudil a užíval si každého herce ve vedlejší roli, který se dřív nebo později proslavil jinde - Thewlis si každou scénu krade pro sebe. Na druhé straně je Orlando Bloom... Jako herec mi nikdy v žádném filmu nevadil (Tróji jsem se úspěšně vyhnul) ale tady mi dost kazil zážitek. Fandil jsem vlastně všem (krom Guye) jen ne jemu a to je u filmu, který v poslední části stojí hlavně na něm, docela problém. Každá jeho motivační řeč mi zněla nepřesvědčivě, stejně jako jeho rychlý vývoj z kováře na war beast. Nedovedu si představit, jak to pak muselo vypadat v té původní verzi, která je na motivy mnohem více osekaná. Po shlédnutí jsem se díval, co v původní verzi nebylo a teda rozhodnutí vynechat za mě nejemotivnější část filmu (mladý král) je velké ochuzení diváka. Každopádně chci poděkovat uživateli verbst za doporučení právě tohoto filmu. . I když to v mých očích není tak skvělý film, jako je to v očích většiny uživatelů a redaktorů MZ, tak jsem rád, že jsem ho konečně viděl. S mojí povahou nevěřím, že bych se do těch tří hodin někdy dokopal a chyběl by mi tak velký filmový rest - a o tomto přesně tahle výzva je.  BTW nevíte, proč nikdy nikoho nenapadlo natočit Johanku z Arku s Evou Green v hlavní roli*8)*
Filmová výzva - Království nebeské - tříhodinovka
9 -1
reagovat

Spalovač mrtvol (1968)

Herzův snímek jsem viděl mnohokrát a dnes jsem ho poprvé pustil mamce. No, moc se jí to nelíbilo. :D
887067
Herzův snímek jsem viděl mnohokrát a dnes jsem ho poprvé pustil mamce. No, moc se jí to nelíbilo. *:D*
Spalovač mrtvol (1968)
5 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
Rodinný roadmovie, který vypadá opravdu překrásně...bohužel je strašně hloupý... jeden z těch filmů, jejichž svět byste chtěli vidět v dalších a dalších filmech a seriálech, ale ne tak, jak jste dostali :D
887045
Rodinný roadmovie, který vypadá opravdu překrásně...bohužel je strašně hloupý... jeden z těch filmů, jejichž svět byste chtěli vidět v dalších a dalších filmech a seriálech, ale ne tak, jak jste dostali *:D*
887027
0 -3
reagovat

Stvořitel

Nebylo to špatné, ale že bych z toho byl odvázaný, to taky ne. Po technické stránce to je nádherné. Vypadá to skvěle a má to spoustu detailů, které nutí přemýšlet jak ten svět funguje atd. Problém je příběh, který není nejchytřejší a taky většina postav, jenž nemají charisma a nejsou moc sympatický. Vidět to v kině, tak bych byl spokojenější, takhle je to moc hezky natočené sci-fi, které je hloupější. 6-6,5/10
887027
Nebylo to špatné, ale že bych z toho byl odvázaný, to taky ne. Po technické stránce to je nádherné. Vypadá to skvěle a má to spoustu detailů, které nutí přemýšlet jak ten svět funguje atd. Problém je příběh, který není nejchytřejší a taky většina postav, jenž nemají charisma a nejsou moc sympatický. Vidět to v kině, tak bych byl spokojenější, takhle je to moc hezky natočené sci-fi, které je hloupější. [b]6-6,5/10[/b]
Stvořitel
7 -1
reagují: Likan7
reagovat
reaguje na: esmo
Nejak bude. Ale ne ode mě 
887017
Nejak bude. Ale ne ode mě 
887016
1 0
reagovat

Mr.Hlad

Dočkáme se recenze na Její tělo?
887016
Dočkáme se recenze na Její tělo?
Mr.Hlad
2 -1
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Muf
Je to jednoduché, je to mýtus a nikdy sa to reálne nestalo.
886971
Je to jednoduché, je to mýtus a nikdy sa to reálne nestalo.
886858
2 -1
reagovat

Schůzka se smrtí (2008)

Miluji Poirota na Blízkém východě. Schůzka se smrtí patří k nejsilnějším a nejpůsobivějším příběhům slavného Belgičana. Zvláště když Davidu Suchetovi sekundují skvělí herci jako Tim Curry, John Hannah nebo Mark Gatiss. Atmosféra nesmírně silná, lokace uvěřitelné a výtečně vypointované rozuzlení. 
886963
Miluji Poirota na Blízkém východě. Schůzka se smrtí patří k nejsilnějším a nejpůsobivějším příběhům slavného Belgičana. Zvláště když Davidu Suchetovi sekundují skvělí herci jako Tim Curry, John Hannah nebo Mark Gatiss. Atmosféra nesmírně silná, lokace uvěřitelné a výtečně vypointované rozuzlení. 
Schůzka se smrtí (2008)
2 -2
reagovat
Cau sousede :D

jinak historicky bylo v prirode mnohem vic vodnich ploch, zejmena na jizni morave by se ted hodily, staci se podivat na mapy.cz na historicke mapy a budete hledet.
886941
Cau sousede *:D* jinak historicky bylo v prirode mnohem vic vodnich ploch, zejmena na jizni morave by se ted hodily, staci se podivat na mapy.cz na historicke mapy a budete hledet.
886869
5 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Těším se na Kravena....
886894
Těším se na Kravena....
886888
2 -2
reagovat

Madame Web trailer

886888
https://www.youtube.com/watch?v=g_DC6Xsr6Zc
Madame Web trailer
0 -2
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Takže mám ještě šanci vyhrát?
886885
Takže mám ještě šanci vyhrát?
886875
2 0
reagovat
Kazmův sračkofilm od dnešního dne na Netflixu.
"POUZE V KINECH ... "
886875
Kazmův sračkofilm od dnešního dne na Netflixu. [url=https://scontent.fprg5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/362925935_839523714196347_3005460071974142056_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=a0E5KtvCwaAAX9vMDFZ&_nc_ht=scontent.fprg5-1.fna&oh=00_AfAjLfSXHXNMfrZPyvrtcIrrIEJdWJXMbu7ZKgjoByHJHQ&oe=65590C50]"POUZE V KINECH ... "[/url]
7 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Leefko
I na podzim je ta krajina krásná, když tama občas projíždím. Ale na jaře je to jiná liga. :+
886874
I na podzim je ta krajina krásná, když tama občas projíždím. Ale na jaře je to jiná liga. *:+*
886873
2 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
To mi povídej, já už se tu v tom půl hodiny nimrám, a mám strašnou chuť si to tam jít prohlédnout:D
886873
To mi povídej, já už se tu v tom půl hodiny nimrám, a mám strašnou chuť si to tam jít prohlédnout*:D*
886872
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Gonzi
Turistická mapa pak tuto oblast dnes pojmenovává jako Rybník. Takže by to mohlo být ono. Navíc jde o poměrně velkou rovnou plochu, která v oblasti není obvyklá. 

Až jsem z toho dostal chuť se tam po filmu vydat. :D
886872
Turistická mapa pak tuto oblast dnes pojmenovává jako Rybník. Takže by to mohlo být ono. Navíc jde o poměrně velkou rovnou plochu, která v oblasti není obvyklá.  Až jsem z toho dostal chuť se tam po filmu vydat. *:D*
886862
3 0
reagují: Leefko
reagovat
reaguje na: Leefko
Tak Měnínský rybník byl údajně "zlikvidován" ještě dříve, sotva dekádu po bitvě...
886870
Tak Měnínský rybník byl údajně "zlikvidován" ještě dříve, sotva dekádu po bitvě...
886860
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Bydlím pár kilometrů od toho a docela se stydím, že o tom vůbec nic nevím ... :-:D
886869
Bydlím pár kilometrů od toho a docela se stydím, že o tom vůbec nic nevím ... *:-**:D*
886862
1 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: okkac
"Za ribniky" takže asi jen vypustili link
886862
"Za ribniky" takže asi jen vypustili https://mapy.cz/19stoleti?source=muni&id=5768&x=16.7308185&y=49.1379491&z=15
886854
2 0
reagují: Cinefil, esmo
reagovat
reaguje na: okkac
Po chvilce googlení jsem našel, že Žatčanský rybník vypustili asi třicet let po bitvě, ten druhý, Měnínský, se mi nepodařilo dohledat, ale nepřekvapilo by mě, kdyby dopadl stejně...
886860
Po chvilce googlení jsem našel, že Žatčanský rybník vypustili asi třicet let po bitvě, ten druhý, Měnínský, se mi nepodařilo dohledat, ale nepřekvapilo by mě, kdyby dopadl stejně...
886854
1 0
reagují: Leefko
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se