reaguje na:
Disketa1
Mad Max" Fury Road. Mamka odišla asi po 15 minútach. Otec to dopozeral ale po konci povedal, že to bola blbosť.
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
I když mě tedy, přiznám se, malinko překvapuje, že ti nevadí, že ta zrzka je tam zrzkou pouze v těch inscenovaných pasážích ze sedmdesátých let, díky přiznané paruce, a jde tedy i v realitě toho filmu toliko o iluzi, jakkoliv pochopitelně krásnou... 
|
reagují:
TedGeorge
|
reagovat
|
) - možná jen netuší, jak moc, jinak by si snad ani nebyl troufl, tohle totiž bylo v mnoha ohledech přímo na komoru...
Zároveň však věřím, že tenhle film má co nabídnout nejen beznadějným nostalgikům: poslouží například jako znamenitá ukázka toho, jak se dá film s takhle netriviální zápletkou a konstrukcí (v angličtině pro to mají výraz "high concept") natočit zároveň velmi divácky přístupným způsobem - je to střídavě dojemné i vtipné a pokud si potrpíte na klišé typu "francouzský šarm", klidně si ho tam přihoďte také (a rovnou koňskou dávku). Užil jsem si dále také to, jak s obsahem korespondovala i forma, kdy po nepochybně záměrně poněkud hektickém úvodu, kdy jsem jen s vypětím sil držel krok, přesně jako hlavní hrdina, následoval přesun do pohodového prostředí onoho fantazijního světa, který vypadal přesně tak, jak si snad většina z nás má tendenci idealizovat příjemné zážitky ze své minulosti... 
|
reagují:
TedGeorge
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|