Měl jsem možnost to před pár dny vidět v kině, je to docela solidní záležitost.
Stewart si to s O'Brain dává (obrazně i přímo), špinavé prostředí, osmdesátky a Ed Harris jako záporák dělá taky svoje. Trošku to za mě shazuje konec, kde jsem čekal lepší vyústění. Budu držet paní režisérce palce do budoucna.
Love Lies Bleeding
|
reagovat
|

, ve středu mám v plánu to také vidět. Těším se.
. Jinak ten popis včetně Crispinova vábícího tance, to mi i nějak sedí do 80s a toho, co Zito točil (Vrah Rosemary je vlastně totožnej, jen se lid porcuje vidlemi). Před posledním Hellraiserem jsem absolvoval repete všech předešlých a to je kvalitou taky rozjívená horská dráha, kde si obdobně jako u pozdějších dílů Halloweenu některý díly pamatuju jen tak, že tam hrál někdo tehdy ještě ne slavnej (ať už je to u Hall Paul Rudd nebo u Pinheada Henry Cavill). Jinak se mi to dost už míchá, záchytnými body jsou případně protivné postavy - nebudu předbíhat, ale možná si ještě rád časem vzpomeneš na Coreyho :). Na stolku pod tv mám připraven box se všemi Elm Street, pár let jsem to neviděl, ale když přehlídnu ten s Breckinem Meyerem, v podstatě je z nich coby série nejvyrovnanější (i když si myslim, že je škoda, jak se z něj stal relativně rychle hláškař - jednička je dodnes místy stále nepříjemná a funguje to mj. díky tomu, že on tam v první půlce skoro neni vidět).