Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 6781 - 6800 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Je to sracka :( a dalej este horsie. ALE sestka je nejakym zazrakom skvela
844433
Je to sracka :( a dalej este horsie. ALE sestka je nejakym zazrakom skvela
844429
3 0
reagují: rollman69
reagovat

Movienight 18.10.

Studio 666 8/10
Popravde, i kdyz me trailer nedavno zaujal, cekal jsem klasickou poloamaterskou sracku. Po asi 20 minutach nepretrziteho smichu se divim, proc je to na csfd v modrych a cekam ze spadne remen. Ten vlastne nikdy nespadne, i kdyz poslednich 10 minut je slabsich. Dave Grohl asi dostal herecke lekce od sveho kamose J.B. a je dobre, ze hlavni pozornost je venovana jemu a ne spise ochotnickym vykonum jeho spoluhracu. Cest vijimce v podani Ramiho. Chvalim vyborne specialni efekty a srdicko. Double feature s Pick of destiny je jasny. Rozhodně TOP film s metalovou tematikou.

Ultrasound 2021 8/10
Mozna pujdu výš u druhého shlédnutí, ale těch 44% a 3 (teď 4) recenze na CSFD si to nezaslouží. Slušná haluz, kdy si prvních 15 minut říkáte: "kdy začne to sci-fi" a pak jen zkoušíte rozluštit, kterými možnými směry se to vydá. Cool low-cost.
844431
[b]Studio 666 8/10[/b] Popravde, i kdyz me trailer nedavno zaujal, cekal jsem klasickou poloamaterskou sracku. Po asi 20 minutach nepretrziteho smichu se divim, proc je to na csfd v modrych a cekam ze spadne remen. Ten vlastne nikdy nespadne, i kdyz poslednich 10 minut je slabsich. Dave Grohl asi dostal herecke lekce od sveho kamose J.B. a je dobre, ze hlavni pozornost je venovana jemu a ne spise ochotnickym vykonum jeho spoluhracu. Cest vijimce v podani Ramiho. Chvalim vyborne specialni efekty a srdicko. Double feature s Pick of destiny je jasny. Rozhodně TOP film s metalovou tematikou. [b]Ultrasound 2021 8/10 [/b]Mozna pujdu výš u druhého shlédnutí, ale těch 44% a 3 (teď 4) recenze na CSFD si to nezaslouží. Slušná haluz, kdy si prvních 15 minut říkáte: "kdy začne to sci-fi" a pak jen zkoušíte rozluštit, kterými možnými směry se to vydá. Cool low-cost.
Movienight 18.10.
2 -1
reagovat

18.10. Pátek 13. 1980

Chtěl jsem něco kratšího, protože jsem byl v časovém presu. Ve výsledku měl ten film pocitově 4 hodiny.
Ne skrze žánrove klišé, protože jsem k jednomu ze zakladatelů žánru přistupoval s dostatečným nadhledem. Spíš šlo chvílemi až o směšné natahování stopáže - někdo někoho neustále hledal nebo třeba zabarikadoval úplně zbytečně dveře, aby je za tři minuty zase odbarikadoval.
Z dosavadních zásadních hororových kousků tohle zestárlo úplně nejhůř.
Jinak cestování časem potvrzeno, protože v tom filmu hraje Jedenáctka.
844429
Chtěl jsem něco kratšího, protože jsem byl v časovém presu. Ve výsledku měl ten film pocitově 4 hodiny. Ne skrze žánrove klišé, protože jsem k jednomu ze zakladatelů žánru přistupoval s dostatečným nadhledem. Spíš šlo chvílemi až o směšné natahování stopáže - někdo někoho neustále hledal nebo třeba zabarikadoval úplně zbytečně dveře, aby je za tři minuty zase odbarikadoval. Z dosavadních zásadních hororových kousků tohle zestárlo úplně nejhůř. Jinak cestování časem potvrzeno, protože v tom filmu hraje [url=https://static.wikia.nocookie.net/headhuntershorrorhouse/images/1/1a/Brenda_%28Friday_the_13th%29.jpg/revision/latest?cb=20100403234039]Jedenáctka[/url].
18.10. Pátek 13. 1980
2 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak je to za mnou. Osobně jsem se více bavil než bál. Je to více funny než scary, ale hlavní hrdina je správná pipina :D Jeho řev mě dostával. Masky jsou ok a jedna lekačka asi fungovala. A souhlasím s tím, že to podle tebe bylo celý fake. Mě to napadlo ve chvíli, kdy šel po něm ten policajt/mrtvolák. To byla úplná guma :D
844331
Tak je to za mnou. Osobně jsem se více bavil než bál. Je to více funny než scary, ale hlavní hrdina je správná pipina :D Jeho řev mě dostával. Masky jsou ok a jedna lekačka asi fungovala. [spoiler]A souhlasím s tím, že to podle tebe bylo celý fake. Mě to napadlo ve chvíli, kdy šel po něm ten policajt/mrtvolák. To byla úplná guma :D[/spoiler]
844177
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Zrovna na to jdu :D Čekám příjemnou žánrovku
844314
Zrovna na to jdu :D Čekám příjemnou žánrovku
844177
2 0
reagovat

Prey

Aneb jak boostnout značku, která umírá. Dej ji svěží nádech v jiném dobovém zasazení a v teritoriu, který není na momentálním trhu přesycený. Po posledním průjmovém pokusu jsme se rozhodli zkusit komanče a hele, ono to funguje!

Není to jen kochání se nad nádhernou americkou krajinou (to určitě nebylo studio se zeleným plátnem, ale reálný lokace, že jo?), ale Prey sám o sobě krásně odsýpá jako konec poslední šichty před začínající dovolenou, takže naprosto příjemně.

A závěrečná konfrontace měla hodně co do sebe. O Trachtenbergovi určitě ještě uslyšíme víc. 
844231
Aneb jak boostnout značku, která umírá. Dej ji svěží nádech v jiném dobovém zasazení a v teritoriu, který není na momentálním trhu přesycený. Po posledním průjmovém pokusu jsme se rozhodli zkusit komanče a hele, ono to funguje! Není to jen kochání se nad nádhernou americkou krajinou (to určitě nebylo studio se zeleným plátnem, ale reálný lokace, že jo?), ale Prey sám o sobě krásně odsýpá jako konec poslední šichty před začínající dovolenou, takže naprosto příjemně. A závěrečná konfrontace měla hodně co do sebe. O Trachtenbergovi určitě ještě uslyšíme víc. 
Prey
7 -1
reagovat

17.10. Deadstream 2022

PewDiePie ve strašidelném domě. Začalo to jako všechny ty debilní streamy, pak se z toho stala klasická duchařina, ale pak přišel úplně jiný žánr a já se strašně bavil, protože přesně tímto se mi trefili do nálady.
Nejlepší found footage od Trolljegeren.
A jsem rád za ten víceméně otevřený konec, protože si myslím, že to bylo stejně celé nahrané8)
844177
PewDiePie ve strašidelném domě. Začalo to jako všechny ty debilní streamy, pak se z toho stala klasická duchařina, ale pak přišel úplně jiný žánr a já se strašně bavil, protože přesně tímto se mi trefili do nálady. Nejlepší found footage od Trolljegeren. [spoiler]A jsem rád za ten víceméně otevřený konec, protože si myslím, že to bylo stejně celé nahrané*8)*[/spoiler]
17.10. Deadstream 2022
4 -1
reagují: rollman69, rollman69
reagovat

16.10. Šílenství (In the Mouth of Madness)

Jedna z nejlepších adaptací Kinga/Lovercrafta, která nevychází z žádné jejich knihy.
Jak název vypovídá, tak je to chvílemi až Lynchovsky mindfuck, ale dostatečně zábavný a nechutně Carpenterovský.
Potěšil "Vigo" z Krotitelů duchů 2 jako jeden z místních rednecků - ten k vyvolání děsu nepotřebuje ani masku.
Věta v blázinci, když začne hrát hudba: "neee, hlavně ne The Carpenters" musela být schválně :D
844111
Jedna z nejlepších adaptací Kinga/Lovercrafta, která nevychází z žádné jejich knihy. Jak název vypovídá, tak je to chvílemi až Lynchovsky mindfuck, ale dostatečně zábavný a nechutně Carpenterovský. Potěšil "Vigo" z Krotitelů duchů 2 jako jeden z místních rednecků - ten k vyvolání děsu nepotřebuje ani masku. Věta v blázinci, když začne hrát hudba: "neee, hlavně ne The Carpenters" musela být schválně *:D*
16.10. Šílenství (In the Mouth of Madness)
3 -1
reagovat

Taken

Náhodné shlédnutí. Fascinující, ta volovina pořád perfektně funguje!
844087
Náhodné shlédnutí. Fascinující, ta volovina pořád perfektně funguje!
Taken
5 -1
reagovat
14.10. The Omen 1976
Viděl jsem v mládí v letňáku jen remake a k originálu se nikdy nedostal.
Jsem rád, že jsem ho dohnal, protože konečně vidím, kde si spousta filmu brala inspiraci (včetně třeba Nezvratneho osudu)
Silně depresivní "detektivka" s velmi nepříjemnou atmosférou a pekelnou hudbou. Kdyby nevznikl tři roky zpátky slavnější a mnohem kontroverznější Vymítač ďabla, tak by se o tomto filmu mluvilo víc.
Každopádně Donner je multifunkční žánrový režisér - komiks, horor, fantasy, dětské dobrodružství, komedie, akční a vlastní nezapomenutelnou série. Kdo to má.

15.10. Dracula 1992
Kdyby v encyklopedii byla věta "naleštěné ho.no" tak je u ní obrázek z toho filmu. Neskutečná nuda a chvílemi i dost úsměvný film. Hodně to v druhé půlce tahá nahoru Hopkinsův Van Helsing a krásná Winona Ryder, ale na oba se raději podívám v jiných filmech. Tohle už nikdy vidět nechci. 
844081
[b]14.10. The Omen 1976[/b] Viděl jsem v mládí v letňáku jen remake a k originálu se nikdy nedostal. Jsem rád, že jsem ho dohnal, protože konečně vidím, kde si spousta filmu brala inspiraci (včetně třeba Nezvratneho osudu) Silně depresivní "detektivka" s velmi nepříjemnou atmosférou a pekelnou hudbou. Kdyby nevznikl tři roky zpátky slavnější a mnohem kontroverznější Vymítač ďabla, tak by se o tomto filmu mluvilo víc. Každopádně Donner je multifunkční žánrový režisér - komiks, horor, fantasy, dětské dobrodružství, komedie, akční a vlastní nezapomenutelnou série. Kdo to má. [b]15.10. Dracula 1992[/b] Kdyby v encyklopedii byla věta "naleštěné ho.no" tak je u ní obrázek z toho filmu. Neskutečná nuda a chvílemi i dost úsměvný film. Hodně to v druhé půlce tahá nahoru Hopkinsův Van Helsing a krásná Winona Ryder, ale na oba se raději podívám v jiných filmech. Tohle už nikdy vidět nechci. 
5 0
reagovat

Hellraiser 2022

Nečekal jsem mnoho, o to víc jsem překvapen, je to docela dobré, od cca poloviny i víc než to. Pinheadka naprosto super! "There's no music in end."
843976
Nečekal jsem mnoho, o to víc jsem překvapen, je to docela dobré, od cca poloviny i víc než to. Pinheadka naprosto super! "There's no music in end."
Hellraiser 2022
4 -2
reagovat

BANGER.

- strašne sa mi páči, jak ten film riskuje, jak je odvážny. a aj keď to nie je 100%né, češi majú svoje uncut gems. autentické, veľmi "nové" - a výsostne natočené! 8.5/10
843970
- strašne sa mi páči, jak ten film riskuje, jak je odvážny. a aj keď to nie je 100%né, češi majú svoje uncut gems. autentické, veľmi "nové" - a výsostne natočené! 8.5/10
BANGER.
9 -2
reagovat
reaguje na: hroubek
Je to velmi slabe bohuzial. 
843964
Je to velmi slabe bohuzial. 
843786
3 -1
reagovat

13.10. Bubba Ho-Tep

Černý John Kennedy a Bruce Campbell jako starý Elvis(?) s vyrážkou na penisu vs bubák, který vysává duše z análu.
Zní to šíleně, ale ve výsledku je to chvílemi spíš smutné, než veselé. Ale neznamená to, že není o humor postaráno (graffity na záchodě!)
Příjemná směsice žánrů, kterou táhnou hlavně přesně zvolení herci. 
843947
Černý John Kennedy a Bruce Campbell jako starý Elvis(?) s vyrážkou na penisu vs bubák, který vysává duše z análu. Zní to šíleně, ale ve výsledku je to chvílemi spíš smutné, než veselé. Ale neznamená to, že není o humor postaráno (graffity na záchodě!) Příjemná směsice žánrů, kterou táhnou hlavně přesně zvolení herci. 
13.10. Bubba Ho-Tep
5 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Kruté, ale fér.
843927
Kruté, ale fér.
843916
2 -2
reagovat
reaguje na: the dark knight
Mne uz dnes pripada, ze nejlip drzi Jersey Girl. Hlavne proto ze nejvic pusobi jako film. V tomhle souhlasim s Patrickem Willemsem. Pocitam, ze by mel furt byt v poho i prvni dil Clerks a Jay s Bobem jako jedna z tech wtf prepalenych komedii prelomu tisicileti. Ale treba Chasing Amy z dnesniho pohledu.... Jak kdyby to napsal jouda z cesky vesnice. Smith uz neni zajimavej jako vypravec historek, clovek s nazory, natoz reziser nebo scenarista. Reboot Jaye a Boba mi prisel vylozene nekoukatelnej a tady uz z traileru bylo zjevny, ze to jiny nebude.
843916
Mne uz dnes pripada, ze nejlip drzi Jersey Girl. Hlavne proto ze nejvic pusobi jako film. V tomhle souhlasim s Patrickem Willemsem. Pocitam, ze by mel furt byt v poho i prvni dil Clerks a Jay s Bobem jako jedna z tech wtf prepalenych komedii prelomu tisicileti. Ale treba Chasing Amy z dnesniho pohledu.... Jak kdyby to napsal jouda z cesky vesnice. Smith uz neni zajimavej jako vypravec historek, clovek s nazory, natoz reziser nebo scenarista. Reboot Jaye a Boba mi prisel vylozene nekoukatelnej a tady uz z traileru bylo zjevny, ze to jiny nebude.
843902
5 -2
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: the dark knight
To mi nedělej. Clerks 2 za mě strašně TOP. Mám z té trojky fakt strach.
843906
To mi nedělej. Clerks 2 za mě strašně TOP. Mám z té trojky fakt strach.
843902
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Aspon Ash Vs Evil Dead bolo dostojne pokracovanie, niektore epizody su uplne topky(dieta v zene).
843904
Aspon Ash Vs Evil Dead bolo dostojne pokracovanie, niektore epizody su uplne topky(dieta v zene).
843897
5 0
reagovat

Clerks III

Totální tragédie. Smith je po 28 let zkušeností mnohonásobně horší režisér než na začátku kariéry, viz to stříhání naprosto bez smyslu pro rytmus. Nezasmál jsem se ani jednou, melodramatické rozmluvy s duchy byly WTF. 4/10

A to je prosím film dělaný přímo pro mě, v jedné scéně hrála v obchodě melodie, kterou Smith pouštěl při reklamním sdělení ve Smodcastu před deseti lety, a já nezaváhal ani na vteřinu.:D

Mám strach si teď vůbec zopakovat třeba Clerks 2, abych nepřišel o iluze.
843902
Totální tragédie. Smith je po 28 let zkušeností mnohonásobně horší režisér než na začátku kariéry, viz to stříhání naprosto bez smyslu pro rytmus. Nezasmál jsem se ani jednou, melodramatické rozmluvy s duchy byly WTF. 4/10 A to je prosím film dělaný přímo pro mě, v jedné scéně hrála v obchodě melodie, kterou Smith pouštěl při reklamním sdělení ve Smodcastu před deseti lety, a já nezaváhal ani na vteřinu.*:D* Mám strach si teď vůbec zopakovat třeba Clerks 2, abych nepřišel o iluze.
Clerks III
8 -2
reagují: The Joker, rollman69
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Mozno to vyjde? Po vsetkych tych rokoch co hral iba zabijaka/pomstitela, bolo by zaujimave vidiet ho v inej polohe :D
843898
Mozno to vyjde? Po vsetkych tych rokoch co hral iba zabijaka/pomstitela, bolo by zaujimave vidiet ho v inej polohe *:D*
843840
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se