Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 5501 - 5520 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak dlouho jsem narážel na boxset prvních dvou řad, až byl pak dlouho vyprodán. A jeden kolega o tom tehdy furt mluvil, jak přišla třetí řada, v podstatě denně. Paradoxně jsem ten boxset disků pořídil až letos v den, když Lynch umřel. A právě i z důvodu, že pilot má stopáží jako film, na to hledám klid, strašně jsem na to zvědavej. 
930445
Tak dlouho jsem narážel na boxset prvních dvou řad, až byl pak dlouho vyprodán. A jeden kolega o tom tehdy furt mluvil, jak přišla třetí řada, v podstatě denně. Paradoxně jsem ten boxset disků pořídil až letos v den, když Lynch umřel. A právě i z důvodu, že pilot má stopáží jako film, na to hledám klid, strašně jsem na to zvědavej. 
930422
3 0
reagovat
Vanity Fair
930444
Vanity Fair
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Počkej, to cituješ z čeho? 
930443
Počkej, to cituješ z čeho? 
930442
0 0
reagovat
‘JURASSIC WORLD: REBIRTH’ will feature a new mutant-dinosaur species, with the design inspired by:• T-Rex
• Rancor
• Xenomorph

Ten film dělali v powerpointu IMHO.
930442
‘JURASSIC WORLD: REBIRTH’ will feature a new mutant-dinosaur species, with the design inspired by:• T-Rex • Rancor • Xenomorph Ten film dělali v powerpointu IMHO.
7 0
reagují: The Joker, connor
reagovat
Jak dosleduju, tak se vrhnu na teorie.
Ty u Mullholand Drive a Lost Highway mě hodně bavily.
930433
Jak dosleduju, tak se vrhnu na teorie. Ty u Mullholand Drive a Lost Highway mě hodně bavily.
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
:D:+
930430
*:D**:+*
930428
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tušit něco začne až se na to podívá tak podruhé, potřetí... možná :D
930428
Tušit něco začne až se na to podívá tak podruhé, potřetí... možná *:D*
930424
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: fabec
Druhý díl (ale tak první má jak celovečerák)
Netuším nic, intro je hrozně uspokojující a ta atmosféra naprosto vtahující.
Fascinuje mě, jak dokáže Lynch navodit děsivou atmosféru a do toho nahodí vtipnou scénu jak od Tarantina a nepůsobí to rušivě.
930426
Druhý díl (ale tak první má jak celovečerák) Netuším nic, intro je hrozně uspokojující a ta atmosféra naprosto vtahující. Fascinuje mě, jak dokáže Lynch navodit děsivou atmosféru a do toho nahodí vtipnou scénu jak od Tarantina a nepůsobí to rušivě.
930423
4 0
reagovat
Netuší určitě ještě nic, ticho :D
930424
Netuší určitě ještě nic, ticho :D
930422
0 0
reagují: HAL
reagovat
Taky jsem si rozjel Twin Peaks znova. Jak jsi zatim daleko? Jaké z toho máš pocity? Tušíš už něco?
930423
Taky jsem si rozjel Twin Peaks znova. Jak jsi zatim daleko? Jaké z toho máš pocity? Tušíš už něco?
930422
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Lynch

Dal jsem Lost Highway - geniální soundtrack - Smashing Pumpkins, Rammstein! Marilyn Manson?!
A začal jsem sledovat Twin Peaks.
Fakt jsem nečekal, že mě ve středním věku něco takového chytne.
930422
Dal jsem Lost Highway - geniální soundtrack - Smashing Pumpkins, Rammstein! Marilyn Manson?! A začal jsem sledovat Twin Peaks. Fakt jsem nečekal, že mě ve středním věku něco takového chytne.
Lynch
9 0
reagují: Ash_Black, TedGeorge, fabec
reagovat
link
Nové album The Weeknda doprovodí stejnojmenný film, který vyjde v květnu.
V hlavních rolích sám zpěvák, Barry Keoghan a Jenna Ortega. Plus to točí šikula Trey Edward Shults, který má na kontě třeba super Waves. Trailer solidní, snad se to povede víc než Idol od HBO.
930418
https://youtu.be/e2PsmMlSP5s?si=Dl7vT4mvWmbW5Wvj Nové album The Weeknda doprovodí stejnojmenný film, který vyjde v květnu. V hlavních rolích sám zpěvák, Barry Keoghan a Jenna Ortega. Plus to točí šikula Trey Edward Shults, který má na kontě třeba super Waves. Trailer solidní, snad se to povede víc než Idol od HBO.
4 0
reagovat
930378
[url=https://ibb.co/7JtWrZp0]link[/url]
930342
7 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Vypadá to velice dobře a to ochutnávání je pomrknutí na Medvěda a Ebotovu roli v něm?:D
930342
Vypadá to velice dobře a to ochutnávání je pomrknutí na Medvěda a Ebotovu roli v něm?*:D*
930325
2 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Vyzerá to dosť decent. Keď dodrbú ešte aj toto, Marvel bude ofiko mrtvý. :D
930339
Vyzerá to dosť decent. Keď dodrbú ešte aj toto, Marvel bude ofiko mrtvý. *:D*
930325
2 0
reagovat
Ten retro háv tomu strašně sekne, aspoň nějakého side-stepu jsme se konečně do Marvelu dočkali:+
930337
Ten retro háv tomu strašně sekne, aspoň nějakého side-stepu jsme se konečně do Marvelu dočkali*:+*
930325
3 0
reagovat
Vypadá to moc dobře, i vizuálně se mi to líbí
930334
Vypadá to moc dobře, i vizuálně se mi to líbí
930325
0 -1
reagovat
Ty kráso. 
Za mě dobrý. 
930329
Ty kráso.  Za mě dobrý. 
930325
0 0
reagovat

Fantastic Four Launch :)

link
Od End Game jediná Marvelovka na ktorú sa vyslovene teším
930325
https://www.youtube.com/live/0wpBrQV5Obg?si=LXcoRDZ4543PiRSo Od End Game jediná Marvelovka na ktorú sa vyslovene teším
Fantastic Four Launch :)
9 -2
reagovat
První recenze na Opici jsou nadšené.
Řeči o nejlepší hororové komedii posledních let zní až moc dobře. 
Ale stejně tomu projektu věřím.
930307
První recenze na Opici jsou nadšené. Řeči o nejlepší hororové komedii posledních let zní až moc dobře.  Ale stejně tomu projektu věřím.
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se