Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50021 - 50040 Napsat příspěvek

Disketa

Jů, to bude zase v médiích veselo. A Uwe zase na koni celý rozradostnělý z toho, jak se do něj každý opře.
551994
Jů, to bude zase v médiích veselo. A Uwe zase na koni celý rozradostnělý z toho, jak se do něj každý opře.
Disketa
0 0
reagovat

Disketa

První film Uwe Bolla který chci vidět :+
551990
První film Uwe Bolla který chci vidět *:+*
Disketa
0 0
reagovat
Uwe Boll nejspíš zešílel. Natočil film z Osvětimi. Teaser: link
551988
Uwe Boll nejspíš zešílel. Natočil film z Osvětimi. Teaser: http://www.youtube.com/watch?v=FS8E71RUOLU&feature=player_embedded
0 0
reagovat

Newt

Škoda, že tento projekt (prozatím) nedostal zelenou ... Arty byly podle mě dokonalé ...

A jinak v dnešní době frčí dle mého názoru právě hrdinové, které v reálném životě nejsou lidem 2x příjemní ... Sám si pamatuji, jak byl Krteček tehdy pranýřován, že je to ve skutečnosti škůdce a tak by neměl být v pohádce pro děti :D
551953
Škoda, že tento projekt (prozatím) nedostal zelenou ... Arty byly podle mě dokonalé ... A jinak v dnešní době frčí dle mého názoru právě hrdinové, které v reálném životě nejsou lidem 2x příjemní ... Sám si pamatuji, jak byl Krteček tehdy pranýřován, že je to ve skutečnosti škůdce a tak by neměl být v pohádce pro děti *:D*
Newt
0 0
reagovat

a4am

To já se štítím krys. Nevěřil jsem PIXARu, že to zvládne a přesto si Ratattouille užívám pořád dokola ;)
551952
To já se štítím krys. Nevěřil jsem PIXARu, že to zvládne a přesto si Ratattouille užívám pořád dokola *;)*
a4am
0 0
reagovat
Já teda pevně doufám, že po Cars 2 a Příšerkách 2 se k tomu vrátí no :) nápad byl zajímavej ...
551944
Já teda pevně doufám, že po Cars 2 a Příšerkách 2 se k tomu vrátí no :) nápad byl zajímavej ...
0 0
reagovat

a4am

Nesouhlasím, Pixar by z toho určitě udělal roztomilou záležitost a konečně by zas bylo k vidění něco neokoukaného. :+
551928
Nesouhlasím, Pixar by z toho určitě udělal roztomilou záležitost a konečně by zas bylo k vidění něco neokoukaného. *:+*
a4am
0 0
reagovat

verbst

Pokud se nepletu, tak proste dostaly aktualne prednost pokracovani zavedenych znacek (Toy Story 3, Cars 2, ...) a tak lidi na nem pracujici byli prerazeni k temto projektum. Takze mozna se ho nekdy dockame, ale ted byl proste "odlozen na neurcito".
551927
Pokud se nepletu, tak proste dostaly aktualne prednost pokracovani zavedenych znacek (Toy Story 3, Cars 2, ...) a tak lidi na nem pracujici byli prerazeni k temto projektum. Takze mozna se ho nekdy dockame, ale ted byl proste "odlozen na neurcito".
verbst
0 0
reagovat
Já rozklikl Newt a viděl plaz, kterého jsem se akorát štitil a myslím, že takových lidí je víc. ble
551924
Já rozklikl Newt a viděl plaz, kterého jsem se akorát štitil a myslím, že takových lidí je víc. ble
0 0
reagovat

HAL

Dík ;):+

A teď z jinýho soudku, ale pořád lištovýho
Ten Newt byl zrušenej pročpak? Ty concept-arty vypadají dost dobře a potencionálně zajímavě...
551894
Dík *;)**:+* A teď z jinýho soudku, ale pořád [b]lištovýho[/b] Ten Newt byl zrušenej pročpak? Ty concept-arty vypadají dost dobře a potencionálně zajímavě...
HAL
0 0
reagovat
Bergova verze by nebyla k zahození, původní Dunu mam načtenou nazpamět, i proto bych uvítal Arakis alá Westwood, vlastně Petroglypth :)
p.s.: concept arty vypadají krutopřísně... škoda, věčná škoda...
551890
Bergova verze by nebyla k zahození, původní Dunu mam načtenou nazpamět, i proto bych uvítal Arakis alá Westwood, vlastně Petroglypth :) p.s.: concept arty vypadají krutopřísně... škoda, věčná škoda...
0 0
reagovat

verbst, Memphis

Momentálně na ní dělá Pierre Morel - chce se na rozdíl od Berga co nejvíc držet předlohy (díky bohu) a scénář k ní v současné době píše Chase Palmer (před chvílí jsem viděl jeho vcelku dobrý krátký film Neo-Noir link ).
551888
Momentálně na ní dělá Pierre Morel - chce se na rozdíl od Berga co nejvíc držet předlohy (díky bohu) a scénář k ní v současné době píše Chase Palmer (před chvílí jsem viděl jeho vcelku dobrý krátký film Neo-Noir http://www.csfd.cz/film/258774-neo-noir/# ).
verbst, Memphis
0 0
reagovat

verbst

link

momentálně na tom asi nedělá nikdo.
551885
http://www.moviezone.cz/clanek/15941-po-districtu-mezi-cervy/ momentálně na tom asi nedělá nikdo.
verbst
0 0
reagovat

lišta

Ta Bergova Duna vypadala docela zajímavě. Teďka je to s ní jak? U ledu, nebo dělá někdo jinej?
551886
Ta Bergova Duna vypadala docela zajímavě. Teďka je to s ní jak? U ledu, nebo dělá někdo jinej?
lišta
0 0
reagovat
Jo, treevenge je jízda:D
551847
Jo, treevenge je jízda*:D*
0 0
reagovat
551846
http://www.gorila.sk/clanok-1025/vazna_neho_pri_natacani_transformers_3_paramount_cakaju_problemy
0 0
reagovat

okkac

Tak to jsem zpětně docenil a pochopil, proč babička Vánoce co Vánoce šíří tu teorii o tom, jak jsou umělý stromky lepší :).
551826
Tak to jsem zpětně docenil a pochopil, proč babička Vánoce co Vánoce šíří tu teorii o tom, jak jsou umělý stromky lepší *:)*.
okkac
0 0
reagovat

okkac

oh my god, od teď už jenom umělý :D:+
551798
oh my god, od teď už jenom umělý *:D**:+*
okkac
0 0
reagovat
Jinak doufám, že všichni viděli od stejného režiséra Treevenge link :D
551785
Jinak doufám, že všichni viděli od stejného režiséra Treevenge http://www.youtube.com/watch?v=Vaiv7kAXBzM *:D*
0 0
reagovat

Čtyři lvi

Dneska jsem viděl tenhle film a můžu ho doporučit pro všechny fanoušky černého humoru. Výborná záležitost :+:+:+
551781
Dneska jsem viděl tenhle film a můžu ho doporučit pro všechny fanoušky černého humoru. Výborná záležitost *:+**:+**:+*
Čtyři lvi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se