Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 49661 - 49680 Napsat příspěvek

speedy.mail

taky jsem to nějak nepobral :D
555269
taky jsem to nějak nepobral *:D*
speedy.mail
0 0
reagovat
Nedávali TF náhodu na Nově včera? Kam jsme se to dostali, až k filmu na nedělní odpoledne. :D:D
555267
Nedávali TF náhodu na Nově včera? Kam jsme se to dostali, až k filmu na nedělní odpoledne. *:D**:D*
0 0
reagovat
Jo, je to nový dabing. Jména robotů jsou v originále a ze "Zážehnice" je konečně "Prajiskra". Obsazení je stejné jako ve dvojce...
555263
Jo, je to nový dabing. Jména robotů jsou v originále a ze "Zážehnice" je konečně "Prajiskra". Obsazení je stejné jako ve dvojce...
0 0
reagovat

mikosuo

Jo, je jiný, taky se mi zdá, že roboti nemají počeštělá jména.
555262
Jo, je jiný, taky se mi zdá, že roboti nemají počeštělá jména.
mikosuo
0 0
reagovat
prave pozeram Transformers na Nove zda sa mi alebo je tan dabing nejaky iny ako na dvd?
555261
prave pozeram Transformers na Nove zda sa mi alebo je tan dabing nejaky iny ako na dvd?
0 0
reagovat

xxendxx

To se dalo říct i o prvním Ong-Baku, i když tam přezdržková vypadala o řád lépe.
555247
To se dalo říct i o prvním Ong-Baku, i když tam přezdržková vypadala o řád lépe.
xxendxx
0 0
reagovat

okkac

ty draty z toho smrdej na kilometry, hledat tam někoho kdo umí hrát je asi ztráta času a koncept je tak 30 let starej. Obávám se, že když si pustim libovolnej díl Mad Mission, tak se budu bavit mnohem lépe. Tohle na mě působí jako matroš z youtube.
555245
ty draty z toho smrdej na kilometry, hledat tam někoho kdo umí hrát je asi ztráta času a koncept je tak 30 let starej. Obávám se, že když si pustim libovolnej díl Mad Mission, tak se budu bavit mnohem lépe. Tohle na mě působí jako matroš z youtube.
okkac
0 0
reagovat
jhr: Myslím hlavně na dobré filmy. A především na ty, které se mi natrvalo zapíšou do paměti.8)
555238
jhr: Myslím hlavně na dobré filmy. A především na ty, které se mi natrvalo zapíšou do paměti.*8)*
0 0
reagovat

okkac

Thajci jdou pekne na kontakt a na doraz, dik za upozorneni :+, B.K.O. vypada zajimave.
555237
Thajci jdou pekne na kontakt a na doraz, dik za upozorneni *:+*, B.K.O. vypada zajimave.
okkac
0 0
reagovat
Tady je to jak na základce
555233
Tady je to jak na základce
0 0
reagovat
Disketa: Je vidět na co myslíš! :D
555232
Disketa: Je vidět na co myslíš! *:D*
0 0
reagovat
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Já jak už jsem na Disketu zvyklej, tak mi to úplně uniklo. Bože:D
555230
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Já jak už jsem na Disketu zvyklej, tak mi to úplně uniklo. Bože:D
0 0
reagovat

Disketa

Prosímtě, nezkracuj už nikdy Transformers na transky, díky :))
555227
Prosímtě, nezkracuj už nikdy Transformers na transky, díky *:))*
Disketa
0 0
reagovat
Tony Jaa je sice v klášteře, ale to nebrání ostatním Thajcům, aby si pořádně dávali do držky link
555226
Tony Jaa je sice v klášteře, ale to nebrání ostatním Thajcům, aby si pořádně dávali do držky http://www.youtube.com/watch?v=p1GYw-3mPME&feature=player_embedded
0 0
reagovat
Vážení, řeknu vám, že ten víkend s Michaelem Bayem byl skvělý. Včera Skála, dnes Transformers (raději jsem si je pustil na DVD v originálním znění). Narozdíl od Skály jsem Transky viděl bezpočtukrát a mohu k tomu jenom říct, že jejich promítání se nikdy neomrzí.8)
555225
Vážení, řeknu vám, že ten víkend s Michaelem Bayem byl skvělý. Včera Skála, dnes Transformers (raději jsem si je pustil na DVD v originálním znění). Narozdíl od Skály jsem Transky viděl bezpočtukrát a mohu k tomu jenom říct, že jejich promítání se nikdy neomrzí.*8)*
0 0
reagovat

Mildik

No já se přiznám, že Pulp Fiction jsem viděl až nedávno - týden tomu zpět. Ale sranda a jde vidět, že Quentin to pohodově propojil ty příběhy - vlastně jako vždycky.
555204
No já se přiznám, že Pulp Fiction jsem viděl až nedávno - týden tomu zpět. Ale sranda a jde vidět, že Quentin to pohodově propojil ty příběhy - vlastně jako vždycky.
Mildik
0 0
reagovat
Tak jsem (podruhé) viděl Temnýho rytiře v kině a jen mě to utvrdilo v absolutním hodnocení a také v tom, že s trojkou to bude mít Nolan setsakramentsky těžký,aby se vůbec dotkl té laťky, kterou nastavil velmi,velmi vysoko;):+
555196
Tak jsem (podruhé) viděl Temnýho rytiře v kině a jen mě to utvrdilo v absolutním hodnocení a také v tom, že s trojkou to bude mít Nolan setsakramentsky těžký,aby se vůbec dotkl té laťky, kterou nastavil velmi,velmi vysoko*;)**:+*
0 0
reagovat

Memphis

Hledat logiku v Bayových filmech něco naprosto idiotského (bez urážky).;)
555193
Hledat logiku v Bayových filmech něco naprosto idiotského (bez urážky).*;)*
Memphis
0 0
reagovat

Disk

sorry, ten příspěvek sem nedopsal a omylem ho odeslal aniž bych o tom věděl :D

myslel sem to ve smyslu, že až včera v mírně podnapilym stavu sem si dokázal poprvé všímat logických chyb a nebylo jich málo, nicméně u tohohle tipu filmů je to naprosto irelevantní vlastnost...
555191
sorry, ten příspěvek sem nedopsal a omylem ho odeslal aniž bych o tom věděl *:D* myslel sem to ve smyslu, že až včera v mírně podnapilym stavu sem si dokázal poprvé všímat logických chyb a nebylo jich málo, nicméně u tohohle tipu filmů je to naprosto irelevantní vlastnost...
Disk
0 0
reagovat

Memphis

Moje dětství žádné akčňáky neovlivňovaly. Tenhle žánr jsem začal nakoukávat až po osmnáctých narozeninách a snažím se postupně tu velkou mezeru zaplnit. Proto na Skálu došlo až včera.
555192
Moje dětství žádné akčňáky neovlivňovaly. Tenhle žánr jsem začal nakoukávat až po osmnáctých narozeninách a snažím se postupně tu velkou mezeru zaplnit. Proto na Skálu došlo až včera.
Memphis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se