Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 49421 - 49440 Napsat příspěvek
Ten rozpočet Tangled je teda hezkej
556992
Ten rozpočet Tangled je teda hezkej
0 0
reagovat
Recenze Tron: Legacy link - ne moc dobrá :-
556932
Recenze Tron: Legacy http://www.hitfix.com/blogs/motion-captured/posts/review-tron-legacy-dazzles-visually-but-ultimately-disappoints - ne moc dobrá *:-*
0 0
reagovat

KarelR

Já nevyžaduju, aby to bylo o Eldoradu, mě jen jímá hrůza nad tím, co tam Russell dovymýšlí;)
556901
Já nevyžaduju, aby to bylo o Eldoradu, mě jen jímá hrůza nad tím, co tam Russell dovymýšlí;)
KarelR
0 0
reagovat
Panove, uz s tim nic neudelame, at se nam to libi nebo ne, ja budu doufat, at to stoji aspon trosku za to... ;)
556899
Panove, uz s tim nic neudelame, at se nam to libi nebo ne, ja budu doufat, at to stoji aspon trosku za to... *;)*
0 0
reagovat

Fluke

S tím jménem v podstatě prošel akorát námět na dobrodružnej film. Nic víc. Sám tu postuješ, že to Russell nakonec celý překopal a ještě na tom dělá, takže pořád nechápu, proč to odsuzuješ kvůli tomu, že to (díky bohu) nebude o Eldoradu jako předloha :D
556879
S tím jménem v podstatě prošel akorát námět na dobrodružnej film. Nic víc. Sám tu postuješ, že to Russell nakonec celý překopal a ještě na tom dělá, takže pořád nechápu, proč to odsuzuješ kvůli tomu, že to (díky bohu) nebude o Eldoradu jako předloha *:D*
Fluke
0 0
reagovat

KarelR

Myslím, že bysme logicky o nic nepřišli, když to nedokáže projít bez jména "Uncharted":)
A od tří králů uběhla taky pěkná chvíle;)
556878
Myslím, že bysme logicky o nic nepřišli, když to nedokáže projít bez jména "Uncharted":) A od tří králů uběhla taky pěkná chvíle*;)*
KarelR
0 0
reagovat
Tak ještě jednou. Kdyby se to nejmenovalo Uncharted a nebyl tam někdo jménem Nathan Drake, nejspíš by to nedostalo zelenou a byli bysme o pokus o dobrodružnej film chudší. Už tomu rozumíte? :)

Značka to unese (Payne je jako herní značka v poho i po filmu - naopak ho díky tomu možná objevili další lidi) a Russell že není žádná výhra? Kolik jsi toho od něj viděl? Já Tři krále a to mi jako argument pro to, dát mu šanci, bohatě stačí ;)
556870
Tak ještě jednou. Kdyby se to nejmenovalo Uncharted a nebyl tam někdo jménem Nathan Drake, nejspíš by to nedostalo zelenou a byli bysme o pokus o dobrodružnej film chudší. Už tomu rozumíte? :) Značka to unese (Payne je jako herní značka v poho i po filmu - naopak ho díky tomu možná objevili další lidi) a Russell že není žádná výhra? Kolik jsi toho od něj viděl? Já Tři krále a to mi jako argument pro to, dát mu šanci, bohatě stačí ;)
0 0
reagovat

KarelR

Fluke mě předběhnul ;)
556865
Fluke mě předběhnul *;)*
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

V tom případě se to nemusí jmenovat Uncharted, a nemusí tam být charakter Nathan Drake.
Jdi si zahrát dvojku a pochopíš, jak je ten film zbytečnej plus navíc první informace podle mě navíc poškozujou značku jako takovou, a Russell mi jako žádná výhra nepřijde.
556863
V tom případě se to nemusí jmenovat Uncharted, a nemusí tam být charakter Nathan Drake. Jdi si zahrát dvojku a pochopíš, jak je ten film zbytečnej plus navíc první informace podle mě navíc poškozujou značku jako takovou, a Russell mi jako žádná výhra nepřijde.
KarelR
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Nevidím důvod. Wahlberg je sice na houby, ale pořád je to dobrodružnej film s Russellem u kormidla, Což podle mě není málo, kolik jich v posledních letech bylo? Na spojitost s hrou kašlat, jméno tomu akorát pomohlo k zelený a tím to končí 8)
556856
Nevidím důvod. Wahlberg je sice na houby, ale pořád je to dobrodružnej film s Russellem u kormidla, Což podle mě není málo, kolik jich v posledních letech bylo? Na spojitost s hrou kašlat, jméno tomu akorát pomohlo k zelený a tím to končí *8)*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

Fluke

Bude to špatný film i totální blbost ;) A změna režiséra není potřeba, prostě to mají zrušit ?)
556854
Bude to špatný film i totální blbost *;)* A změna režiséra není potřeba, prostě to mají zrušit *?)*
Fluke
0 0
reagovat
Poslední nahozený trailer dneska. Norský "cloverfield" o trollech. Trailer: link Metalové video: link Tohle letí to topky očekáváných filmů.
556852
Poslední nahozený trailer dneska. Norský "cloverfield" o trollech. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=e4PGFODxiJc&feature=related Metalové video: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DdJxk6kO8HU#at=164 Tohle letí to topky očekáváných filmů.
0 0
reagovat

Uncharted

link čím víc o tom čtu, tím víc je jasný, že to bude pěkná sračka:(
Tipujete, že z toho bude jen špatný film nebo totální blbost? Nějak doufám, že na to nebudou prachy nebo se změní režisér i s hlavním představitelem.
556808
http://www.eurogamer.cz/articles/film-uncharted-se-vzdaluje-predloze čím víc o tom čtu, tím víc je jasný, že to bude pěkná sračka:( Tipujete, že z toho bude jen špatný film nebo totální blbost? Nějak doufám, že na to nebudou prachy nebo se změní režisér i s hlavním představitelem.
Uncharted
0 0
reagovat
Moc vás tady nebude co jste viděli asi Paranormal activity i Paranormal activity 2 co? Já jen, že těžce nechápu ten konec v souvislosti s jedničkou, tak jestli by mi to někdo vysvětlili, kdo víc dával pozor :D
556781
Moc vás tady nebude co jste viděli asi Paranormal activity i Paranormal activity 2 co? Já jen, že těžce nechápu ten konec v souvislosti s jedničkou, tak jestli by mi to někdo vysvětlili, kdo víc dával pozor *:D*
0 0
reagovat

rewand

Ah, sakra, musím konečně skočit do toho kina na to:D
556724
Ah, sakra, musím konečně skočit do toho kina na to:D
rewand
0 0
reagovat

Snipsley

Hmm další požehnaný věk. Ale žije ještě nějaký režisér starší, než náš Otakár Vávra? Tomu bude příští rok 100 let.
556711
Hmm další požehnaný věk. Ale žije ještě nějaký režisér starší, než náš Otakár Vávra? Tomu bude příští rok 100 let.
Snipsley
0 0
reagovat
Mluvil někdo o trojici? link
556707
Mluvil někdo o trojici? http://www.novinky.cz/kultura/218216-legendarni-italsky-reziser-monicelli-spachal-sebevrazdu.html
0 0
reagovat

Fluke

Chtěl jsi napsat RED, že jo?:D
556706
Chtěl jsi napsat RED, že jo?*:D*
Fluke
0 0
reagovat
Tak jsem konečně shlídnul Losers, nebylo to špatný, ale komediální akce tohodle roku prostě zůstává A-team:)
556705
Tak jsem konečně shlídnul Losers, nebylo to špatný, ale komediální akce tohodle roku prostě zůstává A-team*:)*
0 0
reagovat
Chce to speciální fórum pro RIP no:D
556704
Chce to speciální fórum pro RIP no:D
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se