Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 47741 - 47760 Napsat příspěvek

The Woman in Black

wow, tak tenhle gotický horor mi teda sedne do vkusu - prostředí, atmosféra, všechno. A Radcliffe tam padne jako ulitý, jen aby si takhle ze začátku neuřízl moc velký krajíc, vypadá to, jako by v celém filmu byl jen on sám, tak aby to utáhl.
571982
wow, tak tenhle gotický horor mi teda sedne do vkusu - prostředí, atmosféra, všechno. A Radcliffe tam padne jako ulitý, jen aby si takhle ze začátku neuřízl moc velký krajíc, vypadá to, jako by v celém filmu byl jen on sám, tak aby to utáhl.
The Woman in Black
0 0
reagovat

Nauka o snech

Tak strašně mě mrzí, kam se Gondry teď vrhnul. Moc bych od něj chtěl vidět zase něco "takového". Zbožňuji Věčný svit, ale Sny jsem si užil ještě možná o trochu více.
571962
Tak strašně mě mrzí, kam se Gondry teď vrhnul. Moc bych od něj chtěl vidět zase něco "takového". Zbožňuji Věčný svit, ale Sny jsem si užil ještě možná o trochu více.
Nauka o snech
0 0
reagovat

naigoto

Dospeli sme k zaujímavému kontrastu :)
571960
Dospeli sme k zaujímavému kontrastu *:)*
naigoto
0 0
reagovat

Fright Night soundtrack

Ramina rád vůbec nemám nicméně tohle se mi jakožto největšímu fandovi hororových pazvuků v Česku a na Slovensku docela líbí, ve filmu to imho bude fungovat skvěle ?)
571959
Ramina rád vůbec nemám nicméně tohle se mi jakožto největšímu fandovi hororových pazvuků v Česku a na Slovensku docela líbí, ve filmu to imho bude fungovat skvěle *?)*
Fright Night soundtrack
0 0
reagovat

Woman in black

Já v tom vidím Wanovo Dead Silence. Každopádně to vypadá zajímavě, hlavně atmosférou, i kdyby v to mnehrál Redcliffe.
571957
Já v tom vidím Wanovo Dead Silence. Každopádně to vypadá zajímavě, hlavně atmosférou, i kdyby v to mnehrál Redcliffe.
Woman in black
0 0
reagovat

Fright Night soundtrack

Bohužiaľ, aj ako možno najväčší fanúšik Ramina Djawadiho na Slovensku a v Česku musím povedať, že toto sa mu príliš nepodarilo. Má to výborný hlavný motív, ale soundtrack sám je prevažne ťažko zapamätateľná rutina s maximálne pár zaujímavými pasážami.
571956
Bohužiaľ, aj ako možno najväčší fanúšik Ramina Djawadiho na Slovensku a v Česku musím povedať, že toto sa mu príliš nepodarilo. Má to výborný hlavný motív, ale soundtrack sám je prevažne ťažko zapamätateľná rutina s maximálne pár zaujímavými pasážami.
Fright Night soundtrack
0 0
reagovat
PAttinsona ale len vďaka brade, práveže si myslím že sa mu tá rola fantasticky hodí a ak si celý film udrží takú "nadupanú" atmosféru v štýle "recitujúcej" dievčinky a tvárí v oknách za chrbtom ála Insidious, mohlo by to byť sakra zaujímavé
571954
PAttinsona ale len vďaka brade, práveže si myslím že sa mu tá rola fantasticky hodí a ak si celý film udrží takú "nadupanú" atmosféru v štýle "recitujúcej" dievčinky a tvárí v oknách za chrbtom ála Insidious, mohlo by to byť sakra zaujímavé
0 0
reagovat

The Woman in Black

Wow, z toho by mohlo bejt parádní psycho... Ale v první chvíli jsem si myslel, že vidim Pattinsona :D
571953
Wow, z toho by mohlo bejt parádní psycho... Ale v první chvíli jsem si myslel, že vidim Pattinsona *:D*
The Woman in Black
0 0
reagovat

jakub.hapo.hazu

Ještě pár takových žánrově velice odlišných filmů, a pokud by to herecky Daniel zvládal, mohl by se ze své škatulky dostat.
571950
Ještě pár takových žánrově velice odlišných filmů, a pokud by to herecky Daniel zvládal, mohl by se ze své škatulky dostat.
jakub.hapo.hazu
0 0
reagovat
trailer na nový film Daniela Redcliffa: link
minimálne to vyzerá zaujímavo!
571944
trailer na nový film Daniela Redcliffa: http://www.youtube.com/watch?v=LghXxTR215M minimálne to vyzerá zaujímavo!
0 0
reagovat

BranoZ

Nemýlím. Fakt jsem si myslel, že Yoda je až ve dvojce a že v celý nový sérii je digitální... :D
571939
Nemýlím. Fakt jsem si myslel, že Yoda je až ve dvojce a že v celý nový sérii je digitální... *:D*
BranoZ
0 0
reagovat

speta.jr

Co sem se tak dočet, je to scéna z bonusů na dvd epizody III...
571935
Co sem se tak dočet, je to scéna z bonusů na dvd epizody III...
speta.jr
0 0
reagovat

Memphis

Datum nahrani z roku 2007 neni moc presvedcive :)
571928
Datum nahrani z roku 2007 neni moc presvedcive *:)*
Memphis
0 0
reagovat

MarvinP

Možno si mýliš Epizódu I a Epizódu IV.
571927
Možno si mýliš Epizódu I a Epizódu IV.
MarvinP
0 0
reagovat

speta.jr

Ehm.. link
571924
Ehm.. http://www.youtube.com/watch?v=wf6WdES1x_g
speta.jr
0 0
reagovat
Já jsem snad spadl z višně! myslel jsem že je to nějaký sofistikovaný mystifikační humor, ale teď fakt ztrácím půdu pod nohama... copak v epizodě 1 byl nějakej, natož loutkovej Yoda?!
571923
Já jsem snad spadl z višně! myslel jsem že je to nějaký sofistikovaný mystifikační humor, ale teď fakt ztrácím půdu pod nohama... copak v epizodě 1 byl nějakej, natož loutkovej Yoda?!
0 0
reagovat
nééé...digital Yoda ne. No tak, ten páprda má kouzlo a SW nepotřebujou ještě další rekonstrukci
571922
nééé...digital Yoda ne. No tak, ten páprda má kouzlo a SW nepotřebujou ještě další rekonstrukci
0 0
reagovat
Ep 1 zatím IMAX release oznámený nemá... Navíc Lukas poslal z nové trilogie do velkoformátových kin pouze dvojku.
Nedivil by jsem se, kdyby SW běžely pouze v klasik kinech...
Jinak v IMAXech a v Praze samozřejmě také Potter a Auta do konce roku nepoběží. Už v září je vystřídá S8, posléze lze očekávat, že každý IMAX 3D release (veskrze všechny animáky) bude v Praze také, ve 2D by pal mělo být i MI4, které je i částečně přímo v IMAXu natáčeno... Celosvětově je ještě ve 2D ohlášená Ocelová pěst, ale Flora 2D hraje málokdy, což dokazuje i fakt, že CandA u nás taky neběží...
571912
Ep 1 zatím IMAX release oznámený nemá... Navíc Lukas poslal z nové trilogie do velkoformátových kin pouze dvojku. Nedivil by jsem se, kdyby SW běžely pouze v klasik kinech... Jinak v IMAXech a v Praze samozřejmě také Potter a Auta do konce roku nepoběží. Už v září je vystřídá S8, posléze lze očekávat, že každý IMAX 3D release (veskrze všechny animáky) bude v Praze také, ve 2D by pal mělo být i MI4, které je i částečně přímo v IMAXu natáčeno... Celosvětově je ještě ve 2D ohlášená Ocelová pěst, ale Flora 2D hraje málokdy, což dokazuje i fakt, že CandA u nás taky neběží...
0 0
reagovat

RainMakeR

Furt se nemuzu dockat az Lucas oznami, ze v EpI bude digitalni Yoda, to by byl jeho nejlepsi zasah do filmu co udelal bo ta loutka je otresna
571911
Furt se nemuzu dockat az Lucas oznami, ze v EpI bude digitalni Yoda, to by byl jeho nejlepsi zasah do filmu co udelal bo ta loutka je otresna
RainMakeR
0 0
reagovat
tak zítra Barbar i Lantern v kinech
ale co mě teda zarazilo že Lantern je pouze ve 3D s titulkama (aspon že tak)
žádná 2D se v PC a CS nekoná. wtf ?
jdu teda na Barbara. Lanterna snad příští týden v brně

che v Imaxu ted do konce roku poběží Auta a Potter a snad v únoru dají SW E1 aspon na 2-3 týdny (pořád tomu nemůžu uvěřit že budou SW zase v kinech)
571905
tak zítra Barbar i Lantern v kinech ale co mě teda zarazilo že Lantern je pouze ve 3D s titulkama (aspon že tak) žádná 2D se v PC a CS nekoná. wtf ? jdu teda na Barbara. Lanterna snad příští týden v brně che v Imaxu ted do konce roku poběží Auta a Potter a snad v únoru dají SW E1 aspon na 2-3 týdny (pořád tomu nemůžu uvěřit že budou SW zase v kinech)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se