Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 47141 - 47160 Napsat příspěvek

Mr. Hlad

Věř nebo nevěř, je to tak. :)
576400
Věř nebo nevěř, je to tak. *:)*
Mr. Hlad
0 0
reagovat

Disketa

Nekecej!
576399
Nekecej!
Disketa
0 0
reagovat

Jeržik

:D

Žádný román Bachy není, šlo o román Hodiny. Bachy je osoba, které jsem odepisoval. :))
576398
*:D* Žádný román Bachy není, šlo o román Hodiny. Bachy je osoba, které jsem odepisoval. *:))*
Jeržik
0 0
reagovat

Jeržík

Ok, právě sem si poprskal monitor na notebooku, tohle už mi nedělej... :D
576396
Ok, právě sem si poprskal monitor na notebooku, tohle už mi nedělej... *:D*
Jeržík
0 0
reagovat

Jeržik

:D:D
576395
*:D**:D*
Jeržik
0 0
reagovat
Ok, právě jsem strávil 10 minut hledáním Cunninghamova románu jménem Bachy... Tohle už mi kurňa nedělejte! :-)
576394
Ok, právě jsem strávil 10 minut hledáním Cunninghamova románu jménem Bachy... Tohle už mi kurňa nedělejte! :-)
0 0
reagovat

Úplné zatmění (1995)

Leonardo DiCaprio mě i po letech nepřestává fascinovat, jak se bravurně popral s tak náročnou rolí, a dodnes mě mrzí, že už před šestnácti lety nedostal nějaké to herecké ocenění. Pamatuju si, jak jsem na gymnáziu z toho byl úplně v šoku. Do té doby jsem ho znal jenom jako hezounka z Titaniku a on už dva roky (vlastně před čtyřmi, když započítám i Co žere Gilberta Grapea) dokázal, že je naprosto excelentní herec. Těch pár přešlapů mu milerád odpustím.
576393
Leonardo DiCaprio mě i po letech nepřestává fascinovat, jak se bravurně popral s tak náročnou rolí, a dodnes mě mrzí, že už před šestnácti lety nedostal nějaké to herecké ocenění. Pamatuju si, jak jsem na gymnáziu z toho byl úplně v šoku. Do té doby jsem ho znal jenom jako hezounka z Titaniku a on už dva roky (vlastně před čtyřmi, když započítám i Co žere Gilberta Grapea) dokázal, že je naprosto excelentní herec. Těch pár přešlapů mu milerád odpustím.
Úplné zatmění (1995)
0 0
reagovat

Bachy

Doporučuju ti přečíst si tu knížku. Je to mistrovské dílo a Cunningham za ni právem obdržel Pulitezerovu cenu. V případě Za soumraku jsem teprve de facto na začátku, ale hned na prvních stránkách je jasně rozpoznatelný Cunninghamův rukopis. Mimochodem, Cunningham je mistrem v dialozích a niterných úvahách. Platí to jak u Hodin, tak u Za soumraku. :+
576388
Doporučuju ti přečíst si tu knížku. Je to mistrovské dílo a Cunningham za ni právem obdržel Pulitezerovu cenu. V případě Za soumraku jsem teprve de facto na začátku, ale hned na prvních stránkách je jasně rozpoznatelný Cunninghamův rukopis. Mimochodem, Cunningham je mistrem v dialozích a niterných úvahách. Platí to jak u Hodin, tak u Za soumraku. *:+*
Bachy
0 0
reagovat
takhle hnusnej rip jsem fakt ještě neviděl, i pohnout tou myší uprostřed obrazovky asi bylo moc náročné:-)
576380
takhle hnusnej rip jsem fakt ještě neviděl, i pohnout tou myší uprostřed obrazovky asi bylo moc náročné:-)
0 0
reagovat

videl jsem prvni 3 sekundy

link
cekam na normalni kvalitu
576372
http://troll.me/images/futurama-fry/not-sure-if-bad-quality-or-just-artistic-touch.jpg cekam na normalni kvalitu
videl jsem prvni 3 sekundy
0 0
reagovat
kvalita stojí zaprd, ale vypadá to proste super, sakra Ridley neposer to, jediný máš gule a netočíš na staré kolená rozprávky
576371
kvalita stojí zaprd, ale vypadá to proste super, sakra Ridley neposer to, jediný máš gule a netočíš na staré kolená rozprávky
0 0
reagovat
Ta nová generace ripů je už fakt ultrahnusná :)
576370
Ta nová generace ripů je už fakt ultrahnusná :)
0 0
reagovat

popik

i v té hnusné kvalitě to vypadá velkolepě :+
576367
i v té hnusné kvalitě to vypadá velkolepě *:+*
popik
0 0
reagovat

xxendxx

No, vzhledem k tomu na co tu redakce před pár dny odkazovala je tohleto ještě zlatý. Já to nevydržel a dobré to je, dobré :)
576363
No, vzhledem k tomu na co tu redakce před pár dny odkazovala je tohleto ještě zlatý. Já to nevydržel a dobré to je, dobré :)
xxendxx
0 0
reagovat
fuj, timhle si to kazit fakt nebudu... to je jak nahravat CAM rip z monitoru na mobil a pak na to teprv koukat :D
576362
fuj, timhle si to kazit fakt nebudu... to je jak nahravat CAM rip z monitoru na mobil a pak na to teprv koukat :D
0 0
reagovat

Prometheus Trailer

576361
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3idSf4q2fVI
Prometheus Trailer
0 0
reagovat

Disk

Souhlas...já tedy Hodiny pouze viděl, ale absolutní nadšení. Tam všichni hrajou taaaak dobře.
576359
Souhlas...já tedy Hodiny pouze viděl, ale absolutní nadšení. Tam všichni hrajou taaaak dobře.
Disk
0 0
reagovat

Hodiny (2002)

Když jsem si rozečetl nejnovější román Michaela Cunninghama Za soumraku, dostal jsem chuť zavzpomínat na gymnaziální léta, kdy jsem se poprvé s tímto spisovatelem seznámil prostřednictvím jeho Hodin a viděl jejich mistrovskou filmovou adaptaci. Takže po letech, kdy jsem tento výjimečný filmový skvost neprávem opomíjel, jsem si znovu připomněl jeho kvality. A hlavně kongeniální hudbu Philipa Glasse. Nezměnilo se nic. Ten film je stále skvělý. :+
576358
Když jsem si rozečetl nejnovější román Michaela Cunninghama Za soumraku, dostal jsem chuť zavzpomínat na gymnaziální léta, kdy jsem se poprvé s tímto spisovatelem seznámil prostřednictvím jeho Hodin a viděl jejich mistrovskou filmovou adaptaci. Takže po letech, kdy jsem tento výjimečný filmový skvost neprávem opomíjel, jsem si znovu připomněl jeho kvality. A hlavně [link="http://www.youtube.com/watch?v=l741p6_xomM&feature=related"]kongeniální hudbu[/link] Philipa Glasse. Nezměnilo se nic. Ten film je stále skvělý. *:+*
Hodiny (2002)
0 0
reagovat

Disketa

ten extended Cowbojů se dá už asi 14 dní sehnat po celym netu, takze je prekvapivy, ze ho ted oznamujou :D
576350
ten extended Cowbojů se dá už asi 14 dní sehnat po celym netu, takze je prekvapivy, ze ho ted oznamujou :D
Disketa
0 0
reagovat

HAL

Tak co se týče Inception, tak pokud se nepletu, tak jsem viděl na netu poněkud starší komix Kačera Donalda, který byl jak přes kopírák samotné Inception...
576349
Tak co se týče Inception, tak pokud se nepletu, tak jsem viděl na netu poněkud starší komix Kačera Donalda, který byl jak přes kopírák samotné Inception...
HAL
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se