Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 43501 - 43520 Napsat příspěvek
Je parádní. :+ Navíc bude i další řada.
599014
Je parádní. *:+* Navíc bude i další řada.
0 0
reagovat

The Legend of Korra

Jo a mimochodem někdo nemá zkušenosti se spin-offem?
599013
Jo a mimochodem někdo nemá zkušenosti se spin-offem?
The Legend of Korra
0 0
reagovat

Tak tak, ten seriál je naprosto geniální a já jsem k němu přišel ještě před Shyamalanovým snímkem a nějako jsem se toho bál... až doteď :)

Je to průšvih, ale jak říkám (a pokud si správně pamatuji), tak Shyamalan tu látku vizuálně chytl opravdu za správnej konec a držel se předlohy, co to šlo... Bohužel to ke kvalitnímu filmu nestačí a chybějící choreografie, nějakej spád atd, to celé zabíjí :-

Ono jenom ta první kniha (1. série) je minimáně na samotnou trilogii a nikoliv jen na 80 minut, není pak čas vůbec na nic a člověk skáče ze scény na scénu... smutné
599012
Tak tak, ten seriál je naprosto geniální a já jsem k němu přišel ještě před Shyamalanovým snímkem a nějako jsem se toho bál... až doteď *:)* Je to průšvih, ale jak říkám (a pokud si správně pamatuji), tak Shyamalan tu látku vizuálně chytl opravdu za správnej konec a držel se předlohy, co to šlo... Bohužel to ke kvalitnímu filmu nestačí a chybějící choreografie, nějakej spád atd, to celé zabíjí *:-* Ono jenom ta první kniha (1. série) je minimáně na samotnou trilogii a nikoliv jen na 80 minut, není pak čas vůbec na nic a člověk skáče ze scény na scénu... smutné
0 0
reagovat
Jim Jeffries je dobrej, stejně jako Russel Petters.
599011
Jim Jeffries je dobrej, stejně jako Russel Petters.
0 0
reagovat
Možná Jim Jeffries? Jednou jsem sjel dohromady asi 2 hodiny jeho historek na youtube a bavil jsem se hodně. Třeba jak jel dělat vystoupení pro vojáky do Iráku, to mě odrovnalo :D link
599008
Možná Jim Jeffries? Jednou jsem sjel dohromady asi 2 hodiny jeho historek na youtube a bavil jsem se hodně. Třeba jak jel dělat vystoupení pro vojáky do Iráku, to mě odrovnalo :D http://www.youtube.com/watch?v=b7-gIA9ftSk
0 0
reagovat
The Kings of Summer jsou už certified fresh s 76%. Do naší kinodistribuce nepůjdou, to je jasné, tak snad ten film aspoň vyleze ven před koncem září.
599007
The Kings of Summer jsou už certified fresh s 76%. Do naší kinodistribuce nepůjdou, to je jasné, tak snad ten film aspoň vyleze ven před koncem září.
0 0
reagovat

kubqo

Billy Connolly of course.
598996
Billy Connolly of course.
kubqo
0 0
reagovat
Včera jsem ji cpal do Bitvy buchet a dneska tohle. Karen Gillan se objeví v Guardians of the Galaxy!
Ehm, NERDGASM!
599006
Včera jsem ji cpal do Bitvy buchet a dneska tohle. [b]Karen Gillan[/b] se objeví v [link="http://collider.com/guardians-of-the-galaxy-karen-gillan/"]Guardians of the Galaxy[/link]! Ehm, [link="http://memecrunch.com/meme/6O8V/nerdgasm/image.png"]NERDGASM[/link]!
0 0
reagovat

kubqo

Dylan Moran?
599005
Dylan Moran?
kubqo
0 0
reagovat

Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy

Jedno z naj stand-up comedy vystúpeni aké som videl. Jeho štýl vyprávania "realistických" príbehov zo života ma strašne baví. 9/10

a teraz mi pls poraďte koho si mám ďalej pustiť. videl som všetko od Jeffa Dunhama, Jimmyho Carra a samozrejme Gabriela Iglesiasa. skúsil som aj Robina Williamsa ale nerozumel som ani trt jak rýchlo rozpráva a príliš často odkazuje na americkú kultúru. videl som aj nejaké 2 videé Louis C.K.-eja a neprišli mi vôbec vtipné.
599004
Jedno z naj stand-up comedy vystúpeni aké som videl. Jeho štýl vyprávania "realistických" príbehov zo života ma strašne baví. 9/10 a teraz mi pls poraďte koho si mám ďalej pustiť. videl som všetko od Jeffa Dunhama, Jimmyho Carra a samozrejme Gabriela Iglesiasa. skúsil som aj Robina Williamsa ale nerozumel som ani trt jak rýchlo rozpráva a príliš často odkazuje na americkú kultúru. videl som aj nejaké 2 videé Louis C.K.-eja a neprišli mi vôbec vtipné.
Gabriel Iglesias: Aloha Fluffy
0 0
reagovat

Mildík

Já díky tomu teprve zjistil, že nějakej animák je. Film mi nepřišel zas-až-tak hroznej. Normálních 5-6/10. A naprosto ultimátní soundtrack.
Ovšem ten seriál je úplně někde jinde. To je fakt genialita. Nechápu.
599001
Já díky tomu teprve zjistil, že nějakej animák je. Film mi nepřišel zas-až-tak hroznej. Normálních 5-6/10. A naprosto ultimátní soundtrack. Ovšem ten seriál je úplně někde jinde. To je fakt genialita. Nechápu.
Mildík
0 0
reagovat

kubqo

"By the standards of M. Night's Shyamalan's recent films, After Earth is surprisingly not horrible. " :D

599000
"By the standards of M. Night's Shyamalan's recent films, After Earth is surprisingly not horrible. " *:D*
kubqo
0 0
reagovat

007

Ten Mendes na to jde hopem. Neoficiálně by se měl pustit do 24 i 25.
Me likey!
598999
Ten Mendes na to jde hopem. Neoficiálně by se měl pustit do 24 i 25. Me likey!
007
0 0
reagovat
Akorát jsem se dozvěděl, že Shyamalan psal scénář k Myšák Stuart Littelovi?! :D
598994
Akorát jsem se dozvěděl, že Shyamalan psal scénář k Myšák Stuart Littelovi?! *:D*
0 0
reagovat
a After Earth zatiaľ u kritikov tiež "boduje"
598990
a After Earth zatiaľ u kritikov tiež "boduje"
0 0
reagovat

JohnyD

Ono po záverečných titulkoch zvykne film končiť.
598989
Ono po záverečných titulkoch zvykne film končiť.
JohnyD
0 0
reagovat

Mildík

Za čo budem doživotne ďakovať filmovému The Last Airbenderovi je, že mi odhalilo, že existuje taký skvelý anime seriál.

Ono hlavne Shyamalan dojel na to, že keď to konečne začínalo byť zaujímavé a chytať to správne tempo, tak to vtedy skončilo :(
598988
Za čo budem doživotne ďakovať filmovému The Last Airbenderovi je, že mi odhalilo, že existuje taký skvelý anime seriál. Ono hlavne Shyamalan dojel na to, že keď to konečne začínalo byť zaujímavé a chytať to správne tempo, tak to vtedy skončilo *:(*
Mildík
0 0
reagovat

The Last Airbender

Ou, ou, ou... Tak tohle docela bolelo...

Jakožto milovník klasického kresleného seriálu jsem se až teď odvážil na tenhle snímek a docela jsem koukal... Ten film postrádá šmrnc, tempo a hlavně nějakou choreografii...

Kloubouk dolů před vizuálem a ztvárněním... Hodně věrné originálu a i výběr herců potěšil (co se týče fyzického vzhledu)... Za tohle rozhodně +++, bohužel těhlech detailů si všimnou jenom ti, kteří viděli seriál, zbytek diváků to v tom neuvidí a dostanou naservírovanej hodně nudnej film...

Velká škoda, ta látka má neuvěřitelný potenciál... :-
598986
Ou, ou, ou... Tak tohle docela bolelo... Jakožto milovník klasického kresleného seriálu jsem se až teď odvážil na tenhle snímek a docela jsem koukal... Ten film postrádá šmrnc, tempo a hlavně nějakou choreografii... Kloubouk dolů před vizuálem a ztvárněním... Hodně věrné originálu a i výběr herců potěšil (co se týče fyzického vzhledu)... Za tohle rozhodně +++, bohužel těhlech detailů si všimnou jenom ti, kteří viděli seriál, zbytek diváků to v tom neuvidí a dostanou naservírovanej hodně nudnej film... Velká škoda, ta látka má neuvěřitelný potenciál... *:-*
The Last Airbender
0 0
reagovat
Tak ten trailer tu teda dam: link
598985
Tak ten trailer tu teda dam: http://www.youtube.com/watch?v=dOF8GiIXtGY
0 0
reagovat

Frankenstein Army

Red Band trailer venku. Je to sice levne, ale pekne stavnate a monstra jsou povedena a hlavne poctiva (zadne CGI). Typek s vrtulovym motorem misto hlavy vede :D
598983
Red Band trailer venku. Je to sice levne, ale pekne stavnate a monstra jsou povedena a hlavne poctiva (zadne CGI). Typek s vrtulovym motorem misto hlavy vede *:D*
Frankenstein Army
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se