Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 43241 - 43260 Napsat příspěvek
za 2 hoďky Pacific Rim prepremiéra bitcheeez! :D:D:D
600816
za 2 hoďky Pacific Rim prepremiéra bitcheeez! *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Střípky z Varů

Tak mám za sebou 3-denní filmovou štafetku, během které jsem zvládl 13 projekcí - a naprostá spokojenost. Je jasné, že všude teďka budou noviny plné toho nejlepšího z festivalu atd, proto bych rád jen nadhodil nějaké snímky, které mě něčím oslovily, ale o kterých se asi až tak moc mluvit nebude 8)

Knězovy děti (Svecenikova djeca)
A začneme hned tím nejlepším. Svižná chorvatko-srbská komedie, ke které jsem se dostal de-facto náhodou a na poslední chvíli, byla asi to nejlepší, co jsem na festivalu viděl. Originální, humorné a zároveň oddechové. Pokud hledáte parádní komedii a jste unaveni americkým "humorem", rozhodně vyzkoušejte ;)

Věci, tak jak jsou (Las cosas como son)
Zajímavý jihoamerický snímek, který ovšem nemusí sednout každému. Já jsem byl relativně nadšený, přítelkyně to nedokázala nějako celkově přelouskat. Příběh samotářskho domovníka, který neuznává soukoromí svých nájemníků může znít otřepaně (např. Mientras duermes), ale je uchopeno trochu jinak, než jsem očekával. Zároveň nutno podotknout, že tento film vyhrál v kategorii nezávislých filmů.

Futurologický kongres (The Congress)
Film ze sekce "Horizonty" jsem vybral na doporučení MZ. Nevěděl jsem co čekat a byl jsem překvapen. Zajímavý začátek a velmi silný konec bohužel potápí pomalý (až nudný) střed... Očekávání byla vysoká (viz hodnocení na čsfd), ale nakonec trochu zklamání. Není to špatný film, je hodně jiný, ale ten střed filmu prostě nefunguje a člověk se nudí...

DK
A zakončíme to trochu opačně... Dokumenty já rád (ze 13 projekcí jsem si střihl 3 dokumenty), ale toto... No nemám slov. Co se týče snímku samotného, tak se jedná o neuvěřitelný průser a i když jsem neviděl všechno na festivalu, tak si troufnu říci, že se určitě jednalo o to nejslabší, co festival nabídl... celý zbytek dne jsem si kladl otázku, jak něco takového může vůbec být považováno za "film" a puštěno na festival... No nevadí... Docela by mě zajímalo, jestli někdo tento snímek viděl, tak jestli sdílí můj názor, nebo jestli jsem to prostě nepochopil. Mimochodem v celé mojí řadě bylo více spících diváků, než těch vzhůru... Jediné + vidím v docela originálním plakátu...

Tak to je si vše, o čem se mi chtělo napsat pár řádků. Bylo toho více (jak dobrého, tak špatného), ale toho je jen výčet toho lepšího (+ průser)... 8)
600741
Tak mám za sebou 3-denní filmovou štafetku, během které jsem zvládl 13 projekcí - a naprostá spokojenost. Je jasné, že všude teďka budou noviny plné toho nejlepšího z festivalu atd, proto bych rád jen nadhodil nějaké snímky, které mě něčím oslovily, ale o kterých se asi až tak moc mluvit nebude *8)* [b]Knězovy děti (Svecenikova djeca)[/b] A začneme hned tím nejlepším. Svižná chorvatko-srbská komedie, ke které jsem se dostal de-facto náhodou a na poslední chvíli, byla asi to nejlepší, co jsem na festivalu viděl. Originální, humorné a zároveň oddechové. Pokud hledáte parádní komedii a jste unaveni americkým "humorem", rozhodně vyzkoušejte *;)* [b]Věci, tak jak jsou (Las cosas como son)[/b] Zajímavý jihoamerický snímek, který ovšem nemusí sednout každému. Já jsem byl relativně nadšený, přítelkyně to nedokázala nějako celkově přelouskat. Příběh samotářskho domovníka, který neuznává soukoromí svých nájemníků může znít otřepaně (např. Mientras duermes), ale je uchopeno trochu jinak, než jsem očekával. Zároveň nutno podotknout, že tento film vyhrál v kategorii nezávislých filmů. [b]Futurologický kongres (The Congress)[/b] Film ze sekce "Horizonty" jsem vybral na doporučení MZ. Nevěděl jsem co čekat a byl jsem překvapen. Zajímavý začátek a velmi silný konec bohužel potápí pomalý (až nudný) střed... Očekávání byla vysoká (viz hodnocení na čsfd), ale nakonec trochu zklamání. Není to špatný film, je hodně jiný, ale ten střed filmu prostě nefunguje a člověk se nudí... [b]DK[/b] A zakončíme to trochu opačně... Dokumenty já rád (ze 13 projekcí jsem si střihl 3 dokumenty), ale toto... No nemám slov. Co se týče snímku samotného, tak se jedná o neuvěřitelný průser a i když jsem neviděl všechno na festivalu, tak si troufnu říci, že se určitě jednalo o to nejslabší, co festival nabídl... celý zbytek dne jsem si kladl otázku, jak něco takového může vůbec být považováno za "film" a puštěno na festival... No nevadí... Docela by mě zajímalo, jestli někdo tento snímek viděl, tak jestli sdílí můj názor, nebo jestli jsem to prostě nepochopil. Mimochodem v celé mojí řadě bylo více spících diváků, než těch vzhůru... Jediné + vidím v docela originálním plakátu... Tak to je si vše, o čem se mi chtělo napsat pár řádků. Bylo toho více (jak dobrého, tak špatného), ale toho je jen výčet toho lepšího (+ průser)... *8)*
Střípky z Varů
0 0
reagovat

Pearl Harbor (2001)

Viděno teprve podruhé v životě po dlouhých dvanácti letech. Nezměnilo se vůbec nic. Ten film až na Zimmerův soundtrack a pasáž samotného japonského náletu je pořád mizerný. A snaha léčit si letité komplexy, protože vás nečekaně napadli Japonci, mě permanentně vytáčela (nejhorší scéna je s prezidentem Rooseveltem, který se pokouší vstát z vozíku). :-
600739
Viděno teprve podruhé v životě po dlouhých dvanácti letech. Nezměnilo se vůbec nic. Ten film až na Zimmerův soundtrack a pasáž samotného japonského náletu je pořád mizerný. A snaha léčit si letité komplexy, protože vás nečekaně napadli Japonci, mě permanentně vytáčela (nejhorší scéna je s prezidentem Rooseveltem, který se pokouší vstát z vozíku). *:-*
Pearl Harbor (2001)
0 0
reagovat
Myslím, že to bude mat zas len hodku a pol každý dostane jednu hlašku, buchačku, fight a nazdar.
600737
Myslím, že to bude mat zas len hodku a pol každý dostane jednu hlašku, buchačku, fight a nazdar.
0 0
reagovat
hlavne to bude muset bejt nejakej supersirokouhlej format, aby se tam Seagal vesel celej. A taky pocitam ze budou po pas lapeny v nejakym betonu, aby ospravedlnili, proc Seagal jen macha rukama a jinak se ani nehne :)

Uz se tesim, sem s tim.

Shut up and take my money!
600736
hlavne to bude muset bejt nejakej supersirokouhlej format, aby se tam Seagal vesel celej. A taky pocitam ze budou po pas lapeny v nejakym betonu, aby ospravedlnili, proc Seagal jen macha rukama a jinak se ani nehne :) Uz se tesim, sem s tim. Shut up and take my money!
0 0
reagovat

Shakers

tolik herců ? ta stopáž bude mít snad 3 hodiny aby dostali aspon trochu prostoru.už se mě to zdá poněkud přeplácaný ....
sakra doufám že tam budou aspon nějaký hlášky na Segala coby kuchaře :-)
600735
tolik herců ? ta stopáž bude mít snad 3 hodiny aby dostali aspon trochu prostoru.už se mě to zdá poněkud přeplácaný .... sakra doufám že tam budou aspon nějaký hlášky na Segala coby kuchaře :-)
Shakers
0 0
reagovat

Steven Seagal to Fight Mel Gibson in "The Expendables 3

600733
http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=28852
Steven Seagal to Fight Mel Gibson in "The Expendables 3
0 0
reagovat

Ravenhorn

I ten seriál?
600730
I ten seriál?
Ravenhorn
0 0
reagovat
Zvládne mi někdo vysvětlit, jak to, že Ztracenej svět vypadá tak neskutečně dobře 15 let od premiéry a jiný "trikový" filmy stárnou rychlejc než rohlíky na slunku?
A taky proč Steven netočí takový věci dál? Je až neskutečný jaký dneska točí sračky (War Horse, Tintin, Lincoln)
600729
Zvládne mi někdo vysvětlit, jak to, že [b]Ztracenej svět[/b] vypadá tak neskutečně dobře 15 let od premiéry a jiný "trikový" filmy stárnou rychlejc než rohlíky na slunku? A taky proč Steven netočí takový věci dál? Je až neskutečný jaký dneska točí sračky (War Horse, Tintin, Lincoln)
0 0
reagovat

Zlomené město/Broken City

1.Opět jsem si potvrdil, že Crowe je prvotřídní herec! Zvládne, jak totální svini, tak i člověka, kterýho má smysl obdivovat a respektovat.
2.Opět jsem si potvrdil, že Marky Mark Wahlberg umí prostě nejlíp tvrďáky, kteří se s ničím moc neserou a nejdřív tě pořádně zmlátí než se začnou vyptávat.
3.Výbornej film :+ 8-9*/10*
600727
1.Opět jsem si potvrdil, že Crowe je prvotřídní herec! Zvládne, jak totální svini, tak i člověka, kterýho má smysl obdivovat a respektovat. 2.Opět jsem si potvrdil, že Marky Mark Wahlberg umí prostě nejlíp tvrďáky, kteří se s ničím moc neserou a nejdřív tě pořádně zmlátí než se začnou vyptávat. 3.Výbornej film *:+* 8-9*/10*
Zlomené město/Broken City
0 0
reagovat

Playback = $264

Nedávno tady byl článek o tom, jak poznat propadák. Playback byl asi ultimátní propadák, protože jak může nízkorozpočtový horor s Christianem Slaterem, který není o nic horší než spousta podobných filmů, vydělat 264 dolarů (a promítat se týden v jednom kině), fakt nechápu. To se rozhodli na poslední chvíli, že to to bude Direct2DVD a omylem to odpromítali? Pokud někdo tuší a má náladu se o tomhle, anebo podobných případech (Meeting Evil se Samuelem L. Jacksonem a další ne-úplně-psycho odsud), rozepsat, budu vděčný.
600726
Nedávno tady byl článek o tom, jak poznat propadák. Playback byl asi ultimátní propadák, protože jak může nízkorozpočtový horor s Christianem Slaterem, který není o nic horší než spousta podobných filmů, vydělat 264 dolarů (a promítat se týden v jednom kině), fakt nechápu. To se rozhodli na poslední chvíli, že to to bude Direct2DVD a omylem to odpromítali? Pokud někdo tuší a má náladu se o tomhle, anebo podobných případech (Meeting Evil se Samuelem L. Jacksonem a další ne-úplně-psycho [link="http://boxofficemojo.com/yearly/chart/?page=7&view=releasedate&view2=domestic&yr=2012&p=.htm"]odsud[/link]), rozepsat, budu vděčný.
Playback = $264
0 0
reagovat
krome cesty na Europu... to je jen tresnicka... kazdopadne bych se rad nekdy takove cesty dozil :+
600720
krome cesty na Europu... to je jen tresnicka... kazdopadne bych se rad nekdy takove cesty dozil *:+*
0 0
reagovat

zahron

jsem nemyslel formu ale tema, mam takovy dojem ze v SG byl dil s ledem a necim pod tim a taky tam umirali lidi a neco podobneho bylo i v Akta X.
600719
jsem nemyslel formu ale tema, mam takovy dojem ze v SG byl dil s ledem a necim pod tim a taky tam umirali lidi a neco podobneho bylo i v Akta X.
zahron
0 0
reagovat

speta.jr

found footage v normálním SG-1 dle mého nikdy nebyl, vím že byl v Atlantisu a jeden byl Universu, ale matně si vybavuju epizodu normal SG 8)
600717
found footage v normálním SG-1 dle mého nikdy nebyl, vím že byl v Atlantisu a jeden byl Universu, ale matně si vybavuju epizodu normal SG *8)*
speta.jr
0 0
reagovat

speta.jr

Mě jde o toho Beara. Žeru ho od Galacticy. DaVinci's Demons je úžasný, a i když nesnáším Walkind Dead, jeho hudba je skvělá. Ještě skládal Defiance (tak trochu dubstep fusion :D) a toho seriálovýho terminátora.
Podle mě ho čeká zářivá kariéra. Chtělo by to nějakej blockubuster :)
600715
Mě jde o toho Beara. Žeru ho od Galacticy. DaVinci's Demons je úžasný, a i když nesnáším Walkind Dead, jeho hudba je skvělá. Ještě skládal Defiance (tak trochu dubstep fusion *:D*) a toho seriálovýho terminátora. Podle mě ho čeká zářivá kariéra. Chtělo by to nějakej blockubuster *:)*
speta.jr
0 0
reagovat
Když už jste u toho Copleyho...náhodou jsem našla trailer k Open Grave ale jen italsky (tedy i s italským dabingem :( ). Netuším, proč ještě není anglický a proč to má premiéru v Itálii v srpnu a zatím nikde jinde. Ví to někdo? Každopádně to vypadá na docela povedený horor.
600713
Když už jste u toho Copleyho...náhodou jsem našla [link="http://www.movieplayer.it/film/open-grave_33152/video/"]trailer[/link] k Open Grave ale jen italsky (tedy i s italským dabingem *:(* ). Netuším, proč ještě není anglický a proč to má premiéru v Itálii v srpnu a zatím nikde jinde. Ví to někdo? Každopádně to vypadá na docela povedený horor.
0 0
reagovat
tak ona je to v podstate lip "natocena" epizoda Stargate
600709
tak ona je to v podstate lip "natocena" epizoda Stargate
0 0
reagovat

popik

hudba? stejně jako film nijak zvlášť výrazná ;)
600708
hudba? stejně jako film nijak zvlášť výrazná *;)*
popik
0 0
reagovat

verbst

jo takhle, ja to pochopil jinak, hudba je extremne pasujici, ale na druhou stranu... hudba ve found footage?! :D
600703
jo takhle, ja to pochopil jinak, hudba je extremne pasujici, ale na druhou stranu... hudba ve found footage?! *:D*
verbst
0 0
reagovat
Ale o hudbě nic... :D
600697
Ale o hudbě nic... :D
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se