|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 40081 - 40100
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2004
- 2005
- 2006
- .
- 2885
- 2886
Tak pravdou jest, že herecké obsazení je opravdu slibné... Vidím to na zápis do Guinessovky za nejpočetnější obsazení v historii filmu 

|
reagovat
|
Na DGG filmy se vždy rád podívám, zatím mě nejvíc bavil Your Highness, rád bych někdy dvojku.
|
reagovat
|
Joe (2013)
První pořádný herecký výkon Nicholase Cage od Obchodníka se smrtí ? Posledních pár let z něj mám herecky spíš srandu, ale sakra jsem ho jako malý harant zbožňoval. Sakra, vždyť on tam má za sebou 4 flky s absolutním hodnocením, co na něm stály (Leaving Las Vegas, Skála, Tváří v tvář, Con Air!).
Škoda možná trochu rozplyzlého úvodu, protože jsem si k úvodní dvojici našel vztah trochu později, než jsem měl. Je to hodně příjemná béčková variace na Mud, Prince Avalanche nebo i Gran Torino.
Otec hlavního hrdiny suverénně největší sráč ve filmu za hodně dlouhou dobu. Byla by velká chyba tenhle snímek minout. David Gordon Green mne hodně baví. 8/10
Škoda možná trochu rozplyzlého úvodu, protože jsem si k úvodní dvojici našel vztah trochu později, než jsem měl. Je to hodně příjemná béčková variace na Mud, Prince Avalanche nebo i Gran Torino.
Otec hlavního hrdiny suverénně největší sráč ve filmu za hodně dlouhou dobu. Byla by velká chyba tenhle snímek minout. David Gordon Green mne hodně baví. 8/10|
reagovat
|
Cheap Thrills
Hodne zaujímavý koncept sa z väčšej časti podarilo preniesť na 1,5 hodinový film. Úvod sa vlečie, ale inak by sa to dalo asi len ťažko urobiť, keďže hlavnou devízou by malo byť zvyšovanie stávok. Čierny humor je, ale neprekáža mrazivej atmosfére a to je neskutočne dôležité. A obzvlášť koniec, i keď predvídateľný, som sledoval so zatajeným dychom. Herci výborne typologicky obsadený (Sara Paxton ftw) i keď možno nie tak dobre zahraný ako mohlo byť. Film je o jednej veci a sústredí sa na ňu, na čokoľvek iné absolútne kašle a za to si odomňa bere pochvalu.
7/10
7/10
|
reagovat
|
Rozdíl je v hereckém obsazení. Ten druhý projekt má známé francouzské hvězdy.
|
reagovat
|
Disk
No keby si mi ich pustil jeden vedľa druhého tak rozdil medzi nimi nepoznám...
|
reagovat
|
kubqo
Tenhle film, o kterém jsem psal v minulém příspěvku, má premiéru až nyní na festivalu v Cannes. Je to konkurenční projekt. Dva filmy na stejné téma, mající premiéru v průběhu jednoho roku, se netočí jen v Hollywoodu, ale i ve Francii. 

|
reagovat
|
Saint Laurent
První fotky.
Zveřejněný materiál mocně láká do kina, i když kino bylo jasné už dávno - díky božskému hereckému obsazení - Gaspard Ulliel, Louis Garrel, Léa Seydoux a jako bonus Jérémie Renier. Moc bych si přál, aby se ten film povedl a hlavně aby se promítal i u nás.
Zveřejněný materiál mocně láká do kina, i když kino bylo jasné už dávno - díky božskému hereckému obsazení - Gaspard Ulliel, Louis Garrel, Léa Seydoux a jako bonus Jérémie Renier. Moc bych si přál, aby se ten film povedl a hlavně aby se promítal i u nás.|
reagovat
|
Nedávno jsem po dlouhé době viděl Sleepy Hollow a The Perfect Storm - pořád moc velké pecky. 9/10
|
reagovat
|
Prehľad májových premiér nielen (ale hlavne) pre Rimavskú Sobotu :) link snáď bude sklamaní čo najmenej.
|
reagovat
|
Star Wars kánon
"and the many hours of content he developed and produced in Star Wars: The Clone Wars. These stories are the immovable objects of Star Wars history, the characters and events to which all other tales must align."
Bezva, takže seškrtají místy snesitelný expanded universe, což bezpochyby musí, ale Clone Wars tam nechají, takže z toho oficiálního kánonu je stejně pořád jen beztvaré hovno
Bezva, takže seškrtají místy snesitelný expanded universe, což bezpochyby musí, ale Clone Wars tam nechají, takže z toho oficiálního kánonu je stejně pořád jen beztvaré hovno

|
reagovat
|
Gorecki
Chápu to, ale některejch postav mi je líto a chyběj mi už teď. Zvlášť, když mám všehny česky vydaný věci doma a teď louskám Legacy v originále...
Achjo.
Achjo.
|
reagovat
|
neviem či MZ odignorovalo zámerne alebo iba náhodou, ale každopádne od dnes v kinách :)
link
link
|
reagovat
|
Oficialne vyjadrenie k Star Wars kanonu a EU.
V podstate nic prekvapive, kazdy racionalne uvazujuci fanusik (nie fanatik) to chapal.
V podstate nic prekvapive, kazdy racionalne uvazujuci fanusik (nie fanatik) to chapal.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
65Supergirl: Teaser 46Odyssea: KINORIP Prolog 27Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 22Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 21Kdy dorazí trailery na Odyseu, Avengers a další? 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 19Prachová příšera: Recenze 18Warneři na prodej - Epizoda III: Pomsta Ellisonů 13Filmy v síti o Na nože, živák o historických filmech a novinky na Herohero 12Zootropolis znovu vítězí a hlásí miliardu, kinaři netrpělivě vyhlížejí Avatara
.