Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 39921 - 39940 Napsat příspěvek

X-Men: The Last Stand

Prečo všetci nadávajú na Bretta Rattnera? Nie sú všetky tie smrti mutantov a retardovaný príbeh skôr zásluhou scenáristu? Aj tí vymyslení mutanti a levelovanie mutantov je predpokladám v scenári. Takže prečo je teda Rattner najväčší idiot na svete keď natočil docela fajn akčný film? :D
617646
Prečo všetci nadávajú na Bretta Rattnera? Nie sú všetky tie smrti mutantov a retardovaný príbeh skôr zásluhou scenáristu? Aj tí vymyslení mutanti a levelovanie mutantov je predpokladám v scenári. Takže prečo je teda Rattner najväčší idiot na svete keď natočil docela fajn akčný film? *:D*
X-Men: The Last Stand
0 0
reagovat

Fargo

I na potřetí mi to přijde jako esence filmu.
617642
I na potřetí mi to přijde jako esence filmu.
Fargo
0 0
reagovat

Vincent

Já bych řekl, že všechny. Zvlášť když se má Wolverine objevit v Apocalypse. Ale Rogue má patrně na konci obarvenou tu ofinu a fanboyové jsou nadšení jak to jen smazalo trojku... což je blbost. :)
617585
[spoiler]Já bych řekl, že všechny. Zvlášť když se má Wolverine objevit v Apocalypse. Ale Rogue má patrně na konci obarvenou tu ofinu a fanboyové jsou nadšení jak to jen smazalo trojku... což je blbost. :)[/spoiler]
Vincent
0 0
reagovat

Tony

Práveže ešte som ju nečítal
617582
Práveže ešte som ju nečítal
Tony
0 0
reagovat

kubqo

Neni dobrá? Já právě v kině, který bylo překvapivě zaplněný zaslech, že je o dost lepší než film.
617580
Neni dobrá? Já právě v kině, který bylo překvapivě zaplněný zaslech, že je o dost lepší než film.
kubqo
0 0
reagovat

Tony

Ja mám knihu a neviem čo si s ňou počať...
617579
Ja mám knihu a neviem čo si s ňou počať...
Tony
0 0
reagovat
617576
http://global3.memecdn.com/grammar-nazis-start-crying-when-they-see-your-posts_o_334445.gif http://stream1.gifsoup.com/view7/3453683/grammar-nazi-suicide-o.gif
0 0
reagovat

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013)

Hodně zábavná švédská blbina. Nízkorozpočtový mix Forresta Gumpa, Járy Cimrmana a místy to mělo feeling Waltera Mittyho. Jestli jste si mrouskali pod vousy při scénách, kdy se Hitler podepisuje Indianu Jonesovi, Forrest Gump si potřásá rukou s Kennedym nebo Jára Cimrman přestřihává dráty Marconimu, tak tady si přijdete na své. Je to takový milý, dobrodružný, rozverný, nedá se na to zlobit v žádném ohledu, snad jenom je to děsně klišoidní, což se ani nesnaží skrývat, naopak si to samo ze sebe v tomhle ohledu dělá srandu a to je dobře. :-)
Když jsem zmiňoval nízkorozpočtovost, tak se to výpravou popralo hodně statečně, hodně mne bavily masky. Stalin vypadal jako James Edward Olmos a hlavního záporáka Alana Forda evidentně zbalili na place Sweeneyho a nechali ho odehrát prakticky stejnou roli i tady. :-)
V kině fajn zážitek. 8/10
617575
Hodně zábavná švédská blbina. Nízkorozpočtový mix Forresta Gumpa, Járy Cimrmana a místy to mělo feeling Waltera Mittyho. Jestli jste si mrouskali pod vousy při scénách, kdy se Hitler podepisuje Indianu Jonesovi, Forrest Gump si potřásá rukou s Kennedym nebo Jára Cimrman přestřihává dráty Marconimu, tak tady si přijdete na své. Je to takový milý, dobrodružný, rozverný, nedá se na to zlobit v žádném ohledu, snad jenom je to děsně klišoidní, což se ani nesnaží skrývat, naopak si to samo ze sebe v tomhle ohledu dělá srandu a to je dobře. :-) Když jsem zmiňoval nízkorozpočtovost, tak se to výpravou popralo hodně statečně, hodně mne bavily masky. Stalin vypadal jako James Edward Olmos a hlavního záporáka Alana Forda evidentně zbalili na place Sweeneyho a nechali ho odehrát prakticky stejnou roli i tady. :-) V kině fajn zážitek. 8/10
Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013)
0 0
reagovat
Ted & Karel a jedna chata na Vysocine... jednoho dne... :D

Jinak otazka ohledne X-Men filmu.. vim ze se na to ptalo uz tisic lidi, ale porad mi to vrta hlavou:

Dejem Days of Future Past se smazal jen dej X3 nebo ktery vsechny filmy jsou v podstate anulovany? :)
617574
Ted & Karel a jedna chata na Vysocine... jednoho dne... *:D* Jinak otazka ohledne X-Men filmu.. vim ze se na to ptalo uz tisic lidi, ale porad mi to vrta hlavou: Dejem Days of Future Past se [spoiler]smazal jen dej X3 nebo ktery vsechny filmy jsou v podstate anulovany[/spoiler]? :)
0 0
reagovat
Godzilla drop o 77% za piatok. Neviem či sa do toho sequelu až tak pohrnú :D
617573
Godzilla drop o 77% za piatok. Neviem či sa do toho sequelu až tak pohrnú *:D*
0 0
reagovat

Ted

aneb v reči Oscarov: Unbroken, Foxcatcher a Grandhotel Budapešť...
617572
aneb v reči Oscarov: Unbroken, Foxcatcher a Grandhotel Budapešť...
Ted
0 0
reagovat

KarelR

617571
http://howtoleaveacademia.com/wp-content/uploads/2013/01/congrats-300x210.png
KarelR
0 0
reagovat

TedGeorge

Stihnul jsem u toho dohrát celýho novýho Wolfensteina? Stihnul. Takže pohoda... 8)
617569
Stihnul jsem u toho dohrát celýho novýho Wolfensteina? Stihnul. Takže pohoda... *8)*
TedGeorge
0 0
reagovat

KarelR

Už by tě někdo pomalu mohl vystřídat, mám pocit že po vyhlášení poplachu včera v noci hlídkuješ už nepřetržitě 24 hodin... :D Ale v pohodě link
617568
Už by tě někdo pomalu mohl vystřídat, mám pocit že po vyhlášení poplachu včera v noci hlídkuješ už nepřetržitě 24 hodin... *:D* Ale v pohodě http://www.youtube.com/watch?v=js_32tdy2kQ&t=0m8s
KarelR
0 0
reagovat
Já věděl, že se s tím supermanským názvem a dvěma článkama o Star Wars vůbec nemám obtěžovat... :D
617567
Já věděl, že se s tím supermanským názvem a dvěma článkama o Star Wars vůbec nemám obtěžovat... *:D*
0 0
reagovat
Marvelzone...
617566
Marvelzone...
0 0
reagovat

TedGeorge

Nope... na to se děje moc zajímavejch věcí kolem Ant-Mana a X-Menů.

Tímto se teda omlouvám všem milovníkům nezávislejch dramat, který musej brát za vděk TedGeorgeovým servisem :D:)
617565
Nope... na to se děje moc zajímavejch věcí kolem Ant-Mana a X-Menů. Tímto se teda omlouvám všem milovníkům nezávislejch dramat, který musej brát za vděk TedGeorgeovým servisem *:D**:)*
TedGeorge
0 0
reagovat

Tak ještě Cannes....

Ale jenom kvůli tomu, že si fakt nejsem jistej, jestli chalani nějakej článek vydají...

Palme D’Or: Winter Sleep
Grand Prize: Le Meraviglie’
Best Director: Bennett Miller For Foxcatcher;
Share Jury Prize: Goodbye To Language
Best Screenplay : Leviathan
Best Actress: Julianne Moore
Best Actor: Timothy Spall
617564
Ale jenom kvůli tomu, že si fakt nejsem jistej, jestli chalani nějakej článek vydají... [b]Palme D’Or[/b]: Winter Sleep [b]Grand Prize[/b]: Le Meraviglie’ [b]Best Director[/b]: Bennett Miller For Foxcatcher; [b]Share Jury Prize[/b]: Goodbye To Language [b]Best Screenplay[/b] : Leviathan [b]Best Actress[/b]: Julianne Moore [b]Best Actor[/b]: Timothy Spall
Tak ještě Cannes....
0 0
reagovat

Memphis

DeadlineHollywood má o Cannes fajn články...
617561
DeadlineHollywood má o Cannes fajn články...
Memphis
0 0
reagovat

Ted

:+

Kde to sleduješ? Momentálně to jde mimo mě, bo neni vůbec čas...
617556
*:+* Kde to sleduješ? Momentálně to jde mimo mě, bo neni vůbec čas...
Ted
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se