Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 39641 - 39660 Napsat příspěvek

Carlito

Na nádherný přírodní scenérie můžeš narazit třeba v (zároveň doporučuji):

Útěk do divočiny
Na ostří nože
Medvěd
Zkrocená hora
Jeremiah Johnson
Walter Mitty a jeho tajný život
619558
Na nádherný přírodní scenérie můžeš narazit třeba v (zároveň doporučuji): Útěk do divočiny Na ostří nože Medvěd Zkrocená hora Jeremiah Johnson Walter Mitty a jeho tajný život
Carlito
0 0
reagovat

Carlito

Žánrově je to sice trošku jinde, ale já si podobným způsobem docela užíval přírodní scenérie v The Way Back.
619557
Žánrově je to sice trošku jinde, ale já si podobným způsobem docela užíval přírodní scenérie v The Way Back.
Carlito
0 0
reagovat

departed

Nie, to preto lebo ja píšem na klávesnici ako chromé dieťa
619555
Nie, to preto lebo ja píšem na klávesnici ako chromé dieťa
departed
0 0
reagovat

Carlito

Není to 2-3 roky nazpátek ani dopředu, ale já miluju ještě Krajinu Střelců s Costnerem. A ten povzdech sdílím.
619554
Není to 2-3 roky nazpátek ani dopředu, ale já miluju ještě Krajinu Střelců s Costnerem. A ten povzdech sdílím.
Carlito
0 0
reagovat

Výkřik do tmy 2

Tak si tak poslouchám soundtrack k Dances with Wolves a napadla mě jedna věc. Jaká je škoda, že se už netočí takovéhle filmy , tj. kde by záběry na nádherné scenérie ( + ty by byly podbarveny rovněž nádhernou hudbou ) , něco jako v minulosti právě Tanec s vlky, Vzpomínky na Afriku, nebo novější Návrat do Cold Mountain či Austrálie ( ehm ) , ta je právě možná vysvětlením , proč. Napadají vás nějaké podobné filmy 2-3 roky zpět nebo 2-3 dopředu, které nás teprve čekají ? Nebo je to už naivní představa něco takového očekávat ? Všude samé CGI a filmy , kde jsou reální jen lidé a vše ostatní obstará počítač :(
619553
Tak si tak poslouchám soundtrack k Dances with Wolves a napadla mě jedna věc. Jaká je škoda, že se už netočí takovéhle filmy , tj. kde by záběry na nádherné scenérie ( + ty by byly podbarveny rovněž nádhernou hudbou ) , něco jako v minulosti právě Tanec s vlky, Vzpomínky na Afriku, nebo novější Návrat do Cold Mountain či Austrálie ( ehm ) , ta je právě možná vysvětlením , proč. Napadají vás nějaké podobné filmy 2-3 roky zpět nebo 2-3 dopředu, které nás teprve čekají ? Nebo je to už naivní představa něco takového očekávat ? Všude samé CGI a filmy , kde jsou reální jen lidé a vše ostatní obstará počítač :(
Výkřik do tmy 2
0 0
reagovat

kubqo

To "deprated" je za to, jak jsem jednou místo kubqo napsal kubgo? :))
619552
To "deprated" je za to, jak jsem jednou místo kubqo napsal kubgo? *:))*
kubqo
0 0
reagovat

kubqo

A čo s tým ja teraz? :D
619551
A čo s tým ja teraz? *:D*
kubqo
0 0
reagovat

Axis, deprated

souhlas, viz. moj koment na profile filmu

kyller
a ja som si myslel, že to má byť komédia...
619550
souhlas, viz. moj koment na profile filmu [b]kyller[/b] a ja som si myslel, že to má byť komédia...
Axis, deprated
0 0
reagovat

naigoto

tohle podepíšu - já tam ty sekvence s auty prostě žeru a nemůžu se dočkat, až si to někdy tento týden pustím znova (resp proklikám na ty auta).
619549
tohle podepíšu - já tam ty sekvence s auty prostě žeru a nemůžu se dočkat, až si to někdy tento týden pustím znova (resp proklikám na ty auta).
naigoto
0 0
reagovat

Axis

Taky jsem na Sabotage včera koukal a musím uznat, že máš pravdu. Ayer jako můj oblíbenec to tady trochu přestřelil, respektive vybral si fakt brakový story (Woodsovi useknout prstíky) s naprosto jebnutým koncem. Z technickýho hlediska je film v pohodě (kamera, ozvučení), ale Arnie je hodně špatnej, herci všichni takoví "divní" (kromě Manganiella, ten byl přísnej) a vůbec celej příběh s přibývajícími minutami začínal rezignovat na smysl, že by se člověk z tý před-finálový scény v garážích s následující automobilovou honičkou dokázal i pojebat. Není to špatnej Ayer, jen je to zklamání, vzhledem k vysokým očekáváním po všech těch dobrých trailerech.

A ano, též doufám, že se Ayer s Fury polepší.
619544
Taky jsem na Sabotage včera koukal a musím uznat, že máš pravdu. Ayer jako můj oblíbenec to tady trochu přestřelil, respektive vybral si fakt brakový story (Woodsovi useknout prstíky) s naprosto jebnutým koncem. Z technickýho hlediska je film v pohodě (kamera, ozvučení), ale Arnie je hodně špatnej, herci všichni takoví "divní" (kromě Manganiella, ten byl přísnej) a vůbec celej příběh s přibývajícími minutami začínal rezignovat na smysl, že by se člověk z tý před-finálový scény v garážích s následující automobilovou honičkou dokázal i pojebat. Není to špatnej Ayer, jen je to zklamání, vzhledem k vysokým očekáváním po všech těch dobrých trailerech. A ano, též doufám, že se Ayer s Fury polepší.
Axis
0 0
reagovat

Angry Video Game Nerd: The Movie - Official Trailer #2

619543
http://www.youtube.com/watch?v=4tfsQMoAg80
Angry Video Game Nerd: The Movie - Official Trailer #2
0 0
reagovat
NFS je tak špatný, že to není ani zábavně špatný. Kromě honiček. Takhle mají podle mě vypadat automobilové sekvence. A fakt, že jsem je viděl právě v tomto filmu a až v roce 2014 je celkem smutný.
619542
NFS je tak špatný, že to není ani zábavně špatný. Kromě honiček. Takhle mají podle mě vypadat automobilové sekvence. A fakt, že jsem je viděl právě v tomto filmu a až v roce 2014 je celkem smutný.
0 0
reagovat

Gonzi

No zase v NFS mám pocit, že by mi stačil ukázať z tej honičky jeden záber a videl som všetko. Je tam strašné minimum invencie, všetko sú to strašne generické hrátky s kamerou.
619540
No zase v NFS mám pocit, že by mi stačil ukázať z tej honičky jeden záber a videl som všetko. Je tam strašné minimum invencie, všetko sú to strašne generické hrátky s kamerou.
Gonzi
0 0
reagovat

kubqo

Mno getaway byl fajn (hlavně protože to v podstatě nebyl film), ovšem já tvrdím že v NFS je taky se na co koukat. Resp. někdo by to mohl kolem a kolem sestříhat na akční scény a výsledku by to prospělo, ovšem ty samotné mě bavily poměrně dost výrazně. (vzhled/feeling finální honičky, najetí 3 ager na dálnici a test drive mustanga mám od kina vypálené v hlavě)
619539
Mno getaway byl fajn (hlavně protože to v podstatě nebyl film), ovšem já tvrdím že v NFS je taky se na co koukat. Resp. někdo by to mohl kolem a kolem sestříhat na akční scény a výsledku by to prospělo, ovšem ty samotné mě bavily poměrně dost výrazně. (vzhled/feeling finální honičky, najetí 3 ager na dálnici a test drive mustanga mám od kina vypálené v hlavě)
kubqo
0 0
reagovat

kubqo

Podobně jsem dnes dokoukal Sabotage. Pokud neexistuje petice za znesvéprávnění Skipa Woodse tak by měla být! Předpokládám že Ayer natočil jen úvodní akční scénu, trenink jednotky a vybílení baráku s vařiči methu. Zbytek točil třetí tým a konečnou přestřelku v Mexiku rovnou Woods. Závěrečná pointa je opravdu jak z brakový literatury a přestřelka v mexiku je na hranici únosnosti, takovou ochranku bych chtěl mít taky a pokus Arnieho o přelezení barového stolu je hrůza hrůzoucí.
Degenrace postavy vyšetřovatelky FBI v podání Olivie Williams je na samostatnou kapitolu. Snad se Ayer v Fury polepší.
619538
Podobně jsem dnes dokoukal Sabotage. Pokud neexistuje petice za znesvéprávnění Skipa Woodse tak by měla být! Předpokládám že Ayer natočil jen úvodní akční scénu, trenink jednotky a vybílení baráku s vařiči methu. Zbytek točil třetí tým a konečnou přestřelku v Mexiku rovnou Woods. Závěrečná pointa je opravdu jak z brakový literatury a přestřelka v mexiku je na hranici únosnosti, takovou ochranku bych chtěl mít taky a pokus Arnieho o přelezení barového stolu je hrůza hrůzoucí. Degenrace postavy vyšetřovatelky FBI v podání Olivie Williams je na samostatnou kapitolu. Snad se Ayer v Fury polepší.
kubqo
0 0
reagovat

Axis

Skukol som to na 3 krát. Pomedzi to som varil a dal zápas CSka :D
619536
Skukol som to na 3 krát. Pomedzi to som varil a dal zápas CSka *:D*
Axis
0 0
reagovat

kubqo

A to jsi vydržel celý film? Já to musel vzít rychloposuvem a koukal jsem se jen na naháněčky v autech jinak je to na lobotomii.
619535
A to jsi vydržel celý film? Já to musel vzít rychloposuvem a koukal jsem se jen na naháněčky v autech jinak je to na lobotomii.
kubqo
0 0
reagovat

Need For Speed

Minuloročný Getaway bol o míle zábavnejší a lepšie natočený film. A to sa príbeh vošiel do 10 minút a mal v sebe Selenu Gomez.
619534
Minuloročný Getaway bol o míle zábavnejší a lepšie natočený film. A to sa príbeh vošiel do 10 minút a mal v sebe Selenu Gomez.
Need For Speed
0 0
reagovat

Muppets Most Wanted

Ten počet cameí je neuveriteľný, ale inak ma to bavilo menej ako jednotka. 3/5
619519
Ten počet cameí je neuveriteľný, ale inak ma to bavilo menej ako jednotka. 3/5
Muppets Most Wanted
0 0
reagovat
Tarkovského Solaris je samozřejmě naprosto úchvatnej, ale v poslední třetině jsem napoprvý dost nestíhal (doufám, že napodruhý budu). Tu verzi s Clooneym jsem nikdy nedokoukal od začátku do konce, ten kýčovitě nostalgickej tón mi nějak vadí.
619463
Tarkovského Solaris je samozřejmě naprosto úchvatnej, ale v poslední třetině jsem napoprvý dost nestíhal (doufám, že napodruhý budu). Tu verzi s Clooneym jsem nikdy nedokoukal od začátku do konce, ten kýčovitě nostalgickej tón mi nějak vadí.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se