Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 36101 - 36120 Napsat příspěvek

verbst

636283
http://www.youtube.com/watch?v=mMmY6znKZKY
verbst
0 0
reagovat
ja to neznám, trailer jsem jen proklikal abych si toho co nejvíc nechal do kina.. seš kretén
636282
ja to neznám, trailer jsem jen proklikal abych si toho co nejvíc nechal do kina.. seš kretén
0 0
reagovat

kyller

Očividně ne, a očividně existujou lidi, kteří se zajímají co nejmíň o detaily, aby si to pak v kině náležitě užili. Divný, co?

Toho záběru jsem si v traileru taky všimnul, ale třeba mě ani nenapdalo, že to chcou do toho filmu nějak přidat...

Tony
Představil jsem si Tě nějak takto
636281
Očividně ne, a očividně existujou lidi, kteří se zajímají co nejmíň o detaily, aby si to pak v kině náležitě užili. Divný, co? Toho záběru jsem si v traileru taky všimnul, ale třeba mě ani nenapdalo, že to chcou do toho filmu nějak přidat... [b]Tony[/b] Představil jsem si Tě nějak [link="http://annakie.com/cpg/albums/userpics/10002/Drop-the-mic.gif"]takto[/link]
kyller
0 0
reagovat
Ten príbeh pozná každý, takže je to sotva spoiler. A aj v traileri je jasne naznačené, že Robin je mŕtvy. BTW: Snyder postol na svoj súkromný instagram fotku so synom a komentárom "Boy wonder?" link
636280
Ten príbeh pozná každý, takže je to sotva spoiler. A aj v traileri je jasne naznačené, že Robin je mŕtvy. BTW: Snyder postol na svoj súkromný instagram fotku so synom a komentárom "Boy wonder?" http://batman-news.com/2015/07/23/did-zack-snyder-just-confirm-his-son-is-robin-in-batman-v-superman-photo/
0 0
reagovat
Never gets old :D
636279
Never gets old *:D*
0 0
reagovat
Klid, nechte ho, Robinové tam budou dva.
636278
Klid, nechte ho, Robinové tam budou dva.
0 0
reagovat

kyller

Nezlob se na mě, ale to Ti jako ráno jeblo a řekl sis, že prostě přijdeš nasrat bandu dalších lidí?

Jako já vím, že tyhle "tropický" noci jsou nahovno, a třeba já osobně jsem na dnešek spal asi 3 hodiny, ale pokud je toto pravda - tak...
636277
Nezlob se na mě, ale to Ti jako ráno jeblo a řekl sis, že prostě přijdeš nasrat bandu dalších lidí? Jako já vím, že tyhle "tropický" noci jsou nahovno, a třeba já osobně jsem na dnešek spal asi 3 hodiny, ale pokud je toto pravda - [link="http://cdn.meme.am/instances/500x/58818485.jpg"]tak...[/link]
kyller
0 0
reagovat
ale ten kreten to psal se zamerem nasrat, to je čista dmnce
636276
ale ten kreten to psal se zamerem nasrat, to je čista dmnce
0 0
reagovat
Někdo to smažte. Je to od něho trochu kyllerovina, to patří do spoiler tagu at už se to potvrdí nebo ne.
636275
Někdo to smažte. Je to od něho trochu kyllerovina, to patří do spoiler tagu at už se to potvrdí nebo ne.
0 0
reagovat
636274
[link="https://www.youtube.com/watch?v=WHzgNd0JOJw"]kyller[/link]
0 0
reagovat
Já mu nevěřím....
636273
Já mu nevěřím....
0 0
reagovat
WTF??!
636272
WTF??!
0 0
reagovat
Robina v BvS si zahral Snyderov syn Eli a bude tam flashback, kde ho Joker zabije.
636270
Robina v BvS si zahral Snyderov syn Eli a bude tam flashback, kde ho Joker zabije.
0 0
reagovat

Sunrise: A Song of Two Humans (1927)

Takže ten na hovno rebríček čo dnes vyšiel bol predsa na niečo dobrý.Ten film sa mi váľal po disku už druhý rok a dnes som sa na to konečne odhodlal. Dúfal som, že to bude super ale nejak sa mi do toho nechcelo. A je to vážne super. Nemá superpecka a krásna ukážka toho, že ak má film dobrý príbeh, postavy na ktorých divákovi záleží a progresívneho režiséra, tak na veku filmu nezáleží . Showreel na genialitu a žánrovú flexibilitu F.W.Murnaua.Ten film zmení asi 4 x žáner - od temného thrilleru cez drámu, romcom, grotesku (etuda s padajúcim ramienkom ma rozosmiala nahlas) až po katastrofický film. A pôsobí to prirodzene a stále to funguje ako má. Scéna s haváriou, keď je človek dojatý a zrazu sa sa zmení žáner na komédiu je úplne geniálna. A to všetko vo fantastickom remeselnom prevedení (kamera je úplne boží, strih, triky) a hereckom nasadení. 10/10 Ako je možné, že sa ešte nenatočil remake?
636269
Takže ten na hovno rebríček čo dnes vyšiel bol predsa na niečo dobrý.Ten film sa mi váľal po disku už druhý rok a dnes som sa na to konečne odhodlal. Dúfal som, že to bude super ale nejak sa mi do toho nechcelo. A je to vážne super. Nemá superpecka a krásna ukážka toho, že ak má film dobrý príbeh, postavy na ktorých divákovi záleží a progresívneho režiséra, tak na veku filmu nezáleží . Showreel na genialitu a žánrovú flexibilitu F.W.Murnaua.Ten film zmení asi 4 x žáner - od temného thrilleru cez drámu, romcom, grotesku (etuda s padajúcim ramienkom ma rozosmiala nahlas) až po katastrofický film. A pôsobí to prirodzene a stále to funguje ako má. Scéna s haváriou, keď je človek dojatý a zrazu sa sa zmení žáner na komédiu je úplne geniálna. A to všetko vo fantastickom remeselnom prevedení (kamera je úplne boží, strih, triky) a hereckom nasadení. 10/10 Ako je možné, že sa ešte nenatočil remake?
Sunrise: A Song of Two Humans (1927)
0 0
reagovat

prapodivný mix filmov ktore som videl tento tyzden

Hurt Locker
Videné takmer bez zvuku a s plačúcim dietatom v pozadí no a napriek tomu ma to neskutočne vtiahlo. Výborné postavy a napätie. Akurát mi vadili scény zo základne. Buď ich malo byť menej alebo natočené úplne inak lebo toto bolo neskutočné klišé a nemali taký dopad aký mali mať. SNajperská bitka ale top. 8/10

Jim Jefferies: Alcoholocaust
To som tak skukol bez toho aby som o tomto stand-up komikovi čokoľvek vedel. A teda je to niečo. Má taký zaujímavý schtick na jeho standupoch, že je mierne napitý :D Samotné vystúpenie je silný nadpriemer a neberie si servítku pred ústa. Prečo by ste ale mali tento standup vidieť je záverečná 20 minútová historka. Je to asi najlepší kúsok aký som v týchto vystúpeniach doteraz videl (nie asi, ale určite). Pozrel som si ju ešte 2krát a pustil aj známym. Je i na youtube ak vás neláka pri tom sedieť hodinu a pol. 8/10

Jurrasic World
Tak toto prišlo ako veľké prekvapenie (i napriek MZ hajpu). Jurský Park je pre mňa asi najnostalgickejší film, ktorý ma trafil presne v tom správnom veku. A mám taký pocit, "Svet" bude pre dnešné deti to isté. Ten skoro až hororový rodinny blockbuster. Ostatne, bol som prekvapený koľko krvi a záberov pustili cez PG-13 (v tom dobrom slova zmysle). Čo do kvality trikov jednička furt vyzerá lepšie, ale zase tu aspoň vystrájali také veci s tými trikmi, aké by v tej dobe nemohli (najlepšie ajtak vyzerá tá jedna scéna s praktickým dinom). Nejaká "vec" sa ale vo mne spustila v momente ked prvý krát ukázali park a tá hudba začala hrat, že som vystrojil úsmev od ucha k uchu. No a na konci už som sa regulérne nahlas smial jak vymysleli ten záver. A tiež som nečakal také množstvo odkazov na jedničku. Som zvedavý ako už po tomto chú robiť sequely. 8/10
636268
[b]Hurt Locker[/b] Videné takmer bez zvuku a s plačúcim dietatom v pozadí no a napriek tomu ma to neskutočne vtiahlo. Výborné postavy a napätie. Akurát mi vadili scény zo základne. Buď ich malo byť menej alebo natočené úplne inak lebo toto bolo neskutočné klišé a nemali taký dopad aký mali mať. SNajperská bitka ale top. 8/10 [b]Jim Jefferies: Alcoholocaust[/b] To som tak skukol bez toho aby som o tomto stand-up komikovi čokoľvek vedel. A teda je to niečo. Má taký zaujímavý schtick na jeho standupoch, že je mierne napitý *:D* Samotné vystúpenie je silný nadpriemer a neberie si servítku pred ústa. Prečo by ste ale mali tento standup vidieť je záverečná 20 minútová historka. Je to asi najlepší kúsok aký som v týchto vystúpeniach doteraz videl (nie asi, ale určite). Pozrel som si ju ešte 2krát a pustil aj známym. [link="https://www.youtube.com/watch?v=-2QFwmD-Ehw"]Je i na youtube[/link] ak vás neláka pri tom sedieť hodinu a pol. 8/10 [b]Jurrasic World[/b] Tak toto prišlo ako veľké prekvapenie (i napriek MZ hajpu). Jurský Park je pre mňa asi najnostalgickejší film, ktorý ma trafil presne v tom správnom veku. A mám taký pocit, "Svet" bude pre dnešné deti to isté. Ten skoro až hororový rodinny blockbuster. Ostatne, bol som prekvapený koľko krvi a záberov pustili cez PG-13 (v tom dobrom slova zmysle). Čo do kvality trikov jednička furt vyzerá lepšie, ale zase tu aspoň vystrájali také veci s tými trikmi, aké by v tej dobe nemohli (najlepšie ajtak vyzerá tá jedna scéna s praktickým dinom). Nejaká "vec" sa ale vo mne spustila v momente ked prvý krát ukázali park a tá hudba začala hrat, že som vystrojil úsmev od ucha k uchu. No a na konci už som sa regulérne nahlas smial jak vymysleli ten záver. A tiež som nečakal také množstvo odkazov na jedničku. Som zvedavý ako už po tomto chú robiť sequely. 8/10
prapodivný mix filmov ktore som videl tento tyzden
0 0
reagovat
Škoda že se u filmů nepíší srovnávací recenze. Hrozně bych si rád přečetl srovnání Ve stínu a Child 44, když jsem koukám, že to má podobné rozpočty ( v dolarech a korunách) :)
636263
Škoda že se u filmů nepíší srovnávací recenze. Hrozně bych si rád přečetl srovnání Ve stínu a Child 44, když jsem koukám, že to má podobné rozpočty ( v dolarech a korunách) *:)*
0 0
reagovat
to si povieme, keď budem pozerať najnovšie babovřesky ( dvojku som musel pozrieť DVAKRÁT!!!!) alebo turecké telenovely :)
tie oldschool veci samozrejme až na toho Supermana s prácou nesúvisia, to musím dávať vo voľnom čase :)

636260
to si povieme, keď budem pozerať najnovšie babovřesky ( dvojku som musel pozrieť DVAKRÁT!!!!) alebo turecké telenovely :) tie oldschool veci samozrejme až na toho Supermana s prácou nesúvisia, to musím dávať vo voľnom čase :)
0 0
reagovat

pepo

Hele začínám si myslet, že máš nejlepší práci na světě :D
636259
Hele začínám si myslet, že máš nejlepší práci na světě *:D*
pepo
0 0
reagovat

Meshes of the Afternoon (1943)

Takto má vyzerať to čo ja nazývam artová pi*ovina. Super Lynchovina, ktorú som si užil aj napriek tomu, že som ju nepochopil . Strihovo , kameramnansky a hlavne prácou so zvukom ( na svoju dobu) skvelé. Ale ak si mám predstaviť, že by mal takto vyzerať celovečerák, tak amen tma 10/10
636258
Takto má vyzerať to čo ja nazývam artová pi*ovina. Super Lynchovina, ktorú som si užil aj napriek tomu, že som ju nepochopil . Strihovo , kameramnansky a hlavne prácou so zvukom ( na svoju dobu) skvelé. Ale ak si mám predstaviť, že by mal takto vyzerať celovečerák, tak amen tma 10/10
Meshes of the Afternoon (1943)
0 0
reagovat

Pat and Mike (1952)

Príjemny, neambiciózny a zábavný filmík .Ale je trochu škoda veľkej skratkovistosti a hlavne toho, že aj napriek pár skvelým scénam nevyužíva naplno potenciál svojho námetu . Aj napriek tomu 8/10 ale od tria Hepburn/Tracy/Cukor som očakával trošku viac
636256
Príjemny, neambiciózny a zábavný filmík .Ale je trochu škoda veľkej skratkovistosti a hlavne toho, že aj napriek pár skvelým scénam nevyužíva naplno potenciál svojho námetu . Aj napriek tomu 8/10 ale od tria Hepburn/Tracy/Cukor som očakával trošku viac
Pat and Mike (1952)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se