Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 36121 - 36140 Napsat příspěvek

xxendxx

Já určitě souhlasím s tím, že tohle byl nejzábavnější díl ze série a s tou Hvězdnou pěchotou vlastně taky.

TonyClifton: No kdyby jenom to :D
636219
Já určitě souhlasím s tím, že tohle byl nejzábavnější díl ze série a s tou Hvězdnou pěchotou vlastně taky. [b]TonyClifton[/b]: No kdyby jenom to *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
KOukám, že nemožnost editace příspěvků tu netankuje jenom mne. :D
636218
KOukám, že nemožnost editace příspěvků tu netankuje jenom mne. *:D*
0 0
reagovat
Jurassic World
predchozi dily me: jednicka nenadchla, dvojku jsem nevidel celou a trojka byla hrozna sracka, takze jsem se na JW musel sakra prekecavat, obzvlast po trailerech, jejichz material pusobil obsahove jak z produkce chranene dilny.

nabuzen par pivkama jsem do toho nakonec sel a bavil jsem se celou dobu (nejvic asi u sceny s umirajicima brontosaurama, protoze to bylo hrozne zdimaci, az to do oci mlatilo). Pusobilo to na me jak dvouhodinovej skec z SNL. Pratt super, ta random redhead chick byla asi nejvetsi vizualni zradlo, ze kteryho me ty jesterky furt rusily, deti ukazkove dementni a clovek k nim dokazal prilnout (at uz ty smrady neco sezere / zaslapne)

kazdopadne jsem se VELMI bavil a povazuju to za nejlepsi dil serie, i kdyz jsem si to asi uzival jinak, nez tvurci zamysleli.

Napada me jedina mozna varianta, jak by to mohlo bejt jeste o chlup lepsi... a to ... aby to nebylo pokracovani Jurskyho parku, ale Vesmirny pechoty!!! Stejnej feeling, stejnej styl, klidne i stejnej scenar i herci, ale ve fasounsky budoucnosti s "chcete vedet vic??" TO BY BYLA ABSOLUTNI BOMBA!!!

takhle jen 9/10
636217
Jurassic World predchozi dily me: jednicka nenadchla, dvojku jsem nevidel celou a trojka byla hrozna sracka, takze jsem se na JW musel sakra prekecavat, obzvlast po trailerech, jejichz material pusobil obsahove jak z produkce chranene dilny. nabuzen par pivkama jsem do toho nakonec sel a bavil jsem se celou dobu (nejvic asi u sceny s umirajicima brontosaurama, protoze to bylo hrozne zdimaci, az to do oci mlatilo). Pusobilo to na me jak dvouhodinovej skec z SNL. Pratt super, ta random redhead chick byla asi nejvetsi vizualni zradlo, ze kteryho me ty jesterky furt rusily, deti ukazkove dementni a clovek k nim dokazal prilnout (at uz ty smrady neco sezere / zaslapne) kazdopadne jsem se VELMI bavil a povazuju to za nejlepsi dil serie, i kdyz jsem si to asi uzival jinak, nez tvurci zamysleli. Napada me jedina mozna varianta, jak by to mohlo bejt jeste o chlup lepsi... a to ... aby to nebylo pokracovani Jurskyho parku, ale Vesmirny pechoty!!! Stejnej feeling, stejnej styl, klidne i stejnej scenar i herci, ale ve fasounsky budoucnosti s "chcete vedet vic??" TO BY BYLA ABSOLUTNI BOMBA!!! takhle jen 9/10
0 0
reagovat

Our Idiot Brother (2011)

Neexistuje ošklivá ručně dělaná svíčka! 7,5/10 za tu průhlednost.
636187
Neexistuje ošklivá ručně dělaná svíčka! 7,5/10 za tu průhlednost.
Our Idiot Brother (2011)
0 0
reagovat
tak tá trojka je strašné peklo
636185
tak tá trojka je strašné peklo
0 0
reagovat
uz jen kvuli tomu Supermanovi se to oplatí. Ten film je nhorázný GP
636184
uz jen kvuli tomu Supermanovi se to oplatí. Ten film je nhorázný GP
0 0
reagovat

Disk

:+
636183
*:+*
Disk
0 0
reagovat
Protože všechny jmenované filmy vyrobila společnost Cannon Films, která měla v 80. letech velmi nevalnou pověst. Ještě tam patří třeba Pyunův Kapitán Amerika z roku 1990, ten bohužel na plátně nebude. Seznam všech promítaných filmů zde.
636182
Protože všechny jmenované filmy vyrobila společnost Cannon Films, která měla v 80. letech velmi nevalnou pověst. Ještě tam patří třeba Pyunův Kapitán Amerika z roku 1990, ten bohužel na plátně nebude. Seznam všech promítaných filmů [link="http://www.lfs.cz/program/denni-program/?pdate=vse&psect=INVENTURA%3A+P%C5%AFlno%C4%8Dn%C3%AD+delikatesy%3A+Cannon+Films+&plocat=vse"]zde[/link].
0 0
reagovat
ako sa do toho výberu preboha dostal Runaway train?
636181
ako sa do toho výberu preboha dostal Runaway train?
0 0
reagovat
Superman 4, Přání smrti 3 a Delta Force budou kralovat půlnočním filmům na letošní LFŠ. Na velkém plátně. Tohle prostě chcete vidět. 8) Navíc ještě Pyunův Cyborg v režisérském sestřihu. Jako bonus dodnes kvalitní Splašený vlak od Andreje Končalovského. :)
636179
Superman 4, Přání smrti 3 a Delta Force budou kralovat půlnočním filmům na letošní LFŠ. Na velkém plátně. Tohle prostě chcete vidět. *8)* Navíc ještě Pyunův Cyborg v režisérském sestřihu. Jako bonus dodnes kvalitní Splašený vlak od Andreje Končalovského. *:)*
0 0
reagovat
chvalabohu áno 8)
636176
chvalabohu áno *8)*
0 0
reagovat

pepo

Pockat pockat, a co Superman 4? To doufam nevynechas, ne? :)
636167
Pockat pockat, a co Superman 4? To doufam nevynechas, ne? *:)*
pepo
0 0
reagovat

TedGeorge

a to ma dnes ešte čakajú ďalšie 2 diely a všetky Mission Impossible - to bude dnes dlhá šichta :D:D:D
636166
a to ma dnes ešte čakajú ďalšie 2 diely a všetky Mission Impossible - to bude dnes dlhá šichta *:D**:D**:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

pepo

"akurat pozeram v praci Donnerovho Supermana"

Fuck you :D
636165
"akurat pozeram v praci Donnerovho Supermana" Fuck you *:D*
pepo
0 0
reagovat
akurát pozerám v práci Donnerovho Supermana. to je stále tak krááááááááásne.
636164
akurát pozerám v práci Donnerovho Supermana. to je stále tak krááááááááásne.
0 0
reagovat

Maverick

Ten týpek vypadá úplně jako Bonnie :D
636158
Ten týpek vypadá úplně jako [link="https://www.google.cz/search?q=Liza+Weil&oq=Liza+Weil&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8"]Bonnie[/link] *:D*
Maverick
0 0
reagovat

Shane (1953)

Výborný western takmer bez prestreliek (ale tá záverečná, ktorá mi pripomenula Unforgiven je skvelá)sústrediaci sa takmer výhradne na svoj príbeh .V podstate jediné čo mi vadilo bol titulný hrdina. Prišiel mi príliš vyžehlený a málo drsný ( niečo ako keby ste do Leonovky hodili Old Shatterhanda). Inak nemám výhrady. 8/10
636156
Výborný western takmer bez prestreliek (ale tá záverečná, ktorá mi pripomenula Unforgiven je skvelá)sústrediaci sa takmer výhradne na svoj príbeh .V podstate jediné čo mi vadilo bol titulný hrdina. Prišiel mi príliš vyžehlený a málo drsný ( niečo ako keby ste do Leonovky hodili Old Shatterhanda). Inak nemám výhrady. 8/10
Shane (1953)
0 0
reagovat

pepo

U Layer Caku a Kings of Summer som si hovoril presne to isté.
636149
U Layer Caku a Kings of Summer som si hovoril presne to isté.
pepo
0 0
reagovat
Cinderella (2015) - 8/10
Natočené s veľkým citom, skvelý kasting a vizuálna stránka (efekty, vzhľad, kostýmy a štylizácia postáv) teda okrem toho somára, čo prefarbil Hayley Atwell na blond. Ja by som vystrihol nevýrazné dcéry a dal viac priestoru Cate Blanchett a kocúrovi.

Open Windows (2014) - 5/10
Frodo a Sasha Grey. Ako prvých 70 min. sa ešte dá, pokiaľ človek prižmúri oko nad tým, že film vyzerá strašne lacno (o čo, že polovica produkcie Sashy Grey z min. mala vyšší rozpočet). Potom sa scenárista zbláznil a každých 5 min. sa otáča dej, že z toho začne bolieť hlava.

Swimming Upstream (2003) - 7,5/10
Mám rád športové filmy, austrálske filmy a G. Rusha. Filmov z prostredia plávania nie je veľa. Plusom je aj vcelku zaujímavá kamera a herecké výkony.

The Music Never Stopped (2011) - 7,5/10
J. K. Simmons + hudba, už zase. Tentokrát, ale hrá tatka, ktorý sa kvôli synovi naučí mať rád rock. Doják. Zdatne mu herecky sekunduje pre mňa neznámy Lou Taylor Pucci (asi do tretiny som si hovoril, že ten Rockwel vyzerá nejako divne).

Fin.
636148
Cinderella (2015) - 8/10 Natočené s veľkým citom, skvelý kasting a vizuálna stránka (efekty, vzhľad, kostýmy a štylizácia postáv) teda okrem toho somára, čo prefarbil Hayley Atwell na blond. Ja by som vystrihol nevýrazné dcéry a dal viac priestoru Cate Blanchett a kocúrovi. Open Windows (2014) - 5/10 Frodo a Sasha Grey. Ako prvých 70 min. sa ešte dá, pokiaľ človek prižmúri oko nad tým, že film vyzerá strašne lacno (o čo, že polovica produkcie Sashy Grey z min. mala vyšší rozpočet). Potom sa scenárista zbláznil a každých 5 min. sa otáča dej, že z toho začne bolieť hlava. Swimming Upstream (2003) - 7,5/10 Mám rád športové filmy, austrálske filmy a G. Rusha. Filmov z prostredia plávania nie je veľa. Plusom je aj vcelku zaujímavá kamera a herecké výkony. The Music Never Stopped (2011) - 7,5/10 J. K. Simmons + hudba, už zase. Tentokrát, ale hrá tatka, ktorý sa kvôli synovi naučí mať rád rock. Doják. Zdatne mu herecky sekunduje pre mňa neznámy Lou Taylor Pucci (asi do tretiny som si hovoril, že ten Rockwel vyzerá nejako divne). Fin.
0 0
reagovat

Layer Cake (2004)

Vaughn už vo svojej prvotine ukazuje, že od neho môžme očakávať veľké veci. Výborné zrežírované (aj keď tomu ešte chýba tá drzosť u úžasný drive jeho neskorších filmov) a skvele zahrané. Ale bohužiaľ ten príbeh ma po celý čas nevedel úplne zaháčkovať. 7/10
636145
Vaughn už vo svojej prvotine ukazuje, že od neho môžme očakávať veľké veci. Výborné zrežírované (aj keď tomu ešte chýba tá drzosť u úžasný drive jeho neskorších filmov) a skvele zahrané. Ale bohužiaľ ten príbeh ma po celý čas nevedel úplne zaháčkovať. 7/10
Layer Cake (2004)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se