Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 34361 - 34380 Napsat příspěvek
Sinister 2 - Pokracovani vycucane z prstu o klukovy, ktery chodil do kina na nepristupne filmy... A v takovem ho.nu dnes hraje ta kraska z Pribehu rytire...

Skauti vs Zombici - Sedlo mi to, ale mozna se mohli vic utrhnout ze retezu a min moralizivat o pratelstvi a lasce... Strpterka byla stejne hezci, nez ta pipina... Zombieland je o nekde uplne jinde.
643360
Sinister 2 - Pokracovani vycucane z prstu o klukovy, ktery chodil do kina na nepristupne filmy... A v takovem ho.nu dnes hraje ta kraska z Pribehu rytire... Skauti vs Zombici - Sedlo mi to, ale mozna se mohli vic utrhnout ze retezu a min moralizivat o pratelstvi a lasce... Strpterka byla stejne hezci, nez ta pipina... Zombieland je o nekde uplne jinde.
0 0
reagovat
Spotlight - 8,5/10 kus dobrej filmárčiny
643359
Spotlight - 8,5/10 kus dobrej filmárčiny
0 0
reagovat
some like it hot (1959)
85% - zase nebejt prehravajiciho jacka lemmona, tak me to tolik nebavilo. byt si jeste rad nekdy zopakuju, ale u tohodle budu vahat.

badlands (1973)
95% - mike d'angelo: 92 - can't even imagine what a u.f.o. this must have seemed like at the time, malick, sheen & spacek all unknown. fenomenalni debut. vsechny ty kraviny, co prisly po nem, sou odpusteny. vlastne sem jeste nevidel days of heaven, ktery prej taky nejsou spatny. je to proste krasne milej film o zoufalstvi a slabosstvi. jelikoz se mi sissy spacek libi, tak sem si po zhlednuti carrie slibil, ze dam badlands. ted si slibuju, ze v dohlednu dam 3 women od altmana.

two-lane blacktop (1971)
80% - road movie, jakozto existencialni horror. jeden z tech nejdulezitejsich filmu, co kdy vzniknul a zaslouzil by si vic pozornosti. pohled jamese taylora je nazapomenutelnej. laurie bird, kterou sem nedavno videl jako krasku v bilem, kterou okukovali v annie hall, si tady zas tak moc nevsimali. vona si celkove moc pozornosti neuzila, kdyz spachala ve dvacetisesti sebevrazdu. ten film sem mel videt pred lety a dat si jeho plakat na stenu v pokojicku.

k oblakum vzhlizime (2014)
70% - ale peknej dokument to byl. ten kluk by se mel prave podivat na two-lane blacktop.
643357
some like it hot (1959) 85% - zase nebejt prehravajiciho jacka lemmona, tak me to tolik nebavilo. byt si jeste rad nekdy zopakuju, ale u tohodle budu vahat. badlands (1973) 95% - mike d'angelo: 92 - can't even imagine what a u.f.o. this must have seemed like at the time, malick, sheen & spacek all unknown. fenomenalni debut. vsechny ty kraviny, co prisly po nem, sou odpusteny. vlastne sem jeste nevidel days of heaven, ktery prej taky nejsou spatny. je to proste krasne milej film o zoufalstvi a slabosstvi. jelikoz se mi sissy spacek libi, tak sem si po zhlednuti carrie slibil, ze dam badlands. ted si slibuju, ze v dohlednu dam 3 women od altmana. two-lane blacktop (1971) 80% - road movie, jakozto existencialni horror. jeden z tech nejdulezitejsich filmu, co kdy vzniknul a zaslouzil by si vic pozornosti. pohled jamese taylora je nazapomenutelnej. laurie bird, kterou sem nedavno videl jako krasku v bilem, kterou okukovali v annie hall, si tady zas tak moc nevsimali. vona si celkove moc pozornosti neuzila, kdyz spachala ve dvacetisesti sebevrazdu. ten film sem mel videt pred lety a dat si jeho plakat na stenu v pokojicku. [link="http://dafilms.cz/film/9268-k-oblakum-vzhlizime/"]k oblakum vzhlizime[/link] (2014) 70% - ale peknej dokument to byl. ten kluk by se mel prave podivat na two-lane blacktop.
0 0
reagovat
Jo aha, na analogu je němčina, na set top boxu čeština. To je pakárna. :D
643346
Jo aha, na analogu je němčina, na set top boxu čeština. To je pakárna. *:D*
0 0
reagovat

Gorecki

Moje televize ještě nemá tuhle funkci.
643345
Moje televize ještě nemá tuhle funkci.
Gorecki
0 0
reagovat

Disk

Prepni si zvukovy kanal :D
643344
Prepni si zvukovy kanal *:D*
Disk
0 0
reagovat

Soaked In Bleach

Z tech dvou lteosnich dokumentu o Kurtu Cobainovi je tohle pro me jednoznacny vitez. Zatimco Montage Of Heck se snazilo hrozne tlacit na pilu a ukazovat Cobaina jako depresemi sziraneho chudaka, Soaked In Bleach nabizi uplne opacny uhel pohledu a misto depresivnich vyjevu a otravnych psychedelickych 'utoku' sleduje deni okolo Cobaina behem poslednich 5 dni pred nalezem jeho tela.

Bylo by velice jednoduche mavnout nad tim rukou a vysmat se tomu jako konspiracni teorii, ale presto bych vsem doporucoval tyhle zavery delat opravdu az po zhlednuti. Nejake teorie o tom, ze byl Cobain zavrazden slysel asi kazdy, ale tenhle dokument prave na tohle vsechno vrha nove svetlo, resp. predklada vsechna fakta, ktere k temhle zaverum vedou.

Je zalozeny na vysetrovani Toma Granta, ktereho si tenkrat najala sama Courtney - rozhodnuti, ktereho pravdepodobne velice brzo zacala litovat. Jemu totiz uz od zacatku na jejim chovani a kecech spousta veci nesedela a proto od zacatku zacal veskerou interakci s ni, a celkove ohledne toho pripadu, nahravat a v pozdejsich stadiich vysetrovani sel vpdostate proti ni.

Tenhle dokument shrnuje vpodstate vsechny diskutabilni zalezitosti, ktere se kolem Kurtovy smrti objevily, at uz manipulace medii ze strany Courtney, nebo velice pochybny pristup ze strany Seattle PD, pripadne par vpodstate nemoznych okolnosti ohledne te "sebevrazdy" (uvozovky samozrejme berte s rezervou, znovu nabadam, at na to kazdy mrkne a nazor si udela sam).

Jedine, na co je treba se pripravit je, ze je ten film z dost podstatne casti zalozen na hrane rekonstrukci klicovych scen, coz urcite nemusi sedet kazdemu, nicemene tvurci tym odvedl imo skvelou praci a nikdy to nesklouzne k nicemu smesnemu.

Jinak pokud by nad tim nekdo chtel prvoplanove mavnout rukou s myslenkou "Proc by ho nekdo zabijel?", tak zrovna tohle Soaked In Bleach osvetli celkem jednoznacne.

Must-see :+
643342
Z tech dvou lteosnich dokumentu o Kurtu Cobainovi je tohle pro me jednoznacny vitez. Zatimco Montage Of Heck se snazilo hrozne tlacit na pilu a ukazovat Cobaina jako depresemi sziraneho chudaka, Soaked In Bleach nabizi uplne opacny uhel pohledu a misto depresivnich vyjevu a otravnych psychedelickych 'utoku' sleduje deni okolo Cobaina behem poslednich 5 dni pred nalezem jeho tela. Bylo by velice jednoduche mavnout nad tim rukou a vysmat se tomu jako konspiracni teorii, ale presto bych vsem doporucoval tyhle zavery delat opravdu az po zhlednuti. Nejake teorie o tom, ze byl Cobain zavrazden slysel asi kazdy, ale tenhle dokument prave na tohle vsechno vrha nove svetlo, resp. predklada vsechna fakta, ktere k temhle zaverum vedou. Je zalozeny na vysetrovani Toma Granta, ktereho si tenkrat najala sama Courtney - rozhodnuti, ktereho pravdepodobne velice brzo zacala litovat. Jemu totiz uz od zacatku na jejim chovani a kecech spousta veci nesedela a proto od zacatku zacal veskerou interakci s ni, a celkove ohledne toho pripadu, nahravat a v pozdejsich stadiich vysetrovani sel vpdostate proti ni. Tenhle dokument shrnuje vpodstate vsechny diskutabilni zalezitosti, ktere se kolem Kurtovy smrti objevily, at uz manipulace medii ze strany Courtney, nebo velice pochybny pristup ze strany Seattle PD, pripadne par vpodstate nemoznych okolnosti ohledne te "sebevrazdy" (uvozovky samozrejme berte s rezervou, znovu nabadam, at na to kazdy mrkne a nazor si udela sam). Jedine, na co je treba se pripravit je, ze je ten film z dost podstatne casti zalozen na hrane rekonstrukci klicovych scen, coz urcite nemusi sedet kazdemu, nicemene tvurci tym odvedl imo skvelou praci a nikdy to nesklouzne k nicemu smesnemu. Jinak pokud by nad tim nekdo chtel prvoplanove mavnout rukou s myslenkou "Proc by ho nekdo zabijel?", tak zrovna tohle Soaked In Bleach osvetli celkem jednoznacne. Must-see *:+*
Soaked In Bleach
0 0
reagovat

The Hateful Eight

Kdyby to aspoň mělo o 40 minut méně... Jo, herci jsou přesní, ale ve výsledku je to jenom Tarantinovo sebeukáječské divadlo. 5/10
643341
Kdyby to aspoň mělo o 40 minut méně... Jo, herci jsou přesní, ale ve výsledku je to jenom Tarantinovo sebeukáječské divadlo. [b]5/10[/b]
The Hateful Eight
0 0
reagovat
Na Markíze běží Poklad na Stříbrném jezeře - v němčině!
643340
Na Markíze běží Poklad na Stříbrném jezeře - v němčině!
0 0
reagovat

xxendxx

"Kdyz zacne dite rvat a vztekat se, naprosto bez duvodu, obejmem ho a budem mu tvrdit ze ma pravdu, protoze tak to soudruzi v ju es ej delaj"

mám tri mladšie sestry, už aj 2 synovcov a kámo, keď mi bezdôvodne začne plakať, tak mu začnem kecať, trebárs že som aj zelený mimozemšťan, čo serie hračky na počkanie, len aby prestal plakať. nechcem pôsobiť, že neberiem tvoj názor, ale dood už povedal, že ten film je Room, nie gone girl, tu sa nerieši vrah, polícia, doktori ani iné hovadiny... je to O malom chlapcovi Z pohľadu chlapca (knihu som nečítal, ale myslím, že je písaná v tom istom duchu)

možno to nenaplnilo tvoje očakávania, pretože si totálne missol pointu o čom to malo byť, just saying. No offense ;)
643331
"Kdyz zacne dite rvat a vztekat se, naprosto bez duvodu, obejmem ho a budem mu tvrdit ze ma pravdu, protoze tak to soudruzi v ju es ej delaj" mám tri mladšie sestry, už aj 2 synovcov a kámo, keď mi bezdôvodne začne plakať, tak mu začnem kecať, trebárs že som aj zelený mimozemšťan, čo serie hračky na počkanie, len aby prestal plakať. nechcem pôsobiť, že neberiem tvoj názor, ale dood už povedal, že ten film je Room, nie gone girl, tu sa nerieši vrah, polícia, doktori ani iné hovadiny... je to O malom chlapcovi Z pohľadu chlapca (knihu som nečítal, ale myslím, že je písaná v tom istom duchu) možno to nenaplnilo tvoje očakávania, pretože si totálne missol pointu o čom to malo byť, just saying. No offense *;)*
xxendxx
0 0
reagovat

Irma la Douce (1963)

Parádna komediálna wilderovka so všetkým čo od nej očakávate.Vynikajúce dialógy, chytľavý príbeh, super hercov na čele s duom z Bytu. Má to jedinú chybu - je to šialene dlhé. 8/10
643330
Parádna komediálna wilderovka so všetkým čo od nej očakávate.Vynikajúce dialógy, chytľavý príbeh, super hercov na čele s duom z Bytu. Má to jedinú chybu - je to šialene dlhé. 8/10
Irma la Douce (1963)
0 0
reagovat

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse

Tak na tom je skautskej bohužel jenom název, jinak naprosto standardní, nepříliš originální vyvražďovačka. 7/10 - protože to docela šlape a moc nenudí.

A Very Harold & Kumar Christmas
Snad jedinej film, kterej bych chtěl vidět ve 3D. :D Chci čtyřku.
643329
Tak na tom je skautskej bohužel jenom název, jinak naprosto standardní, nepříliš originální vyvražďovačka. 7/10 - protože to docela šlape a moc nenudí. [b]A Very Harold & Kumar Christmas[/b] Snad jedinej film, kterej bych chtěl vidět ve 3D. *:D* Chci čtyřku.
Scouts Guide to the Zombie Apocalypse
0 0
reagovat

dood

ja chapu, ze to je o tom, co se deje mezi nimi... zaroven nechapu, jak muzes nechapat, ze chapu, ze se deti vztekaj bezduvodne, ale ze nechapes ze nechapu tu dospelackou reakci na to.

podle tve argumentace by byl skvely i film, ktery by sledoval 2 kvetiny v roomu. 2 hodiny na ne namirena kamera a nic by se nedelo, obcas by nekdo prisel, zalil je a nakonec by je z roomu presadili na zahradu. WOOHOO, pecka 9/10!

Co tak sleduju reakce, tak je to vesmes prijimano kladne, coz filmu preju, nicmene ne vsichni jsou z toho nadseni, viz Fuka. Proste jsem si myslel, ze 7 let znasilnovani a zavreni v mistnosti 2x2 metry se na cloveku podepise vic, nez to, ze v kauflandu nemaj jeansy ve sleve. Nemluve o tom klukovi, kterej nikdy nevidel nic jinyho, jen v televizi.
643328
ja chapu, ze to je o tom, co se deje mezi nimi... zaroven nechapu, jak muzes nechapat, ze chapu, ze se deti vztekaj bezduvodne, ale ze nechapes ze nechapu tu dospelackou reakci na to. podle tve argumentace by byl skvely i film, ktery by sledoval 2 kvetiny v roomu. 2 hodiny na ne namirena kamera a nic by se nedelo, obcas by nekdo prisel, zalil je a nakonec by je z roomu presadili na zahradu. WOOHOO, pecka 9/10! Co tak sleduju reakce, tak je to vesmes prijimano kladne, coz filmu preju, nicmene ne vsichni jsou z toho nadseni, viz Fuka. Proste jsem si myslel, ze 7 let znasilnovani a zavreni v mistnosti 2x2 metry se na cloveku podepise vic, nez to, ze v kauflandu nemaj jeansy ve sleve. Nemluve o tom klukovi, kterej nikdy nevidel nic jinyho, jen v televizi.
dood
0 0
reagovat

spazz

jak se do lesa vola :) vis jak
643327
jak se do lesa vola :) vis jak
spazz
0 0
reagovat

xxendxx

OT trolling - po takovem posmesnem uvodu napises hned v druhem odstavci "histerickou' ? rly? :D
643326
OT trolling - po takovem posmesnem uvodu napises hned v druhem odstavci "histerickou' ? rly? *:D*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

Upsal jsem se přitom co jsem byl fascinován tvým ignorantstvím. Klidně ať se ti to nelíbí, ty důvody mi ale přišly jako obvykle mimo.

takže teď všechny filmy musí nutně ukázat každou scénu, protože jinak není divák schopný si něco domyslet? Nehledě na to, že tam o těch testech ještě mluvili a děcko si chtěli nechat delší dobu tam na pozorování. děti se vztekají, co je na tom tak těžkého pochopit? obzvlášť když jim nutit něco co se jim nelíbí viz. skutečný svět vs. room. a Zmizelá je naprosto o něčem jiném, než bylo tohle. proto jsem psal, že mě překvapilo že vůbec ukázali tvar toho únosce, film mohl být klidně natočenej i bez toho, šlo od začátku o to, co se dělo mezi tou matkou a Jackem
643325
Upsal jsem se přitom co jsem byl fascinován tvým ignorantstvím. Klidně ať se ti to nelíbí, ty důvody mi ale přišly jako obvykle mimo. [spoiler]takže teď všechny filmy musí nutně ukázat každou scénu, protože jinak není divák schopný si něco domyslet? Nehledě na to, že tam o těch testech ještě mluvili a děcko si chtěli nechat delší dobu tam na pozorování. děti se vztekají, co je na tom tak těžkého pochopit? obzvlášť když jim nutit něco co se jim nelíbí viz. skutečný svět vs. room. a Zmizelá je naprosto o něčem jiném, než bylo tohle. proto jsem psal, že mě překvapilo že vůbec ukázali tvar toho únosce, film mohl být klidně natočenej i bez toho, šlo od začátku o to, co se dělo mezi tou matkou a Jackem[/spoiler]
xxendxx
0 0
reagovat

dood

"jsis" rly?

to že se něco líbí tobě ještě neznamená, že se to musí líbit všem, nebo že je to dobrý. Nejde mi o to, že se vteká, jde mi o to, jak se k tomu vztekání staví ostatní. Udělat histerickou scénu kvůli svíčkám na dortu, už by jí držel, ne že bych ho litoval, jakou má neskonalou pravdu a že jsem mohl dělat víc.

Lékařská vyšetření proběhla mimo plán? to znamená co? že to tam bylo a že to neukázali? V tom případě je to jedna z nejlepších komedií, hororů, thrillerů, strašně zábavná a skvěle udělaná podívaná... mimo plán. Určitě to tam bylo, jen mi to nikdo neukázal.

Jediná pořádná emoce která tam od příjezd k babičce byla, byla matka v koupelně. Co se týká únosce, překvapilo mě, jak rychle se z příběhu vytratil. Žádný objasnění, motivace, jeho pokračování. Nic.
Chápu, že to prostě nebylo součást příběhu, ale mnohem raději bych byl, kdyby byli 3 /4 filmu v tý boudě a pak se ukázalo jak je to rozsekalo (jejich psychyckej stav ani omylem neodpovídá době izolace), chtěl bych vidět alespoň 10 minut o něm. tohle prostě vyšumělo do prázdna. Navíc, jejich plán s kobercem byl jak z animáku a každej svéprávnej únosce by to překontroloval.

Kdybych nikdy neviděl podobnej film, asi bych to hodnotil líp. Když to porovnám třeba se Zmizelou, tak je tohle pomalu na odpad, protože to zmizelý nesahá po kotníky naprosto ničím.
643322
"jsis" rly? to že se něco líbí tobě ještě neznamená, že se to musí líbit všem, nebo že je to dobrý. Nejde mi o to, že se vteká, jde mi o to, jak se k tomu vztekání staví ostatní. [spoiler]Udělat histerickou scénu kvůli svíčkám na dortu, už by jí držel, ne že bych ho litoval, jakou má neskonalou pravdu a že jsem mohl dělat víc. Lékařská vyšetření proběhla mimo plán? to znamená co? že to tam bylo a že to neukázali? V tom případě je to jedna z nejlepších komedií, hororů, thrillerů, strašně zábavná a skvěle udělaná podívaná... mimo plán. Určitě to tam bylo, jen mi to nikdo neukázal. Jediná pořádná emoce která tam od příjezd k babičce byla, byla matka v koupelně. Co se týká únosce, překvapilo mě, jak rychle se z příběhu vytratil. Žádný objasnění, motivace, jeho pokračování. Nic. Chápu, že to prostě nebylo součást příběhu, ale mnohem raději bych byl, kdyby byli 3 /4 filmu v tý boudě a pak se ukázalo jak je to rozsekalo (jejich psychyckej stav ani omylem neodpovídá době izolace), chtěl bych vidět alespoň 10 minut o něm. tohle prostě vyšumělo do prázdna. Navíc, jejich plán s kobercem byl jak z animáku a každej svéprávnej únosce by to překontroloval. Kdybych nikdy neviděl podobnej film, asi bych to hodnotil líp. Když to porovnám třeba se Zmizelou, tak je tohle pomalu na odpad, protože to zmizelý nesahá po kotníky naprosto ničím.[/spoiler]
dood
0 0
reagovat

Bridge of Spies

Jednoznačnej návrat do formy a nejlepší Spielberg od roku 2005. I ta stopáž působila mnohem kratším dojmem, klobouk dolů.

8/10
643321
Jednoznačnej návrat do formy a nejlepší Spielberg od roku 2005. I ta stopáž působila mnohem kratším dojmem, klobouk dolů. [b]8/10[/b]
Bridge of Spies
0 0
reagovat

xxendxx

Chápu, že pro jeskynního trolla to je něco nepochopitelného a v životě nevídaného, ale děti se občas prostě sami od sebe vztekají. ;)

lékařská vyšetření proběhla mimo plán, o nějakém krimi thrilleru to nikdy nebylo a osobně jsem se třeba divil, že vůbec ukázali tvář toho únosce. a kdybys dával trochu pozor, všímal by jsis, že těch emocí tam je od příjezdu k babičce až do skončení mnohem víc.

643320
Chápu, že pro jeskynního trolla to je něco nepochopitelného a v životě nevídaného, ale děti se občas prostě sami od sebe vztekají. *;)* [spoiler]lékařská vyšetření proběhla mimo plán, o nějakém krimi thrilleru to nikdy nebylo a osobně jsem se třeba divil, že vůbec ukázali tvář toho únosce. a kdybys dával trochu pozor, všímal by jsis, že těch emocí tam je od příjezdu k babičce až do skončení mnohem víc.[/spoiler]
xxendxx
0 0
reagovat

speta.jr

to jedine v kine!
643317
to jedine v kine!
speta.jr
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se