Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 34341 - 34360 Napsat příspěvek
Náhodou ja sa na Danish Girl tiež teším. Nechápem ten iracionálny hate na Redmaynea na MZ.
A keby tam nehral on ale niekto iný, tak by to bol zrejme jeden z najospevovanejších filmov roku vzhľadom na režiséra...
643398
Náhodou ja sa na Danish Girl tiež teším. Nechápem ten iracionálny hate na Redmaynea na MZ. A keby tam nehral on ale niekto iný, tak by to bol zrejme jeden z najospevovanejších filmov roku vzhľadom na režiséra...
0 0
reagovat
okej, jak komu
643391
okej, jak komu
0 0
reagovat

xxendxx

Ale no tak, ta narážka je jasná.
643390
Ale no tak, ta narážka je jasná.
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

:D:Dparáda, další oscarovka "zkouknuta" :D
643389
*:D**:D*paráda, další oscarovka "zkouknuta" *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
pořád tam nevidím to hanění
643388
pořád tam nevidím to hanění
0 0
reagovat

xxendxx

Napsal jsi: "Nejak si nedokazu predstavit, kdo je cilova skupina tohohle pocinu." Tak jsem ti odpověděl.
643387
Napsal jsi: "Nejak si nedokazu predstavit, kdo je cilova skupina tohohle pocinu." Tak jsem ti odpověděl.
xxendxx
0 0
reagovat
jak přesně někoho "haním" tím, co jsem psal?
643384
jak přesně někoho "haním" tím, co jsem psal?
0 0
reagovat

Axis

Hele, ještě jsem to neviděl, takže k filmu jako takovému nemůžu nic říct. Ale nevím, proč hanět někoho, koho by ten film mohl oslovit. To je prostě hloupé a předsudečné.
643382
Hele, ještě jsem to neviděl, takže k filmu jako takovému nemůžu nic říct. Ale nevím, proč hanět někoho, koho by ten film mohl oslovit. To je prostě hloupé a předsudečné.
Axis
0 0
reagovat
xxendxx
Brrrrrrrr po zádech mi běží jinovatka, jsem rád že jsi se obětoval, budiž ti to přidáno k duhu.
Disketa1
Příběh dle popisu není špatnej, ale dalo by se to natočit i vkusněji a hlavně bez Redmayna (hrozně se na tu holku nehodí). Takovej Jared Leto to dokázal/la parádně.
643381
[b]xxendxx[/b] Brrrrrrrr po zádech mi běží jinovatka, jsem rád že jsi se obětoval, budiž ti to přidáno k duhu. [b]Disketa1[/b] Příběh dle popisu není špatnej, ale dalo by se to natočit i vkusněji a hlavně bez Redmayna (hrozně se na tu holku nehodí). Takovej Jared Leto to dokázal/la parádně.
0 0
reagovat

xxendxx

Krásný shrnutí! Díky za ušetření času :D:+
643380
Krásný shrnutí! Díky za ušetření času *:D**:+*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

:D:D:D:D:D
643379
*:D**:D**:D**:D**:D*
xxendxx
0 0
reagovat
?)
643377
*?)*
0 0
reagovat

xxendxx

Cílovka? Třeba fandové životopisných a "true story" filmů. Na tom přece není nic zvláštního.
643376
Cílovka? Třeba fandové životopisných a "true story" filmů. Na tom přece není nic zvláštního.
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

Stačil mi ten obrázek a gif a jsem znechucen dneska neusnu a nikdy tohle nechci vidět bože jestli tohle vyhraje Oscara tak už vše.....
643374
Stačil mi ten obrázek a gif a jsem znechucen dneska neusnu a nikdy tohle nechci vidět bože jestli tohle vyhraje Oscara tak už vše.....
xxendxx
0 0
reagovat

Danish Girl - specialne pro spetu.jr (popis se spoilery, abyste na to nemuseli koukat, ale náležitě si to užili)

Uspesny malir zije s neuspesnou malirkou.

Neuspesna malirka maluje balerinu, ale modelka ji onemocnela, tak prekeca manzela, aby na sebe nahodil saty a pozoval, dokud to nedomaluje.

Oboum se zalibi zmena malirova outfitu a zacnou si ze srandy hrat na to, ze prevlecenej malir je malirova sestrenice. Libi se jim to tak moc, ze to vezmou vyzkouset i mezi lidi.

Na to, ze Eddie Redmayne je nekoukatelnej a naprosto iritujici ve vsech smerech, jeho promena v Lilli z nej udela sympatickou a koukatelnou zenskou postavu, coz jsem necekal.

Necekal to ani nikdo jinej, ani sam malir, takze se za Lilli zacne vydavat castejs, aby si o nej alepon nekdo oprel kolo. Dojde to tak daleko, ze si o nej kamarad chce oprit daleko vic, nez jen kolo, coz se samozrejme nelibi manzelce, protoze uz to neni sranda (obzvlast co pri pokusu o svadeni a nasledny sex s malirem v muzskem outfitu zjistit, ze pod tim nosi pradelko)

Manzelka mu to zakaze, ale on na to samozrejme kasle, obdivuje svou zenskost v zrcadle a navic se vyda randit s kamosem, kterej si mysli, ze je to malirova sestrenice.

Manzelce to zacne lezt na mozek, tak si ho/ji zacne malovat a jelikoz to neni zadna fadni krajinka ani priteplenej ratlik, ale polonaha buchta v aktech, zacne o to bejt zajem a ona zacne byt slavna a vydelavat.

Pote co malirovi / Lili zacne tect krev z nosu, rozjede se rada vysetreni, ktere odhali nekolik zajimavych veci. Malir ma v nose nejspis kramy, malir je nejspis schyzofrenik, malir je nejspis homosexual, malir i jeho alterego jednohlasně odhlasuji, ze by bylo nejlepsi, nechat se predelat.

Pod to se jim podepisuju i ja, protoze Lilli by byla relativne pekna herecka (takova hezci verze Jessicy Chastain) a o nekolik levlu by vzrostl muj zajem o Zviratka a kde je najit.

Malir sve zviratko nicmene najit uz nemuze, protoze mu ho ufikli, zacne chlastat, rozejde se s manzelkou, ktera mu celou dobu pomaha a dokonce ve filmu ukaze i .....(.)(.), protoze potrebuje volnost, vlastni zivot a druhou operaci, aby mu tu diru neco vyplnilo (v srdci samozrejme, vy uchylove)

Vse konci naprosto ukazkovym happyendem, kde Eddie Redmayne, jeho postava malire/ Lilly ... umira na nasledky operace, ktera z nej mela dodelat krom koukatelny i sjizdnou stabajznu.

Cely to pusobi jak nejaka adaptace romanu pro BBC, neni to tak strasne ubijejici jako byl Hawking, na Alicii Vikander se pekne kouka a sekne ji to tu vic, nez v Ex Machine.
Nejak si nedokazu predstavit, kdo je cilova skupina tohohle pocinu (napada me jeden clovek, ale to by me tu vsichni povazovali za homofoba). Nikomu jinymu se to asi libit nemuze. Nechtel jsem se u toho zabit, celkem me zajimalo, co z toho udelaj a vysledek neprekvapil. Uz to nikdy nepotrebuju videt. A jestli jste to docetli poctive i s odkazama az sem, tak to taky nikdy nepotrebujete videt. Eddie Redmayne by mel vyhrat oskara za nejlepsi herecku v hlavni roli. Nominace v jakykoli jiny kategorii je naprosto mimo.

4/10
643371
Uspesny malir zije s neuspesnou malirkou. Neuspesna malirka maluje balerinu, ale modelka ji onemocnela, tak prekeca manzela, aby na sebe nahodil saty a pozoval, dokud to nedomaluje. Oboum se zalibi zmena malirova outfitu a zacnou si ze srandy hrat na to, ze prevlecenej malir je malirova sestrenice. Libi se jim to tak moc, ze to vezmou vyzkouset i mezi lidi. Na to, ze Eddie Redmayne je [link="http://oi68.tinypic.com/2d26qg0.jpg"]nekoukatelnej a naprosto iritujici ve vsech smerech[/link], jeho promena v Lilli z nej udela sympatickou a koukatelnou zenskou postavu, coz jsem necekal. Necekal to ani nikdo jinej, ani sam malir, takze se za Lilli zacne vydavat castejs, aby si o nej alepon nekdo oprel kolo. Dojde to tak daleko, ze si o nej kamarad chce oprit daleko vic, nez jen kolo, coz se samozrejme nelibi manzelce, protoze uz to neni sranda (obzvlast co pri pokusu o svadeni a nasledny sex s malirem v muzskem outfitu zjistit, ze pod tim nosi pradelko) Manzelka mu to zakaze, ale on na to samozrejme kasle, [link="http://oi65.tinypic.com/2iu9edg.jpg"]obdivuje svou zenskost v zrcadle[/link] a navic se vyda randit s kamosem, kterej si mysli, ze je to malirova sestrenice. Manzelce to zacne lezt na mozek, tak si ho/ji zacne malovat a jelikoz to neni zadna fadni krajinka ani priteplenej ratlik, ale polonaha buchta v aktech, zacne o to bejt zajem a ona zacne byt slavna a vydelavat. Pote co malirovi / Lili zacne tect krev z nosu, rozjede se rada vysetreni, ktere odhali nekolik zajimavych veci. Malir ma v nose nejspis kramy, malir je nejspis schyzofrenik, malir je nejspis homosexual, malir i jeho alterego jednohlasně odhlasuji, ze by bylo nejlepsi, nechat se predelat. Pod to se jim podepisuju i ja, protoze Lilli by byla relativne pekna herecka (takova hezci verze Jessicy Chastain) a o nekolik levlu by vzrostl muj zajem o Zviratka a kde je najit. Malir sve zviratko nicmene najit uz nemuze, protoze mu ho ufikli, zacne chlastat, rozejde se s manzelkou, ktera mu celou dobu pomaha a dokonce ve filmu ukaze i .....[link="http://oi63.tinypic.com/34g4uoo.jpg"](.)(.)[/link], protoze potrebuje volnost, vlastni zivot a druhou operaci, aby mu tu diru neco vyplnilo (v srdci samozrejme, vy uchylove) Vse konci naprosto ukazkovym happyendem, kde [spoiler]Eddie Redmayne, jeho postava malire/ Lilly [link="http://oi65.tinypic.com/2n81xna.jpg"]...[/link] umira na nasledky operace, ktera z nej mela dodelat krom koukatelny i sjizdnou stabajznu. [/spoiler] Cely to pusobi jak nejaka adaptace romanu pro BBC, neni to tak strasne ubijejici jako byl Hawking, na Alicii Vikander se pekne kouka a sekne ji to tu vic, nez v Ex Machine. Nejak si nedokazu predstavit, kdo je cilova skupina tohohle pocinu (napada me jeden clovek, ale to by me tu vsichni povazovali za homofoba). Nikomu jinymu se to asi libit nemuze. Nechtel jsem se u toho zabit, celkem me zajimalo, co z toho udelaj a vysledek neprekvapil. Uz to nikdy nepotrebuju videt. A jestli jste to docetli poctive i s odkazama az sem, tak to taky nikdy nepotrebujete videt. Eddie Redmayne by mel vyhrat oskara za nejlepsi herecku v hlavni roli. Nominace v jakykoli jiny kategorii je naprosto mimo. 4/10
Danish Girl - specialne pro spetu.jr (popis se spoilery, abyste na to nemuseli koukat, ale náležitě si to užili)
0 0
reagovat

Hateful 8

lepší lákadlo než, že to má blíž k Reservoir Dogs než k Djangovi s Panchartama jsem dostat nemohl :+
643370
lepší lákadlo než, že to má blíž k Reservoir Dogs než k Djangovi s Panchartama jsem dostat nemohl *:+*
Hateful 8
0 0
reagovat

speta.jr

setrim si ji do kina :) stejne nejsou title, jinak bych do toho skocil po hlave. skoda, ze nerozumim anglicky :P
643369
setrim si ji do kina :) stejne nejsou title, jinak bych do toho skocil po hlave. skoda, ze nerozumim anglicky :P
speta.jr
0 0
reagovat

xxendxx

uz zbyva ta Divka ne? :D8)
643368
uz zbyva ta Divka ne? *:D**8)*
xxendxx
0 0
reagovat

Hateful 8

nechce se mi, ale musim souhlasit s popickem. na to, ze to ma 2 a tri ctvrte hodiny a skoro nic se tam nedeje, jen si povidaj, je to naprosto bozi. Western je jen skatulka, stejne tak by to mohlo bejt scify nebo fantasy a vysledek by byl stejnej. Russell (spis jeho knir) je tam skvelej, S.L.Jackson po dlouhy dobe neni prehravajici parodie sama sebe a Goggins (kterej byl naprosto dokonalej v Shieldu a od ty doby vsude jen pricmrndaval) si to krade pro sebe, kdykoli na nej zamiri kamera. Spousta recenzi to popisuje jako jeden z nejhorsich Tarantinovejch filmu, me to naopak prijde jako jeden z nejlepsich. Tohle je proste ten OLDSCHOOL Tarantino, jako byli Reservoir Dogs a Pulpy. Django i Pancharti byli skvělí, ale už to bylo až moc "filmový". Tohle je ta pravá Tarantinovska "divadelni" inscenace, kde jsou proste jen kulisy a cely to tahne scenar, rezie a herci.

Navíc ten super sirokouhlej format tomu dodava grady. Jak jsem nesel na StarWars do kina 2x, tak tady to napravim.

10/10

643367
nechce se mi, ale musim souhlasit s popickem. na to, ze to ma 2 a tri ctvrte hodiny a skoro nic se tam nedeje, jen si povidaj, je to naprosto bozi. Western je jen skatulka, stejne tak by to mohlo bejt scify nebo fantasy a vysledek by byl stejnej. Russell (spis jeho knir) je tam skvelej, S.L.Jackson po dlouhy dobe neni prehravajici parodie sama sebe a Goggins (kterej byl naprosto dokonalej v Shieldu a od ty doby vsude jen pricmrndaval) si to krade pro sebe, kdykoli na nej zamiri kamera. Spousta recenzi to popisuje jako jeden z nejhorsich Tarantinovejch filmu, me to naopak prijde jako jeden z nejlepsich. Tohle je proste ten OLDSCHOOL Tarantino, jako byli Reservoir Dogs a Pulpy. Django i Pancharti byli skvělí, ale už to bylo až moc "filmový". Tohle je ta pravá Tarantinovska "divadelni" inscenace, kde jsou proste jen kulisy a cely to tahne scenar, rezie a herci. Navíc ten super sirokouhlej format tomu dodava grady. Jak jsem nesel na StarWars do kina 2x, tak tady to napravim. 10/10
Hateful 8
0 0
reagovat

popik

Osm hrozných / The Hateful Eight (2015)

10/10* Quentin je borec! Víc než k westernu to ale má k takové Vraždě v Orient Expresu. Konec by se dal trochu prostříhat, ale prostě nemůžu dát míň jak 10 hvězd filmu, kterej dokázal během několika minut vymáčknout maximální herectví z člověka jako je Tatum, tak aby mě vůbec nerušil a zapadl do jinak herecky hvězdnýho obsazení, protože S.L. Jackson, K. Russell, ale hlavně Walton Goggins si to dávají neskutečně! Nikdo jinej jak Tarantino nedokáže napsat tak chytlavý dialogy. :+
643364
Osm hrozných / The Hateful Eight (2015) 10/10* Quentin je borec! Víc než k westernu to ale má k takové Vraždě v Orient Expresu. Konec by se dal trochu prostříhat, ale prostě nemůžu dát míň jak 10 hvězd filmu, kterej dokázal během několika minut vymáčknout maximální herectví z člověka jako je Tatum, tak aby mě vůbec nerušil a zapadl do jinak herecky hvězdnýho obsazení, protože S.L. Jackson, K. Russell, ale hlavně Walton Goggins si to dávají neskutečně! Nikdo jinej jak Tarantino nedokáže napsat tak chytlavý dialogy. *:+*
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se