Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 34401 - 34420 Napsat příspěvek

Carlito

Nakatomi Plazza a Billy Mack mě pokaždé vystačí :D
643268
Nakatomi Plazza a Billy Mack mě pokaždé vystačí *:D*
Carlito
0 0
reagovat
Díky všem za tipy :)
643264
Díky všem za tipy *:)*
0 0
reagovat
Stvoření světa
643262
Stvoření světa
0 0
reagovat
V Bruggách je vianočná klasika. :+ Pravidelne si v tomto období dávam aj maratón BBC Sherlocka :)
643252
V Bruggách je vianočná klasika. *:+* Pravidelne si v tomto období dávam aj maratón BBC Sherlocka *:)*
0 0
reagovat

SteKi

Přidávám se k doporučení. Výborná vánoční věc, tenhle speciál.
643251
Přidávám se k doporučení. Výborná vánoční věc, tenhle speciál.
SteKi
0 0
reagovat
Ja odkedy poznam Doctora tak si davama vianocny special A Christmas Carol
Je to take spravne rozpravkovo sibnuto doktorovsky vianocne :) A neni treba vobec poznat pribeh okolo toho nakolko to vobec na nic nenadvezuje.
643249
Ja odkedy poznam Doctora tak si davama vianocny special [link="http://www.imdb.com/title/tt1672218/"]A Christmas Carol[/link] Je to take spravne rozpravkovo sibnuto doktorovsky vianocne *:)* A neni treba vobec poznat pribeh okolo toho nakolko to vobec na nic nenadvezuje.
0 0
reagovat
Já teda o Vánocích stejnak z těch klasik víc jak obě Die Hard, Sám Doma, Pretty Woman a Lásku nebeskou nestíhám. :D
643247
Já teda o Vánocích stejnak z těch klasik víc jak obě Die Hard, Sám Doma, Pretty Woman a Lásku nebeskou nestíhám. *:D*
0 0
reagovat
Noc plná zázrakov, S tebou mě baví svět, Pelíšky, It´s Wonderful Life.
643245
Noc plná zázrakov, S tebou mě baví svět, Pelíšky, It´s Wonderful Life.
0 0
reagovat
Rozhodně V Bruggách. :+
643243
Rozhodně V Bruggách. *:+*
0 0
reagovat
Vánoční prázdniny, Grinch, Nightmare before christmas
643242
Vánoční prázdniny, Grinch, Nightmare before christmas
0 0
reagovat
Blue Valentine, Gremlins 1, Forest Gump, Americka Krasa, South park film
643241
Blue Valentine, Gremlins 1, Forest Gump, Americka Krasa, South park film
0 0
reagovat

Carlito

V Bruggách, Sám doma a pak naše osobní partnerské - Terminátor 2, ale to asi neprojde všude.
643240
V Bruggách, Sám doma a pak naše osobní partnerské - Terminátor 2, ale to asi neprojde všude.
Carlito
0 0
reagovat

Calito

Kiss kiss bang bang :+
643239
Kiss kiss bang bang *:+*
Calito
0 0
reagovat

Vánoční film

Chtěl jsem se zeptat, jaký máte oblíbený film, který si v čase Vánoc pravidelně pouštíte ?
Kromě obligátní Lásky nebeské a prvních dvou dílů Die Hard ;)
Napadá mě, že bych si zopáknul Bad Santu :D8)
643238
Chtěl jsem se zeptat, jaký máte oblíbený film, který si v čase Vánoc pravidelně pouštíte ? Kromě obligátní Lásky nebeské a prvních dvou dílů Die Hard *;)* Napadá mě, že bych si zopáknul Bad Santu *:D**8)*
Vánoční film
0 0
reagovat

xxendxx

Keby sa tam snažili vopchať aj nejakú osobnú rovinu, tak ten film sa natiahne na 3 hodiny. Ja naopak súhlasím s imfovou recenziou, že Cate tu funguje ako prostredník, ktorý ti ukazuje ako to v tom svete funguje a že sa tam s tebou nikto mazliť nebude a ak neprístupíš na pravidlá hry, tak by si sa mal odsťahovať do malého mestečka, kde zákon není tak pokrivený.

Na druhej strane by som si seriál s Del Torom a jeho Sicariom nechal páčiť. Tam by ta osobná rovina mohla fungovať skvele :+
643235
Keby sa tam snažili vopchať aj nejakú osobnú rovinu, tak ten film sa natiahne na 3 hodiny. Ja naopak súhlasím s imfovou recenziou, že Cate tu funguje ako prostredník, ktorý ti ukazuje ako to v tom svete funguje a že sa tam s tebou nikto mazliť nebude a ak neprístupíš na pravidlá hry, tak by si sa mal odsťahovať do malého mestečka, kde zákon není tak pokrivený. Na druhej strane by som si seriál s Del Torom a jeho Sicariom nechal páčiť. Tam by ta osobná rovina mohla fungovať skvele *:+*
xxendxx
0 0
reagovat
Je super, že si pamatujete :+, ale alespoň matný dojem, jak se to jmenovalo ;):))...
643232
Je super, že si pamatujete *:+*, ale alespoň matný dojem, jak se to jmenovalo *;)**:))*...
0 0
reagovat

Sicario

herecky, řemeslně a vlastně po všech stránkách je to parádní. Jediný co mi na tom tak nějak vadí, je to, že je v podstatě za 2 dny hotovo, bez nějakejch širších souvislostí, bez nějakýho osobního pohledu. Napínavý to bylo ukázkově, herecky není co vytknout, jen když to porovnám s epizodama Breaking Bad nebo Shieldu na podobný téma, tak tohle působí jako chudší bratříček.

7/10
643230
herecky, řemeslně a vlastně po všech stránkách je to parádní. Jediný co mi na tom tak nějak vadí, je to, že je v podstatě za 2 dny hotovo, bez nějakejch širších souvislostí, bez nějakýho osobního pohledu. Napínavý to bylo ukázkově, herecky není co vytknout, jen když to porovnám s epizodama Breaking Bad nebo Shieldu na podobný téma, tak tohle působí jako chudší bratříček. 7/10
Sicario
0 0
reagovat
joooo, to roztrhani carodejnice si pamatuju taky, ale mam tuseni, ze to neni pohadka.... nebo jsem se tim jako maly utesoval...
643220
joooo, to roztrhani carodejnice si pamatuju taky, ale mam tuseni, ze to neni pohadka.... nebo jsem se tim jako maly utesoval...
0 0
reagovat
Karlos: to si pamatuju a z tý scény roztrhání koňma jsem měl jako malej hodně slušný noční můry. Bude to stoprocentně nejpozději první půlka devadesátejch let.
643219
Karlos: to si pamatuju a z tý scény roztrhání koňma jsem měl jako malej hodně slušný noční můry. Bude to stoprocentně nejpozději první půlka devadesátejch let.
0 0
reagovat

Memphis

Ale došlo. ;)
643216
Ale došlo. *;)*
Memphis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se