Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 33341 - 33360 Napsat příspěvek
me nejvic dostala ta vynucena homo scena na letisti, kdy se Poe a Finn znovu potkavaj... ty pohledy, ty poplacani po (ramenou?) a ty kecy... neco mi rika, ze to bude mit v xxx parodii dohru

naopak skvele pusobila smrt (vy vite koho), pote, co slunce zhasne... predtim sem to nezaregistroval, ale kdyz zacal nalet, tak nekdo zahlasil, ze dokud je svetlo, tak ma dobro jeste porad nadeji... strih.... svetlo zhasnulo a byl kaput.
647593
me nejvic dostala ta vynucena homo scena na letisti, kdy se Poe a Finn znovu potkavaj... ty pohledy, ty poplacani po (ramenou?) a ty kecy... neco mi rika, ze to bude mit v xxx parodii dohru naopak skvele pusobila smrt (vy vite koho), pote, co slunce zhasne... predtim sem to nezaregistroval, ale kdyz zacal nalet, tak nekdo zahlasil, ze dokud je svetlo, tak ma dobro jeste porad nadeji... strih.... svetlo zhasnulo a byl kaput.
0 0
reagovat

The Force Awakens

:( tak jsem si to dal poprvé od kina (viděno 5x předtím) a teda, mírné zklamání. Napoprvé to byla fakt bomba, nostalgie, splněná přání, emoce fungovaly na jedničku a na té vlně jsem se vezl až do ledna. Dneska ale úvod hrozně natahovanej, víceméně jsem jen čekal, až se to konečně rozjede, ta emancipovaná Rey mě se svým vysekáváním se z Finnova držení rukou najednou přišla hrozně otravná, záporák - ačkoliv imho stále zahraný s citem, šíleně nevyužitý a bez té tuny věcí okolo, které tam ještě prostě nejsou vysvětlené, mi ten děj vůbec neubíhal, natož aby držel pohromadě. Když nepočítám jednotlivé momentky a pomrkávání na starší epizody, tak to celé zachraňuje vlastně až finále, Hanova smrt a pak luxusní noční duel uprostřed zasněženého lesa. Jinými slovy se opakuje druhý Star Trek - napoprvé boží, ale další shlédnutí tomu jen ubírají a zamilování se do toho filmu tak jako třeba u jeho prvního Star Treku nebo u třetí epizody SW v tomhle případě bohužel prostě nehrozí.

Jo, SW jsou zpátky a já jsem pořád štěstím bez sebe, ale zároveň jsem fakt rád, že další epizody dostali jiní režiséři a mezi nima ještě bude kupa spin-offů, mezi kterými si snad najdu něco, co mi sedne natrvalo. Byla by to škoda, kdyby ze sebe Disney vysypalo jenom kupu jednohubek.

7/10
647592
:( tak jsem si to dal poprvé od kina (viděno 5x předtím) a teda, mírné zklamání. Napoprvé to byla fakt bomba, nostalgie, splněná přání, emoce fungovaly na jedničku a na té vlně jsem se vezl až do ledna. Dneska ale úvod hrozně natahovanej, víceméně jsem jen čekal, až se to konečně rozjede, ta emancipovaná Rey mě se svým vysekáváním se z Finnova držení rukou najednou přišla hrozně otravná, záporák - ačkoliv imho stále zahraný s citem, šíleně nevyužitý a bez té tuny věcí okolo, které tam ještě prostě nejsou vysvětlené, mi ten děj vůbec neubíhal, natož aby držel pohromadě. Když nepočítám jednotlivé momentky a pomrkávání na starší epizody, tak to celé zachraňuje vlastně až finále, Hanova smrt a pak luxusní noční duel uprostřed zasněženého lesa. Jinými slovy se opakuje druhý Star Trek - napoprvé boží, ale další shlédnutí tomu jen ubírají a zamilování se do toho filmu tak jako třeba u jeho prvního Star Treku nebo u třetí epizody SW v tomhle případě bohužel prostě nehrozí. Jo, SW jsou zpátky a já jsem pořád štěstím bez sebe, ale zároveň jsem fakt rád, že další epizody dostali jiní režiséři a mezi nima ještě bude kupa spin-offů, mezi kterými si snad najdu něco, co mi sedne natrvalo. Byla by to škoda, kdyby ze sebe Disney vysypalo jenom kupu jednohubek. 7/10
The Force Awakens
0 0
reagovat
Já vím že je to jen naivní povzdechnutí, ale to je fakt hnus s tím milionem edic a syslením si materiálu do budoucna.
647590
Já vím že je to jen naivní povzdechnutí, ale to je fakt hnus s tím milionem edic a syslením si materiálu do budoucna.
0 0
reagovat
BranoZ, Karel: Což je poctivá, ale hlavně standartní abramsovská nálož. Ty materiály bývají většinou informačně hutné a dvě hodiny je pořád dnešní hodně silný nadstandart. Molho to dopadnout hůř, mnohem hůř.
Dle toho, co sem četl, by to mohlo uspokojit jak běžné diváctvo, tak i fandy. Některé, především techničtější aspekty to ale prý úplně nepokrývá a jde z toho asi cítit, že si nechávají další haldy pro další vydání. Ostatně někteří velcí US prodejci (wallmart, amazon) nají něco málo exkluzivních materiálů už teď a dvojí vydání je už teď jisté i díky tomu, že se nyní nevydává 3D edice a IMAX formátování...
647589
BranoZ, Karel: Což je poctivá, ale hlavně standartní abramsovská nálož. Ty materiály bývají většinou informačně hutné a dvě hodiny je pořád dnešní hodně silný nadstandart. Molho to dopadnout hůř, mnohem hůř. Dle toho, co sem četl, by to mohlo uspokojit jak běžné diváctvo, tak i fandy. Některé, především techničtější aspekty to ale prý úplně nepokrývá a jde z toho asi cítit, že si nechávají další haldy pro další vydání. Ostatně někteří velcí US prodejci (wallmart, amazon) nají něco málo exkluzivních materiálů už teď a dvojí vydání je už teď jisté i díky tomu, že se nyní nevydává 3D edice a IMAX formátování...
0 0
reagovat

BranoZ

69 minut má ten hlavní dokument, ještě tam jsou 4 minuty vystřiženejch scén a 6 featurettů, co maj celkem 41 minut. Takže 114 minut dohromady ;)
647587
69 minut má ten hlavní dokument, ještě tam jsou 4 minuty vystřiženejch scén a 6 featurettů, co maj celkem 41 minut. Takže 114 minut dohromady ;)
BranoZ
0 0
reagovat

BlackAdder

Ještě mne napadá, mrkni na dokument - Poslední spravedlivý, podobně kvalitní a působivé jako Potřást si rukou s ďáblem a obojí o 100% lepší, než Hotel Rwanda.

647580
Ještě mne napadá, mrkni na dokument - Poslední spravedlivý, podobně kvalitní a působivé jako Potřást si rukou s ďáblem a obojí o 100% lepší, než Hotel Rwanda.
BlackAdder
0 0
reagovat
Očakávané úžasné BR bonusy k Star Wars 7 majú len dohromady 69 minút???:o:-
647579
Očakávané úžasné BR bonusy k Star Wars 7 majú len dohromady 69 minút???*:o**:-*
0 0
reagovat

Andromeda Strain (1971)

Pecka. Vynikajúci procedurálny sci-fi thriller. Robert Wise točil skvelé veci v každom žánri a tento nie je výnimkou. Je to možno až príliš chladné ale to k tomu patrí. 9/10
647558
Pecka. Vynikajúci procedurálny sci-fi thriller. Robert Wise točil skvelé veci v každom žánri a tento nie je výnimkou. Je to možno až príliš chladné ale to k tomu patrí. 9/10
Andromeda Strain (1971)
0 0
reagovat

Kočka na střeše

:+ Souhlas...za mě taky plno
647557
*:+* Souhlas...za mě taky plno
Kočka na střeše
0 0
reagovat

TonyClifton

fér to nebolo, lebo paper towns je vo svojej kategórii super :)
647556
fér to nebolo, lebo paper towns je vo svojej kategórii super :)
TonyClifton
0 0
reagovat

Kočka na rozpálené plechové střeše (1958)

Je to divadelní a to tak, že hodně. Já naštěstí divadlo můžu a to tak, že hodně. Takže jsem byl zaháčkovaný od prvních záběrů. O charismatu, hereckých schopnostech a sex appealu Elizabeth Taylor a Paula Newmana se asi nemá smysl moc rozepisovat. Nemyslím, že by jim v tomhle v historii konkurovali víc jak 3 herci od každého pohlaví, jestli vůbec. Moc moc se mi líbil Burl Ives, ten chlap ve stejném roce vystřihnul paládní roli ve Velké zemi. Zvláštní si takhle najít oblíbeného herce ve vedlejších rolích 60 let starých filmů. 10/10

Vytáhni v hospodě: Koukali jsme na tom bezprostředně po Papírových městech, abych drahé polovičce ukázal, jak moc velká sračka to bylo. Fér to ode mne dvakrát nebylo.
647555
Je to divadelní a to tak, že hodně. Já naštěstí divadlo můžu a to tak, že hodně. Takže jsem byl zaháčkovaný od prvních záběrů. O charismatu, hereckých schopnostech a sex appealu Elizabeth Taylor a Paula Newmana se asi nemá smysl moc rozepisovat. Nemyslím, že by jim v tomhle v historii konkurovali víc jak 3 herci od každého pohlaví, jestli vůbec. Moc moc se mi líbil Burl Ives, ten chlap ve stejném roce vystřihnul paládní roli ve Velké zemi. Zvláštní si takhle najít oblíbeného herce ve vedlejších rolích 60 let starých filmů. 10/10 Vytáhni v hospodě: Koukali jsme na tom bezprostředně po Papírových městech, abych drahé polovičce ukázal, jak moc velká sračka to bylo. Fér to ode mne dvakrát nebylo.
Kočka na rozpálené plechové střeše (1958)
0 0
reagovat

Čarodějnice (2015)

Husí kůže od začátku do konce, drsná atmosféra, opravdu překrásný film :+
647553
Husí kůže od začátku do konce, drsná atmosféra, opravdu překrásný film *:+*
Čarodějnice (2015)
0 0
reagovat
kuju!
647552
kuju!
0 0
reagovat
Shake Hands with the Devil
647551
Shake Hands with the Devil
0 0
reagovat

dotaz

Jak se jmenuje ten film o občanský válce ve Rwandě? Kde hlavní roli francouzského velitele sil OSN hrál ten herec ze seriálu Nikita?
647550
Jak se jmenuje ten film o občanský válce ve Rwandě? Kde hlavní roli francouzského velitele sil OSN hrál ten herec ze seriálu Nikita?
dotaz
0 0
reagovat
Matrix Revolutions
Ja to taky mam hrozne rad. :+
647540
[b]Matrix Revolutions[/b] Ja to taky mam hrozne rad. *:+*
0 0
reagovat

Axis

:+
647509
*:+*
Axis
0 0
reagovat
Já chci scifi podle jeho scénáře, před tím by naprostou náhodou viděl Cowboye Beebopa a Keanu by mu poslal svá treninková videa. No kupoval bych lístky na 2-3 projekce najednou.
647506
Já chci scifi podle jeho scénáře, před tím by naprostou náhodou viděl Cowboye Beebopa a Keanu by mu poslal svá treninková videa. No kupoval bych lístky na 2-3 projekce najednou.
0 0
reagovat

Axis

Vážně bys chtěl vidět scifi podle Tarantina? Jasně, mohl by to být zajímavý experiment, ale podle mě by mu to nesedlo.
647505
Vážně bys chtěl vidět scifi podle Tarantina? Jasně, mohl by to být zajímavý experiment, ale podle mě by mu to nesedlo.
Axis
0 0
reagovat
the departed je inde
647504
the departed je inde
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se