Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 33361 - 33380 Napsat příspěvek
americký gangster 8?/10
no ja neviem, ten film má dobré postavy aj niektoré scény, hlavne keď denzel niekoho zajebáva ale žeby ma tam niečo rozsekalo...
647503
americký gangster 8?/10 no ja neviem, ten film má dobré postavy aj niektoré scény, hlavne keď denzel niekoho zajebáva ale žeby ma tam niečo rozsekalo...
0 0
reagovat

GuidoA.

ja ľutujem ľudí, ktorm sa nepáči sleepers, takže všetko je ako má byť :D
647502
ja ľutujem ľudí, ktorm sa nepáči sleepers, takže všetko je ako má byť *:D*
GuidoA.
0 0
reagovat
Snad čte Tarantino Mzet, dál už bude jen psát scénáře a nechá je realizovat někým kdo ho dokáže zrealizovat a přidat k tomu něco neokoukaného. Co Neille Blomkampfe? Scénáře nejsou tvoje silná stránka a scífko podle Qunetinových notiček a tvého vizuálu... Oki zpět na stromy.
647501
Snad čte Tarantino Mzet, dál už bude jen psát scénáře a nechá je realizovat někým kdo ho dokáže zrealizovat a přidat k tomu něco neokoukaného. Co Neille Blomkampfe? Scénáře nejsou tvoje silná stránka a scífko podle Qunetinových notiček a tvého vizuálu... Oki zpět na stromy.
0 0
reagovat
upstream color (2013)
lituju lidi, ktery si to nedovedou uzit. za mne je to cistocista stovecka. the modern ocean se nemuzu dockat, i kdyz pochybuju, ze nekdy vznikne.
647500
upstream color (2013) lituju lidi, ktery si to nedovedou uzit. za mne je to cistocista stovecka. the modern ocean se nemuzu dockat, i kdyz pochybuju, ze nekdy vznikne.
0 0
reagovat
nie si zďaleka prvý, kto mi to povedal;)
647499
nie si zďaleka prvý, kto mi to povedal*;)*
0 0
reagovat

pepo

647498
[link="http://cdn.meme.am/instances/59480781.jpg"]Morpheus bez novin[/link]
pepo
0 0
reagovat
lebo to nerežíroval on :D
647497
lebo to nerežíroval on *:D*
0 0
reagovat

pepo

Pro mě je nejlíp odvyprávěná Tarantinovka Pravdivá Romance. Jeden z filmů který bych si jednou rád prožil.
647496
Pro mě je nejlíp odvyprávěná Tarantinovka Pravdivá Romance. Jeden z filmů který bych si jednou rád prožil.
pepo
0 0
reagovat

Axis

Ja mu asi zožerem všetko. :D
647495
Ja mu asi zožerem všetko. *:D*
Axis
0 0
reagovat

Captains Courageous (1937)

Krásny film s fantastickým Tracym. Škoda, že detské filmy sa už netočia takto elegantne. Záverečná štvrťhodina je totálna ždímačka sĺz. 9/10

Tony, Ted, Disk povinne kuknúť;)
647493
Krásny film s fantastickým Tracym. Škoda, že detské filmy sa už netočia takto elegantne. Záverečná štvrťhodina je totálna ždímačka sĺz. 9/10 Tony, Ted, Disk povinne kuknúť*;)*
Captains Courageous (1937)
0 0
reagovat

pepo

Jen v první třetině? V druhý měl dostat Tarantino pět plus do konce utkání, za to jak s divákem...no já to nebudu psát. Ještě že to po druhý neuvidím.
647492
Jen v první třetině? V druhý měl dostat Tarantino pět plus do konce utkání, za to jak s divákem...no já to nebudu psát. Ještě že to po druhý neuvidím.
pepo
0 0
reagovat

Upstream Color (2013)

WTF i just saw? Vyzerá to ako keby niekto donútil Malicka natočiť béčkový sci - fi scenár bez prachov a zvukár mu omylom zabudol primiešať vnútorné monológy. 4/10
647491
WTF i just saw? Vyzerá to ako keby niekto donútil Malicka natočiť béčkový sci - fi scenár bez prachov a zvukár mu omylom zabudol primiešať vnútorné monológy. 4/10
Upstream Color (2013)
0 0
reagovat

Hateful Eight

Stále zamrzí, keď vidím niečo takto úžasné a nie je to dokonalé. Hlavne v prvej tretine zbytočne uťahané a sebaukájajúce, potom jeho to už strašná pecka akú som očakával Ja to proste Tarantinovi žeriem. 9/10 a teším sa ďalšie pozretie
647490
Stále zamrzí, keď vidím niečo takto úžasné a nie je to dokonalé. Hlavne v prvej tretine zbytočne uťahané a sebaukájajúce, potom jeho to už strašná pecka akú som očakával Ja to proste Tarantinovi žeriem. 9/10 a teším sa ďalšie pozretie
Hateful Eight
0 0
reagovat

GuidoA.

:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-
647489
*:-**:-**:-**:-**:-**:-**:-**:-**:-**:-*
GuidoA.
0 0
reagovat

Disk

:+
647486
*:+*
Disk
0 0
reagovat
sleepers (1996) je hroznej shit
647488
sleepers (1996) je hroznej shit
0 0
reagovat

Kostěj

Z toho si nic nedělej, dneska nějaká matka na Obecnou školu přitáhla své dva malé syny (asi 6 a 7 let). No a ty děti mluvily poněkud nahlas... :-
647484
Z toho si nic nedělej, dneska nějaká matka na Obecnou školu přitáhla své dva malé syny (asi 6 a 7 let). No a ty děti mluvily poněkud nahlas... *:-*
Kostěj
0 0
reagovat

The Witch

Parádní film a zároveň moje opět na delší dobu poslední návštěva kina. Zasraný pipiny; libovolný domácí zvíře z toho filmu (včetně vyvrženejch koz) mělo větší IQ než ty dvě blbky dohromady :-:(
647481
Parádní film a zároveň moje opět na delší dobu poslední návštěva kina. Zasraný pipiny; libovolný domácí zvíře z toho filmu (včetně vyvrženejch koz) mělo větší IQ než ty dvě blbky dohromady *:-**:(*
The Witch
0 0
reagovat
Disk: :+
647480
Disk: *:+*
0 0
reagovat

Obecná škola (1991)

Viděno na velkém plátně, digitální remastering se povedl. :+
647479
Viděno na velkém plátně, digitální remastering se povedl. *:+*
Obecná škola (1991)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se