Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 33301 - 33320 Napsat příspěvek
ztraceni v mnichove (2015)
75% - lepsi jak original. kobry, olga a ted tohle. co se to se mnou deje? a to mam jeste vysoko v poradnicku daisies (1966). ze zacatku sem se nudil. pak sem trochu znejistil a nakonec se dobre bavil.
647839
ztraceni v mnichove (2015) 75% - lepsi jak original. kobry, olga a ted tohle. co se to se mnou deje? a to mam jeste vysoko v poradnicku daisies (1966). ze zacatku sem se nudil. pak sem trochu znejistil a nakonec se dobre bavil.
0 0
reagovat
Přiznám se, že upadám do menší letargie, co se týká mého vlastního hodnocení od roku dejme tomu 2000 a nahoru. Jednoduše řečeno mám poslední dobou velký problém si užít novější filmy, i když moc chci. Hlavně ty ne dvakrát áčkové, co se týká rozpočtu nebo jmenných papírových předpokladů. I proto mne samotného hodnocení následujících filmů velmi překvapilo:

Turecky snadno a rychle (2012)
Stačí když napíšu, že je to od tvůrců Fakjů pane učiteli? Hraje tam i Zeki (Elyas M'Barek), docela fajn německá verze Karen Gillian, moooooc cute arabka i ta šílená ředitelka z FPU. Ale hlavně to má opět boží dabing "Ty vole radši rychle jeď, má na hlavě šátek, než vybouchne." Sečteno podtrženo, řezal jsem se od začátku do konce a ani mne nenapadlo zamýšlet se nad jedním docela solidním logickým lapsem, je mi to u crazy komedie dost jedno. Když už na to nikoho nenalákám, tak snad Diska, když napíšu, že je tam Elyas M'Barek 90% času do půl těla. :D 9/10 (jo mám tam nejvyšší hodnocení na csfd.

Husí kůže / Goosebumps (2015)
Původní seriál jsem neznal, vůbec. Ale tohle byla moc fajn pocta, dýchalo to na mne na každém kroku. Triky na rozpočet dost super. Jack Black konečně nehrál Jacka Blacka!!!! A šlo mu to super... Vcelku otřele neotřelá zápletka a celé dílko na vlně prolamování tří a půlté bariéry nebo jak to napsat? Škoda, že mi nebylo tak 15, to bych z toho byl vyloženě nadšenej. Jak moc osvěžující koktejl humoru a hororu po všech těch young adult sračkách. 8/10 PS Z hlavního záporáka jsem měl solidní hrůzu i na takovou taškařici :D

Good Dinosaur (2015)
Horší než Zootopia, lepší než V hlavě (alespoň za mne...). Má to strasně jednoduchoučký příběh, ale výtvárná stránka a sympatie postav mne totálně rozsekaly. Já nebrečím, ty brečíš! moment hned několikrát. :D Špunt nejroztomilejší postava za hodně hodně dlouho. Po dlouhé době jsem měl pocit, že animák který si nehraje na něco víc (jako mega vynucené V hlavě). Akorát si moc nejsem jistej cílovkou. Něco co vypadá jako artovka s dětským příběhem? Nemyslím si, že tohle někdy mohlo vydělat a vzhledem k Tedově článku a totálně neviditelné kampani bych se i přidal k nějaké konspiračce. Hrozně mne dostává do kolen teze, že dinosauři měli něco jako společnost, farmaření apod. A je mi fakt jedno, že to bylo vzhledem k velikosti mozku nemožné. :) 8/10

647838
Přiznám se, že upadám do menší letargie, co se týká mého vlastního hodnocení od roku dejme tomu 2000 a nahoru. Jednoduše řečeno mám poslední dobou velký problém si užít novější filmy, i když moc chci. Hlavně ty ne dvakrát áčkové, co se týká rozpočtu nebo jmenných papírových předpokladů. I proto mne samotného hodnocení následujících filmů velmi překvapilo: [b]Turecky snadno a rychle (2012)[/b] Stačí když napíšu, že je to od tvůrců Fakjů pane učiteli? Hraje tam i Zeki (Elyas M'Barek), docela fajn německá verze Karen Gillian, moooooc cute arabka i ta šílená ředitelka z FPU. Ale hlavně to má opět boží dabing "Ty vole radši rychle jeď, má na hlavě šátek, než vybouchne." Sečteno podtrženo, řezal jsem se od začátku do konce a ani mne nenapadlo zamýšlet se nad jedním docela solidním logickým lapsem, je mi to u crazy komedie dost jedno. Když už na to nikoho nenalákám, tak snad Diska, když napíšu, že je tam Elyas M'Barek 90% času do půl těla. *:D* 9/10 (jo mám tam nejvyšší hodnocení na csfd. [b]Husí kůže / Goosebumps (2015)[/b] Původní seriál jsem neznal, vůbec. Ale tohle byla moc fajn pocta, dýchalo to na mne na každém kroku. Triky na rozpočet dost super. Jack Black konečně nehrál Jacka Blacka!!!! A šlo mu to super... Vcelku otřele neotřelá zápletka a celé dílko na vlně prolamování tří a půlté bariéry nebo jak to napsat? Škoda, že mi nebylo tak 15, to bych z toho byl vyloženě nadšenej. Jak moc osvěžující koktejl humoru a hororu po všech těch young adult sračkách. 8/10 PS Z hlavního záporáka jsem měl solidní hrůzu i na takovou taškařici *:D* [b]Good Dinosaur (2015)[/b] Horší než Zootopia, lepší než V hlavě (alespoň za mne...). Má to strasně jednoduchoučký příběh, ale výtvárná stránka a sympatie postav mne totálně rozsekaly. Já nebrečím, ty brečíš! moment hned několikrát. *:D* Špunt nejroztomilejší postava za hodně hodně dlouho. Po dlouhé době jsem měl pocit, že animák který si nehraje na něco víc (jako mega vynucené V hlavě). Akorát si moc nejsem jistej cílovkou. Něco co vypadá jako artovka s dětským příběhem? Nemyslím si, že tohle někdy mohlo vydělat a vzhledem k Tedově článku a totálně neviditelné kampani bych se i přidal k nějaké konspiračce. Hrozně mne dostává do kolen teze, že dinosauři měli něco jako společnost, farmaření apod. A je mi fakt jedno, že to bylo vzhledem k velikosti mozku nemožné. *:)* 8/10
0 0
reagovat

Survivor (2015)

Esencia priemeru po každej stránke. Ale pozrieť sa to dá 5/10
647836
Esencia priemeru po každej stránke. Ale pozrieť sa to dá 5/10
Survivor (2015)
0 0
reagovat

Miracle Mile (1988)

Veľká pecka. Atmosferická, občas bizarná a až do poslednej chvíle nejednoznačná s výbornou východiskovou situáciou. Prečo z toho vlastne nie je kult? 10/10

Fakt si to kuknite a nič si o deji dopredu nezisťujte
647824
Veľká pecka. Atmosferická, občas bizarná a až do poslednej chvíle nejednoznačná s výbornou východiskovou situáciou. Prečo z toho vlastne nie je kult? 10/10 Fakt si to kuknite a nič si o deji dopredu nezisťujte
Miracle Mile (1988)
0 0
reagovat
miluju tenhle tweet mika d'angela
647759
miluju tenhle [link="https://twitter.com/gemko/status/702275177824923649"]tweet[/link] mika d'angela
0 0
reagovat
the vvitch: a new-england folktale (2015)
100% - asi si zopakuju kino. tohle je fajn recenze. tenhle film nadchne jen malou skupinu lidi. je to "nudny", doslovny, na kost ohlodany, plny nesympatickych postav, atd. uzil sem si to na maximum a i ten vylozene doslovnej zaver s jasnou metaforou. ukazneni lidi v sale mi udelali radost. sice jeden typek vedle mne zral popcorn, ale snazil se bejt potichu a je muj problem, ze mi to i tak vadilo. taky pomohlo, kdyz se pri jediny scene zasmal celej sal - jak byli vsechny decka s kozlem zavreny v chlivku a ptali se jak je to teda s tou carodejnici. pak bylo prekvapive, ale sem rad, ze tomu tak bylo, pouze uchechtnuti u vzdychani pri predstave obcovani s jezisem. pak sem se jeste sam dobre zasmal u toho jak ho srazil kozel na tu jeho krasne vyskladanou hromadu drivi. k cirymu silenstvi patri i davka komediie a nechapu jak to tomu nekdo muze vycitat za chybu.
647757
the vvitch: a new-england folktale (2015) 100% - asi si zopakuju kino. tohle je fajn [link="http://pinbacker.cz/festivaly/115-carodejnice"]recenze[/link]. tenhle film nadchne jen malou skupinu lidi. je to "nudny", doslovny, na kost ohlodany, plny nesympatickych postav, atd. uzil sem si to na maximum a i ten vylozene doslovnej zaver s jasnou metaforou. [spoiler]ukazneni lidi v sale mi udelali radost. sice jeden typek vedle mne zral popcorn, ale snazil se bejt potichu a je muj problem, ze mi to i tak vadilo. taky pomohlo, kdyz se pri jediny scene zasmal celej sal - jak byli vsechny decka s kozlem zavreny v chlivku a ptali se jak je to teda s tou carodejnici. pak bylo prekvapive, ale sem rad, ze tomu tak bylo, pouze uchechtnuti u vzdychani pri predstave obcovani s jezisem. pak sem se jeste sam dobre zasmal u toho jak ho srazil kozel na tu jeho krasne vyskladanou hromadu drivi. k cirymu silenstvi patri i davka komediie a nechapu jak to tomu nekdo muze vycitat za chybu. [/spoiler]
0 0
reagovat
perfektni recenze anomalisy
647747
perfektni recenze [link="http://www.lidovky.cz/anomalisa-kdyby-franz-kafka-tocil-loutkovy-film-ft5-/kultura.aspx?c=A160318_140439_ln_kultura_hep"]anomalisy[/link]
0 0
reagovat

MarvinP

Jojo, ten film absolutně nestárne a Hopkins se pro tu roli narodil.
647743
Jojo, ten film absolutně nestárne a Hopkins se pro tu roli narodil.
MarvinP
0 0
reagovat
Když jsme tu u potvrzování klasik, já si po létech zahýkal blahem nad Mlčením jehňátek. Chytře postavený, pečlivě vygradovaný, invenčně nasnímaný, má to několik interpretačních vrstev, ale hlavně je to i po těch letech, kdy už to vykrádalo tisíc a jedno béček, pořád úplně normálně napínavý.
647742
Když jsme tu u potvrzování klasik, já si po létech zahýkal blahem nad Mlčením jehňátek. Chytře postavený, pečlivě vygradovaný, invenčně nasnímaný, má to několik interpretačních vrstev, ale hlavně je to i po těch letech, kdy už to vykrádalo tisíc a jedno béček, pořád úplně normálně napínavý.
0 0
reagovat

statocne srdce 10/10

jezis to bolo dobre :+
647741
jezis to bolo dobre *:+*
statocne srdce 10/10
0 0
reagovat
ja olga hepnarova (2016)
80% - je tam vsechno co sem cekal: neujasnena sexualita + nymfomanie, vyhrozovani sebevrazdou, bibliofilie + ztraceni syntaxu, ... akorat sem cekal jeste navic sebeposkozovani, paleni cigaretou se uplne nabizelo. po vsech strankach skvely. za vznik tehle holek muzou chladny matky. pro novorozene je matka celej vesmir a pokud si k sobe nevytvori vztah, tak se nemuze dal vyvijet do komplexni bytosti. spatne to dopada kdyz je ovladne jejich temna strana. kdyz pretrvavaj na svetly, tak klidne podepisujou petice za svetovy mir a nenavidej se kdyz je na okamzik posedne cerna dira v jejich srdci.
647736
ja olga hepnarova (2016) 80% - je tam vsechno co sem cekal: neujasnena sexualita + nymfomanie, vyhrozovani sebevrazdou, bibliofilie + ztraceni syntaxu, ... akorat sem cekal jeste navic sebeposkozovani, paleni cigaretou se uplne nabizelo. po vsech strankach skvely. za vznik tehle holek muzou chladny matky. pro novorozene je matka celej vesmir a pokud si k sobe nevytvori vztah, tak se nemuze dal vyvijet do komplexni bytosti. spatne to dopada kdyz je ovladne jejich temna strana. kdyz pretrvavaj na svetly, tak klidne podepisujou petice za svetovy mir a nenavidej se kdyz je na okamzik posedne cerna dira v jejich srdci.
0 0
reagovat

Justice League vs. Teen Titans

Nenechte se zmast nazvem, tohle patri mezi ty dospelactejsi animaky. Tela se porcuji, hlavy litaji, tech teen momentu je tu nastesti minimum (ale jo, jsou otravne), vytvarne to je DC (nad)standard...

K tem DC animakum vlastne vetsinou ani neni moc, co psat... Obcas sice vypusti dost zanedbane ditka, ale zrovna tohle fakt patri mezi tu jejich top tvorbu, zaroven ale nicim nevybocuje z mantinelu tohohle kontextu.

Ma to vetsi koule nez jejich MoS a BvS dohromady, coz vyvolava otazku, o kolik lepsi by DCCU filmy mohly byt, kdyby se trochu vic inspirovali tady u video kolegu.... Ale taky jsem si rikal, jak kurevsky narezove by tyhle animaky mohly byt, kdyby se jim byt jen o trochu navysil rozpocet a tvurci oteze se daly do rukou trochu vyssi reziserske lize...
647706
Nenechte se zmast nazvem, tohle patri mezi ty dospelactejsi animaky. Tela se porcuji, hlavy litaji, tech teen momentu je tu nastesti minimum (ale jo, jsou otravne), vytvarne to je DC (nad)standard... K tem DC animakum vlastne vetsinou ani neni moc, co psat... Obcas sice vypusti dost zanedbane ditka, ale zrovna tohle fakt patri mezi tu jejich top tvorbu, zaroven ale nicim nevybocuje z mantinelu tohohle kontextu. Ma to vetsi koule nez jejich MoS a BvS dohromady, coz vyvolava otazku, o kolik lepsi by DCCU filmy mohly byt, kdyby se trochu vic inspirovali tady u video kolegu.... Ale taky jsem si rikal, jak kurevsky narezove by tyhle animaky mohly byt, kdyby se jim byt jen o trochu navysil rozpocet a tvurci oteze se daly do rukou trochu vyssi reziserske lize...
Justice League vs. Teen Titans
0 0
reagovat
Jeden spolužák na gymplu mi říkal, že mu připomínám "zázračné dítě" Donnieho Smithe. :D
647654
Jeden spolužák na gymplu mi říkal, že mu připomínám "zázračné dítě" Donnieho Smithe. *:D*
0 0
reagovat

Memphis

musím teda uznat, že ty "urban stories" na začátku filmu jsou všechny lepší než ta, kterou nám pak vypráví zbytek stopáže :-)
647653
musím teda uznat, že ty "urban stories" na začátku filmu jsou všechny lepší než ta, kterou nám pak vypráví zbytek stopáže :-)
Memphis
0 0
reagovat

Marvin

Jo, na tebe a Interstellar jsem si vzpomněl. Aspoň máš představu, jak si připadám já, když na Magnolii přijde řeč. V mých očích je to daleko horší kýč než právě Interstellar, a kdykoliv si na ten film vzpomenu, dostávám kopřivku.
647651
Jo, na tebe a Interstellar jsem si vzpomněl. Aspoň máš představu, jak si připadám já, když na Magnolii přijde řeč. V mých očích je to daleko horší kýč než právě Interstellar, a kdykoliv si na ten film vzpomenu, dostávám kopřivku.
Marvin
0 0
reagovat

MarvinP

ehm....nie
647649
ehm....nie
MarvinP
0 0
reagovat
Tak bonusy k EpVII jsou uplne o nicem a nudne, tohle je sokujicnejsi, nez ze se film nekomu libil a nekomu ne. :- Je to prakticky self-promo Kathleen K., ktera nas tim vsim poplacavanim po zadech a objimanim provede. Nic se nestihne poradne rozebrat, jen se to nakousne, chybi tomu lepsi uchopeni.
647648
Tak bonusy k EpVII jsou uplne o nicem a nudne, tohle je sokujicnejsi, nez ze se film nekomu libil a nekomu ne. *:-* Je to prakticky self-promo Kathleen K., ktera nas tim vsim poplacavanim po zadech a objimanim provede. Nic se nestihne poradne rozebrat, jen se to nakousne, chybi tomu lepsi uchopeni.
0 0
reagovat

Magnolia

Trochu kýč to sice je a je to film svý doby. Ale naleštěný ho*no vypadá jinak (viz Interstellar).
647647
Trochu kýč to sice je a je to film svý doby. Ale naleštěný ho*no vypadá jinak (viz Interstellar).
Magnolia
0 0
reagovat
žaby
647645
žaby
0 0
reagovat
je to ten film kde přší ryby z nebe ?
647644
je to ten film kde přší ryby z nebe ?
0 0
reagovat
Komentáře

AKTUALITY

NovinkyTémataNa obzoru

RECENZE

Aktuální recenzeKinovýhledVIM

TRAILERY

TraileryOldies

DVD/BD

Blu-rayNová DVD

O MOVIEZONE

TirážFAQStatistikyKontaktVšeobecné podmínky
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se