Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 32741 - 32760 Napsat příspěvek

To Kill a Mockingbird

Nádhera, nicméně holy shit, mladej Duvall vypadá jako James Franco :o
656668
Nádhera, nicméně holy shit, mladej Duvall vypadá jako James Franco *:o*
To Kill a Mockingbird
0 0
reagovat

popik

zabudol si dodať čo si pri tom "konzumoval"
656666
zabudol si dodať čo si pri tom "konzumoval"
popik
0 0
reagovat

Ben Hur (2016)

Nečekaná, ale o to větší pecka! 8-9/10* :+:+:+

Nevěřil bych, že právě tenhle film se dostane do mé TOP 10 roku 2016, ale je to tak. Bez jakýchkoliv iluzí a s vědomím toho, že film propadl a na MZ dostal pouhé 3* jsem k filmu přistupoval jako k takové "výplňovce", která poběží někde v pozadí, zatímco já budu pařit FIFU.
O to větší překvapení mě čekalo, protože casting je parádní (mnohem mnohem lepší než u Scottova Mojžíše), výpravnost ucházející a CGI triky o poznání poladěnější, než v né moc povedených trailerech.
Nejdůležitější je ale příběh, kterej prostě funguje a vždycky fungovat bude. Povedený mix mezi Spartakem,Mojžíšem a Umučením Krista.

Překvapení roku :+
656662
Nečekaná, ale o to větší pecka! 8-9/10* *:+**:+**:+* Nevěřil bych, že právě tenhle film se dostane do mé TOP 10 roku 2016, ale je to tak. Bez jakýchkoliv iluzí a s vědomím toho, že film propadl a na MZ dostal pouhé 3* jsem k filmu přistupoval jako k takové "výplňovce", která poběží někde v pozadí, zatímco já budu pařit FIFU. O to větší překvapení mě čekalo, protože casting je parádní (mnohem mnohem lepší než u Scottova Mojžíše), výpravnost ucházející a CGI triky o poznání poladěnější, než v né moc povedených trailerech. Nejdůležitější je ale příběh, kterej prostě funguje a vždycky fungovat bude. Povedený mix mezi Spartakem,Mojžíšem a Umučením Krista. Překvapení roku *:+*
Ben Hur (2016)
0 0
reagovat
chci trihodinovej film ve stylu manchester by the sea pro jar jar binkse. av club film club o star wars.
656656
chci trihodinovej film ve stylu manchester by the sea pro jar jar binkse. av club film club o star wars.
0 0
reagovat

KARLOS

Odepisuji hodně se zpožděním, Sullyho jsem viděl včera a bylo to super.:+ Deepwater Horizon bohužel ještě ne.
656648
Odepisuji hodně se zpožděním, Sullyho jsem viděl včera a bylo to super.*:+* Deepwater Horizon bohužel ještě ne.
KARLOS
0 0
reagovat

Joker

656638
http://www.youtube.com/watch?v=Nfx9IX-TH-4
Joker
0 0
reagovat
Benigni. Poslední věc, kterou bych chtěl v prosinci podstupovat, je dojíždět 70 let staré filmy. )
656637
Benigni. Poslední věc, kterou bych chtěl v prosinci podstupovat, je dojíždět 70 let staré filmy. )
0 0
reagovat

The Joker

Který Život je krásný máš na mysli? Ten s Robertem Benignim nebo ten s Jimmym Stewartem?
656636
Který [b]Život je krásný[/b] máš na mysli? Ten s Robertem Benignim nebo ten s Jimmym Stewartem?
The Joker
0 0
reagovat
Průběžně doháním různé resty...

Malý princ - Jak animáky nemusím, tak tohle bylo moc fajn. Hlavně oceňuji ty ambice natočit něco víc, než jen rodinnou klasiku. 8/10

Pianista - Tohle mi unikalo hrozně dlouho no a osobně můžu vytknout jen tu repetetivnost druhé půlky. Plus teda u hodného nácka Kretschmanna jsem si hned vzpomněl na Brada, jak se objeví ke konci 12 Years a Slave a zachrání situaci. 'Horší' než Schindler, lepší než Musíme si pomáhat. Asi tak. Spíš teda teď zpětně zamrzí, co se stalo s kariérou Adriena Brodyho. 9/10

Údolí stínů - Je to takové jakože 'poctivé', ale zároveň tomu hrozně chybí vlastní ksicht a ta linka s manželkami je hrozná. Ale úplně největší mínus je fakt, že to očividně točili někde ve Státech. Tam nebyl vůbec žádný zájem se pokusit vytvořit nějakou iluzi Vietnamu. 6/10

A film, který hodnotit nebudu, jelikož mi absolutně nesedl - Život je krásný. Strašně uchcaná veselka.
656635
Průběžně doháním různé resty... [b]Malý princ[/b] - Jak animáky nemusím, tak tohle bylo moc fajn. Hlavně oceňuji ty ambice natočit něco víc, než jen rodinnou klasiku. [b]8/10[/b] [b]Pianista[/b] - Tohle mi unikalo hrozně dlouho no a osobně můžu vytknout jen tu repetetivnost druhé půlky. Plus teda u hodného nácka Kretschmanna jsem si hned vzpomněl na Brada, jak se objeví ke konci 12 Years a Slave a zachrání situaci. 'Horší' než Schindler, lepší než Musíme si pomáhat. Asi tak. Spíš teda teď zpětně zamrzí, co se stalo s kariérou Adriena Brodyho. [b]9/10[/b] [b]Údolí stínů[/b] - Je to takové jakože 'poctivé', ale zároveň tomu hrozně chybí vlastní ksicht a ta linka s manželkami je hrozná. Ale úplně největší mínus je fakt, že to očividně točili někde ve Státech. Tam nebyl vůbec žádný zájem se pokusit vytvořit nějakou iluzi Vietnamu. [b]6/10[/b] A film, který hodnotit nebudu, jelikož mi absolutně nesedl - [b]Život je krásný[/b]. Strašně uchcaná veselka.
0 0
reagovat

Rogue One

je nefunkční dějová slátanina s parodií na bitevní vřavu. Plusem je jen boží Vader a propojení na ep. IV. Dokonale mehtastický film. 85% my ass.
656634
je nefunkční dějová slátanina s parodií na bitevní vřavu. Plusem je jen boží Vader a propojení na ep. IV. Dokonale mehtastický film. 85% my ass.
Rogue One
0 0
reagovat

Nocturnal Animals (2016)

Predposledná návšteva kina a film roka aspoň pre mňa, ktorý môže paradoxne už tromfnúť iba posledná návšteva kina a La La Land. Woooow :o :+

656633
Predposledná návšteva kina a film roka aspoň pre mňa, ktorý môže paradoxne už tromfnúť iba posledná návšteva kina a La La Land. Woooow *:o* *:+*
Nocturnal Animals (2016)
0 0
reagovat

GuidoA

656631
[link="https://media.giphy.com/media/Fml0fgAxVx1eM/giphy.gif"]Force Awakens druhej nejhorší díl[/link].
GuidoA
0 0
reagovat
rogue one: a star wars story (2016)
85% - wow, cely sal tleskal a zaslouzene. jako bylo the force awakens druhej nejhorsi dil, tak tenhle je druhej nejlepsi. rian johnson ma co delat se tomuhle vyrovnat.
656630
rogue one: a star wars story (2016) 85% - wow, cely sal tleskal a zaslouzene. jako bylo the force awakens druhej nejhorsi dil, tak tenhle je druhej nejlepsi. rian johnson ma co delat se tomuhle vyrovnat.
0 0
reagovat

Suicide Squad

No to byl teda naprosto nefunkční shit. Špatný od začátku až do konce. Už i Arrow měl líp udělaný tyhle antihrdiny. A otřesnej soundtrack.
3/10
656629
No to byl teda naprosto nefunkční shit. Špatný od začátku až do konce. Už i Arrow měl líp udělaný tyhle antihrdiny. A otřesnej soundtrack. 3/10
Suicide Squad
0 0
reagovat

pepo

Bol si na dámskej jazde? :D

Keby nemám Vianočný večierok, tiež zoberiem nejakú ženskú a idem na to tiež...
656628
Bol si na dámskej jazde? *:D* Keby nemám Vianočný večierok, tiež zoberiem nejakú ženskú a idem na to tiež...
pepo
0 0
reagovat
Mě tam sra*a ta rodina řeckých spisovatelů nebo co to bylo. :D
656627
Mě tam sra*a ta rodina řeckých spisovatelů nebo co to bylo. *:D*
0 0
reagovat
Ona ta trojka už je trochu jiná, když J & C poslala proti sobě. Já si z toho odnesl, jak se Céline začala destabilizovat, kdykoliv se malinko otřesou obrysy její vytoužený budoucnosti - to není o otevírání očí, to je varování 8)
656625
Ona ta trojka už je trochu jiná, když J & C poslala proti sobě. Já si z toho odnesl, jak se Céline začala destabilizovat, kdykoliv se malinko otřesou obrysy její vytoužený budoucnosti - to není o otevírání očí, to je varování *8)*
0 0
reagovat

Before - nejlepší díl

Jednička, když mi bylo 20. Dvojka, když jsem objevil životní lásku. Některých částí trojky bych se dočkat nechtěl. Celkově nejgeniálnější trilogie :+
656624
Jednička, když mi bylo 20. Dvojka, když jsem objevil životní lásku. Některých částí trojky bych se dočkat nechtěl. Celkově nejgeniálnější trilogie *:+*
Before - nejlepší díl
0 0
reagovat
Pockajte par rokov a trojka vam otvori oci ;)
656623
Pockajte par rokov a trojka vam otvori oci *;)*
0 0
reagovat

Before... trilogie

je určitě v mý TOP10, na jedný příčce, jako jeden film, natolik jsou pro mě srostlý a kvalitativně vyrovnaný. Nejlepší je ale jasně dvojka, kucí :+
656622
je určitě v mý TOP10, na jedný příčce, jako jeden film, natolik jsou pro mě srostlý a kvalitativně vyrovnaný. Nejlepší je ale jasně dvojka, kucí *:+*
Before... trilogie
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se