Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 32781 - 32800 Napsat příspěvek
v tom tešení zase kľud. Je to fakt super, ale nič absolútne nezabudnuteľné. Očakávania tomu určite uškodia. Proste malý, skvelý muzikál.Ale napr. Moulin Rouge je úplne iná liga
656598
v tom tešení zase kľud. Je to fakt super, ale nič absolútne nezabudnuteľné. Očakávania tomu určite uškodia. Proste malý, skvelý muzikál.Ale napr. Moulin Rouge je úplne iná liga
0 0
reagovat

TedGeorge

ty sa na to musís dobre tešit ;)
656597
ty sa na to musís dobre tešit *;)*
TedGeorge
0 0
reagovat
no problem, nemal si to ako vedieť
656596
no problem, nemal si to ako vedieť
0 0
reagovat

pepo

Za psa se omlouvam.
656595
Za psa se omlouvam.
pepo
0 0
reagovat

TedGeorge

Ak ťa to poteší, tak za to čo si chcel podniknúť to zase nestojí ;)

tie darčeky prežijem, ale môj pes je fakt chorý, takže si trafil, no
656594
Ak ťa to poteší, tak za to čo si chcel podniknúť to zase nestojí *;)* [spoiler]tie darčeky prežijem, ale môj pes je fakt chorý, takže si trafil, no[/spoiler]
TedGeorge
0 0
reagovat

pepo

Co to je dopr za vymluvu.... :o:(:(:(:(

Rogue One muzes videt kdykoliv a kdekoliv porad, La La Land dva tejdny predem ne.

Tohle je osobni, ja spradal plany na cestovani po Evrope, abych to videl v nejaky evropsky premiere driv. Zjistoval si o tom filmu kazdej psouk. Nabozne sjizdel vsechny klipy, rozhovory, songy....

A pak jednou prijdu vecer na MZ a pepo tam jen tak mimochodem napise:

"La La Land je vazne pecka, 10/10"

Shor v pekle, bidny slovensky cerve, tohle je osobni a neodpousti se to.

Ne, proste k tomu neni omluva. Mel si se na projekci vykakat a cekat s nama. Sportovne. Ted te budu dva tejdny nenavidet. Strasne moc. Kazdej den.

Doufam, ze k Vanocum nic nedostanes a onemocni vam pes
656593
Co to je dopr za vymluvu.... *:o**:(**:(**:(**:(* Rogue One muzes videt kdykoliv a kdekoliv porad, La La Land dva tejdny predem ne. Tohle je osobni, ja spradal plany na cestovani po Evrope, abych to videl v nejaky evropsky premiere driv. Zjistoval si o tom filmu kazdej psouk. Nabozne sjizdel vsechny klipy, rozhovory, songy.... A pak jednou prijdu vecer na MZ a pepo tam jen tak mimochodem napise: "La La Land je vazne pecka, 10/10" Shor v pekle, bidny slovensky cerve, tohle je osobni a neodpousti se to. Ne, proste k tomu neni omluva. Mel si se na projekci vykakat a cekat s nama. Sportovne. Ted te budu dva tejdny nenavidet. Strasne moc. Kazdej den. [spoiler]Doufam, ze k Vanocum nic nedostanes a onemocni vam pes[/spoiler]
pepo
0 0
reagovat
gaboo

o týždeň neskôr. Dovtedy to ešte určite raz uvidím :D

TedGeorge
Fuck you, kvôli tej projekcii som nemohol ísť na rogue one :(
656592
gaboo o týždeň neskôr. Dovtedy to ešte určite raz uvidím *:D* TedGeorge Fuck you, kvôli tej projekcii som nemohol ísť na rogue one *:(*
0 0
reagovat
v cesku to má neskor premieru ako u nas?
656591
v cesku to má neskor premieru ako u nas?
0 0
reagovat

pepo

656590
http://www.youtube.com/watch?v=eJrlezLvWnU
pepo
0 0
reagovat
to som este nevidel (ako vacsinu filmov) ale v ripe som videl zaciatok, a už ten ma nahlodal
656589
to som este nevidel (ako vacsinu filmov) ale v ripe som videl zaciatok, a už ten ma nahlodal
0 0
reagovat
Arrival ma rozobral predsa len trochu viac
656588
Arrival ma rozobral predsa len trochu viac
0 0
reagovat

pepo

ktorý je najlepší u teba?
656587
ktorý je najlepší u teba?
pepo
0 0
reagovat

TedGeorge, gaboo

vrátil so sa z kina a som plný dojmov a nemá mi kto nadávať, že som najlepší/druhý najlepší film roka videl už 2 týždne pred premiérou
656586
[spoiler]vrátil so sa z kina a som plný dojmov a nemá mi kto nadávať, že som najlepší/druhý najlepší film roka videl už 2 týždne pred premiérou[/spoiler]
TedGeorge, gaboo
0 0
reagovat

pepo

áááá už to chcem videt
656585
áááá už to chcem videt
pepo
0 0
reagovat

TedGeorge, pepo

co nespíte
656584
[spoiler]co nespíte[/spoiler]
TedGeorge, pepo
0 0
reagovat
a skoro som zabudol, že je tam hromada cool jednozáberoviek, vlastne všetky muzikálové čísla .....:D:D:D aj keď na cuarona alebo scorseseho sa to to samozrejme nechytá

Ted, Gabooo

Fuck me :)

656583
a skoro som zabudol, že je tam hromada cool jednozáberoviek, vlastne všetky muzikálové čísla .....*:D**:D**:D* aj keď na cuarona alebo scorseseho sa to to samozrejme nechytá Ted, Gabooo [spoiler]Fuck me :) [/spoiler]
0 0
reagovat

pepo

Fuck you
656582
[spoiler]Fuck you[/spoiler]
pepo
0 0
reagovat

pepo

to bola parádna scéna :+
656581
to bola parádna scéna *:+*
pepo
0 0
reagovat
neserte ma, lebo napíšem, že koncovka je emočne porovnateľná s ochutnávkou Ega vo finále Ratatouille . Ups 8)8)8)
656580
neserte ma, lebo napíšem, že koncovka je emočne porovnateľná s ochutnávkou Ega vo finále Ratatouille . Ups *8)**8)**8)*
0 0
reagovat

pepo

;)
656579
*;)*
pepo
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se