Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 32701 - 32720 Napsat příspěvek
Hm, nesmrtelnost :+ Me strasne fascinovaly zkazky o hrabeti St. Germainovi ve Foucaultovu kyvadlu od Eca... to by se mi na platne taky libilo...
650245
Hm, nesmrtelnost *:+* Me strasne fascinovaly zkazky o hrabeti St. Germainovi ve Foucaultovu kyvadlu od Eca... to by se mi na platne taky libilo...
0 0
reagovat
I to neherectví a jednoduchá filmařina tam 100% patřilo. Právě kontrast neatraktivity zprácování, jednoduchost se sakra zajímavou tematikou dialogů z toho dělá tak výjimečné dílko. Nejsem si moc jistý, jestli by lepší kamera a herci udělaly něco navíc. Z toho filmu je obrovský kult právě díky bezprostřednosti.

Nechal bych to spát spolu s Bixbym. Téma nesmrtelnosti je určitě zajímavé a vždycky jsem si říkal, že bych strašně rád civilnějšího a realističtějšího Highlandera, to bych si dokázal představit a nemuselo by to mít s filmem společného vůbec nic a je mi uplně jedno, jaký by to mělo formát, klidně i knižní.
650249
I to neherectví a jednoduchá filmařina tam 100% patřilo. Právě kontrast neatraktivity zprácování, jednoduchost se sakra zajímavou tematikou dialogů z toho dělá tak výjimečné dílko. Nejsem si moc jistý, jestli by lepší kamera a herci udělaly něco navíc. Z toho filmu je obrovský kult právě díky bezprostřednosti. Nechal bych to spát spolu s Bixbym. Téma nesmrtelnosti je určitě zajímavé a vždycky jsem si říkal, že bych strašně rád civilnějšího a realističtějšího Highlandera, to bych si dokázal představit a nemuselo by to mít s filmem společného vůbec nic a je mi uplně jedno, jaký by to mělo formát, klidně i knižní.
0 0
reagovat
KARLOS: Znovu rikam - ja osobne tam zadne zobrazovani tech udalosti nechci. Ten film funguje nejlip tak, jak je. Produkcni kvality by se dali zvedat imo celkem jednoduse. Jako sorry, ale - jakkoliv ten film mam zebriccich hodne vysoko - je to vizualne celkem odpudiva zalezitost. S danou latkou se asi neda vykouzlit nic vylozene dechberouciho, ale dobre to vypadat muze.

Co se hereckych vykonu tyce, teatralnost sama o sobe by taky az tak nevadila, ale tady jsou momenty, kde to neherectvi celkem bilo do oci.

Nalijme si cisteho, ten film rozhodne nema svou povest kvuli remeslnym kvalitam. Obzvlast proto moc nechapu, proc se chce nekdo poustet do jakychkoliv rozsirovani toho pribehu se stejnym tvurcim tymem... ktery ma na te kultovnosti pramaly podil. Diky scenari (jehoz autor je dlouho po smrti) to uspelo NAVZDORY tomu, kdo a jak to natocil...
650244
KARLOS: Znovu rikam - ja osobne tam zadne zobrazovani tech udalosti nechci. Ten film funguje nejlip tak, jak je. Produkcni kvality by se dali zvedat imo celkem jednoduse. Jako sorry, ale - jakkoliv ten film mam zebriccich hodne vysoko - je to vizualne celkem odpudiva zalezitost. S danou latkou se asi neda vykouzlit nic vylozene dechberouciho, ale dobre to vypadat muze. Co se hereckych vykonu tyce, teatralnost sama o sobe by taky az tak nevadila, ale tady jsou momenty, kde to neherectvi celkem bilo do oci. Nalijme si cisteho, ten film rozhodne nema svou povest kvuli remeslnym kvalitam. Obzvlast proto moc nechapu, proc se chce nekdo poustet do jakychkoliv rozsirovani toho pribehu se stejnym tvurcim tymem... ktery ma na te kultovnosti pramaly podil. Diky scenari (jehoz autor je dlouho po smrti) to uspelo NAVZDORY tomu, kdo a jak to natocil...
0 0
reagovat
Spazz: Pak mě ale zajímá, kde bys chtěl zvyšovat kvalitu produkční... U herecké uznávám, že je to individuální, ale za sebe říkám - když už ten film pojali divadelně, pak je jen přirozené, že i herci byli teatrální...
Ta vizualizace by moc neklapla. Většina diváků by to automaticky brala stejn jako ten flashback, neli dokonce ještě doslovnější potvrzení jehoí slov...
Já bych se vizualizaci PODOBNÉHO příběhu nebránil. Jistě, Man from Earth je výborný takový jaký je a jeho hlavní klady stojí právě na tom, jak je natočet a a jaké to má důsledky pro celý film. Jakákoli vizualizace tento konkrétní scénář prostě pohřbí.
Ale obsah, doslovný a zbavený té interpretační roviny bych klidně rád viděl, nejlépe v nějaké uceléné a nerozváděné jedné minisérii. Tahle je tak atraktivní příběh z pohledu obrazového vyprávění se jen tak nevidí...
650242
Spazz: Pak mě ale zajímá, kde bys chtěl zvyšovat kvalitu produkční... U herecké uznávám, že je to individuální, ale za sebe říkám - když už ten film pojali divadelně, pak je jen přirozené, že i herci byli teatrální... Ta vizualizace by moc neklapla. Většina diváků by to automaticky brala stejn jako ten flashback, neli dokonce ještě doslovnější potvrzení jehoí slov... Já bych se vizualizaci PODOBNÉHO příběhu nebránil. Jistě, Man from Earth je výborný takový jaký je a jeho hlavní klady stojí právě na tom, jak je natočet a a jaké to má důsledky pro celý film. Jakákoli vizualizace tento konkrétní scénář prostě pohřbí. Ale obsah, doslovný a zbavený té interpretační roviny bych klidně rád viděl, nejlépe v nějaké uceléné a nerozváděné jedné minisérii. Tahle je tak atraktivní příběh z pohledu obrazového vyprávění se jen tak nevidí...
0 0
reagovat

The Do-Over

Jedna věc se Sandlerovi musí nechat - on se vážně dokáže pořád překonávat. Po Jack & Jill přišel s Grown Ups 2 a teď má zase tyhle Netflix produkce, který jsou ještě stupidnější, od pohledu levnější a hlavně mnohem, mnohem nudnější. Neškodná premisa, ale po 50-ti minutách jsem to prostě zabalil. Já se dokázal bavit i u Chucka a Larryho nebo That's My Boy, ale teď už Sandler točí fakt odpadní kousky.
650235
Jedna věc se Sandlerovi musí nechat - on se vážně dokáže pořád překonávat. Po Jack & Jill přišel s Grown Ups 2 a teď má zase tyhle Netflix produkce, který jsou ještě stupidnější, od pohledu levnější a hlavně mnohem, mnohem nudnější. Neškodná premisa, ale po 50-ti minutách jsem to prostě zabalil. Já se dokázal bavit i u Chucka a Larryho nebo That's My Boy, ale teď už Sandler točí fakt odpadní kousky.
The Do-Over
0 0
reagovat

Gorecki

Ano, vsak ja je tam nechci... Ale myslim si, ze by se touhle cestou proste vydali, aby to zatraktivneli... ze to je demence uz je vec druha..

(Nicmene, porad by to mohlo byt podane jenom jako vizualizace jeho vypraveni, ne dukaz, ze mluvi pravdu.... )
650233
Ano, vsak ja je tam nechci... Ale myslim si, ze by se touhle cestou proste vydali, aby to zatraktivneli... ze to je demence uz je vec druha.. (Nicmene, porad by to mohlo byt podane jenom jako vizualizace jeho vypraveni, ne dukaz, ze mluvi pravdu.... )
Gorecki
0 0
reagovat

Spazz

Akekolvek flashbacky by popreli jednu z hlavnych myslienok filmu.
650232
Akekolvek flashbacky by popreli jednu z hlavnych myslienok filmu.
Spazz
0 0
reagovat

Man From Earth

Nedavno jsem si to poustel znovu a posleze zjistil, ze z toho chteli delat serial a shaneli penize na Kickstarteru

Ani nevim, jak jsem se k tomu dostal... mam pocit, ze jsem chtel najit nejake info, jestli nahodou nekdo nekdy neplanoval remake, ktery by zrovna tomuhle filmu docela slusel....

Tahle latka by ale hollywoodskou produkci vylozene zvala k tomu, aby tam cpali epicke flashbacky atd., a bez tech se to zas docela v klidu obejde.

Kazdopadne delat jakekoliv prequely, sequely nebo vysvetlovacky je podle me fakt mimo, obzvlast s puvodnim tvurcim tymem a obsazenim.

Pokud bych se necemu ja osobne nebranil, byl by to fakt cistokrevny remake, bez zbytecnosti navic, proste jen s mnohem vyssi produkcni kvalitou a oscarovymi hereckymi vykony...
650231
Nedavno jsem si to poustel znovu a posleze zjistil, ze z toho chteli delat serial a shaneli penize na [link="https://www.kickstarter.com/projects/1759006687/man-from-earth-the-series/description"]Kickstarteru[/link] Ani nevim, jak jsem se k tomu dostal... mam pocit, ze jsem chtel najit nejake info, jestli nahodou nekdo nekdy neplanoval remake, ktery by zrovna tomuhle filmu docela slusel.... Tahle latka by ale hollywoodskou produkci vylozene zvala k tomu, aby tam cpali epicke flashbacky atd., a bez tech se to zas docela v klidu obejde. Kazdopadne delat jakekoliv prequely, sequely nebo vysvetlovacky je podle me fakt mimo, obzvlast s puvodnim tvurcim tymem a obsazenim. Pokud bych se necemu ja osobne nebranil, byl by to fakt cistokrevny remake, bez zbytecnosti navic, proste jen s mnohem vyssi produkcni kvalitou a oscarovymi hereckymi vykony...
Man From Earth
0 0
reagovat
:-
650230
*:-*
0 0
reagovat
:-
650228
*:-*
0 0
reagovat
Podle mě je úplně jedno, kolik dílů tenhle béčkovej shit bude mít.
650227
Podle mě je úplně jedno, kolik dílů tenhle béčkovej shit bude mít.
0 0
reagovat
Jen to ne, ten film je perfektní takový jaký je, otazníky není potřeba vždy zodpovídat.
650222
Jen to ne, ten film je perfektní takový jaký je, otazníky není potřeba vždy zodpovídat.
0 0
reagovat
No nevím, jestli mám slavit... link
650221
No nevím, jestli mám slavit... http://deadline.com/2016/05/vanessa-williams-akemi-look-sterling-knight-the-man-from-earth-holocene-1201764081/
0 0
reagovat

GuidoA

...no a není zdaleka jediný kdo to tvrdí. Vlastně je to celkem mainstreamové pojetí, ale Gorecki Ti jistě vysvětlí, že všechno je mnohem jednodušší a Žižeka přebije Gervaisem :-)
650214
...no a není zdaleka jediný kdo to tvrdí. Vlastně je to celkem mainstreamové pojetí, ale Gorecki Ti jistě vysvětlí, že všechno je mnohem jednodušší a Žižeka přebije Gervaisem :-)
GuidoA
0 0
reagovat

The Do Over (2016)

Nemusím Sandlera a už vůbec nemusím jeho komedie, Netflix mi ale ráno pustil celkem příjemný promo, ve kterém jsem spatřil i Paulu Patton. Tak jsem si to pustil a hle, ono to zase tak tragické nebylo. Zápletka pěkně propletená, s dobrým vyzněním, zábavnými pasážemi a fakt jen minimem fekálního humoru. Kdyby už Sandler po zbytek kariéry točil pořád takhle neškodné filmy, vůbec bych se nezlobil a občas se na jednu i podíval. 6/10
650212
Nemusím Sandlera a už vůbec nemusím jeho komedie, Netflix mi ale ráno pustil celkem příjemný promo, ve kterém jsem spatřil i Paulu Patton. Tak jsem si to pustil a hle, ono to zase tak tragické nebylo. Zápletka pěkně propletená, s dobrým vyzněním, zábavnými pasážemi a fakt jen minimem fekálního humoru. Kdyby už Sandler po zbytek kariéry točil pořád takhle neškodné filmy, vůbec bych se nezlobil a občas se na jednu i podíval. 6/10
The Do Over (2016)
0 0
reagovat
650202
[link="https://youtu.be/C16eiQH06RE?t=3m52s"]atheism[/link]
0 0
reagovat
dal se nemuzu dockat orfeuse. cole me jeste nikdy nezklamal. na jeho ''rocko-industrialo-emo'' album sem hodne zvedavej. neslysel sem jeste ani jeden track.
650201
dal se nemuzu dockat [link="http://refresher.cz/33557-James-Cole-Rap-je-neco-co-me-do-jisty-miry-svazuje-Rozhovor"]orfeus[/link]e. cole me jeste nikdy nezklamal. na jeho ''rocko-industrialo-emo'' album sem hodne zvedavej. neslysel sem jeste ani jeden track.
0 0
reagovat
grimes - halfaxa: je u mne jasnych 10.

" halfaxa is grimes at her most mystical. boucher has referred to it as her "medieval album" in terms of intent and subject matter. she once explained that the record is meant to be an electronic interpretation of middle age christian reverence, an exploration of sensations beyond earthly experience: "i wanted to capture the beauty of being in a beautiful cathedral and hearing reverbed (naturally), devotional, vocal music and really believing in heaven and hell "

" the most mysterious songs on halfaxa rely solely on tone, elongation, and repetition so heavily that it is best to give up the search for linear movement completely her vocals reaches such high peaks throughout that by the end of the record the distinction between machine and musician blurs. "

" hildegard von bingen "

dalsi album za jasnych 10 je u mne - the entire city is the debut studio album by gazelle twin

btw jenny hval se s female vampire zase predvedla
650198
[link="http://pitchfork.com/reviews/albums/21775-halfaxa/"]grimes - halfaxa[/link]: je u mne jasnych 10. " [b]halfaxa is grimes at her most mystical[/b]. boucher has referred to it as her "medieval album" in terms of intent and subject matter. she once explained that the record is meant to be an electronic interpretation of middle age christian reverence, an exploration of sensations beyond earthly experience: "i wanted to capture the beauty of being in a beautiful cathedral and hearing reverbed (naturally), devotional, vocal music and really believing in heaven and hell " " the most mysterious songs on halfaxa rely solely on tone, elongation, and repetition so heavily that it is best to give up the search for linear movement completely her vocals reaches such high peaks throughout that by the end of the record the distinction between machine and musician blurs. " " hildegard von bingen " dalsi album za jasnych 10 je u mne - [link="https://en.wikipedia.org/wiki/The_Entire_City"]the entire city is the debut studio album by gazelle twin[/link] btw jenny hval se s [link="http://pitchfork.com/reviews/tracks/18303-jenny-hval-female-vampire/"]female vampire[/link] zase predvedla
0 0
reagovat

The Joker

Můj dětský film, viděl jsem všechny čtyři díly na VHSkách. Nedávno vyšel snad i pátý, ale mezitím jsem stačil vyrůst... Doporučuji i dvojku, sice bez Bacona, ale pořád si to drží kvalitní úroveň.
650197
Můj dětský film, viděl jsem všechny čtyři díly na VHSkách. Nedávno vyšel snad i pátý, ale mezitím jsem stačil vyrůst... Doporučuji i dvojku, sice bez Bacona, ale pořád si to drží kvalitní úroveň.
The Joker
0 0
reagovat
zootopia easter eggs - nejradsi mam hyena gomez a training day. kristen bell is a huge fan of sloths - to ja taky a veeelkej.
650196
[link="http://www.theatzshow.com/movie-news//zootopia-easter-eggs-you-missed"]zootopia easter eggs[/link] - [spoiler]nejradsi mam hyena gomez a training day. kristen bell is a huge fan of sloths - to ja taky a veeelkej.[/spoiler]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se