Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31621 - 31640 Napsat příspěvek

Ted

Jasne, daj! Ako vidis, som nenarocny:))
655768
Jasne, daj! Ako vidis, som nenarocny*:))*
Ted
0 0
reagovat
spalovac mrtvol (1968)
100% - jedna dve pisnicky joy division a bylo by to uplne skvely. takhle sem chvilkama nudil.
655766
spalovac mrtvol (1968) 100% - jedna dve pisnicky joy division a bylo by to uplne skvely. takhle sem chvilkama nudil.
0 0
reagovat

Gorecki

Moc peknej prispevek. Ale ten film je stejne spatnej :D Jestli chces, doporucim lepsi ;):+
655764
Moc peknej prispevek. Ale ten film je stejne spatnej *:D* Jestli chces, doporucim lepsi *;)**:+*
Gorecki
0 0
reagovat

Disketa1

Tak do kina to nepůjde že....
655763
Tak do kina to nepůjde že....
Disketa1
0 0
reagovat

Axis

Jaj, on tu recenzi nebude psát Rimsy? Jaké zklamání... :o

xxendxx
Mayovky z 60. let byly taky točeny v němčině.

Ale myslím, že by to mohlo být lepší než kdysi tahle zapomenutá příšernost s Jurajem Kukurou. :D
655762
Jaj, on tu recenzi nebude psát Rimsy? Jaké zklamání... *:o* [b]xxendxx[/b] Mayovky z 60. let byly taky točeny v němčině. Ale myslím, že by to mohlo být lepší než kdysi [link="http://www.youtube.com/watch?v=W8hW9pBFvyg"]tahle zapomenutá příšernost s Jurajem Kukurou[/link]. *:D*
Axis
0 0
reagovat

vinetů

na televizní poměry celkem slušný... největší bizár je vidět ty indiány mluvit německy
655761
na televizní poměry celkem slušný... největší bizár je vidět ty indiány mluvit německy
vinetů
0 0
reagovat

Bourne

jednicka je porad zdaleka nejlepsi a i kdyz mam celou trilogii hodne rad, tak jsem ke 4 pristupoval s obavama. A ty obavy se nepotvrdily. Prislo mi to o dost lepsi, nez byla dvojka, zhruba na urovni trojky, ze ktery si ale krom bitky s knizkou nic moc nepamatuju a to sem to videl alespon 4x. U me dobry. Vikanderka vyborna, konec skvelej.

8/10 a prosim uz zadny dalsi dily netocte.
655760
jednicka je porad zdaleka nejlepsi a i kdyz mam celou trilogii hodne rad, tak jsem ke 4 pristupoval s obavama. A ty obavy se nepotvrdily. Prislo mi to o dost lepsi, nez byla dvojka, zhruba na urovni trojky, ze ktery si ale krom bitky s knizkou nic moc nepamatuju a to sem to videl alespon 4x. U me dobry. Vikanderka vyborna, konec skvelej. 8/10 a prosim uz zadny dalsi dily netocte.
Bourne
0 0
reagovat

Disketa1

Do známé soundtrackovky je to hrozně LAME. A to nevíš že je to třídílný TV film a ČT ho v lednu uvede na naše obrazovky. Spooner z TVZone se už těší na recenzi všech dílů.

Vytáhni v hospodě: Karel May ani v jedné knize nenapsal že je Old Shatterhand nebo Kara ben Nemsí on (i když tu legendu přiživoval a dokonce měl v pracovně medvědobijku a kouzelnou Henryovku). Ani v jednom z původních filmů se taky nic podobného nedozvíme. Po prvních 15-30min filmu Vinetou si všichni vystačí s greenhornem.
655759
Do známé soundtrackovky je to hrozně LAME. A to nevíš že je to třídílný TV film a ČT ho v lednu uvede na naše obrazovky. Spooner z TVZone se už těší na recenzi všech dílů. Vytáhni v hospodě: Karel May ani v jedné knize nenapsal že je Old Shatterhand nebo Kara ben Nemsí on (i když tu legendu přiživoval a dokonce měl v pracovně medvědobijku a kouzelnou Henryovku). Ani v jednom z původních filmů se taky nic podobného nedozvíme. Po prvních 15-30min filmu Vinetou si všichni vystačí s greenhornem.
Disketa1
0 0
reagovat
Vinnetou - remake

Terence Malick se potkává se Zdeňkem Troškou. link :D:D:D
655758
Vinnetou - remake Terence Malick se potkává se Zdeňkem Troškou. http://www.facebook.com/WinnetouAndFriends/videos/1888147544739524/ *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
:+:+:+:+:+
655752
*:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Jason Bourne

moc nechápu ten hejt, byl to Bourne se vším všudy, i když nic novýho a originálního tam nebylo, zápletka mi nepřipadala o moc blbější než ty před tím a cynickej konec dokonce potěšil... rozhodně bych neřekl, že to bylo nudný, nebo že to nešlapalo.
655749
moc nechápu ten hejt, byl to Bourne se vším všudy, i když nic novýho a originálního tam nebylo, zápletka mi nepřipadala o moc blbější než ty před tím a cynickej konec dokonce potěšil... rozhodně bych neřekl, že to bylo nudný, nebo že to nešlapalo.
Jason Bourne
0 0
reagovat

KARLOS

Jasně, kopání bylo komické záměrně. Co se mě týče, tak nejsem extra fanoušek fantasy, přesto mi LOTR celkem učaroval a rád se na něj sem tam podívám. Z Hobita si ale pamatuju jen ty věci, kterým jsem se smál. Jediné, co tam pořádně fungovalo byla (pro mě) scéna se Smaugem. Zbytek je naprosto zapomenutelná trilogie, která mě baví asi jako poslední Tarzan.
655742
Jasně, kopání bylo komické záměrně. Co se mě týče, tak nejsem extra fanoušek fantasy, přesto mi LOTR celkem učaroval a rád se na něj sem tam podívám. Z Hobita si ale pamatuju jen ty věci, kterým jsem se smál. Jediné, co tam pořádně fungovalo byla (pro mě) scéna se Smaugem. Zbytek je naprosto zapomenutelná trilogie, která mě baví asi jako poslední Tarzan.
KARLOS
0 0
reagovat

Spalovač mrtvol (1968)

Viděno několikrát a samozřejmě geniální věc. Hrušínský a Chramostová v životních rolích. Je pan Kopfrkingl ztělesněním české národní povahy? To nechám na vás. Každopádně byl to imho nejlepší způsob, jak si připomenout 17. listopad. V tom filmu jsou celé dějiny. "Všechny je spasím. Celý svět!"
655738
Viděno několikrát a samozřejmě geniální věc. Hrušínský a Chramostová v životních rolích. Je pan Kopfrkingl ztělesněním české národní povahy? To nechám na vás. Každopádně byl to imho nejlepší způsob, jak si připomenout 17. listopad. V tom filmu jsou celé dějiny. "Všechny je spasím. Celý svět!"
Spalovač mrtvol (1968)
0 0
reagovat

do_Od

Já furt čekám na to kdy si vpálíš Maso a Krev a vzápětí odvrhneš GoT jako mainstreamovou sračku pro děcka. Protože princezny se zachraňují sami už hodně dlouho a nepotřebují k tomu CGI draky.
655737
Já furt čekám na to kdy si vpálíš [link="http://www.csfd.cz/film/9290-maso-a-krev/komentare/"]Maso a Krev[/link] a vzápětí odvrhneš GoT jako mainstreamovou sračku pro děcka. Protože princezny se zachraňují sami už hodně dlouho a nepotřebují k tomu CGI draky.
do_Od
0 0
reagovat

Black Book (2006)

Už nevím, kdo přesně to byl, kdo mi tady doporučoval tenhle film, nicméně padaly u toho fráze jako "blond Carice van Houten" a "ukáže kozy". Ok. Ale ty nácky jste nějak bokem mohli zmínit taky. Ty vole.

8/10 a už mi raději nic nedoporučujte. :D
655736
Už nevím, kdo přesně to byl, kdo mi tady doporučoval tenhle film, nicméně padaly u toho fráze jako "blond Carice van Houten" a "ukáže kozy". Ok. Ale ty nácky jste nějak bokem mohli zmínit taky. Ty vole. 8/10 a už mi raději nic nedoporučujte. *:D*
Black Book (2006)
0 0
reagovat

Gonzi

:D:+

Druhej a třetí díl jsem viděl jenom jednou v kině. Asi by bylo na čase dát si i EE. Každopádně díky za názory.
655734
*:D**:+* Druhej a třetí díl jsem viděl jenom jednou v kině. Asi by bylo na čase dát si i EE. Každopádně díky za názory.
Gonzi
0 0
reagovat
Tak ona zásadní otázka může zaznít i u Vetřelců, Terminátorů a Kmotrů... Ano, záměrně vybírám best of best, ale právěže záměrně 8)8)8)...
Neb už to začíná být tohle kopání značně komické ?).
655732
Tak ona zásadní otázka může zaznít i u Vetřelců, Terminátorů a Kmotrů... Ano, záměrně vybírám best of best, ale právěže záměrně *8)**8)**8)*... Neb už to začíná být tohle kopání značně komické *?)*.
0 0
reagovat
Karlos má sice pravdu, ale ta zásadní otázka - proč si proboha pouštět Hobita, když máme LOTRa zůstává.
655729
Karlos má sice pravdu, ale ta zásadní otázka - proč si proboha pouštět Hobita, když máme LOTRa zůstává.
0 0
reagovat

KARLOS

+1 :+
655714
+1 *:+*
KARLOS
0 0
reagovat
Memphis: Anebo si pusť Hobbita, řekni si, že to Peter pojal ne jako kopírku LOTRa, ale něco nového, u čeho se odvázal a možná v některých věcech ustřelil, ale pořád jsou to pro nefanouška fajn filmy a můžeš s klidnou duší vynechat dvě třetiny doporučení Gonziho... LOTRa si samozřejmě pustit můžeš taky ;):))
655713
Memphis: Anebo si pusť Hobbita, řekni si, že to Peter pojal ne jako kopírku LOTRa, ale něco nového, u čeho se odvázal a možná v některých věcech ustřelil, ale pořád jsou to pro nefanouška fajn filmy a můžeš s klidnou duší vynechat dvě třetiny doporučení Gonziho... LOTRa si samozřejmě pustit můžeš taky *;)**:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se