Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31581 - 31600 Napsat příspěvek

Silence

První trailer je naprosto úžasný.
655897
První trailer je naprosto [link="https://teaser-trailer.com/movie/silence/"]úžasný[/link].
Silence
0 0
reagovat

Suicide Squad

To byla jedna z největších ptákovin, co jsem kdy viděl. Uspěchanej a neurovnanej MTV klip. Margot super, Smith super, zbytek meh. Letovi jsem hrozně věřil, ale tohle? ROFL.
655896
To byla jedna z největších ptákovin, co jsem kdy viděl. Uspěchanej a neurovnanej MTV klip. Margot super, Smith super, zbytek meh. Letovi jsem hrozně věřil, ale tohle? ROFL.
Suicide Squad
0 0
reagovat

Sam

Jirka tam byl osobně :) Ale moc šance na pokec nebyla bo hned jeli pryč.
655890
Jirka tam byl osobně :) Ale moc šance na pokec nebyla bo hned jeli pryč.
Sam
0 0
reagovat

Gonzi

Doufám že sis schoval vstupenku, ať je můžeme na příštích MZ narozeninách Jirkovi ukázat :D
655889
Doufám že sis schoval vstupenku, ať je můžeme na příštích MZ narozeninách Jirkovi ukázat *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Předpremiéra v Cinestaru v Ově. :)
655888
Předpremiéra v Cinestaru v Ově. *:)*
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Gonzi

Tak to jsou dobré zprávy :+
Kde jsi ho viděl?
655887
Tak to jsou dobré zprávy *:+* Kde jsi ho viděl?
Gonzi
0 0
reagovat

Anděl Páně 2

Je to pecka. Má to příjemný pohádkový děj a poměrně kreativní pokračování jedničky. Co mě ale dostalo je kadence hlášek. Hláškuje se tam pomalu jako v Deadpoolovi. Opakovaně jsme se váleli smíchy. Velmi doporučuji jako film na zpříjemnění vánoc. Kadence humoru oproti jedničce rapidně vzrostla a některé věty jsou vyložené perly. Často jsou taky věty více významné/satirické, třeba "diskuze o platbě za poslední večeři" lze chápat z pohledů andělů, ale stejně tak jde použít na šéfy ve firmě. Celkově se nenechte zmást začleněním "pohádky". Dospělí to ocení více než děti (dle mého názoru a atmosféry v sále) a hlavní linku lze "ignorovat" podobně jako u zmíněného Deadpoola, nebo třeba Strážců Galaxie, kteří také stojí na humoru a postavách.
Osobně jsem nečekal, že se mi to bude líbit až TAK moc. :+
655886
Je to pecka. Má to příjemný pohádkový děj a poměrně kreativní pokračování jedničky. Co mě ale dostalo je kadence hlášek. Hláškuje se tam pomalu jako v Deadpoolovi. Opakovaně jsme se váleli smíchy. Velmi doporučuji jako film na zpříjemnění vánoc. Kadence humoru oproti jedničce rapidně vzrostla a některé věty jsou vyložené perly. Často jsou taky věty více významné/satirické, třeba "diskuze o platbě za poslední večeři" lze chápat z pohledů andělů, ale stejně tak jde použít na šéfy ve firmě. Celkově se nenechte zmást začleněním "pohádky". Dospělí to ocení více než děti (dle mého názoru a atmosféry v sále) a hlavní linku lze "ignorovat" podobně jako u zmíněného Deadpoola, nebo třeba Strážců Galaxie, kteří také stojí na humoru a postavách. Osobně jsem nečekal, že se mi to bude líbit až TAK moc. *:+*
Anděl Páně 2
0 0
reagovat
Jo, Heat, jeden z nejepičtějších filmů všech dob a člen mojí Top10. :) Těžko uvěřit, že snad během tří měsíců šlo do kina tohle, Obvyklí podezřelí a Sedm. :) Jinak Mann dělá na knižním prequelu Heat.
655871
Jo, Heat, jeden z nejepičtějších filmů všech dob a člen mojí Top10. :) Těžko uvěřit, že snad během tří měsíců šlo do kina tohle, Obvyklí podezřelí a Sedm. :) Jinak Mann dělá na knižním prequelu Heat.
0 0
reagovat

Heat (1995)

Keď človek dobieha staré resty, tak vidí strašne veľa dobrých filmov každý deň, že to zvýrazňuje v akých sračkách sa ocitla Hollywoodska kinematografia dnes.

Neexistuje prosím nejaký 500 min. director´s cut? Ach ta banková prestrelka to bolo niečo úžasné.
655868
Keď človek dobieha staré resty, tak vidí strašne veľa dobrých filmov každý deň, že to zvýrazňuje v akých sračkách sa ocitla Hollywoodska kinematografia dnes. Neexistuje prosím nejaký 500 min. director´s cut? Ach ta banková prestrelka to bolo niečo úžasné.
Heat (1995)
0 0
reagovat

GuidoA

Tvoje názory na literaturu by mě docela zajímaly, nepoužíváš náhodou Goodreads nebo Databázi knih? :D

Kdyžtak si mě přidej (nebo kdokoli jinej): GR profil, DK profil
655845
Tvoje názory na literaturu by mě docela zajímaly, nepoužíváš náhodou Goodreads nebo Databázi knih? *:D* Kdyžtak si mě přidej (nebo kdokoli jinej): [link="https://www.goodreads.com/user/show/12911921-petr"]GR profil[/link], [link="http://www.databazeknih.cz/uzivatele/scr-chy-10149"]DK profil[/link]
GuidoA
0 0
reagovat
peklo bylo peklo sem ani nedocet
655833
peklo bylo peklo sem ani nedocet
0 0
reagovat

GuidoA

To se mi zrovna líbilo skoro nejmíň. Kromě Příběh tvého života byly podle mě nejlepší "Když se vám líbí, co vidíte: Dokument" a "Peklo je nepřítomnost Boha" :+
655820
To se mi zrovna líbilo skoro nejmíň. Kromě Příběh tvého života byly podle mě nejlepší "Když se vám líbí, co vidíte: Dokument" a "Peklo je nepřítomnost Boha" *:+*
GuidoA
0 0
reagovat
deleni nulou neni taky spatna
655818
deleni nulou neni taky spatna
0 0
reagovat

American Beauty (1999)

Dobieham resty a klasiky. A toto mi včera spravilo rovnakú radosť ako poletujúci sáčok vo vetre. Paráda. Človek tak tajne dúfa, že sa Mendés upíše niečomu vlastnému a zaujímavejšiemu. Vidieť ho už tretíkrát pri vyčpelom Bondovi nepotrebujem. Chýba mi aj ambiciózny Spacey. Človeku je smutno, že sa v poslednej dobe upísal iba HoC a druhotriednym komédiam, ktorými platí účty.
655816
Dobieham resty a klasiky. A toto mi včera spravilo rovnakú radosť ako poletujúci sáčok vo vetre. Paráda. Človek tak tajne dúfa, že sa Mendés upíše niečomu vlastnému a zaujímavejšiemu. Vidieť ho už tretíkrát pri vyčpelom Bondovi nepotrebujem. Chýba mi aj ambiciózny Spacey. Človeku je smutno, že sa v poslednej dobe upísal iba HoC a druhotriednym komédiam, ktorými platí účty.
American Beauty (1999)
0 0
reagovat

Godlike

Na těch internetech.
655815
Na těch internetech.
Godlike
0 0
reagovat
Kde jste to sakra viděli?
655814
Kde jste to sakra viděli?
0 0
reagovat

Hell or high water (2016)

Nu dobrá, tak já raději nehodnotím ;) Ovšem Pine by měl dostat nějakou správně brutální roli ve stylu Sedm, ten jeho špinavej a umaštěnej vzhled by do nějaké perfektně sednul.
655813
Nu dobrá, tak já raději nehodnotím *;)* Ovšem Pine by měl dostat nějakou správně brutální roli ve stylu Sedm, ten jeho špinavej a umaštěnej vzhled by do nějaké perfektně sednul.
Hell or high water (2016)
0 0
reagovat
hell or high water (2016)
95% - 8)
655812
hell or high water (2016) 95% - *8)*
0 0
reagovat
vysoce super by mohlo bejt definici mainstreamu. jak povidka tak film dou na ruku jak nejvic to de. hlavni je pro ne videt svet detskyma ocima. osvezi ale za chvilku se vytrati z pameti. vzdyt je to hezky.
655811
vysoce super by mohlo bejt definici mainstreamu. jak povidka tak film dou na ruku jak nejvic to de. hlavni je pro ne videt svet detskyma ocima. osvezi ale za chvilku se vytrati z pameti. vzdyt je to hezky.
0 0
reagovat

The Monster 2016

Sedlo, velice... Solidni napinak a flahsbacky hodne neprijemne a emoce uveritelne a silne. Skoda dost nelogickeho a debilniho konce... Hlavne to uplne zbytecne obetovani...
655810
Sedlo, velice... Solidni napinak a flahsbacky hodne neprijemne a emoce uveritelne a silne. Skoda [spoiler]dost nelogickeho a debilniho konce... Hlavne to uplne zbytecne obetovani...[/spoiler]
The Monster 2016
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se