Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31601 - 31620 Napsat příspěvek

The Monster 2016

Sedlo, velice... Solidni napinak a flahsbacky hodne neprijemne a emoce uveritelne a silne. Skoda dost nelogickeho a debilniho konce... Hlavne to uplne zbytecne obetovani...
655810
Sedlo, velice... Solidni napinak a flahsbacky hodne neprijemne a emoce uveritelne a silne. Skoda [spoiler]dost nelogickeho a debilniho konce... Hlavne to uplne zbytecne obetovani...[/spoiler]
The Monster 2016
0 0
reagovat

Příběhy vašeho života (Arrival)

Já už to četl v originále, ale v češtině se ta knížka v podstatě nedá sehnat, každopádně dneska jsem zjistil, že se to dá stáhnout na jistém českém internetovém uložišti, které se rozhodně vůbec nikdy nepoužívá na sdílení warezu. :D Já jen kdyby to někdo marně sháněl.
655809
Já už to četl v originále, ale v češtině se ta knížka v podstatě nedá sehnat, každopádně dneska jsem zjistil, že se to dá stáhnout na jistém českém internetovém [b]ulož[/b]išti, které se rozhodně vůbec nikdy nepoužívá na sdílení warezu. *:D* Já jen kdyby to někdo marně sháněl.
Příběhy vašeho života (Arrival)
0 0
reagovat

Memphis

Tobě ještě z diskuze nedošlo, že originál je moc mainstream? :D
655808
Tobě ještě z diskuze nedošlo, že originál je moc mainstream? *:D*
Memphis
0 0
reagovat

GuidoA.

Nebylo by to lepší v originále?

Dneska mě během The Bucket List v TV pobavilo "Vypadáš jak hovno."
655807
Nebylo by to lepší v originále? Dneska mě během The Bucket List v TV pobavilo "Vypadáš jak hovno."
GuidoA.
0 0
reagovat
Tak hlavně, že se nikomu nic nestalo. 8)
655806
Tak hlavně, že se nikomu nic nestalo. *8)*
0 0
reagovat
arrival: povidka prectena. nejvic me nadchnul vyraz: vysoce super.
655805
arrival: [link="https://www.topzine.cz/wp-content/uploads/2011/05/ted-chiang-Stories-Of-Your-Life-And-Others-EN.jpg"]povidka[/link] prectena. nejvic me nadchnul vyraz: vysoce super.
0 0
reagovat

AliAl

GuidoA je takový místní blázen, který má na rozdíl od většiny dosti bizarní vkus. ;)
655804
GuidoA je takový místní blázen, který má na rozdíl od většiny dosti bizarní vkus. *;)*
AliAl
0 0
reagovat

Hell or High Water

Slušné. Takový minimalistický western a po dlouhé době mě Ben Foster vůbec nes*al. Těch 98% na Rottenech možná slibuje až moc, ale jako taková jednohubka je to v pohodě. 7.5/10
655803
Slušné. Takový minimalistický western a po dlouhé době mě Ben Foster vůbec nes*al. Těch 98% na Rottenech možná slibuje až moc, ale jako taková jednohubka je to v pohodě. [b]7.5/10[/b]
Hell or High Water
0 0
reagovat
Cooltúra (2016)
Prvý slovenský dokument, ktorý som videl od ani neviem kedy. Dostal som sa k nemu vďaka tomuto článku (Zastavený film Cooltúra sa šíri po internete a otvára debatu o kritických dokumentoch). A tá premisa ma okamžite zaujala.
A sklamaný teda rozhodne nie som. Je to síce strašne povrchové, vďaka tej anekdotickej forme, ale zase to nepodsúva ani žiadny názor, necháva diváka si ho utvoriť sám. Zároveň to i rýchlo plynie (má to len niečo mále cez hodinku).
Niektoré epizódky sú až mrazivé, obzvlášť tá posledná o náboženských "fanatikoch"(?). Možno by som to aj bratom čechom odporučil skúsiť vyhrabať, i keď je to o slovensku, lebo je to celkom zaujímavé, a ako som povedal, rýchlo to ubehne. 7/10

Central Inelligence
Takto to dopadne keď sa akčná komédia nesnaží ani o humor, ani o dobrú akciu. Ďalší film z ranku tých holywoodskych "improvizačných" komédií, akurát, že sa niekde zabudlo, že The Rock nie je komik. A ani toho Harta zas až tak moc nemusím.
Navyše som počas celého trvania filmu čakal, kedy príde ten twist, že Rock toho debilka len predstiera, a začne byť normálny. A ono to vôbec neprišlo. Tá postava je strašne wtf.
Záverečné nepodarené scény boli vtipnejšie než celý film. 4/10

The Shallows
Ťažko k tomu niečo povedať. Je to proste jednohubka, ktorá si síce stanovuje veľmi nízke cieľe, ale spĺňa ich. Neni to moc strašidelné, mohlo to byť i napínavejšie a hlavne mohlo byť viac sexy verzie Blake Lively. Ale to sú len malé výčitky. 6/10
655800
[b]Cooltúra (2016)[/b] Prvý slovenský dokument, ktorý som videl od ani neviem kedy. Dostal som sa k nemu vďaka tomuto článku ([link="https://dennikn.sk/603595/film-cooltura-sa-siri-po-internete-a-otvara-debatu-o-kritickych-dokumentoch/"]Zastavený film Cooltúra sa šíri po internete a otvára debatu o kritických dokumentoch[/link]). A tá premisa ma okamžite zaujala. A sklamaný teda rozhodne nie som. Je to síce strašne povrchové, vďaka tej anekdotickej forme, ale zase to nepodsúva ani žiadny názor, necháva diváka si ho utvoriť sám. Zároveň to i rýchlo plynie (má to len niečo mále cez hodinku). Niektoré epizódky sú až mrazivé, obzvlášť tá posledná o náboženských "fanatikoch"(?). Možno by som to aj bratom čechom odporučil skúsiť vyhrabať, i keď je to o slovensku, lebo je to celkom zaujímavé, a ako som povedal, rýchlo to ubehne.[b] 7/10[/b] [b]Central Inelligence[/b] Takto to dopadne keď sa akčná komédia nesnaží ani o humor, ani o dobrú akciu. Ďalší film z ranku tých holywoodskych "improvizačných" komédií, akurát, že sa niekde zabudlo, že The Rock nie je komik. A ani toho Harta zas až tak moc nemusím. Navyše som počas celého trvania filmu čakal, kedy príde ten twist, že Rock toho debilka len predstiera, a začne byť normálny. A ono to vôbec neprišlo. Tá postava je strašne wtf. Záverečné nepodarené scény boli vtipnejšie než celý film. [b]4/10[/b] [b]The Shallows[/b] Ťažko k tomu niečo povedať. Je to proste jednohubka, ktorá si síce stanovuje veľmi nízke cieľe, ale spĺňa ich. Neni to moc strašidelné, mohlo to byť i napínavejšie a hlavne mohlo byť viac sexy verzie Blake Lively. Ale to sú len malé výčitky. [b]6/10[/b]
0 0
reagovat
trololo? veď 60% u Guidou je ekvivalent toho, keby dá tomu xxendxx 9/10 a doporucuje to tu siroko daleko ako najlepsi marvel :D
655799
trololo? veď 60% u Guidou je ekvivalent toho, keby dá tomu xxendxx 9/10 a doporucuje to tu siroko daleko ako najlepsi marvel *:D*
0 0
reagovat
Myslím, že Strange je vážně super marvelovka, skvělé herecké obsazení, v celku dobré soundtracky, a ten příběh mě prostě dostal. Ten film se mi líbil tak moc že jsem na něm byla v kině i podruhé, na velké platně to byla prostě BOMBA!

Dormammu, I've come to bargain.
Dorrammamu!
"What do u want!!!"
I've come to bargain

655798
Myslím, že Strange je vážně super marvelovka, skvělé herecké obsazení, v celku dobré soundtracky, a ten příběh mě prostě dostal. Ten film se mi líbil tak moc že jsem na něm byla v kině i podruhé, na velké platně to byla prostě BOMBA! [spoiler]Dormammu, I've come to bargain. Dorrammamu! "What do u want!!!" I've come to bargain[/spoiler]
0 0
reagovat
GuidoA často vybočuje z reality obecně, imho. O to víc se divím, že se mu ten Strange nelíbil. Podle mě utéct do astrální dimenze, kde nic nedává smysl a za pomoci Time Stonu si honit pořád dokola nad svou oblíbenou Lynchovkou musí být pro takového člověka hotovej sen. Teda, alespoň takhle nějak si představuju ráj podle GuidoA. :o
655797
GuidoA často vybočuje z reality obecně, imho. O to víc se divím, že se mu ten Strange nelíbil. Podle mě utéct do astrální dimenze, kde nic nedává smysl a za pomoci Time Stonu si honit pořád dokola nad svou oblíbenou Lynchovkou musí být pro takového člověka hotovej sen. Teda, alespoň takhle nějak si představuju ráj podle GuidoA. *:o*
0 0
reagovat

Axis

to jsou jen kapky v moři... já jsem tak nějak na 8/10 nesouhlasů, což je ok. On ignoruje mě, já ignoruju jeho... jen jsem se snažil AliAImu nadhodit, že zrovna GuidoA. vybočuje ze zdejšího mainstreamu víc než průměrný uživatel a že zrovna on není ten pravý, komu rozporovat hodnocení
655795
to jsou jen kapky v moři... já jsem tak nějak na 8/10 nesouhlasů, což je ok. On ignoruje mě, já ignoruju jeho... jen jsem se snažil AliAImu nadhodit, že zrovna GuidoA. vybočuje ze zdejšího mainstreamu víc než průměrný uživatel a že zrovna on není ten pravý, komu rozporovat hodnocení
Axis
0 0
reagovat

xxendxx

Proklikal sem to a jsem na 5/10 souhlasů s GuidoA. Jsem na zcestí...
Apropo za Ricka a Mortyho mu odpustím skoro vše.
655794
Proklikal sem to a jsem na 5/10 souhlasů s GuidoA. Jsem na zcestí... Apropo za Ricka a Mortyho mu odpustím skoro vše.
xxendxx
0 0
reagovat

AliAl

piš si co chceš... nápověda... najdi si posledních 10 hodnocení čehokoli od GuidoA., schválně, s kolika budeš souhlasit :)
655793
piš si co chceš... nápověda... najdi si posledních 10 hodnocení čehokoli od GuidoA., schválně, s kolika budeš souhlasit :)
AliAl
0 0
reagovat
Aha jasně, to je tu nějaké pravidlo že “nováčci“ nemohou psát do diskuzí? :D
655792
Aha jasně, to je tu nějaké pravidlo že “nováčci“ nemohou psát do diskuzí? :D
0 0
reagovat

AliAL

vítej v bizarní sektě - MZ komunitě, xxendxx tě teď provede přijímacím rituálem plným shamingu a blahosklonného poučování. Diskuze mají složitá nepsaná pravidla, měnící se podle nálady jejich strážců. Snaž se je neporušit :-D
655791
vítej v bizarní sektě - MZ komunitě, xxendxx tě teď provede přijímacím rituálem plným shamingu a blahosklonného poučování. Diskuze mají složitá nepsaná pravidla, měnící se podle nálady jejich strážců. Snaž se je neporušit :-D
AliAL
0 0
reagovat

AliAl

ty si tu asi novej, vid?
655790
ty si tu asi novej, vid?
AliAl
0 0
reagovat

GuidoA

Rozhodně nesouhlasím :)
655789
Rozhodně nesouhlasím :)
GuidoA
0 0
reagovat
doctor strange (2016)
60% - vetsinu casu mumbo-jumbo new age bullshit. akce me taky neohromila.
655787
doctor strange (2016) 60% - vetsinu casu mumbo-jumbo new age bullshit. akce me taky neohromila.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se