Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31481 - 31500 Napsat příspěvek
Neřekl bych ;) A abych si tě zase získal tak se mrkni na tohle.
656312
Neřekl bych *;)* A abych si tě zase získal tak se mrkni na [link="https://youtu.be/hRqAOyXL15Q"]tohle[/link].
0 0
reagovat

Axis

20. roky? stopáž minimálne 100 minút? veci pre filmových teoretikov? Nepletieš si ma s niekým? :D:D:D
656311
20. roky? stopáž minimálne 100 minút? veci pre filmových teoretikov? Nepletieš si ma s niekým? *:D**:D**:D*
Axis
0 0
reagovat

Pepův film

Nejčastěji černobílý z hlubin dvacátého století. Nejlépe zářná klasika se stopáží nejméně 100 minut. Určitě to byl a je skvělý film, ovšem pro dnešního diváka má chuť asi jako deset let stará mentolka. V 80% nedokoukatelné a raději si ho nechám v paměti díky pepově komentáři. Vhodné pro filmové teoretiky, kteří brouzdají po chodbách FAMU a lákají díky těmto komentářům mladé studentky a scriptky.
656310
Nejčastěji černobílý z hlubin dvacátého století. Nejlépe zářná klasika se stopáží nejméně 100 minut. Určitě to byl a je skvělý film, ovšem pro dnešního diváka má chuť asi jako deset let stará mentolka. V 80% nedokoukatelné a raději si ho nechám v paměti díky pepově komentáři. Vhodné pro filmové teoretiky, kteří brouzdají po chodbách FAMU a lákají díky těmto komentářům mladé studentky a scriptky.
Pepův film
0 0
reagovat

Axis

No počkej, to taky nechápu. Myslím, že mám s pepom podobný vkus, takže tímhle mě vlastně odrazuješ od sledování! :D
656309
No počkej, to taky nechápu. Myslím, že mám s pepom podobný vkus, takže tímhle mě vlastně odrazuješ od sledování! *:D*
Axis
0 0
reagovat
Norimberský proces je samozrejme veľká pecka, ale čo znamená "vůbec to není film z ranku "pepových" filmů"? :D:D:D
656306
Norimberský proces je samozrejme veľká pecka, ale čo znamená "vůbec to není film z ranku "pepových" filmů"? *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

The Joker

Norimberský proces z 61 obstojí i dnes, vůbec to není film z ranku "pepových" filmů a asi bych si ho nešetřil. Je to ohromná pecka!
656305
[link="http://www.csfd.cz/film/5307-norimbersky-proces/komentare/"]Norimberský proces[/link] z 61 obstojí i dnes, vůbec to není film z ranku "pepových" filmů a asi bych si ho nešetřil. Je to ohromná pecka!
The Joker
0 0
reagovat
Díky Axisovi a Carlitovi za připomenutí...

1) Vyvolávač deště - Viděl jsem to jen jednou a to pár let zpátky někde na Markíze. Předtím to byla pecka od té doby se nic nezměnilo. A celkem nedokážu uvěřit, kolik děje do toho Coppola dokázal nacpat. 10/10

2) Konference ve Wannsee - Pamatuji si, že počátkem tisíciletí to na HBO běželo každou chvilku, ale já to poprvé viděl teda až teď a prostě dokonalá souhra. Firth mi tam možná trošičku neseděl, ale jinak je to naprosto excelentní. Navíc v poslední době toho o WWII čtu a nakoukávám docela dost, takže mi to přesně sedlo do nálady. A mám pocit, že se Waltz Branaghem slušně "inspiroval"... 10/10

3) Norimberk - Je mi jasné, že byl myšlen ten z 50s, který si šetřím, až se jednou (možná) pustím do nakoukávání těchto starších kousků. Nicméně jsem si zopakoval ten Baldwinův televizák, který obvykle chytnu v tv vždycky během zimy. Jo, jdou vidět omezení televizní produkce a taková jako by 'naivita', ale mám tenhle film dost rád. Navíc Cox je v tom excelentní. 8.5/10
656303
Díky Axisovi a Carlitovi za připomenutí... 1) [b]Vyvolávač deště[/b] - Viděl jsem to jen jednou a to pár let zpátky někde na Markíze. Předtím to byla pecka od té doby se nic nezměnilo. A celkem nedokážu uvěřit, kolik děje do toho Coppola dokázal nacpat. [b]10/10[/b] 2) [b]Konference ve Wannsee [/b] - Pamatuji si, že počátkem tisíciletí to na HBO běželo každou chvilku, ale já to poprvé viděl teda až teď a prostě dokonalá souhra. Firth mi tam možná trošičku neseděl, ale jinak je to naprosto excelentní. Navíc v poslední době toho o WWII čtu a nakoukávám docela dost, takže mi to přesně sedlo do nálady. A mám pocit, že se Waltz Branaghem slušně "inspiroval"... [b]10/10[/b] 3) [b]Norimberk[/b] - Je mi jasné, že byl myšlen ten z 50s, který si šetřím, až se jednou (možná) pustím do nakoukávání těchto starších kousků. Nicméně jsem si zopakoval ten Baldwinův televizák, který obvykle chytnu v tv vždycky během zimy. Jo, jdou vidět omezení televizní produkce a taková jako by 'naivita', ale mám tenhle film dost rád. Navíc Cox je v tom excelentní. [b]8.5/10[/b]
0 0
reagovat

Memphis

Aj mimochodom prva filmova rola Maggie Siff. 8)

Hoci povie tri slova a v zabere je dve sekundy.
656298
Aj mimochodom prva filmova rola Maggie Siff. *8)* Hoci povie tri slova a v zabere je dve sekundy.
Memphis
0 0
reagovat

Michael Clayton

Mimochodem, první filmová role Katherine Waterston. 8)
656297
Mimochodem, první filmová role Katherine Waterston. *8)*
Michael Clayton
0 0
reagovat

Michael Clayton

Niekto mi to tu nedavno pripomenul, tak som si po deviatich rokoch dal opacko.

Tom Wilkinson pan herec, scena jeho likvidacie bola jedna z najdesivejsich vrazd, ake som na platne videl, ta chladna metodika a zmateny pohlad, este stale ma striasa, ked si spomeniem.

No a potom nastupila zaverecna konfrontacia a mne isla sanka dolu, pretocil som si to asi 20 krat a stale nemam dost. To je ucebnica herectva, tych par minut sa da rozoberat hodiny, jeden vyraz za druhym, na oboch stranach. Cisty filmovy orgazmus a jedna z najsilnejsich katarzii. :o
656296
Niekto mi to tu nedavno pripomenul, tak som si po deviatich rokoch dal opacko. Tom Wilkinson pan herec, scena [spoiler]jeho likvidacie bola jedna z najdesivejsich vrazd[/spoiler], ake som na platne videl, ta chladna metodika a zmateny pohlad, este stale ma striasa, ked si spomeniem. No a potom nastupila zaverecna konfrontacia a mne isla sanka dolu, pretocil som si to asi 20 krat a stale nemam dost. To je ucebnica herectva, tych par minut sa da rozoberat hodiny, jeden vyraz za druhym, na oboch stranach. Cisty filmovy orgazmus a jedna z najsilnejsich katarzii. *:o*
Michael Clayton
0 0
reagovat

TedGeorge

Správím ti náladu. Rodinku díky mojí mamce vidělo asi 10 dalších lidí a její věhlas se prý šíří dál.
656295
Správím ti náladu. Rodinku díky mojí mamce vidělo asi 10 dalších lidí a její věhlas se prý šíří dál.
TedGeorge
0 0
reagovat

verbst

Jo, ten jazzík by perfektní. Soundtrack si seženu, díky za tip. :+
656294
Jo, ten jazzík by perfektní. Soundtrack si seženu, díky za tip. *:+*
verbst
0 0
reagovat

Memphis

A co teprve ten soundtrack k tomu Good Night, and Good Luck. Jednu dobu jsem měl obojí ve svý TOPce. Hrozně dobrej film.
656292
A co teprve ten soundtrack k tomu Good Night, and Good Luck. Jednu dobu jsem měl obojí ve svý TOPce. Hrozně dobrej film.
Memphis
0 0
reagovat
Ted: Ja si to poustel - ta francouzska Chloe Grace Moritz je treba roztomila, ale uprimne jsem vydrzel jen pulhodinu a pak to vypnul.
656291
Ted: Ja si to poustel - ta francouzska Chloe Grace Moritz je treba roztomila, ale uprimne jsem vydrzel jen pulhodinu a pak to vypnul.
0 0
reagovat
The Hobbit: The Desolation of Smaug & The Battle of Five Armies Extended Edtitions
Když pominu často špatný efetky (vysoký rozlišení je odhalí v celý jejich kráse), místama prapodivnej střih a obecný problémy spojený s Jacksonovou megalomanií, tak druhej díl šlape překvapivě dobře. Cumberbatchův Šmak je jasně nejlepší věcí na celý trilogii a kdyby nebyly dvě ráno, tak s chutí hned pokračuju dál. Kinosestřih už si tak dobře nepamatuju, takže nejsem schopnej posoudit, nakolik přidaný/alternativní scény pomáhaj, ale jelikož jsem se tentokrát docela bavil, tak asi jo.

Bohužel na třetím dílu se nějaký pozitiva hledaj jen těžko. Bitva není o nic míň ubíjející než si pamatuju z kina (a přidaný gore v tomhle ohledu působí spíš kontraproduktivně), vizuál je ještě vyblitější a násilný roubování na Pána prstenů v některých případech je vyloženě napřesdržku (ještě, že aspoň Viggo měl soudnost).

Díky tomu se nějaký celkový vylepšení dojmu z celý trilogie ani po prodloužených verzích nekoná. Bohužel.

Blow (2001)
Light verze Goodfellas, která nejvíc zaujme srovnáním Ethana Supleeho tehdy a dnes, a velmi nepřesvědčivým Deppovým panděrem. Ani ta Penélope tehdy ještě nebyla tak sexy. Na zabití nedělního odpoledne ale ideální. 70 %

Good Night, and Good Luck. (2005)
Nicméně tady prosím zpozorněte, kdo ještě neviděl. Jeden z těch "důležitých" filmů o politický zlovůli a morální integritě s naprosto vynikajícím Davidem Strathairnem. Před Clooneym smekám až na zem za způsob, jakým se mu to povedlo poskládat dohromady. Silných 90 %.
656290
[b]The Hobbit: The Desolation of Smaug & The Battle of Five Armies Extended Edtitions[/b] Když pominu často špatný efetky (vysoký rozlišení je odhalí v celý jejich kráse), místama prapodivnej střih a obecný problémy spojený s Jacksonovou megalomanií, tak druhej díl šlape překvapivě dobře. Cumberbatchův Šmak je jasně nejlepší věcí na celý trilogii a kdyby nebyly dvě ráno, tak s chutí hned pokračuju dál. Kinosestřih už si tak dobře nepamatuju, takže nejsem schopnej posoudit, nakolik přidaný/alternativní scény pomáhaj, ale jelikož jsem se tentokrát docela bavil, tak asi jo. Bohužel na třetím dílu se nějaký pozitiva hledaj jen těžko. Bitva není o nic míň ubíjející než si pamatuju z kina (a přidaný gore v tomhle ohledu působí spíš kontraproduktivně), vizuál je ještě vyblitější a násilný roubování na Pána prstenů v některých případech je vyloženě napřesdržku (ještě, že aspoň Viggo měl soudnost). Díky tomu se nějaký celkový vylepšení dojmu z celý trilogie ani po prodloužených verzích nekoná. Bohužel. [b]Blow (2001)[/b] Light verze Goodfellas, která nejvíc zaujme srovnáním Ethana Supleeho tehdy a dnes, a velmi nepřesvědčivým Deppovým panděrem. Ani ta Penélope tehdy ještě nebyla tak sexy. Na zabití nedělního odpoledne ale ideální. [b]70 %[/b] [b]Good Night, and Good Luck. (2005)[/b] Nicméně tady prosím zpozorněte, kdo ještě neviděl. Jeden z těch "důležitých" filmů o politický zlovůli a morální integritě s naprosto vynikajícím Davidem Strathairnem. Před Clooneym smekám až na zem za způsob, jakým se mu to povedlo poskládat dohromady. Silných [b]90 %[/b].
0 0
reagovat

TedGeorge

Děkuju, zítra napravím.
656287
Děkuju, zítra napravím.
TedGeorge
0 0
reagovat
Ja snad napisu dalsi TOP 11 pohodvejch filmu jenom kvuli ty Rodince Belierovych, na kterou se doted (krom Axise) nikdo z vas nepodival...
656286
Ja snad napisu dalsi TOP 11 pohodvejch filmu jenom kvuli ty Rodince Belierovych, na kterou se doted (krom Axise) nikdo z vas nepodival...
0 0
reagovat
656283
[link="https://youtu.be/v0CCDf0qeuk"]the best 25 films of 2016: a video countdown[/link]
0 0
reagovat

Eliminators 2016 (Adkins) 7,5/10

...jestli milujete devadesatky, tak urcite se mrknete na novy akcni film s Adkinsem....je to skvely beckovy film, kde akcni sceny jsou krasne prehledne ( v Ackovych vodach tohle stale ve vetsi mire chybi), Adkins je ve vrcholne forme a zaporak v zadnem pripade nedela ostudu....

Vytahni v hospode: Adkins jako novy James Bond?? Sem s tim... :)
656282
...jestli milujete devadesatky, tak urcite se mrknete na novy akcni film s Adkinsem....je to skvely beckovy film, kde akcni sceny jsou krasne prehledne ( v Ackovych vodach tohle stale ve vetsi mire chybi), Adkins je ve vrcholne forme a zaporak v zadnem pripade nedela ostudu.... Vytahni v hospode: Adkins jako novy James Bond?? Sem s tim... :)
Eliminators 2016 (Adkins) 7,5/10
0 0
reagovat
turbo je skvely ale na nitro sem si jeste netrouf
656227
turbo je skvely ale na nitro sem si jeste netrouf
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se