Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31501 - 31520 Napsat příspěvek

New Kids Turbo (2010)

Akékoľvek hodnotenie okrem nuly alebo desiny je v tomto prípade alibistické zbabelstvo. Sharknado je oproti tomu umelecké dielo. Za triezva by ma to asi zabilo ale po šiestich pivách som sa smial nahlas, takže "zaokruhľujem " smerom hore :D
656222
Akékoľvek hodnotenie okrem nuly alebo desiny je v tomto prípade alibistické zbabelstvo. Sharknado je oproti tomu umelecké dielo. Za triezva by ma to asi zabilo ale po šiestich pivách som sa smial nahlas, takže "zaokruhľujem " smerom hore *:D*
New Kids Turbo (2010)
0 0
reagovat

Disk

Dik za info:+
656218
Dik za info*:+*
Disk
0 0
reagovat

pepo

A za kamerou stál jeden z nejlepších českých kameramanů všech dob - Otto Heller.
656217
A za kamerou stál jeden z nejlepších českých kameramanů všech dob - Otto Heller.
pepo
0 0
reagovat

Sully

Perfektně odvedená práce. Velice střídmé, zdánlivě strohé ale všeříkající. Eastwood a Hanks v parádní formě. 8/10
656214
Perfektně odvedená práce. Velice střídmé, zdánlivě strohé ale všeříkající. Eastwood a Hanks v parádní formě. 8/10
Sully
0 0
reagovat

Armageddon

Po seriálu jsem chvilku přepnul na Novu, že si připomenu pár ikonických scén a ... nestačil jsem se divit, co jsem to slyšel.

Co to je sakra za dabing? Možná nostalgie a zvyk, ale každou chvíli mi tam chyběla nějaká zažitá hláška nebo vtípek, hrozná nuda ... :-
656210
Po seriálu jsem chvilku přepnul na Novu, že si připomenu pár ikonických scén a ... nestačil jsem se divit, co jsem to slyšel. Co to je sakra za dabing? Možná nostalgie a zvyk, ale každou chvíli mi tam chyběla nějaká zažitá hláška nebo vtípek, hrozná nuda ... *:-*
Armageddon
0 0
reagovat
Sully - Poctivé. Herci excelentní (první pořádný film pro Eckharta snad od TDK ffs), formou bezchybné, jen je ten film trochu zbytečný no. Ale i tak... moc lepších kousků jsem letos neviděl. 8.5/10

Good Kids - Já mám teen komedie rád, ale tady není moc co chválit. Jo, pár slušných fórků v první třetině, Ashley Judd je excelentní milfka, ale jinak je to na první pohled hodně levné a budoucnost těch hlavních děcek fakt není v herectví. Zlaté Eurotripy, 40 ní a 40 nocí... Dnes už tyhle teen blbinky prostě vůbec nejsou. :- 4.5/10
656201
[b]Sully[/b] - Poctivé. Herci excelentní (první pořádný film pro Eckharta snad od TDK ffs), formou bezchybné, jen je ten film trochu zbytečný no. Ale i tak... moc lepších kousků jsem letos neviděl. [b]8.5/10[/b] [b]Good Kids[/b] - Já mám teen komedie rád, ale tady není moc co chválit. Jo, pár slušných fórků v první třetině, Ashley Judd je excelentní milfka, ale jinak je to na první pohled hodně levné a budoucnost těch hlavních děcek fakt není v herectví. Zlaté Eurotripy, 40 ní a 40 nocí... Dnes už tyhle teen blbinky prostě vůbec nejsou. *:-* [b]4.5/10[/b]
0 0
reagovat

Peeping Tom (1960)

Skvelé to bolo. Keby mi niekto tvrdil, že v tom má prsty Hitchcock, tak mu možno aj uverím. 10/10
656202
Skvelé to bolo. Keby mi niekto tvrdil, že v tom má prsty Hitchcock, tak mu možno aj uverím. 10/10
Peeping Tom (1960)
0 0
reagovat
kubo and the two strings (2016)
65% - to nesaha coraline ani po kotniky.
656187
kubo and the two strings (2016) 65% - to nesaha coraline ani po kotniky.
0 0
reagovat

Morgan

Je patrné, že mladý Scott po otci něco podědil, ale ty scénáře by měl nechat na někom jiném. Silné zklamání, neboť od začátku do konce je to strašná srágora.

2/10
656183
Je patrné, že mladý Scott po otci něco podědil, ale ty scénáře by měl nechat na někom jiném. Silné zklamání, neboť od začátku do konce je to strašná srágora. 2/10
Morgan
0 0
reagovat
ja bych dal na platne north by northwest a misto votresnyho speed racera s votresnym matthew foxem bych si pustil potreti wreck-it ralph.
656182
ja bych dal na platne north by northwest a misto votresnyho speed racera s votresnym matthew foxem bych si pustil potreti wreck-it ralph.
0 0
reagovat
Dekuju za tipy! :+
656180
Dekuju za tipy! *:+*
0 0
reagovat

Speed Racer

Je naprosto boží a konec posledního závodu jsem si ve své době pouštěl snad stokrát po sobě...

A kdybych měl pouštět něco na projektoru, tak určitě sáhnu po Mad Max: Fury Road... A pak bych pozval partu a udělal maraton ve Hře o trůny.
656179
Je naprosto boží a konec posledního závodu jsem si ve své době pouštěl snad stokrát po sobě... A kdybych měl pouštět něco na projektoru, tak určitě sáhnu po Mad Max: Fury Road... A pak bych pozval partu a udělal maraton ve Hře o trůny.
Speed Racer
0 0
reagovat

Speed racer

Je nejlepsi film roku 2008, to neni nazor, to je fakt :D8)
656176
Je nejlepsi film roku 2008, to neni nazor, to je fakt *:D**8)*
Speed racer
0 0
reagovat
Ja sem kdysi v autobuse do svycarskejch Alp loboval za pusteni Racera v televizi, ale ridic mi rekl, ze pousti Babovresky, protoze "ten rejsr" je pro maly decka. Mlcel sem, protoze sem nechtel, aby me nahodou nezapomnel na nejaky pumpe v Rakousku.
656164
Ja sem kdysi v autobuse do svycarskejch Alp loboval za pusteni Racera v televizi, ale ridic mi rekl, ze pousti Babovresky, protoze "ten rejsr" je pro maly decka. Mlcel sem, protoze sem nechtel, aby me nahodou nezapomnel na nejaky pumpe v Rakousku.
0 0
reagovat
Tuhle to bylo v televizi a protože jsem byl zas jedinej, komu se to líbilo ... tak rád vidim, že nadšenejch je víc, speed racer je boží! Dítě s opicí sice pořád otravný, ale jinak boží :+
656160
Tuhle to bylo v televizi a protože jsem byl zas jedinej, komu se to líbilo ... tak rád vidim, že nadšenejch je víc, speed racer je boží! Dítě s opicí sice pořád otravný, ale jinak boží *:+*
0 0
reagovat
Go, Speed Racer, goooooo!!!!!!!!!!!!
656159
Go, Speed Racer, goooooo!!!!!!!!!!!!
0 0
reagovat

speed racer

+1
656158
+1
speed racer
0 0
reagovat
Tak já se teda přidám. Taky to považuju za boží. Poslední věc od Wachowskejch, o který se tak dá mluvit :D
656157
Tak já se teda přidám. Taky to považuju za boží. Poslední věc od Wachowskejch, o který se tak dá mluvit *:D*
0 0
reagovat
ano, je boží, taky nevynechám příležitost to zdůraznit. :+
656156
ano, je boží, taky nevynechám příležitost to zdůraznit. *:+*
0 0
reagovat

Speed Racer

Je boží.
656155
Je boží.
Speed Racer
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se