Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31401 - 31420 Napsat příspěvek

Carlito

656533
[link="http://www.csfd.cz/film/256443-tenure/komentare/"]Tenure[/link]
Carlito
0 0
reagovat
the skeleton twins a sleeping with other people mi taky furt nekdo doporucuje. mel bych se na ne uz konecne podivat.
656532
the skeleton twins a sleeping with other people mi taky furt nekdo doporucuje. mel bych se na ne uz konecne podivat.
0 0
reagovat
Rodinka Belierových :D
656530
Rodinka Belierových *:D*
0 0
reagovat
Sleeping with Other People, Sing Street
656527
Sleeping with Other People, Sing Street
0 0
reagovat
Babovřesky.
656526
Babovřesky.
0 0
reagovat
656525
[link="http://www.csfd.cz/film/322508-nezapomenutelne-prazdniny/komentare/"]Way Way Back[/link]
0 0
reagovat
The Age of Adaline
656523
The Age of Adaline
0 0
reagovat

Carlito

Čo ma napadlo z hlavy....Orol Eddie , Brooklyn, Room, Man Up, Comet, You Instead , Martha, Frank, Daniel a Laurence, Red dog, 5 to 7,
656522
Čo ma napadlo z hlavy....Orol Eddie , Brooklyn, Room, Man Up, Comet, You Instead , Martha, Frank, Daniel a Laurence, Red dog, 5 to 7,
Carlito
0 0
reagovat
Wicker Park je fajn romantické drama a neoprávněně zapadlé. ;)
656521
Wicker Park je fajn romantické drama a neoprávněně zapadlé. ;)
0 0
reagovat

Poraďte

Nemáte někdo tip na nějaký dobrý obyčejný malý film, z poslední doby nebo i starší ? Nic velkého, možná trocha romantiky, možná trochu komedie, nějaké ty vztahy, žádní superhrdinové, jen obyčejní lidé.
656520
Nemáte někdo tip na nějaký dobrý obyčejný malý film, z poslední doby nebo i starší ? Nic velkého, možná trocha romantiky, možná trochu komedie, nějaké ty vztahy, žádní superhrdinové, jen obyčejní lidé.
Poraďte
0 0
reagovat

MarvinP

Musím říct, že máš asi pravdu protože

Když si ona poprvé sundá ten oblek, tak v té místnosti prudce vystřelí na chvilku radiace a ten pták se může zbláznit v té kleci

Jako tomu filmu se nedá spousta věcí upřít. Já třeba doufal, že tam bude víc ta jejich snaha rozluštit ten psaný jazyk.
656519
Musím říct, že máš asi pravdu protože [spoiler]Když si ona poprvé sundá ten oblek, tak v té místnosti prudce vystřelí na chvilku radiace a ten pták se může zbláznit v té kleci[/spoiler] Jako tomu filmu se nedá spousta věcí upřít. Já třeba doufal, že tam bude víc ta jejich snaha rozluštit ten psaný jazyk.
MarvinP
0 0
reagovat

pepo

Měl jsi jednu přidat za hlavního bubáka.
656512
Měl jsi jednu přidat za hlavního bubáka.
pepo
0 0
reagovat

MarvinP

To mě vůbec nenapadlo, přičemž teď si skoro říkám že to tak být vyloženě musí. :+
656511
To mě vůbec nenapadlo, přičemž teď si skoro říkám že to tak být vyloženě musí. *:+*
MarvinP
0 0
reagovat
:D:D:D
656510
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Menej som tomu davat nechcel.je tam pekny soundtrack
656509
Menej som tomu davat nechcel.je tam pekny soundtrack
0 0
reagovat

pepo!

Tři hvězdy pro Plod Noci, nestydíš se!
656508
Tři hvězdy pro Plod Noci, nestydíš se!
pepo!
0 0
reagovat

MarvinP

To mě nenapadlo :o:+
656506
To mě nenapadlo *:o**:+*
MarvinP
0 0
reagovat

Arrival

Vím, že to spíš patří do diskuze k filmu, ale když už se tu řeší, ještě bych rád u toho filmu vypíchnul detail, který je možná evidentní, ale nikde jsem zatím nečetl, že by se nad ním někdo rozplýval. Strašně se mi líbilo, jak se tam mnohokrát zabývají hladinou radiace (zvýšenou ač bezpečnou), případným neznámým zářením jemuž mohou být protagonisté vystaveni, jak ukazují co za driáky do nich armáda nalila a napíchala. Podsouvá se tím myšlenka, že nejen

početí, ale i ta "vzácná choroba" dcerky, má přímou souvislost s tím mimozemským setkáním

což celé té situaci přidává ještě jednu vrstvu.
656505
Vím, že to spíš patří do diskuze k filmu, ale když už se tu řeší, ještě bych rád u toho filmu vypíchnul detail, který je možná evidentní, ale nikde jsem zatím nečetl, že by se nad ním někdo rozplýval. Strašně se mi líbilo, jak se tam mnohokrát zabývají hladinou radiace (zvýšenou ač bezpečnou), případným neznámým zářením jemuž mohou být protagonisté vystaveni, jak ukazují co za driáky do nich armáda nalila a napíchala. Podsouvá se tím myšlenka, že nejen [spoiler]početí, ale i ta "vzácná choroba" dcerky, má přímou souvislost s tím mimozemským setkáním[/spoiler] což celé té situaci přidává ještě jednu vrstvu.
Arrival
0 0
reagovat

Sedem STatočných

je neskutočná sračka a zďaleka najhorší Fuquaov film.....a to som originál nevidel a je mi ukradnutý.
656500
je neskutočná sračka a zďaleka najhorší Fuquaov film.....a to som originál nevidel a je mi ukradnutý.
Sedem STatočných
0 0
reagovat
Godlike: Sully, nebo Deepwater horizont? Neříkám, že to jsou filmy desetiletí, ale definici "opravdu dobrej film" naplňují s přehledem.
656496
Godlike: Sully, nebo Deepwater horizont? Neříkám, že to jsou filmy desetiletí, ale definici "opravdu dobrej film" naplňují s přehledem.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se