Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31361 - 31380 Napsat příspěvek

TedGeorge

a co je ted tvoja top 1,2 ;)
656604
a co je ted tvoja top 1,2 *;)*
TedGeorge
0 0
reagovat
ne, viem ze tusim cival to chválil, musim to pozret,,jop mam to postahované na vianoce :),
656603
ne, viem ze tusim cival to chválil, musim to pozret,,jop mam to postahované na vianoce *:)*,
0 0
reagovat
toto je taká romantická a menej progresívna verzia All that jazz kombinovaná s červenou knižnicou
656602
toto je taká romantická a menej progresívna verzia All that jazz kombinovaná s červenou knižnicou
0 0
reagovat

gaboo

Moulin Rouge si určite daj, musíš + spievanie v daždi, west side story, sound of music, z poslednej doby napr. hairspray.....je ich veľa
656601
Moulin Rouge si určite daj, musíš + spievanie v daždi, west side story, sound of music, z poslednej doby napr. hairspray.....je ich veľa
gaboo
0 0
reagovat

gaboo

Vis, ze sem mel Moulin Rouge hodne dlouho jako moji neotresitelnou TOP 1? Tedka je to TOP 3. Utikej... ?)
656600
Vis, ze sem mel Moulin Rouge hodne dlouho jako moji neotresitelnou TOP 1? Tedka je to TOP 3. Utikej... *?)*
gaboo
0 0
reagovat
to som nevidel, najlepsi muzikál co som videl je rocky horror :)
656599
to som nevidel, najlepsi muzikál co som videl je rocky horror *:)*
0 0
reagovat
v tom tešení zase kľud. Je to fakt super, ale nič absolútne nezabudnuteľné. Očakávania tomu určite uškodia. Proste malý, skvelý muzikál.Ale napr. Moulin Rouge je úplne iná liga
656598
v tom tešení zase kľud. Je to fakt super, ale nič absolútne nezabudnuteľné. Očakávania tomu určite uškodia. Proste malý, skvelý muzikál.Ale napr. Moulin Rouge je úplne iná liga
0 0
reagovat

TedGeorge

ty sa na to musís dobre tešit ;)
656597
ty sa na to musís dobre tešit *;)*
TedGeorge
0 0
reagovat
no problem, nemal si to ako vedieť
656596
no problem, nemal si to ako vedieť
0 0
reagovat

pepo

Za psa se omlouvam.
656595
Za psa se omlouvam.
pepo
0 0
reagovat

TedGeorge

Ak ťa to poteší, tak za to čo si chcel podniknúť to zase nestojí ;)

tie darčeky prežijem, ale môj pes je fakt chorý, takže si trafil, no
656594
Ak ťa to poteší, tak za to čo si chcel podniknúť to zase nestojí *;)* [spoiler]tie darčeky prežijem, ale môj pes je fakt chorý, takže si trafil, no[/spoiler]
TedGeorge
0 0
reagovat

pepo

Co to je dopr za vymluvu.... :o:(:(:(:(

Rogue One muzes videt kdykoliv a kdekoliv porad, La La Land dva tejdny predem ne.

Tohle je osobni, ja spradal plany na cestovani po Evrope, abych to videl v nejaky evropsky premiere driv. Zjistoval si o tom filmu kazdej psouk. Nabozne sjizdel vsechny klipy, rozhovory, songy....

A pak jednou prijdu vecer na MZ a pepo tam jen tak mimochodem napise:

"La La Land je vazne pecka, 10/10"

Shor v pekle, bidny slovensky cerve, tohle je osobni a neodpousti se to.

Ne, proste k tomu neni omluva. Mel si se na projekci vykakat a cekat s nama. Sportovne. Ted te budu dva tejdny nenavidet. Strasne moc. Kazdej den.

Doufam, ze k Vanocum nic nedostanes a onemocni vam pes
656593
Co to je dopr za vymluvu.... *:o**:(**:(**:(**:(* Rogue One muzes videt kdykoliv a kdekoliv porad, La La Land dva tejdny predem ne. Tohle je osobni, ja spradal plany na cestovani po Evrope, abych to videl v nejaky evropsky premiere driv. Zjistoval si o tom filmu kazdej psouk. Nabozne sjizdel vsechny klipy, rozhovory, songy.... A pak jednou prijdu vecer na MZ a pepo tam jen tak mimochodem napise: "La La Land je vazne pecka, 10/10" Shor v pekle, bidny slovensky cerve, tohle je osobni a neodpousti se to. Ne, proste k tomu neni omluva. Mel si se na projekci vykakat a cekat s nama. Sportovne. Ted te budu dva tejdny nenavidet. Strasne moc. Kazdej den. [spoiler]Doufam, ze k Vanocum nic nedostanes a onemocni vam pes[/spoiler]
pepo
0 0
reagovat
gaboo

o týždeň neskôr. Dovtedy to ešte určite raz uvidím :D

TedGeorge
Fuck you, kvôli tej projekcii som nemohol ísť na rogue one :(
656592
gaboo o týždeň neskôr. Dovtedy to ešte určite raz uvidím *:D* TedGeorge Fuck you, kvôli tej projekcii som nemohol ísť na rogue one *:(*
0 0
reagovat
v cesku to má neskor premieru ako u nas?
656591
v cesku to má neskor premieru ako u nas?
0 0
reagovat

pepo

656590
http://www.youtube.com/watch?v=eJrlezLvWnU
pepo
0 0
reagovat
to som este nevidel (ako vacsinu filmov) ale v ripe som videl zaciatok, a už ten ma nahlodal
656589
to som este nevidel (ako vacsinu filmov) ale v ripe som videl zaciatok, a už ten ma nahlodal
0 0
reagovat
Arrival ma rozobral predsa len trochu viac
656588
Arrival ma rozobral predsa len trochu viac
0 0
reagovat

pepo

ktorý je najlepší u teba?
656587
ktorý je najlepší u teba?
pepo
0 0
reagovat

TedGeorge, gaboo

vrátil so sa z kina a som plný dojmov a nemá mi kto nadávať, že som najlepší/druhý najlepší film roka videl už 2 týždne pred premiérou
656586
[spoiler]vrátil so sa z kina a som plný dojmov a nemá mi kto nadávať, že som najlepší/druhý najlepší film roka videl už 2 týždne pred premiérou[/spoiler]
TedGeorge, gaboo
0 0
reagovat

pepo

áááá už to chcem videt
656585
áááá už to chcem videt
pepo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se